-
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΩΠ! ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ... Μιλαγα στο Νίκο rally... και στο Θοδωρή το φίλο μου που επαυξάνει!
Συγγνώμη πρόεδρε.
Σωστή η παρατηρησή σου. Μαλακισζόμαστε και στο σαιτ δεν φαινονται τα προϊόντα προς πώληση!
Και πάλι σορηΣτρ
μια χαρά πάτε!!!Καλά κουράγια!!!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Βρε Γιώργο τι σεχει πιάσει; παμε να κάνουμε έναν αγώνα να ηρεμήσεις κιά σταλα!Αν πάμε μπορεί να χάσω και την μιλιά μου εντελώς!!!
Δεν εννόησα πως κάνουν κακή δουλειά για το Ακρόπολις, αλλοίμονο, να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει!! (ΝΤΟΥΠ! ΑΟΥΤΣ!!! )
Αλλά έπρεπε να λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα ήδη (πότε να παραγγείλει ο Κερκυραίος, κι ο Σερραίος, πότε να σταλεί η παραγγελία, και πότε είναι ο αγώνας που θα θέλει ήδη να τα φοράει; ), και για να λέει ο kouk πως δεν δουλεύει, σαφώς και έτσι θα είναι, δε νομίζω να το είπε στην τύχη, γιαυτό και δεν μπήκα να το τσεκάρω κι ο ίδιος.
Τώρα το πλέον λογικό κι επόμενο είναι να έχουν μαγαζί στο ΟΑΚΑ με δεκάδες χιλιάδες ΤΥΧΕΡΟΥΣ ( ), αλλιώς θα είναι σαν να πυροβολούν το πόδι τους! Δεν ήθελα να πω πως αυτο πάνε να κάνουν, αλλά τώρα που ξαναδιαβάζω τη δημοσίευσή μου, όντως ανάποδα το έγραχα, λάθος!!
(Αγώνες μου λές, δοκιμές στο περιοδικό με 3άρα και 159 μου λες, στο τέλος δε θα μου τη γλιτώσεις, και ούτε ο ΚΟΥΓΙΑΣ δε σε σώνει τότε!!! )
Καλό ΠΣΚ!! -
Κρατα, σημείωσε τη λειτουργία καταστήματος, αληθινού με πωλήτριες εργαλεία στη Μεσογείων!
Κανονικά ωράρια και ισόβια λειτουργία
Δείξε μι΄πα στάλα εμπιστοσύνη.
Καλοδεχούμενος στην όποια δραστηριότητα
(μας ενώνουν πολλά, τίποτε δεν μας χωρίζει)Σ
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Θοδωρή 20.000 προγράμματα τυπώσαμε. Κινδυνεύουμε να πάθουμε μεγάλη ζημιά. Οτι κοστίζει σε αυτή τη χώρα λίγοι το πλησιάζουν. Την ίδια ώρα δώσαμε πρωτογενές υλικό σε όλα τα ανταγωνιστικά μας έντυπα , ενώ οι προσβάσεις είναι και μέσα στο σαιτ. Βγάζουμε τα μάτια μας για να μην πυροβολείστε πως εκβιάζουμε για 5 γιου! ΝΑΙ ΔΕΝ πήγαμε επαρχία, αλλά την ουσία την έχετε διαθέσιμη. Σε εμάς κάνουμε κακό.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ!
ΣτρατισινοΚαταλαβαίνω το ρίσκο, αλλά εγώ ξέρω τουλάχιστον 20 άτομα στην μικρή μου πόλη που το ήθελαν.Πολλοί από αυτούς δεν θα πάνε καν στα βουνά αλλά το ήθελαν, είτε για αυτό καθαυτό το έντυπο είτε για το DVD.
Ναι, εγώ θα το βρω και θα το πάρω στην Λαμία αλλά νόμιζα ότι τουλάχιστον στην εποχή μας το να κυκλοφορήσει ένα έντυπο για το rally Ακρόπολις στην επαρχία ήταν εφικτό. Εδώ βρίσκουμε ότι λογής μπούρδα μπορείς να φανταστείς.Τουλάχιστον ας το πωλούσαν τα γραφεία της ΕΛΠΑ.Άλλο να κάνουμε λίγα χιλιόμετρα να το βρούμε και άλλο να ψάχνουμε γνωστούς και φίλους στην Αθήνα για να μας το βρούν.
Ας είναι -
Βρε Θοδωρή θα το βρε'ιτε!
Εχεις το λόγο μου!
Στρ -
Θοδωρή,άν θέλεις να σού ταχυδρομήσω εγώ βρε το προγραμμα του Ακρόπολις.
Στείλε μου διεύθυνση,καί στά στέλνω. -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Βρε Θοδωρή θα το βρε'ιτε!
Εχεις το λόγο μου!
ΣτρΤο ξέρω αλλά ήθελα να σου πω ότι θα πουλιόταν αν πήγαινε στην επαρχία.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θοδωρή,άν θέλεις να σού ταχυδρομήσω εγώ βρε το προγραμμα του Ακρόπολις.
Στείλε μου διεύθυνση,καί στά στέλνω.Ευχαριστώ πολύ.Να μην είμαστε όμως και υπερβολικοί.
Ευχαριστώ και πάλι -
Βγήκαν όλα τα ζευγάρια της υπερειδικής.
Θα στήσουμε 'παγκόσμιο' ΠΡΟ-ΠΟ ? -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Θα στήσουμε 'παγκόσμιο' ΠΡΟ-ΠΟ ?Γιατί όχι?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα στήσουμε 'παγκόσμιο' ΠΡΟ-ΠΟ ?Γιατί όχι?
ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟ?
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
δεν γίνεται....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
δεν γίνεται....
ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΣΤΟ 'ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ' ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΠΟ?
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΣΤΟ 'ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ' ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΠΟ?
χωρίς ψηφοφορία
-
Ο.Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Στο ΟΑΚΑ έχει ήδη πέσει μία στρώση που μοιάζει με άσφαλτο.
Η πίστα είναι πιστό αντίγραφο της εικόνας από τον υπολογιστή και από ό,τι κατάλαβα υπόσχεται θέαμα...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Στο ΟΑΚΑ έχει ήδη πέσει μία στρώση που μοιάζει με άσφαλτο.Η πίστα είναι πιστό αντίγραφο της εικόνας από τον υπολογιστή και από ό,τι κατάλαβα υπόσχεται θέαμα...
Απο που κανεις ματι ?
-
Το είδα σε φωτογραφία.
Δε θέλω να αποκαλύψω που ήμουν όμως... -
Aπίστευτο!!!!
-
Μετά τήν Σούπερ Ειδική,θα τό ξεστρώσουν πάλι έ;
SSS και εκκίνηση του 52ου στο ΟΑΚΑ