-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
1.499euro το λίτρο η Super Αμόλυβδη στην ΕΚΟ που πάω ...Ξέφυγε η κατάσταση...
εδώ έχει 1.30 η απλή σε BP...πλάκα με κάνεις.
Ρεβοιλ100 και Aegean100 βάζω με 1.31.
-
Εγω που ειδα χθες στην Αγ.Παρασκευη νομιζω παντως καπου εκει πανω την 100αρα στη Shell με 1.599 κατι επαθα μολις την ειδα αυτη τη τιμη. Υπαρχει ανθρωπος που βαζει με τοσα?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγω που ειδα χθες στην Αγ.Παρασκευη νομιζω παντως καπου εκει πανω την 100αρα στη Shell με 1.599 κατι επαθα μολις την ειδα αυτη τη τιμη. Υπαρχει ανθρωπος που βαζει με τοσα?Ναι.
-
Εγω που ειδα χθες στην Αγ.Παρασκευη νομιζω παντως καπου εκει πανω την 100αρα στη Shell με 1.599 κατι επαθα μολις την ειδα αυτη τη τιμη. Υπαρχει ανθρωπος που βαζει με τοσα?Το τελευταίο που μου είπαν σε βενζινάδικο για V-Power:
Βάλε, σε συμφέρει. -
Θυμάμαι πριν 1-2 χρόνια που το βαρέλι το πετρέλαιο είχε ανέβει στα 150$ και η τιμή λιανικής περίπου στα σημερινά επίπεδα, τι έγραφαν τα ΜΜΕ. Νόμιζες ότι είχε πέσει λιμός στη χώρα, ότι τα παιδιά δεν είχαν γάλα και οι μεγάλοι ψωμί.
Τώρα με το βαρέλι στα 80$ και τιμές στο 1,3 δεν κουνιέται φύλλο.Μάλλον της φαντασίας μου θα είναι όλα αυτά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θυμάμαι πριν 1-2 χρόνια που το βαρέλι το πετρέλαιο είχε ανέβει στα 150$ και η τιμή λιανικής περίπου στα σημερινά επίπεδα, τι έγραφαν τα ΜΜΕ. Νόμιζες ότι είχε πέσει λιμός στη χώρα, ότι τα παιδιά δεν είχαν γάλα και οι μεγάλοι ψωμί.
Τώρα με το βαρέλι στα 80$ και τιμές στο 1,3 δεν κουνιέται φύλλο.Μάλλον της φαντασίας μου θα είναι όλα αυτά.
Εισαι στο τεταρτο ονειρο δεξια
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγω που ειδα χθες στην Αγ.Παρασκευη νομιζω παντως καπου εκει πανω την 100αρα στη Shell με 1.599 κατι επαθα μολις την ειδα αυτη τη τιμη. Υπαρχει ανθρωπος που βαζει με τοσα?
Το τελευταίο που μου είπαν σε βενζινάδικο για V-Power:
Βάλε, σε συμφέρει.Βαλε μας συμφερει μηπως ειπαν?
-
Τόσοι και τόσοι περνάνε κάθε μέρα, κάποιοι θα το πιστέψουν και θα βάλουν την ακριβότερη βενζίνη.
Εδώ πιστεύουν αυτά που τους λένε για μαγνήτες, ότι τους συμφέρει η v-power δεν θα πιστέψουν; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τόσοι και τόσοι περνάνε κάθε μέρα, κάποιοι θα το πιστέψουν και θα βάλουν την πανάκριβη βενζίνη.
Εδώ πιστεύουν αυτά που τους λένε για μαγνήτες, ότι τους συμφέρει η v-power δεν θα πιστέψουν;Μηπως να βαλω κανα μαγνητη? Θεωρω πως θα γεμιζει μονο του το ρεζρβουαρ και δεν θα ξαναπατησω σε βενζιναδικο
-
Σωστά, μόνο στα 130+ είχε φτάσει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σωστά, μόνο στα 130+ είχε φτάσει.
Ε, τώρα που θα υπάρξει και νέα αύξηση στο φόρο και με τη σταδιακή αύξηση στην τιμή του βαρελιού σε διάστημα 1-2 χρόνια το 1,7-1,8 € αποτελούν αναπόφευκτη εξέλιξη...
-
1,414 χτες στο ρεθυμνο!!!!!!!πριν μια εβδομαδα ακριβως 1,404..ανεβαινει μαλλον με γεωμετρικη προοδο!
να βαλω υγραεριο στο σκουτερ?!! -
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
1,414 χτες στο ρεθυμνο!!!!!!!πριν μια εβδομαδα ακριβως 1,404..ανεβαινει μαλλον με γεωμετρικη προοδο!
να βαλω υγραεριο στο σκουτερ?!!Υγραεριο στο σκουτερ αντι για πισω επιβατη θα εχεις τη μπουκαλα σαν κατι κλαρκ που εχω δει
-
να βαλω υγραεριο στο σκουτερ?!!Υγραεριο στο σκουτερ αντι για πισω επιβατη θα εχεις τη μπουκαλα σαν κατι κλαρκ που εχω δει
θα πεταξω στο τελος!!!χαλαρα ομως μοντιφα!!!ψαχνω ηδη στο χρυσο οδηγο μαστορα που να κανει τετοιες μοντιφιες!!!χαχα
-
θα πεταξω στο τελος!!!χαλαρα ομως μοντιφα!!!ψαχνω ηδη στο χρυσο οδηγο μαστορα που να κανει τετοιες μοντιφιες!!!χαχα
Να πειραματιστω εγω με τον αδερφο μου που πηγαινει για μηχανικος αυτοκινητων? Τζαμπα και η ευθυνη δικια σου
-
χεχεχεχε!!!δωσε!!! γιατι με το ρυθμο που παει η βενζινα θα μπουμε 'μεσα'!!!
Υ.Σ:τωρα καταλαβα γιατι η βενζινη εχει αυτο το χρυσαφι χρωμα..!!!
-
χεχεχεχε!!!δωσε!!! γιατι με το ρυθμο που παει η βενζινα θα μπουμε 'μεσα'!!!Υ.Σ:τωρα καταλαβα γιατι η βενζινη εχει αυτο το χρυσαφι χρωμα..!!!
Μην νομιζεις ολοι τωρα το καταλαβαμε Το πετρελαιο κινησης τι χρωμα εχει?
-
χεχεχεχε!!!δωσε!!! γιατι με το ρυθμο που παει η βενζινα θα μπουμε 'μεσα'!!!
Υ.Σ:τωρα καταλαβα γιατι η βενζινη εχει αυτο το χρυσαφι χρωμα..!!!
Μην νομιζεις ολοι τωρα το καταλαβαμε Το πετρελαιο κινησης τι χρωμα εχει?
θα σε γελασω!το ιδιο μηπως?
-
Στο τελος θα εχει η βενζινη 99% φορους και 1% κερδος για τους πρατηριουχους,η αναλογια ειναι τραγικη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο τελος θα εχει η βενζινη 99% φορους και 1% κερδος για τους πρατηριουχους,η αναλογια ειναι τραγικη.Στην ουσια θα προκειται για κρατικό προιον.....κατα τα αλλα μιλανε για ελευθερη αγορα
στον καπιταλισμο....
Βενζίνη ώρα μηδέν!