-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
εγω παλι δε γεμισα με μισο ντεποζιτο ειμαι, αντε να δουμε τι θα κανω με αυτο
100χλμ?
200 (30 λιτρα με μια 'μεση πολης' γυρω στα 14-15) δεν καινε τα τουρμπατα
-
Αυριο πρέπει να βάλω βενζίνη, λέτε να βρω τίποτα ή σκατούλες;
-
Πρατηρια υπαρχουν διασπαρτα μερικα ακομα με βενζινη...πολυ μεγαλο προβλημα εχει ο Πειραιας.
Οσοι ταξιδευετε επαρχια...αν εχετε βενζινη να βγείτε μακρια απο Αθηνα ισως δεν θα εχετε προβλημα,στην επαρχια δεν γινεται αυτος ο πανικος της Αθηνας.
Αν μπορειτε να αναβαλετε το ταξιδι μεχρι την Πεμπτη ειναι καλα...αλλιως ισως πρεπει να φυγετε αμεσα. -
Τώρα στο Mega ... δεν το πρόλαβα όλο το ρεπορτάζ ... στη Θεσ/νίκη έσπασαν οι τελωνειακοί την απεργεία και φορτώνουν βενζίνη κανονικά ... ενώ στέλνουν και ενισχύσεις στην Αθήνα!
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αυριο πρέπει να βάλω βενζίνη, λέτε να βρω τίποτα ή σκατούλες;Εκεί στη γειτονιά ... Κλεισθένους ... σίγουρα οχι!
Σίγουρα ναι ... 'μάλλον' προς Βορ. Ελλάδα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Eκεί στη γειτονιά ... Κλεισθένους ... σίγουρα οχι!
Σίγουρα ναι ... 'μάλλον' προς Βορ. Ελλάδα!Ούτε η Aegean στο τέρμα της Κλεισθένους δεν έχει;
Και έλεγα να πάω από εκεί αύριο... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σίγουρα ναι ... 'μάλλον' προς Βορ. Ελλάδα!Ούτε η Aegean στο τέρμα της Κλεισθένους δεν έχει;
Και έλεγα να πάω από εκεί αύριο...Στο Mega είχε έναν απο την Κλεισθένους που είπε ότι 'εδώ και σε όλα τα Βορ. Προάστεια ... δεν έχει ούτε σταγόνα'...
Κανένας κάτοικος εκεί ή περαστικός μπορεί να βοηθήσει περισσότερο! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και έλεγα να πάω από εκεί αύριο...Στο Mega είχε έναν απο την Κλεισθένους που είπε ότι 'εδώ και σε όλα τα Βορ. Προάστεια ... δεν έχει ούτε σταγόνα'...
Κανένας κάτοικος εκεί ή περαστικός μπορεί να βοηθήσει περισσότερο!Αν το είπαν στην τηλεόραση θα έχει σίγουρα βενζίνη ...
Θα περάσω από εκεί και θα δούμε ...
-
Η ευκαιρία λοιπόν που όλοι περιμέναμε!
Κλειδώστε τα και πείτε στους εργοδότες σας ότι δεν έχετε βενζίνη!
-
η απεργια εσπασε τα βυτια φορτωνουν τωρα
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
η απεργια εσπασε τα βυτια φορτωνουν τωραΔεν ειχαν απεργια και οι βυτιοφορεις σημερα;
Παντως βενζινη ακομα δεν υπαρχει στα πρατηρια. -
οι βυτιαδες ή οι τελωνηδες απεργουσαν ?
-
Πήρα τώρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι έληξε μόνο στη Θεσαλονίκη. Στην Αθήνα συνεχίζεται.
-
Tελεια εκει εξω,ταξι δεν υπαρχουν,αργοσχολοι δεν υπαρχουν,σκετη μαγεια
Ανεστάλη η απεργία των τελωνειακών σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη.
- Συνεχίζουν στην υπόλοιπη Ελλάδα.
- Σήμερα απεργούν και οι οδηγοί βυτιοφόρων.
-
Bενζινη ωρα μηδεν
Δεν υπαρχει σταγονα πουθενα ξερουμε μεχρι ποτε ?
οι βενζιναδες μου ειπαν μεχρι την πεμπτη -
το γεγονος οτι σε θεσσαλονικη και κρητη ανεσταλει η απεργια ειναι ενθαρυντικο...
Βεβαια πως απ αυτες τις περιοχες θα διοχετευτουν καυσιμα σ ολη την ελλαδα ειναι ενα ζητημα και οχι ιδιαιτερα ευκολο...
Το αλλο ενθαρυντικο ειναι οτι οταν στις απεργιες καποιοι κανουν πισω και δουλευουν κανονικα τοτε το κινημα σπαει πιο γρηγορα...
Οποτε θελω να ελπιζω οτι θα εχουμε νωριτερα βενζινη...
Και γω θελω να παω πατρα σαββατοκυριακο αλλα με βλεπω να καθομαι αθηνα ... γιατι φτανει για το πηγαινελα αλλα μετα τι; -
Εδώ στο Καπανδρίτι πάντως έχει άφθονη και μόλις ήρθε και ένα βυτίο να γεμίσει (Ath.Oil)...
Όσοι πιστοί... -
Απλη Αμολυβδη ΤΕΛΟΣ στα πρατηρια στο Γαλατσι! Διαπιστωμενο γιατι εκανα κυκλους σημερα να γελασω Βγαινω στους αδειους δρομους!!! Οποιος ενδιαφερεται 5€/λτ απο το ρεζερβουαρ μου (να κανουμε και λιγο πλακα βεβαιως βεβαιως)
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Απλη Αμολυβδη ΤΕΛΟΣ στα πρατηρια στο Γαλατσι! Διαπιστωμενο γιατι εκανα κυκλους σημερα να γελασω Βγαινω στους αδειους δρομους!!! Οποιος ενδιαφερεται 5€/λτ απο το ρεζερβουαρ μου (να κανουμε και λιγο πλακα βεβαιως βεβαιως)Exω 100λιτρα οποιος θελει με 4,50ευρω
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Απλη Αμολυβδη ΤΕΛΟΣ στα πρατηρια στο Γαλατσι! Διαπιστωμενο γιατι εκανα κυκλους σημερα να γελασω Βγαινω στους αδειους δρομους!!! Οποιος ενδιαφερεται 5€/λτ απο το ρεζερβουαρ μου (να κανουμε και λιγο πλακα βεβαιως βεβαιως)
Exω 100λιτρα οποιος θελει με 4,50ευρω
Θελεις να συνεταιριστουμε? Να κανουμε ενα καρτελ δικο μας
-
Εγώ σήμερα θα πάρω το αμάξι για βόλτα μιας και λέτε ότι έξω είναι χαλαρά. Γεμάτο είναι λέμε...
Βενζίνη ώρα μηδέν!