-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
τα χρήματα που παίρνουμε είναι δεδομένα.
...
...Από που είναι δεδομένα τα λεφτά που παίρνουμε;...
Είναι όλοι οι Έλληνες μισθωτοί ή έχουν όλοι οι Έλληνες ένα και μόνο εισόδημα φανερό;...;
...Δεδομένα=σταθερά κάθε μήνα.
...Η βενζινη ειναι ανελαστικο αγαθο και γι αυτο την κοπανανε με φορους,δεν εχει να κανει με το αν εισαι Ελληνας ή Γερμανος ή Τούρκος.Καποιος μπορει να περιορισει τις περιττές μετακινησεις,αλλα μεχρι εκει,δεν θα την κοψει για να παει στα ΜΜΜ, εκτος εαν φτασει απότομα τα 2€, οποτε θα αρχισει να σκεφτεται να παρει μεταχειρισμενο παπί αλλα οχι τα ΜΜΜ.
Προφανώς αφού το παπί είναι πολύ πιο αξιόπιστο και οικονομικό σε σχέση με τα ΜΜΜ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Υποθέτω ότι θα υπάρξει πίεση για πτώση τιμών, όχι εξάλειψη. Δηλαδή, οι καθηγητές θα αναγκαστούν να πέσουν από τα 50 ευρώ την ώρα στα 25.Ναι, ίσως κατέβουν και στις εκπτώσεις με καλύτερες τιμές, ίσως και να βγάλουν και βδομάδα προσφορών...μαύρης παραπαιδείας...
Αν γίνουν αυτά τότε θα πιεστεί και η τιμή της βενζίνης; ...
Καλή Σαρακοστή...
-
Παπί rulezzzzzzz
Πήγα προχθές για service το scooter και μου έδωσαν παπί πρώτος κάγκουρας -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν γίνουν αυτά τότε θα πιεστεί και η τιμή της βενζίνης; ...Καλή Σαρακοστή...
Α, όχι, καμία σχέση! Η μπεντσίνα και οι καθηγητές δεν έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον!
Καλή Σαρακοστή!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Αν και λιγο off-topic πως ακριβως θα κοπουν τα μαυρα λεφτα απο τα ιδιαιτερα? Υπαρχει καποιο σχεδιο γιατι το βλεπω καπως δυσκολο...
Αλλωστε τα εξοδα για την εκπαιδευση του παιδιου σου ειναι τα τελευταια που θα κοψει μια οικογενεια!Εγω παλι δεν εχω κατανοησει γιατι τα ιδιαιτερα ειναι διαδεδομενα σε τετοιο βαθμο στην Ελλαδα!
Η πλειοψηφια των παιδιων δεν εχει ειδικες αναγκες,ουτε διδάσκεται τιποτα σπανιο.Η οικονομικη κριση οπως μας αναγκασε να κατανοησουμε οτι ιδιωτικη εττικετα δεν σημαινει ελλατωματικο προϊον,ετσι θα μας αναγκασει να κατανοησουμε και αλλα πραγματα..και ναι τοτε τα ιδιαιτερα θα κοπουν.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Αν και λιγο off-topic πως ακριβως θα κοπουν τα μαυρα λεφτα απο τα ιδιαιτερα? Υπαρχει καποιο σχεδιο γιατι το βλεπω καπως δυσκολο...
Αλλωστε τα εξοδα για την εκπαιδευση του παιδιου σου ειναι τα τελευταια που θα κοψει μια οικογενεια!τώρα με τις αποδείξεις θα ζοριστεί και το δικό της κωλαράκι.
άκου 1600 μαύρα... ...αλλά αφού υπάρχουν ζώα γονείς που δεν ζητούν αποδείξεις καλά να πάθουμε.
-
Τα ιδιαίτερα θα κοπούνε γιατί είναι εξωφρενικό κόστος, για αμφίβολο αποτέλεσμα. Η κουνιάδα μου για τις 2 τελευταίες τάξεις του Λυκείου(ιδιωτικό)+ τα ιδιαίτερα μαθήματα χρειάστηκε πάνω από 60.000€. Και τελικά σπουδάζει στο εξωτερικό... Χωρίς να εξασφαλίζουν και τίποτα σημαντικό οι σπουδές...
Τα ιδιαίτερα θα κοπούνε γιατί ο γονέας θα πρέπει να ταΐσει την οικογένεια και μετά να πληρώσει τα μαθήματα. Είναι πολυτέλεια τα ιδιαίτερα, αν και μας κατάφεραν οι 'δάσκαλοι' να μας τα περάσουν σαν αναγκαία ...
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αλλωστε τα εξοδα για την εκπαιδευση του παιδιου σου ειναι τα τελευταια που θα κοψει μια οικογενεια!τώρα με τις αποδείξεις θα ζοριστεί και το δικό της κωλαράκι.
άκου 1600 μαύρα... ...αλλά αφού υπάρχουν ζώα γονείς που δεν ζητούν αποδείξεις καλά να πάθουμε.
Η συγκεκριμένη εφόσον διδάσκει σε δημόσιο σχολείο, είναι κάργα παράνομη και τιμωρείται με παύση καθηκόντων. Όταν οι δημόσιοι λειτουργοί, διδάσκουν ιδιαίτερα, τότε ποιοι που θα διδάξουθν όσοι δεν είναι διορισμένοι;;
-
edit γιατί έγινε σεντόνι χωρίς λόγο
καλό θα ήταν να ανοίξει ένα θέμα για τους δασκάλους...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω παλι δεν εχω κατανοησει γιατι τα ιδιαιτερα ειναι διαδεδομενα σε τετοιο βαθμο στην Ελλαδα!
Η πλειοψηφια των παιδιων δεν εχει ειδικες αναγκες,ουτε διδάσκεται τιποτα σπανιο.Τουλάχιστον στην περίπτωση μου (1η δέσμη) η ύλη δεν έβγαινε ούτε στον 2σιο χρόνο. Στο σχολείο κάναμε τα οξέα στην χημεία 2 διδακτικές ώρες. ( )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιος θα δώσει απόδειξη? Ο καθηγητής που δεν μπορεί ή ο άνεργος που πάλι δεν μπορεί?
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Η κουνιάδα μου για τις 2 τελευταίες τάξεις του Λυκείου(ιδιωτικό)+ τα ιδιαίτερα μαθήματα χρειάστηκε πάνω από 60.000€. Και τελικά σπουδάζει στο εξωτερικό... Χωρίς να εξασφαλίζουν και τίποτα σημαντικό οι σπουδές...Υπάρχουν 2 σημαντικοί παράγοντες:
1)το τι άνθρωπο παίρνεις γι αυτή τη δουλεία. (οργάνωση, εμπειρία, αποδοτικότητα, κλπ)
κ
2)αν το παιδί δεν θέλει ή έχει κάποιο νοητικό πρόβλημα (ή και τα 2 μαζί)
-
Το πρόβλημα το έχει ο γονέας σε αυτές τις περιπτώσεις και όχι το παιδί.
Όταν ο μέσος όρος των παιδιών χρειάζεται πολύ λιγότερα χρήματα σε βοήθειες για να πάρει τα γράμματα και βλέπεις ότι το δικό σου μασάει τα 50ευρα σα μαρουλόφυλλα για να βάλει 5 γράμματα στο κεφάλι του, μάλλον κάτι πηγαίνει στραβά.Αυτό που ακούγεται περί νέας αύξησης του φόρου στη βενζίνη άλλα 10-15 λεπτά στους προσεχείς μήνες ισχύει ή είναι άλλη μια καταστροφολογία;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αυτό που ακούγεται περί νέας αύξησης του φόρου στη βενζίνη άλλα 10-15 λεπτά στους προσεχείς μήνες ισχύει ή είναι άλλη μια καταστροφολογία;
Αυτη την ωρα ολα ισχυουν...ειδικα απο την στιγμη που δεν θελουμε να κοψουμε επισημως τον 14ο μισθο, πρεπει να βρεθουν πολλοι φοροι που να αντιστοιχουν σε ενα μισθο
-
Η απεργια τελειωσε τα βενζιναδικα λειτουργουν ολα κανονικα πλεον...Και τι κερδισαμε εκτος απο πανικο και οτι χασαμε το Σαββατοκυριακο; Αυξηθηξε η τιμουλα της βενζινης μας 5-7 λεπτα κατα μ.ο. μετα την απεργια...
-
Το βενζινάδικο που είναι απέναντι από το μαγαζί μου, είχε την βενζίνη πριν την απεργία 1,199. Κατά την διάρκεια της απεργίας και ενώ δεν έμεινε ποτέ χωρίς βενζίνη (το έχω αναφέρει σε προηγούμενο post) την ανέβασε στο 1,259. Χθες λοιπόν το πρωί φτάνοντας στο μαγαζί τσέκαρα την τιμή και διαπίστωσα ότι παρέμενε στο 1,259. Μόλις ανακοινώθηκε η λήξη της απεργίας η τιμή ξαναγύρισε στο 1,199 σαν να μην τρέχει τίποτα.
-
Ο χρήστης COOL ALEXIS έγραψε:
Το βενζινάδικο που είναι απέναντι από το μαγαζί μου, είχε την βενζίνη πριν την απεργία 1,199. Κατά την διάρκεια της απεργίας και ενώ δεν έμεινε ποτέ χωρίς βενζίνη (το έχω αναφέρει σε προηγούμενο post) την ανέβασε στο 1,259. Χθες λοιπόν το πρωί φτάνοντας στο μαγαζί τσέκαρα την τιμή και διαπίστωσα ότι παρέμενε στο 1,259. Μόλις ανακοινώθηκε η λήξη της απεργίας η τιμή ξαναγύρισε στο 1,199 σαν να μην τρέχει τίποτα.Στο ονομα της απεργιας και της αυξημενης ζητησης να μην κανει μια αυξηση ο Χριστιανος? Το βλεπα σε κατι BP που απο 1,299 κατα την διαρκεια της απεργιας πουλουσαν με 1,329 Αντιθετα με τα πρατηρια AEGAN της περιοχης μου οσο ηταν πριν την απεργια ειναι και τωρα
-
Διορθώνω γραπτά φοιτητών φοιτητών πανεπιστημίου αυτές τις μέρες.... Έχω απογοητευτεί οικτρά από το επίπεδο (να σημειώσω ότι κάθε πέρσυ και καλύτερα). Πώς αυτά τα παιδιά τελειώσαν σχολείο, έδωσαν εξετάσεις και πιάσανε τους βαθμούς που πρέπει να πιάσανε (και στην έκθεση στα ελληνικά υποθέτω εκτός αν επιτρέπονται και τα greeklish!) όταν δεν είναι σε θέση να γράψουν μερικές ψιλοορθογραφημένες και ψιλοσυνταγμένες προτάσεις δεν ξέρω. Δεν λέω για την κακογραφία, αυτό το ξεπερνώ, πλέον τους χαρίζω και την ορθογραφία, πραγματικά πασχίζω όμως να βγάλω νόημα τι λένε και πού το πάνε....
Οπότε σαφώς και τα ιδιαίτερα δεν πρέπει να αποδίδουν και πολύ.
Και η κάθε δασκάλα/καθηγήτρια που μάλλον βγάζει πιο πολλά από όσα δικαιούται ας κοιτάει τουλάχιστον να κάνει τη δουλειά της καλά, έστω την παράνομη γιατί τη νόμιμη σίγουρα δεν την κάνει καλά...Κι όσο για τη βενζίνη τι να πούμε, μας έρχεται και το επόμενο αγγουράκι, για αυτό βλέπετε προσπαθώ να μιλάω για άλλα....
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αντιθετα με τα πρατηρια AEGAN της περιοχης μου οσο ηταν πριν την απεργια ειναι και τωρα[/quote]
Και εγώ από ένα Aegean στην Αχαρνών βάζω συνήθως, το είχε 1,209 που σε σχέση με αλλους που ειναι στο 1,24-1,25 θεωρείται φθηνος (άσχετα που πριν 1 μήνα θα θεωρείτο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ακριβός). -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Αντιθετα με τα πρατηρια AEGAN της περιοχης μου οσο ηταν πριν την απεργια ειναι και τωρα
Και εγώ από ένα Aegean στην Αχαρνών βάζω συνήθως, το είχε 1,209 που σε σχέση με αλλους που ειναι στο 1,24-1,25 θεωρείται φθηνος (άσχετα που πριν 1 μήνα θα θεωρείτο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ακριβός).[/quote]
Το ισοσταθμησε τωρα που θα ανοιξει το BP στην ανοδο της Γαλατσιου θελω να δω τι θα παιξει απο πλευρας τιμων. -
Πριν αρχισετε τις θεωριες συνομωσιας και τα σχετικα για τα πρατηρια καλο ειναι να ενημερωνεστε και λιγακι...
Η τιμη των καυσιμων δεν αυξηθηκε λογω της απεργιας αλλα λογω αυξησης των τιμων απο τα δυιλιστηρια!
http://www.gge.gr/36/index.asp
Εδω ειναι και οι τιμες ανα ημερα!
Βενζίνη ώρα μηδέν!