-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
θα ειναι πολυ στενη οπως στον αγωνα των πρωταθλητων ε?
Θα είναι πολύ διαφορετική απ΄ ό,τι στον αγώνα των πρωταθλητών. Δεν θα έχει γέφυρα...
Aχααα. Οπότε δεν θα έχει παράλληλη κόντρα...
λες......
δε λεει αν δεν εχει παραλληλη κοντρα, θα δουμε στο μελλον..... -
Θα έχει κόντρα με δύο ταυτόχρονα εκκινούντα αυτοκίνητα αλλά χωρίς γέφυρα
Ναι Sebastien, έχω τις πηγές μου. Τα είχαμε πει και πέρισυ στο Ακρόπολις αλλά δεν με θυμάσαι (ο Petter όμως με θυμάται, ρώτα τον )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τα είχαμε πει και πέρισυ στο Ακρόπολις αλλά δεν με θυμάσαιμαζι τα ειχαμε πει ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα έχει κόντρα με δύο ταυτόχρονα εκκινούντα αυτοκίνητα αλλά χωρίς γέφυραΝαι Sebastien, έχω τις πηγές μου. Τα είχαμε πει και πέρισυ στο Ακρόπολις αλλά δεν με θυμάσαι (ο Petter όμως με θυμάται, ρώτα τον )
Που σημαίνει ότι θα κάνουν ένα μόνο γύρο και αυτός θα είναι υπερβολικά μικρός... Δηλαδή το κάθε αμάξι θα μπαίνει μέσα για 20 δεύτερα? Είσαι σίγουρος Νάσο?? Λίγο κουφό ακούγεται! Τι άλλο γνωρίζεις?? Κρίμα πάντως γιατί με την γέφυρα θα βλέπαμε τουλάχιστον ωραία πετάγματα.
Κάτι μου λέει ότι θα γεμίσει το ΟΑΚΑ. -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Τα είχαμε πει και πέρισυ στο Ακρόπολις αλλά δεν με θυμάσαι
μαζι τα ειχαμε πει ?
Με τον ξάδερφό σου από τη Γαλλία,που έχετε το ίδιο όνομα!!
-
Τουλάχιστον όποιοι από εσάς που έχετε τα μέσα μπορέιτε να πιέσετε έτσι ώστε
ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΟΙ $%^$*&^#@ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ (ΤΗΣ ΛΙΛΑΙΑΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ; -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Που σημαίνει ότι θα κάνουν ένα μόνο γύρο και αυτός θα είναι υπερβολικά μικρός... Δηλαδή το κάθε αμάξι θα μπαίνει μέσα για 20 δεύτερα? Είσαι σίγουρος Νάσο?? Λίγο κουφό ακούγεται! Τι άλλο γνωρίζεις?? Κρίμα πάντως γιατί με την γέφυρα θα βλέπαμε τουλάχιστον ωραία πετάγματα.
Κάτι μου λέει ότι θα γεμίσει το ΟΑΚΑ.O λόγος για τον οποίο δεν θα έχει γέφυρα είναι ακριβώς για να έχει μεγαλύτερο μήκος (με γέφυρα βγαίνει περίπου στα 600 m ανά διαδρομή ενώ χωρίς βγαίνει σχεδόν διπλάσια).
Δεν μπορώ να το εξηγήσω χωρίς σχήμα...
Για πετάγματα (φαντάζομαι εννοείς άλματα) ίσως μπορεί να φτιαχτεί ένα 'πήδημα'.
-
Φαντάζομαι ότι σε ένα σημείο των διαδρομών τα δύο αυτοκίνητα θα κινούνται στην διαδρομή τους αλλά σε αντίθετες κατευθύνσεις!
Μόνο έτσι μπορεί να μην υπάρχει γέφυρα!Σωστά?
-
και πάλι, έτσι χάνεται μέρος από το θέαμα... ένας θα κινείται αριεστερόστροφα και ο άλλος δεξιόστροφα σωστά?
-
Πραγματικά,μάλλον είναι καλύτερα έτσι!Υπομονή μέχρι να βγει το σχεδιο να δούμε πως ακριβώς θα είναι!!
Πάντως το Στάδιο θα γεμίσει από κόσμο που αλλοιώς ΔΕΝ θα πήγαινε ποτέ σε rally!
Μακάρι να συνεχισθεί!
-
Σωστά, ο ένας δεξιόστροφα και ο άλλος αριστερόστροφα. Επίσης, καθένας περνάει μέσα από τη διαδρομή του άλλου με την ίδια κατεύθυνση αλλά με 'μισή πίστα' διαφορά.
-
Σε ένα στάδιο ίσως είναι καλύτερα έτσι αφού ο κόσμος θα παρακολουθεί το αυτοκίνητο που περνάει από μπροστά του. Σε περίπτωση όμως εξόδου κάποιου ή προβλήματος, ο αντίπαλος θα τον φτάνει πολύ γρήγορα και υποθέσουμε ότι το πλάτος θα είναι 4 μέτρα , ίσως δημιουργηθούν προβλήματα.
ΥΓ syele, η λύση για SD και SSS είναι μία: ελικόπτερο
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Με τον ξάδερφό σου από τη Γαλλία,που έχετε το ίδιο όνομα!!
....οδηγεί Xsara και πήρε και την κούπα?
-
Ρε μπορει να μην εχει γεφυρα αλλα να'χει διασταυρωση .
Δεν θα φτασουν οι 70.000 θεσεις.Μαλλον αυτη η 'μιση πιστα' αποσταση πρεπει να ειναι η λυση,
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΥΓ syele, η λύση για SD και SSS είναι μία: ελικόπτερο
Ναι, ναι είναι μια λύση κι αυτή. Έχω ήδη πρόταση
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ναι, ναι είναι μια λύση κι αυτή.Ωραια, αφου θα μπουμε που θα μπουμε στα εξοδα, δε το κραταμε ολο το τριημερο να μη μας ξυπναει ο αλλος ο παλαβος απο τις 3 το πρωι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σε ένα στάδιο ίσως είναι καλύτερα έτσι αφού ο κόσμος θα παρακολουθεί το αυτοκίνητο που περνάει από μπροστά του. Σε περίπτωση όμως εξόδου κάποιου ή προβλήματος, ο αντίπαλος θα τον φτάνει πολύ γρήγορα και υποθέσουμε ότι το πλάτος θα είναι 4 μέτρα , ίσως δημιουργηθούν προβλήματα.ΥΓ syele, η λύση για SD και SSS είναι μία: ελικόπτερο
Συμφωνώ με τον Κώστα, χώρος για προσπέρασμα είναι δύσκολο να υπάρξει, άρα σε περίπτωση εξόδου ή βλάβης θα υπάρχει πρόβλημα!
-
Οι παγκόσμιοι θα κάνουν F2F ?
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Οι παγκόσμιοι θα κάνουν F2F ?Ναι,Ναι!!!!
-
Eισητήρια;
SSS και εκκίνηση του 52ου στο ΟΑΚΑ