-
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει καλά και σώνει να το αλλάξουν. Δεν εξακολουθεί να πουλάει (στην υπόλοιπη Ευρώπη ... ) αξιοπρεπώς; Ας έχει και η Renault το δικό της (υπό κλίμακα...) 2CV (για να μην πω 4L ) ...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
http://www.xelopolis.com/news/2006/juillet/twingo2.jpgEλπίζω όχι,Παύλο..
Είναι κρίμα η πρωτοπορία να βυθίζεται στα τρίσβαθα από την συντήρηση...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Eλπίζω όχι,Παύλο..
Είναι κρίμα η πρωτοπορία να βυθίζεται στα τρίσβαθα από την συντήρηση...
Aκριβώς, πόσο μάλλον τώρα που το Twingo έχει να αναλάβει έναν ακόμη πιο δύσκολο ρόλο. Να είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στη γκάμα της Renault στη κατηγορία κάτω των 4 μέτρων. Ή μήπως αυτός είναι τελικά ο λόγος που θα γίνει(;) πιο συντηριτικό μιας και πρέπει να ικανοποιήσει μεγαλύτερο και συνάμα διαφορετικότερο σε επιλογές κοινό; Πάλι
-
O Mozilla δε μου βγάζει τη σελίδα γμτ
Αν η ρενώ αρχίσει να κάνει τα αυτοκίνητά της συντηρητικά, την έβαψε!Εδώ τολμούν άλλες κ άλλες! -
-
Αν βγει ακριβώς έτσι το αγοράζω.....
-
Ναι, όντως. Αλλά ειδικά στο εσωτερικό δεν έχουμε ελπίδες να μείνει έτσι...
Απ'όξω το βρίσκω εξαιρετικό, αν και δε βγάζει τίποτα φοβερά καινούριο στην κατηγορία. Επίσης, τα συγκεκριμένα concepts προσεγγίζουν περισσότερο μάλλον κάποια έκδοση πλούσια ή πιό σπορ, που θα διαφέρει αρκετά από το basic μοντελάκι. Σίγουρα καλύτερη πρόταση από τα προηγούμενα που είδαμε σε άλλες φωτο.Κουμπάρε, αυτά τα τελευταία σχέδια από πού προέρχονται?
-
Για το εξωτερικό λέω και εγώ. Το εσωτερικό δεν ελπίζω να βγει έτσι αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έχει καλό εσωτερικό.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Κουμπάρε, αυτά τα τελευταία σχέδια από πού προέρχονται?Από τη Renault. Είναι το πρωτότυπο του επόμενου Twingo. Η βασική σχεδίαση του μοντέλου παραγωγής θα έιναι η ίδια. Θα λείπουν τα διάφορα κοσμητικά στοιχεία και το εσωτερικό θα είναι εννοείται πολύ πιο συμβατικό.
Συντηρητικό για να κουβαλάει αυτό το όνομα αλλά η αλήθεια είναι ότι η Renault έχει ανάγκη από ένα φτηνό και καλό μικρό αυτοκίνητο και όχι από ακριβό παιχνίδι με αμφίβολη αισθητική.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για το εξωτερικό λέω και εγώ. Το εσωτερικό δεν ελπίζω να βγει έτσι αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έχει καλό εσωτερικό.To εσωτερικό θα είναι αυτό στο πιο προσεγμένο. Αν το συγκρίνεις με εκείνο του εκθεσιακού πρωτοτύπου θα δεις ότι η βασική γραμμή είναι η ίδια.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Για το εξωτερικό λέω και εγώ. Το εσωτερικό δεν ελπίζω να βγει έτσι αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έχει καλό εσωτερικό.
To εσωτερικό θα είναι αυτό στο πιο προσεγμένο. Αν το συγκρίνεις με εκείνο του εκθεσιακού πρωτοτύπου θα δεις ότι η βασική γραμμή είναι η ίδια.
Καλό φαίνεται... Από το εξωτερικό τι θα λείπει;
Θα βγει γρήγορη έκδοση; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καλό φαίνεται... Από το εξωτερικό τι θα λείπει;
Θα βγει γρήγορη έκδοση;Προφυλακτήρες, φώτα, οροφή, καθρέπτες, ζάντες (υπέροχες! και οι δαγκάνες) θα αλλάξουν προς το συμβατικότερο. Για γρήγορη έκδοση δε γνωρίζω.
Α, και το μοτίβο με τις σημαιούλες που πρωτοείδαμε στο Altica και επαναλαμβάνεται στα μπροστά φώτα (φλας). Εξαιρετική εκθεσειακή λεπτομέρεια!
-
Κρίμα για τα φώτα. Είναι πολύ ωραία. Τα άλλα διορθώνονται...
Ελπίζω να βγει και μία γρήγορη έκδοση... -
H γρήγορη έκδοση του θα φέρει κινητήρα 1.2 λίτρων με turbo και 100 ίππους.
-
Ουάου, παιδιά έχει διπλό iPod και με χειριστήρια στα πεντάλ (γκάζι-play, φρένο-στοπ και συμπλέκτης-εγγραφή)!!!
Εντυπωσιακό δε λέω, αλλά από μπροστά μου θυμίζει ένα τρίδυμο (το 107 συγκεκριμένα) και από πίσω μου θυμίζει το C2...θα το ήθελα πιο προχωρημένο, μου φαίνεται ότι το όνομα twingo πλέον μπήκε σε φάση 'άλλο ένα'. Ο Παύλος έχει δίκιο που λέει ότι είναι η λογική εξέλιξη αφού τώρα πρέπει να πιάσει μεγαλύτερο κοινό...φυσικά, μιλάμε για το πώς μπορεί να φτάσει στην παραγωγή, όχι όπως είναι τώρα. Το δεύτερο εσωτερικό (το φυσιολογικό) μου άρεσε αρκετά, να δούμε πόσο φωτεινό θα είναι. Το στερεοφωνικό πάλι πολύ χαμηλά είναι...
Το εύρημα με τις ζάντες μου άρεσε πολύ, μακάρι να έχουν ένα σχέδιο ανάλογο των Renault Sport εκδόσεων.
In short: Αν ήμουν ο κ.Γκον, θα τους έστελνα πρώτα να δούνε καμιά ταινία επιστημονικής φαντασίας (ή τη ζωή του Andre Citroen σε ντοκυμαντέρ) και μόλις τέλειωνε το ποπ κορν, ξανά στο σχεδιαστήριο! Αλλά, του έχω εμπιστοσύνη, ότι δεν θα βγάλει μάπα προϊόν...
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=292&page_id=4315
AΑν και δεν μου 'πανε' γενικα τα sport αμαξωματα, τουτο εδω ειναι μια χαρα νομιζω.
-
Πότε θα βγει περίπου ξέρουμε;;;
-
Δεν θυμίζει πολύ C1;
Όλα τα λεφτά τα σύμβολα στα πεντάλ πάντως...
Για το eject τι πεντάλ και τι σύμβολο θα βάλουν; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=292&page_id=4315AΑν και δεν μου 'πανε' γενικα τα sport αμαξωματα, τουτο εδω ειναι μια χαρα νομιζω.
συμπαθεστατο (αλλα δεν θα βγει ετσι )
-
Λεπτομέριες δε φαίνονται αλλά μια πρώτη γεύση μπορούμε να πάρουμε.
Renault Twingo 2007