-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τελικα αργησαν να το βαλουν στο καραβι το τερατακι (πιανει Πειραια απο βδομαδα) , και πεφτει πανω στην απεργια των τελωνειακων, οποτε θα παει για τελος του μηνα (; ) η παραλαβη οπως ειχε προγραμματιστει αρχικα
(αντε μαμω και εχω βαρεθει να κανω τον ταριφιαν )Υπομονή και καλώς να έρθει ο μπόμπιρας
Υπομονη τελος , αυριο λογικα παραλαμβανουμε το αλανι ΟΤαν βρεθει χρονος θα υπαρξει και φωτογραφικο υλικο + πρωτες εντυπωσεις
-
Αναμένουμε!
Με το καλό! Καλορίζικο καλοτάξιδο! -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Renault Twingo vs Peugeot 107:http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 102423.asp
Άδικη σύγκριση.
Renault Twingo RS vs Abarth 500 vs Smart Fortwo Brabus:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 102346.asp
Το Brabus πού κολλάει;
-
Autotriti είναι αυτό...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Τελικα αργησαν να το βαλουν στο καραβι το τερατακι (πιανει Πειραια απο βδομαδα) , και πεφτει πανω στην απεργια των τελωνειακων, οποτε θα παει για τελος του μηνα (; ) η παραλαβη οπως ειχε προγραμματιστει αρχικα
(αντε μαμω και εχω βαρεθει να κανω τον ταριφιαν )Υπομονή και καλώς να έρθει ο μπόμπιρας
Υπομονη τελος , αυριο λογικα παραλαμβανουμε το αλανι ΟΤαν βρεθει χρονος θα υπαρξει και φωτογραφικο υλικο + πρωτες εντυπωσεις
Καλοτάξιδο και πολλα κι ασφαλή χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τουλάχιστον το φεισλιφτ του τοινγκο διορθωσε αυτό το πρόβλημα, κ να δείτε πως θα παει παρα πολύ καλα, αν δε το πυροβολήσουν τιμολογιακά
Ούτε εγώ δεν τα λέω αυτά
Όχι και το διόρθωσε
Χάλια το κάνανε .Ένα μπόμπιρας που έγινε τέρας είναι -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
τουλάχιστον το φεισλιφτ του τοινγκο διορθωσε αυτό το πρόβλημα, κ να δείτε πως θα παει παρα πολύ καλα, αν δε το πυροβολήσουν τιμολογιακά
Ούτε εγώ δεν τα λέω αυτά
Όχι και το διόρθωσε
Χάλια το κάνανε .Ένα μπόμπιρας που έγινε τέρας είναιΕντάξει, αγόρασε το 107 εσύ.
-
μμμ δεν σου είπανε καλα
Το καινουριο VW Up θα πάρω -
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Περιμένουμε εντυπώσεις -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αναμένουμε!
Με το καλό! Καλορίζικο καλοτάξιδο!Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Περιμένουμε εντυπώσειςΚαλοτάξιδο και πολλα κι ασφαλή χιλιόμετρα
Merci παιδιά
-
Λεποοοοοον πρωτες εντυπωσεις.
Έχω κάνει καμια 50αρια χιλιομετρα με το αμαξακι ετσι αναγνωριστικά . Η ποιοτητα της καμπινας αρκετα καλη θα ελεγα (με απκορυφωμα την επενδυση με δερμα και τις ωραιες ραφες που ειναι πανω απο τον πινακα οργανων ) και ευχαριστη στην οψη . Εχει και πολυ ωραιο φωτισμο θαρρω το βραδυ, αυτο το ωραιο πορτοκαλι που χρησιμοποιει και η bmw (και οχι τα κοκκινα ασπρα μπλε που εχω στον Vagελη μου -μα 3 διαφορετικα χρωματα ρε ταλακες; - ) .
Το περιβαλλον μου ειναι αρκετα γνωριμο (βλ. προηγουμενο twingo) οποτε προσαρμοστηκα ευκολα (Αγαπαμε κορνα στον μοχλο των φλας ).
Ευχαριστη εκπληξη τα καθισματα, στα οποια καθεσαι αρκετα ανετα. Το τιμονι ειναι πουπουλο στις χαμηλες ταχυτητες συμβαλοντας στην ευκολη οδηγηση του αυτοκινητου. Το μοτερ δεν το εχω πιεσει ιδιαιτερα (ειναι ο 1.2 16V) αλλα 2-3 φορες που το πηγα πανω απο τις 4χιλιαδες στροφες δειχνει να επιταχυνει ικανοποιητικα (για τον χαρακτηρα του αυτοκινητου παντα).
Δεν ακουγεται κιχ (φανταζομαι πισω εχει ημιακαμπτο ε; ) και δεν κοπαναει καθολου, με την αναρτηση γενικα να ειναι πολυ ανετη . Συγκριτικα με τον προγονο του που τον ειχαμε μια 10ετια στην οικογενεια, μαλλον χανει σε χωρους (στο παλιο καθομουν ανετα πισω απο τη θεση του οδηγου ρυθμισμενη για μενα, και ειμαι 1.90), ισως φταιει και οτι το ταμπλο μεγαλωσε σε σχεση με το προηγουμενο.
Στο ζουμι τωρα, στο σειριακο. Ε ειναι λιγααααααααααακι αργο (και μου πηρε κανα 2 λεπτο μεχρι να μαθω τη λογικη που δουλευει, η μανα μου ακομα το παλευει ) .Έχοντας συνηθισει στις αεροπλανικες και ακαριαίες αλλαγες του dsg, εχω την αισθηση οτι θα μαθω να στριβω τσιγαρο ενδιαμεσα στις αλλαγες (Νταξ δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα, απλα θυμιζει λιγο αλλαγες ταχυτητας ενος ψιλοαρχαριου που παταει λιγη ωρα παραπανω τον συμπλεκτη ) , αλλα μου κανε και κανα 2 κουλα κατεβασματα σε πρωτη, ενω ειχα καμια 20αρα χιλιομετρα στο κοντερ. Φανταζομαι οταν συμβιωσω λιγο καλυτερα μαζι του θα μαθω και τα χουγια του. Για τη χρηση (μη ξεχναμε θα ειναι το αυτοκινητο της μητρος )που θα εχει νομιζω ειναι above average στη βαθμολογια .
To sum up, θα ελεγα οτι ειναι εξαιρετικο value for money (σε αντιθεση με το 500 πχ, που ηταν ο ''ανταγωνιστης ''του, καλο χρυσο σουπερουαου μαζι σας, αλλα κοντα 15χιλιαρικα.. ), και κανει οσα υποσχεται αρκετα καλα.ΥΓ: Εξαιρετικη η αντιμετωπιση απο τον υπευθυνο που ετρεχε την παραγγελια ολο αυτο το διαστημα στην automobil και κυριως εξαιρετικος ανθρωπος ο ιδιος .Τον ευχαριστουμε πολυ
ΥΓ2: Farewell στον πολεμιστη που πηγε για scrap
-
Καλοριζικο, καλοταξιδο, με πολλα ασφαλη και απροβληματιστα χιλιομετρα
Κριμα για το twingo Ι
-
Καλοταξιδο και πολλα ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι.
Το κλασσικο Twingακι εφυγε ηδη ε? Κριμα να μην προλαβω να παρω καποια πραγματα...Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
-
Εκλεισε ο κύκλος ζωής του 1 και ξεκινησε για το 2! Ανετότερος, απροβληματιστος και πιο μακροχρόνιος να είναι!
Κουκλάκι είναι! -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το μικρό. Εξαιρετική επιλογή.
Να το βγάλεις και στην εθνική για καμιά βόλτα. Θα με θυμηθείς.
Μην στενοχωριέσαι για το Ι. Η ζωή συνεχίζεται.
-
Καλοτάξιδος ο Twingaρος
Καλά, ασφαλή κι αξιόπιστα χιλιόμετρα να έχετε -
Πολύ μου αρέσει αυτό το αυτοκινητάκι! Καλοτάξιδο να είναι! Αλλά η κόρνα ακόμα στον μοχλό...;
-
Αλέξανδρε, θέλουμε να νιώθουμε διαφορετικοί.
-
Απο τα πιο πετυχημένα σε εμφάνιση και συμπεριφορά μικρά αμαξάκια!
Και θελω και εκείνα τα αυτοκολλητα ... με τα κουτακια!
Renault Twingo 2007