-
Στην Πάτρα δεν βρόντηξε αλλά το νιώσαμε σαν θαλασσινό swell...
-
Και εδω δεν ακουστηκε θορυβος.
-
Κανένας από Μεθώνη, Κορώνη, Πύλο?
-
Έχω μπάρμπα εκεί!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και οι κατοικοι να μεινουν εξω απο τα σπιτια τους στη Πελλοπονησο!!!
Που το διαβασες αυτο;
Ετσι λένε στην τηλεόραση .
-
έχει καμιά σχέση με τον μεγάλο σεισμό που λέγανε?
-
Ρε λές? Ποιός το είχε γράψει ότι υπάρχει πρόβλεψη?!
-
Είχε μεγάλη διάρκεια ο σεισμός.Είπε ο Λέκκας στο δελτίο της ΝΕΤ ότι οι κάτοικοι των περιοχών που είναι κοντά στο επίκεντρο να παραμείνουν έξω από τα σπίτια τους.
-
O Tσελεντης λενε το ειχε προβλεψει
Στην Πατρα ακουστηκε καλα, αλλα οχι και τοσο πολυ ωστε να με κανει να βγω εξω στους δρομους -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Είχε μεγάλη διάρκεια ο σεισμός.Είπε ο Λέκκας στο δελτίο της ΝΕΤ ότι οι κάτοικοι των περιοχών που είναι κοντά στο επίκεντρο να παραμείνουν έξω από τα σπίτια τους.Η περιοχη σου ειναι αρκετα κοντα μπορω να πω (πυργος)
Εγω παντος δεν βγαινω (πατρα) -
Εκεί κάτω Κορώνη, Μεθώνη κτλ τα περισσότερα είναι παλαιά κτίσματα. Οπότε αν ακολουθήσουν έστω και μικρότεροι μετασεισμοί, καλό είναι να μην είναι άνθρωποι μέσα σε αυτά.
-
Ήμουν στο δημαρχείο εκείνη την ώρα και μια υπάλληλος πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει:''ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩΩΩ''.
Τελικά καταφέραμε και την ηρεμήσαμε.
Στις περιοχές που είναι κοντά στην Μεθώνη είπαν ότι πρέπει να μείνουν προς το παρόν οι κάτοικοι έξω από τα σπίτια τους,κυρίως στη νότια Μεσσηνία δηλαδή. -
Και στο Ηράκλειο πάντως τον καταλάβαμε για τα καλά.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγω παντως την ωρα του σεισμου χτυπουσα ανελεητα μια φασολαδα. Εμεινα με ανοιχτο το στομα, με το κουταλι γεματο φασολαδα να απεχει 2-3 ποντους, εμεινα ετσι για μερικα δευτερολπτα και μετα συνεχισα τη μασα.Ρε μπας και είσαι το επίκεντρο;
-
Είχε προλάβει να την χωνέψει;
-
-
εγω παλι οταν εγινε ο σεισμος ειμουνα στο αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm: Ρε λές? Ποιός το είχε γράψει ότι υπάρχει πρόβλεψη?!Ο Μάκης
-
Kαι βέβαια τον πρόβλεψε ο Μάκης.
Αφού αυτός τον δημιούργησε.
-
Ο Μάκης είχε βίντεο από το σεισμό, πριν γίνει.
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?