-
Η υπερειδική θα γίνει Πέμπτη; Ελπίζω οι τιμές των εισητηρίων να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Η υπερειδική θα γίνει Πέμπτη; Ελπίζω οι τιμές των εισητηρίων να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα!ΚΑΙ γω αυτο ελπιζω , , περσι και προπερσι ηταν 15 στη λιλαια.
μπορει επειδη θα εχει μεγαλη προσελευση κοσμου να εχει 13-14 ευρο η και 12
με το ζορι, θα δουμε σε λιγους μηνες.. -
ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΚΕΥΤΟΜΟΥΝΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ!ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ?????
ΠΕΡΥΣΗ ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΣΝΟΟΥΜΠΟΡΝΤ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΑ
Η ΕΣΤΩ ΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙ...
-
Χιόνι τεχνητό το καλοκαίρι με καμιά 30ριά βαθμούς και φθορά από τα περάσματα?
Αν κρατήσει 5 λεπτά, καλά θα είναι...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΚΕΥΤΟΜΟΥΝΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ!ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ?????
ΠΕΡΥΣΗ ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΣΝΟΟΥΜΠΟΡΝΤ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΑ
Η ΕΣΤΩ ΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙ...
Να προσέχεις το κομοδίνο. Αν βλεπεις περίεργα όνειρα μπορει να χτυπήσεις και να πάθεις ζημιά!!
-
el matador, τι παίρνεις και δε μας δίνεις
(no offence)
-
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ
-
Καλές ασπιρίνες...
λογικά παραπάνω απο τιν Λιλαία πρέπει να έχει το εισητίριο μέσα στιν Αθήνα κίολας.
Εγώ θα πάω μιας και δεν έχω δεί ακόμα το πολυσυζητημένο σκέπαστρο.
Και θα ακόυγονται καμπάνα εκέι μέσα τα S1600 πω πω μανούλα μουυυυ...οκ πωρώθηκα πάω για GT4(άσχετο, αλλά έχουμε ξεφύγει πλέον απο τον όρο παιχνίδι) -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Η υπερειδική θα γίνει Πέμπτη; Ελπίζω οι τιμές των εισητηρίων να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα!
ΚΑΙ γω αυτο ελπιζω , , περσι και προπερσι ηταν 15 στη λιλαια.
με το ζορι, θα δουμε σε λιγους μηνες..ΘΑ ΕΧΕΙ 20 ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΙ γω αυτο ελπιζω , , περσι και προπερσι ηταν 15 στη λιλαια.
με το ζορι, θα δουμε σε λιγους μηνες..ΘΑ ΕΧΕΙ 20 ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
σε ολοκληρο Ο.Α.Κ.Α θα πας .λογικη τιμη πιστευω , τοσα εξοδα και κοπος για να φτιαχτει ενα τετοιο θεαμα... ,η ασφαλτος ειναι πιο ακρυβη απ το χωμα
δε θα βρεχεσε , δε θα σκονιζεσαι κ.α
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
δε θα βρεχεσε , δε θα σκονιζεσαι κ.αΝα ένας λόγος να μην πάω
Acropolis χωρίς σκόνη δε λέει και δεν μου ακούγετε καλή ιδέα η παρακολούθηση ενός Acropolis σε τσιμέντο στο ΟΑΚΑ, αλλά θα είναι σίγουρα μια πολύ καλή διαφήμηση για τον αγώνα, κάτι που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και θα φέρει πιστεύω κόσμο στα βουνά.
Αν έχει και η ΕΤ ζωντανά την εκκίνηση και την SSS τότε αυτό θα είναι πολύ καλό για το Acropolis!
'Αντε με το καλό!!! -
Αριστη επιλογή, διαφημιση για το αθλημα , κοντα στην Αθηνα, και χωρίς σκόνη. Με χωμάτινο setup θα έχει αρκετό θέαμα. Ευκαιρία να δει Ακρόπολις και ο.. άμαχος πληθυσμός. Θα την τιμήσω (SSS) όπως και τις 2 προϋγούμενες χρονιές στην Λιλαία.
-
**>Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
...και θα φέρει πιστεύω κόσμο στα βουνά...
**
Κι άλλο κόσμο;
Αφού γίνεται πανικός στα βουνά κάθε Ιούνιο!
Κόσμο χρειάζεται το Ελληνικό Rally και όχι το Ακρόπολις... -
Μήπως ρε παιδιά μείνει άδειο το ΟΑΚΑ και βγάλουμε προς τα έξω μια εικόνα ενός άδειου σταδίου?Δε θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά οι περισσότεροι ψαγμένοι θα είναι Λαμία για SD.Θα χρειαστούν πολλά άτομα για να γεμίσει.Βέβαια θα προτιμηθεί από πολλούς που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν SD λόγω καθημερινής ...
-
Ο χρήστης Rallyman11 έγραψε:
Μήπως ρε παιδιά μείνει άδειο το ΟΑΚΑ και βγάλουμε προς τα έξω μια εικόνα ενός άδειου σταδίου?Δε θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά οι περισσότεροι ψαγμένοι θα είναι Λαμία για SD.Θα χρειαστούν πολλά άτομα για να γεμίσει.Βέβαια θα προτιμηθεί από πολλούς που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν SD λόγω καθημερινής ...Mα αυτός είναι στόχος της SSS. Nα μην πάνε οι ψαγμένοι αλλά και άσχετοι με τους αγώνες θεατές.
-
Μήπως ρε παιδιά μείνει άδειο το ΟΑΚΑ και βγάλουμε προς τα έξω μια εικόνα ενός άδειου σταδίου?Δε θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά οι περισσότεροι ψαγμένοι θα είναι Λαμία για SD.Θα χρειαστούν πολλά άτομα για να γεμίσει.Βέβαια θα προτιμηθεί από πολλούς που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν SD λόγω καθημερινής ...Πιστεύω πως οι 'ψαγμένοι' είναι το 20% το πολύ των χιλιάδων θεατών που γεμίζουν τα βουνά κάθε χρόνο. Οι υπόλοιποι είναι περιστασιακοί, ούτε SD ούτε τίποτα, σε αυτούς απευθύνεται η συγκεκριμένη SSS. Μην κρίνουμε από το Forum, όλοι εδώ μέσα έχουμε το μεράκι αλλά δυστυχώς δεν αρκούμε για να ζήσει το Ακρόπολις σαν προϊόν και σαν θέαμα.
-
Μακάρι να γεμίσει και να καταφέρει να φέρει κόσμο όχι μόνο στο Ακρόπολις αλλά και στους ελληνικούς αγώνες Ελπίζω η οργάνωση να ετοιμάζει κάτι πολύ θεαματικό που δε θα θυμίζει σε τίποτα την όχι και τόσο επιτυχημένη SSS της Λιλαίας
-
Μήπως ρε παιδιά μείνει άδειο το ΟΑΚΑ και βγάλουμε προς τα έξω μια εικόνα ενός άδειου σταδίου?Δε θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά οι περισσότεροι ψαγμένοι θα είναι Λαμία για SD.Θα χρειαστούν πολλά άτομα για να γεμίσει.Βέβαια θα προτιμηθεί από πολλούς που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν SD λόγω καθημερινής ...Αν θα γεμίσει; Πιστεύω ότι ΠΟΛΥ χαλαρά θα μάζευε 100.000+ κόσμο, χωρίς κάποια τρελή προωθητική κίνηση. Εδώ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕ το Ζάππειο μέχρι την Ομόνοια που απλά έβλεπες τα αυτοκίνητα δίπλα σου.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μήπως ρε παιδιά μείνει άδειο το ΟΑΚΑ και βγάλουμε προς τα έξω μια εικόνα ενός άδειου σταδίου?Δε θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά οι περισσότεροι ψαγμένοι θα είναι Λαμία για SD.Θα χρειαστούν πολλά άτομα για να γεμίσει.Βέβαια θα προτιμηθεί από πολλούς που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν SD λόγω καθημερινής ...
Αν θα γεμίσει; Πιστεύω ότι ΠΟΛΥ χαλαρά θα μάζευε 100.000+ κόσμο, χωρίς κάποια τρελή προωθητική κίνηση. Εδώ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕ το Ζάππειο μέχρι την Ομόνοια που απλά έβλεπες τα αυτοκίνητα δίπλα σου.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΝΑΤΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο Hellenic tifosi ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΕΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αν θα γεμίσει; Πιστεύω ότι ΠΟΛΥ χαλαρά θα μάζευε 100.000+ κόσμο, χωρίς κάποια τρελή προωθητική κίνηση. Εδώ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕ το Ζάππειο μέχρι την Ομόνοια που απλά έβλεπες τα αυτοκίνητα δίπλα σου.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΝΑΤΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο Hellenic tifosi ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΕΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Οχι μόνο αυτό, παιζει ρόλο και το οικονομικό σκέλος. Βενζίνες πήγαινε έλα Λαμία, τρελλές τιμες στα ξενοδοχεία με μηδαμινές παροχες-ανέσεις (μεγάλη πληγή για τον αγώνα που το επισήμανουν οι ομάδες όπου σταθούν και όπου βρεθούν) κ.α. Τώρα θα πάρουν το τρενάκι και με ένα εισητήριο της τάξης των 20 ευρώ θα απολαύσουν τα θηρία από το καρεκλάκι τους για 1-1.5 λεπτό το καθένα (οχι για 10'' όπως στις ειδικές) χωρίς σκόνη ταλαιπωρία και τον ήλιο κατακέφαλα!! Μην βιαστήτε να μου τα χώσετε δεν ανήκω σε αυτη την κατηγορία των θεατών αλλα το 90% των ελλήνων ανήκει σε αυτή!
SSS και εκκίνηση του 52ου στο ΟΑΚΑ