-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ιδού...Τον σεισμο τον αντεληφθηκα μεσω των ειδησεων της τηλεορασης.
Επειδη εξ αντικειμενου θυμαμαι πιο πολλους σεισμους απο αρκετους απο σας να τι εχω να σας πω.
Αυτο που χρειαζεται ειναι να κρατησουμε τη ψυχραιμια μας και να την μεταδωσουμε και στους αλλους.
Αλλα αν παρατρομαξουμε και το βαλουμε στα ποδια το σωστοτερο ειναι να παμε προς τα ΠΑΝΩ. Αφου αν ειναι η ταρατσα να φτασει στο ισογειο ,καλυτερα να ειμαστε κοντα της.
Συνηθως ο σεισμος μεχρι να τον καταλαβεις,εχει τελειωσει.
Η κινηση 'φευγω απο κει που ειμαι και παω κατω απο το τραπεζι' εχει αποδειχθει οτι κανει καλο.Ελλειψει τραπεζιου εναλακτικη λυση ειναι το δοκαρι του οικοδομηματος.Ελλειψει δοκαριου η λυση ειναι να αλλαξετε σπιτι.
Αντιθετα η τακτικη 'παιρνω ναρκωτικα για να με βρουν ευκολα τα σκυλια στα χαλασματα' με το να μην εχουμε τακτη ημερομηνια εμφανισεως του σεισμου δημιουργει πολυ χειροτερα αποτελεσματα.
Επισης σωστο ειναι να βλεπουμε τα κτιρια απο οσο το δυνατον μεγαλυτερη αποσταση.Μπορει να μη διακρινουμε λεπτομερειες της κατασκευης αλλα δεν θα τις φαμε και στο κεφαλι σε περιπτωση μετασεισμου.Θεός!
Ολα τα λεφτα!
-
που και πόσο???? Πάρνηθα 3,5 λέω εγώ!!!
-
Εχεις...κληρονομικό χάρισμα;
-
Τι εγινε????????
-
ηταν οντως? γιατι εδώ στη δουλειά δεν με πιστεύουν!!!
-
σεισμος?
-
Τελικα μαθαμε που και ποσο?????
-
Ό,τι και να λέτε, ελάτε στην Κεφαλονιά και θα αναθεωρήσετε. Δε θα χρειάζεται να κουνάτε και τον καφέ σας, κουνιέται από μόνος του . Αν φοβόμαστε το σεισμό; Όχι βέβαια, όταν δεν κουνάει φοβόμαστε...
-
-
wow! τον νιώσατε;;;
-
M' αρέσει που είστε ψύχραιμοι!
Τρεις γράψατε μέσα σε 3 λεπτά ότι έγινε σεισμός!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
M' αρέσει που είστε ψύχραιμοι!Τρεις γράψατε μέσα σε 3 λεπτά ότι έγινε σεισμός!
αν σου πω ότι κουνιόμουν κι έκανα search;
έχω πάθει ανοσία πλέον
-
Γιατρε, θα σου λεγα τιποτα τωρα!!
Μιλαμε κουνησε οχι αστεια!! Επεσαν κατω φωτιστικα κλπ... Εγω με το τηλεφωνο και το τσιγαρο κατω απο το γραφειο!!
-
Καλά μιλάμε τρελό κούνημα!
Πήρα το laptop παραμάσχαλα κι έτρεξα έξω...κλασσικός gadget-άκιας...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γιατρε, θα σου λεγα τιποτα τωρα!!Μιλαμε κουνησε οχι αστεια!! Επεσαν κατω φωτιστικα κλπ... Εγω με το τηλεφωνο και το **τσιγαρο **κατω απο το γραφειο!!
Εσύ να μη φοβάσαι! Από σεισμό δεν πεθαίνεις!
Κάπου μεταξύ Κυθήρων και Κρήτης (92 χλμ ΒΔ των Χανίων) ήταν το επίκεντρο, λέει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πήρα το laptop παραμάσχαλα κι έτρεξα έξω...κλασσικός gadget-άκιας...Εισαι θεός!
Πέρα απ' την πλάκα πάντως, κούνησε αρκετά...
-
6,9 το δίνει η Αθήνα (το διόρθωσε)
6,9 η Θεσ/νίκη[edit]
-
Ειναι κανείς τώρα κάτω στην Νεάπολη/Κύθηρα που να μπορεί να μας πεί τι έγινε ?
-
κουνισε σχετικα απαλα και γραμμικα εδω στην πατρα. ακουσα οτι και στο Κάϊρο εγινε αισθητος. ελπιζω να μην ακολουθησουν κι'άλλοι.
-
Κι εδώ πάντως κουνηθήκαμε αρκετά!
Απ' οτι φαίνεται το 2006 μπήκε γεωδυναμικά
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?