-
Οσα πρατήρια έβλεπα στα 0,997-0,998 πλέον τα βλέπω στο 1,06-1,07...πάει και το ψυχολογικό φράγμα του 1 ευρώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οσα πρατήρια έβλεπα στα 0,997-0,998 πλέον τα βλέπω στο 1,06-1,07...πάει και το ψυχολογικό φράγμα του 1 ευρώ.Και δοξα το Θεο να λες!!
Στην Κρητη την απλη την εχει 1,22e και την V-Power περιπου 1,3.
Οσο για το Ντουμπαι αυτοι πετρα σηκωνουν πετρελαιο βγαινει.
Ατιμη ζωη................ -
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Οσα πρατήρια έβλεπα στα 0,997-0,998 πλέον τα βλέπω στο 1,06-1,07...πάει και το ψυχολογικό φράγμα του 1 ευρώ.
Και δοξα το Θεο να λες!!
Στην Κρητη την απλη την εχει 1,22e και την V-Power περιπου 1,3.
Οσο για το Ντουμπαι αυτοι πετρα σηκωνουν πετρελαιο βγαινει.
Ατιμη ζωη................Δεν τα λες καλά...... . Βάζουν κάποιον άλλο να τους τη σηκώσει!! όλη μέρα κάθονται οι τύποι...και τους πληρώνει το κράτος! Ατιμη ζωή.....................
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Πρώτον: Ο αμερικάνος δεν την πληρώνει όσο εμείς αλλά λιγότερο.
Δεύτερον: Δε με νοιάζει τι κάνει ο αμερικάνος.
και τρίτον: Ο αμερικάνος παίρνει περισσότερα λεφτά απο εμάς!!!
Και τέταρτον: Συγκεκριμένο υβριδικό στις ΗΠΑ κοστίζει κάπου 7000 ευρώ φθηνότερα απ'ό,τι εδώ και, εκτός της χαμηλότερης κατανάλωσης, έχει και δεκάδες άλλα προνόμια. (Γκρρρρ!!!)
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Και δοξα το Θεο να λες!!
Στην Κρητη την απλη την εχει 1,22e και την V-Power περιπου 1,3.Ακριβώς, τα ‘‘φθηνά’’ πρατήρια πωλούν την 95άρα στα 1,17 πλέον.
Ψυχολογικό όριο έχουμε εμείς το 1,10 εδώ και πολλούς πολλούς μήνες -
τα 3 πρώτα αμάξια την υπογραφή σου δε θα τα κυκλοφορούμε σε λίγο
-
Ενώ με το 4ο έκανες με βία 80χλμ με 10 € BP ULtimate την εποχή που είχε 1€ άντε 1,1€.......δλδ δεν καίει τπτ ε?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τα 3 πρώτα αμάξια την υπογραφή σου δε θα τα κυκλοφορούμε σε λίγοΣε λίγο ούτε και το τέταρτο...
-
Eχουν πλάκα μερικοί ...ρεπορτάζ για τα ακριβά καύσιμα:
'έβαλα 20 ευρώ γιατί δεν έχω άλλα να βάλω...'
μπλουζάκι lacoste και αμάξι ΒΜW X5!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχουν πλάκα μερικοί ...ρεπορτάζ για τα ακριβά καύσιμα:'έβαλα 20 ευρώ γιατί δεν έχω άλλα να βάλω...'
μπλουζάκι lacoste και αμάξι ΒΜW X5!
γιατι απορεις?
οπου Χ5 θα μπορουσε να ειναι και C4, 116i, Leon, Corolla κτλ κτλ, με 10% προκαταβολη και 1200 δοσεις...σημασια για τον Ελληνα εχει να το αγορασεις, μετα βλεπουμε πως θα το συντηρησουμε...
ειναι παρα πολλοι αυτοι που εχουν αυτοκινητο που δεν μπορουν να συντηρησουν οικονομικα και το αγορασαν μονο και μονο για να μπουν στο ματι καποιων ή για το 'φαινεσθαι'.
ξερω καποιους που αγορασαν προσφατα καλα και δυνατα αυτοκινητα, και κλαιγονται που η racing πηγε 1,35ε... Που πας ρε καραμητρο!
-
Ας πρόσεχαν, δε τους φταίει κανείς παρά το ξερό τους το κεφάλι.
Η παροιμία λέει, 'εκεί που φτάνει το χεράκι μου κρεμάω το καλαθάκι μου'.
Ψωνάρες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η παροιμία λέει, 'εκεί που φτάνει το χεράκι μου κρεμάω το καλαθάκι μου'.
+1
-
Μπορεί όντως να πρόκειται για πλούσιο μπατίρι που του μένουν 1001 δόσεις, όμως δεν είναι απαραίτητα αυτή η εξήγηση.
Στην τηλεόραση δε λένε όλοι υποχρεωτικά την αλήθεια, η υπερβολή πάει σύννεφο. Σε τοπικό κανάλι έχω δεί άνθρωπο αρκετά ευκατάστατο να λέει πως δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά. Η τηλεόραση μας βγάζει ένα 'παραπονιάρικο' εαυτό, ιδίως αν η ερώτηση του δημοσιογράφου 'σιγοντάρει' και προμοτάρει μια τέτοια συμπεριφορά.
Επίσης το 'δεν έχω άλλα να βάλω', δεν μπορεί να ερμηνευτεί 'δεν έχω αυτή τη στιγμή μαζί μου χρήματα, γιατί ξέχασα να πάρω περισσότερα από το σπίτι?'.
Με άλλα λόγια, όταν βλέπω κάτι στην τηλεόραση, του οποίου το context, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ειπώθηκε κάτι, δεν είναι ξεκάθαρο 100%, είμαι συγκρατημένος και δεν υιοθετώ υποχρεωτικά την εξήγηση που μου αρέσει ή μου φαίνεται η πιο ελκυστική.
Αν όντως πρόκειται για πλούσιο μπατίρι, τότε το να μην ξέρεις τα οικονομικά (κι όχι μόνο) όριά σου είναι μια λάθος συμπεριφορά, όμως αυτό δεν είναι κάτι που θα το στηλιτεύσω χαιρέκακα, ούτε θα ευχαριστηθώ από τη δύσκολη θέση κάποιου.
[Αν αυτό βέβαια ειπώθηκε στην τηλεόραση, γιατί δεν κατάλαβα αν έτσι είναι, ή αν πρόκειται για live εμπειρία που είχε κάποιος. Το παραπάνω σχόλιο ισχύει πάντως)
Jacob
-
Ε, ναι. Παίζει κι αυτό. Χθες είχα πάνω μου μόνο 6 ευρώ μετά από ψώνια και κόντευα να μείνω. Τόσα έβαλα. Αν είχα 20+, θα έβαζα 20 (δεν συνηθίζω παραπάνω, γιατί να κουβαλάω βάρος στην πόλη; ).
-
Μια φορα με ειχανε ρωτησει εξω απο λαϊκη πως μου φαινονται οι τιμες, τους ειπα οτι τα προϊοντα ειναι ολα παμφθηνα.Περιττο να σας πω οτι δεν με αφησαν καν να τελειωσω την προταση μου και οτι ποτε δεν βγηκα στην tv
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Αν όντως πρόκειται για πλούσιο μπατίρι, τότε το να μην ξέρεις τα οικονομικά (κι όχι μόνο) όριά σου είναι μια λάθος συμπεριφορά, όμως αυτό δεν είναι κάτι που θα το στηλιτεύσω χαιρέκακα, ούτε θα ευχαριστηθώ από τη δύσκολη θέση κάποιου.
Σε αυτού του τύπου τους 'μπατήριδες' δεν υπάρχει μόνη της η λάθος συμπεριφορά στο θέμα της μη γνώσης των οικονομικών τους ορίων, αλλά συνοδεύεται κι από άλλα 'συμπτώματα', όρα μεγαλομανία.
Το δικαίωμα να στηλιτεύουμε μας το δίνει ο απέναντι, με τον τρόπο του.
Όταν (Για να αναφέρω γεγονός που ήμουν παρών) έρχεται 'κάτοχος' ( ; ) BMW 'Z' και ζητά από περιπτερά δανεικό ένα εικοσάρικο για να πάει 'κομμωτήριο'. (Το κάνει συχνά όπως έμαθα από τον 'δανειστή')
Δε μπορώ να μην σχηματίσω γνώμη και να μη τον σχολιάσω.
Αυτός ο άνθρωπος σίγουρα δεν είναι μόνο κακός διαχειριστής των χρημάτων του. -
Σιγουρα η βενζινη δεν ειναι το ποιο ακριβο πραγμα.Το νερο ειναι ποιο ακριβο!!!!!
-
Ο χρήστης lef έγραψε:
Σιγουρα η βενζινη δεν ειναι το ποιο ακριβο πραγμα.Το νερο ειναι ποιο ακριβο!!!!!....σε εκείνες τις χώρες ΝΑΙ είναι.
-
Παιδιά, γύρισα πριν 1 ώρα από 12 μέρες διακοπών . Έγραψα περίπου 2400 χλμ συνολικά. Περιοχές: Βόρεια Εύβοια & Β. Ελλάδα (Κοζάνη, Πτολεμαίδα κ πέριξ). Μου έκανε αρκετά μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι στα περισσότερα βενζινάδικα των εν λόγω περιοχών οι τιμές κυμαίνονταν μεταξύ 1.07 κ 1.12 ευρώ όταν στην Αθήνα ο μέσος όρος είναι ίδιος ή και υψηλότερος. Επίσης πουθενά (εκτός της ΕΟ Αθηνών Λαμίας) οι τιμές δεν περνάγαν τα 1.18 ευρώ... Συμπέρασμα: Στο λεκανοπέδιο πέφτει πολύ χοντρό κλέψιμο παίδες και δυστυχώς μάλλον εμείς οι καταναλωτές είμαστε οι φταίχτες που βάζουμε βενζίνη στον πρώτο τυχόντα...Αν ήμασταν πιο συνειδητοποιημένοι καταναλωτές δε νομίζω πως θα επικρατούσε αυτή η ασυδοσία στις τιμές των καυσίμων λίγα χιλιόμετρα από τα κέντρα διύλισης και αποθήκευσης...
-
Βάζω μονίμως από το φθηνότερο που θα βρω, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνω παράκαμψη.
Δεν το κατάλαβα δηλαδή. Γιατί να είναι αυτός κλέφτης και νοθευτής; Έλεγχοι του γίνονται όπως και στους άλλους αλλά ποτέ δεν τον έχουν βρει σκάρτο. Τί πουλάνε οι 'ακριβοί'; Καλύτερη απλή αμόλυβδη; ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ! Σήμερα έβαλα με 1,024 και πολύ ήταν. Ας αγοράζουν οι άλλοι με 1,200.
Βενζίνη ώρα μηδέν!