-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Η νέα αύξηση στη βενζίνη πότε θα μπει? Σήμερα με το που θα ξεκινήσει να μιλάει ο παπανδρέου? (έπρεπε να έχω γεμίσει το καρ! )η νεα αυξηση στα πρατηρια θα περαστει περιπου 0,2-0,5'' μετα την ανακοινωση του ΓΑΠ
-
-
Η αυξηση στα πρατηρια μπηκε ηδη,παρόλλο που απο οτι φαινεται δεν θα υπαρξει αυξηση της φορολογιας στα καύσιμα
-
Μπούμεραγκ θα τους γυρίσει τους πρατηριούχους. Με όσους έχω πιάσει κουβέντα μου λένε ότι με τις αυξήσεις αυτές έχει πέσει δραματικά η κατανάλωση τόσο που να βλαστημάνε την αύξηση του ΕΦΚ.
-
Πάμε για 2€ δηλαδή το λίτρο η 100άρα ...θα γεμίζω με 100 ευρώ δηλαδή
Αυτά είναι...θα βγάλω το ποδήλατο να πηγαίνω γραφείο και το si για στροφοδιαδρομές
-
100άρα λέει το αυτοκόλλητο στο ρεζερβουάρ?
-
Παω να γεμισω πριν προστεθουν τα +8 λεπτα και μετα κλειδωμα στο παρκινγκ. Μαλλον στη συναντηση του φορουμ θα ξαναβγει
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=immigration&ie=UTF-8&oe=UTF-8
Ποζερά, όλα αυτά για να μας δείξεις ότι έχεις Safari;
Το φαντάστικα ότι κάποιος θα μου το τονίσει αυτό.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
100άρα λέει το αυτοκόλλητο στο ρεζερβουάρ?Δεν έχει κάποιο αυτοκόλλητο εκεί...το manual λέει 98άρα.
-
Ωχ τον ήπιες. Πάρε 2τροχο και το αυτοκίνητο άστο για ΣΚ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
100άρα λέει το αυτοκόλλητο στο ρεζερβουάρ?
Δεν έχει κάποιο αυτοκόλλητο εκεί...το manual λέει 98άρα.
Παρε μαγνητακια την 95αρα θα την κανει 100αρα ετσι μαγικα
-
Τωρα που η βενζινη πηρε αυξηση 8 λεπτα οι αυξησεις θα περασουν μεχρι τη Παρασκευη?
-
Φίλος πρατηριούχος, μου είπε ότι δεν έπεσε το κέρδος από την βενζίνη. Ναι μεν έπεσε η κατανάλωση αλλά ο τζίρος έμεινε περίπου ίδιος. Και από ότι μου είπε δουλεύει πρακτικά με ποσοστό επί του τζίρου. Αυτά για την βενζίνη. Το πρόβλημα είναι στις λοιπές παροχές. Στο πλυντήριο έχει λιγότερες από τις μισές διελεύσεις σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή.
Και έχουν αυξηθεί κατά πολύ αυτοί που του ζητάνε θέρμανσης στο επαγγελματικό τους... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Φίλος πρατηριούχος, μου είπε ότι δεν έπεσε το κέρδος από την βενζίνη. Ναι μεν έπεσε η κατανάλωση αλλά ο τζίρος έμεινε περίπου ίδιος. Και από ότι μου είπε δουλεύει πρακτικά με ποσοστό επί του τζίρου. Αυτά για την βενζίνη. Το πρόβλημα είναι στις λοιπές παροχές. Στο πλυντήριο έχει λιγότερες από τις μισές διελεύσεις σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή.
Και έχουν αυξηθεί κατά πολύ αυτοί που του ζητάνε θέρμανσης στο επαγγελματικό τους...Να μαντεψω πως θα εκτοξευθουν οι πωλησεις του θερμανσης τον Απριλη?
-
μπρρρρ!! κρύωσα! Ας 'αναψω' το καλοριφερ...
ΥΣ. οι common rail Λεετε να έχουν πρόβλημα με το κόκκινο???
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ωχ τον ήπιες. Πάρε 2τροχο και το αυτοκίνητο άστο για ΣΚ.Ε ναι...με το ποδήλατο θα πηγαίνω στο γραφείο...
Πάντως εντάξει...δεν είναι τόσο γραμματικά τα πράγματα...στο γέμισμα των 55λίτρων για παράδειγμα η επιβάρυνση είναι περίπου 5 €. Σιγά...
-
δραματικά
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
μπρρρρ!! κρύωσα! Ας 'αναψω' το καλοριφερ...ΥΣ. οι common rail Λεετε να έχουν πρόβλημα με το κόκκινο???
Κανενα! Απλα το θερμανσης εχει λιγο θειο παραπανω! Κατα τα αλλα δεν επηρεαζεται!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάντως εντάξει...δεν είναι τόσο γραμματικά τα πράγματα...στο γέμισμα των 55λίτρων για παράδειγμα η επιβάρυνση είναι περίπου 5 €. Σιγά...
Στην προκειμένη περίπτωση και το γραμματικά δεν είναι λάθος
-
αχχχχ. να μπορουσαμε να κατουραγαμε και να βγαζαμε οκτανια...
ειχα και καλα το ποδήλατο στην αποθήκη για επισκευη(να επαιρνα καποια στιγμή καινουργια ανταλλακτικά να το εβαφα κτλ...)
αυριο που θα εχω χρονο θα ξαναβιδωσω τις ροδες και τα φρενα και αντε γεια...! το αμαξι μια στο τοσο πλεον..! α ρε πουστηδες πασοκτζηδες ροδα που την θελετε.
Βενζίνη ώρα μηδέν!