-
*Ο χρήστης *technik ** έγραψε:
.....Ζοe ???1.2 turbo ?
Καλό...
Σε μερικά χρόνια όλοι τούρμπο οδηγούμε
πότε θα βγει πάντως; γιατί η ρενό αρνιόταν ότι θα υπάρξει αντικαταστάτης! Α, τσέκαρα πριν λίγο καιρό τον κατάλογο της ρενό και το τουϊνγκο ξαναγύρισε! αλλά στην μια και φτωχή εκδοση του έχει πιο ακριβά από το καλύτερα εξοπλισμένο κλιο!
Με κόστος εξέλιξης να χάνεται στις αρχές του 90 απορώ γιατί και θα ήθελα να δω τί πωλήσεις έχει! -
Το Twingo δεν εισαγόταν προσωρινά, παρά μόνον στη Μπανανία , στον πολιτισμό (υπόλοιπη Ευρώπη, πλην, ίσως, Μ. Βρετανίας) πωλείται ακόμη κανονικά . Όσο για την τιμή του , δεν νομίζω πως με λίγο πάνω από 11 χιλιάδες είναι ακριβότερο από κανένα Clio II με παρόμοιο εξοπλισμό (για το III δεν το συζητάμε καν ). Παρεμπιπτόντως, στη Γαλλία, το ακριβότερο Initiale με 16V, ηλιοροφή, κλιματισμό, RCD και ένα κάρο ακόμα extras, κοστίζει 13.430 ευρώ με το 'κλειδί'...
-
Το TWINGO είναι ένα αυτοκίνητο που το ερωτεύονται πραγματικά αυτοί που το έχουν.Είναι πρακτικό όσο κανένα άλλο και οικονομικότατο.Χωράει μέσα πραγματικά τεράστια πράγματα.Και από εμφάνιση κρύβει καλά τα χρονάκια του.
Το 2003, ήταν με επίσημες μετρήσεις κάποιου οργανισμού (δεν θυμάμαι τώρα ποιού)το πιο οικονομικό σε κατανάλωση ευρωπαϊκό αυτοκίνητο.Τώρα δεν ξέρω τι θέση έχει.
Το πρόβλημα του σε σχέση με το CLIO ΙΙ ήταν πάντα η μεγάλη τιμή του.'Οταν ήρθε η ανανέωση του CLIO II τον Ιούνιο του 2001 έκανε σχεδόν τα ίδια λεφτά με το CLIO 1200 με το ίδιο μοτερ 16V και αν διάλεγες και κάτι παραπάνω σε εξοπλισμό ανέβαινε και παραπάνω.
Υπήρχαν φαντικοι του μοντέλου που το προτιμούσαν από το CLIO αλλά οι περισσότεροι δεν το προτιμούσαν.Πρέπει να είναι αυτή την στιγμή από τα μακροβιότερα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας αφού ξεκίνησε το 1992.
Έτσι για την ιστορία η βασική ιδέα του σχεδίου και του σχήματος του αυτοκινήτου είναι ένα μικρό ζωάκι.
Αυτό ήθελαν να θυμίζει οι σχεδιαστές του.
Άμα το προσέξει κανένας να κινείται με αυτό μοιάζει.Ένα μικρό ζωάκι με τα φώτα να είναι τα ματάκια του. -
Το twingo είναι φανταστικό αυτοκίνητο, απο τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα όλων των εποχών αλλά η μακροχρόνια συμβίωση μαζί του με έκανε να πώ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ renault.
ΑΠΕΙΡΑ προβλήματα, ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ συντήρηση και το χειρότερο βλάβες τις οποίες ΑΔΥΝΑΤΕΙ να επισκευάσει η αντιπροσωπεία.
Στο τέλος χάνεις την εμπιστοσύνη σου στο αυτοκίνητο, το οποίο είναι αναξιόπιστο και ανασφαλές (φαντάσου ενα αυτοκίνητο που σβήνει ο κινητήρας χωρις λόγο ενώ κινείσαι με 120χαω στην εθνική και το συνεργείο για χρόνια δε μπορεί να βρεί τι φταίει).
Κρίμα που είναι Renault twingo και όχι Honda Twingo
-
μουτρωμενο φαινεται............ λες και ειναι το παιδακι που λεει στην μαμα του : μαμα μου πηρανε το μπιφτεκι μουυυυυυυυυ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μουτρωμενο φαινεται............ λες και ειναι το παιδακι που λεει στην μαμα του : μαμα μου πηρανε το μπιφτεκι μουυυυυυυυυΜεγάλη κουβέντα λες.Νομίζω ότι σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες είναι πολύ σπουδαίο αν θυμίζει θυμωμένο μωρό
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στο σχεδιασμό ενός προϊόντος. -
Αν είναι αντίστοιχης φιλοσοφίας με το προηγούμενο, δηλαδή απίστευτοι εσωτερικοί χώροι, ευκολοοδήγητο και καλή οδική συμπεριφορά, χωρίς να καίει τα μαλλιοκέφαλά του, μάλλον θα το ψάξω πολύ...
-
Η πρώτη εικόνα μου δίνει την εντύπωση ενός συμπαγούς και δομημένου αυτοκινήτου (μου αρέσει), σχετικά πάντα με την πίσω εικόνα που μου δίνει πιο χαλαρή εντύπωση, ειδικά με τα στρογγυλά πίσω φώτα που μοιάζουν σαν 'πλατς'. Ίσως με χαλάει και το μωβ χρώμα της δεύτερης φωτογραφίας και το αδικώ.
Επίσης το πίσω τζάμι, αν και είναι οπτικά ενδιαφέρον, κατεβαίνει πολύ χαμηλά και θα είναι εκτεθειμένο σε μικροχτυπήματα, που πιθανόν θα το σπάζουν αρκετά συχνά.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το Twingo δεν εισαγόταν προσωρινά, παρά μόνον στη Μπανανία , στον πολιτισμό (υπόλοιπη Ευρώπη, πλην, ίσως, Μ. Βρετανίας) πωλείται ακόμη κανονικά . Όσο για την τιμή του , δεν νομίζω πως με λίγο πάνω από 11 χιλιάδες είναι ακριβότερο από κανένα Clio II με παρόμοιο εξοπλισμό (για το III δεν το συζητάμε καν ). Παρεμπιπτόντως, στη Γαλλία, το ακριβότερο Initiale με 16V, ηλιοροφή, κλιματισμό, RCD και ένα κάρο ακόμα extras, κοστίζει 13.430 ευρώ με το 'κλειδί'...Ναι καλά..Λίγο πάνω από 11 με τον 60 αρη κινητήρα και τελείως γυμνό ( εκδοση αφθεντικ). Ποιο ακριβό από το 1,2 75αρη κλιο ΙΙ, με καλύτερο εξοπλισμό. Καλά ποιος νομίζουν πως θα το πάρει! 11+ έχει και το 90αρη 206 με απ'ολα
-
To Twingo θεωρείται πλέον κλασσικό και αυτό δεν είναι προσωπική μου άποψη. Θα το αγοράσει λοιπόν αυτός/αυτή που το γουστάρει γι' αυτό που αντιπροσωπεύει και γιατί, αν θες, δεν υπάρχει ακόμα και σήμερα, σχεδόν μια 15ετία αργότερα ( ) επαρκής ανταγωνιστής...
-
με ενα ρετουσαρισμα ακομα στεκοταν το παλιο τουινγκο!
-
Δε με αρέσει...
μόνο τα καθίσματα και η ιδέα του κινητήρα με αρέσουν -
Twingo 2 is here!
Η μήπως 3? Αν δεν κάνω λάθος η Renault είχε χρησιμοποιήσει τον αριθμό 2 για το facelift του twingo το 99.http://forum.softpedia.com/index.php?ac ... &id=104303
-
Είμαι λίγο επιφυλακτικός. Σαν το παλιό είναι με κολλημένο τον κώλο των σύγχρονων Renault που γενικά μου αρέσει αλλά σε αυτό δεν ξέρω αν κολλάει καλά. Το εσωτερικό από την άλλη μοιάζει με διασταύρωση Modus και Matiz 2.
Οι φωτογραφίες βέβαια είναι εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας και μάλλον πρόκειται για αυτοκίνητο προπαραγωγής οπότε ας περιμένουμε το οριστικό προιον και τις επίσημες φωτογραφίες για να σχηματίσουμε άποψη. -
προς τα πισω θυμιζει κλιο ΙΙ....αν ειναι ετσι οπως αχνοφαινεται κατι γινεται...
-
Μέτριο.
-
κρίμα ο αντικαταστάτης ενός τόσο πρωτοποριακού αυτοκινήτου να μοιάζει με το προηγούμενο Κλιό...
-
-
Αν είναι αυτό, κρίμα...
Κάτι πιο προχωρημένο δεν μπορούσαν; Τώρα, και τέλειο να είναι από μέσα, μηχανικά κλπ., νομίζω ότι θα έχει δύσκολο έργο...
-
αυτο ειναι το παλιο η το καινουριο?
Renault Twingo 2007