-
εγω παντως λογοτυπο GT kai 100 τουρμπατα αλογα...θα το παρω σαν mini sport αμαξι η εστω mini semi-sport!δεν αποκλειουμε την αγορα του !ισα ισα....αλλα να λεμε και τις 'Αστοχιες' του...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Επισης τα ταμπουρα πισω μπορουν φαγωθουν μονοπατα(κολλαει το ενα) αν εισαι με το χειροφρενο στο χερι.Πιάνει όμως πολύ καλύτερα ....
Εντάξει ρε παιδιά δεν λέω κι εμένα μου τη δίνει το ταμπούρο αλλά δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό και σαφώς δεν είναι λόγος να μην αγοράσεις ένα αυτοκίνητο ...
-
Συγκριτικό του Twingo GT με το Fiat 500 1.4 στο cityauto:
-
Νέος κινητήρας για το Twingo, αλλά μόνο για Ευρωπαίους:
http://www.sportdrive.gr/2008/12/10/ren ... ci-85-eco2
-
Το Twingo αποτελεί market leader στην αγορά της Γαλλίας, ενώ είναι από τα τρία πρώτα σε πωλήσεις στις αγορές της Ευρώπης στην κατηγορία του.
-
http://www.renaultsport.co.uk/community ... EN1208FT02
-
Όταν έλεγε ο φάνκι για Κλιό 1.6αρι με 130 ίππους, κάποιοι πίεζαν τα χέρια τους στα αυτιά τους...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όταν έλεγε ο φάνκι για Κλιό 1.6αρι με 130 ίππους, κάποιοι πίεζαν τα χέρια τους στα αυτιά τους...το είδα από κοντά, σε κόκκινο είναι απίστευτο...
το παράξενο είναι ότι είχε κολλημένα στο πλάι τα λογότυπα μιας φαρμακευτικής εταιρίας (στη Γερμανία το είδα) -
Λογικά η renault sport αναφέρεται σε αυτό αλλά δείτε και αυτό που είναι ποιό πρόσφατο, ποιό πλήρες και αφορά την 'απλή' έκδοση.
απλά με λίγο google
Δικό μου συμπέρασμα: ο γαλλικός συνδυασμός άνεσης-κρατήματος είναι υπό εξαφάνιση, σε γαλλικά αυτοκίνητα
... παρατήρηση : το GT έχει μισό αστεράκι λιγότερο
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
το παράξενο είναι ότι είχε κολλημένα στο πλάι τα λογότυπα μιας φαρμακευτικής εταιρίας (στη Γερμανία το είδα)Τα χάπια μουυυυυυυυυυ....
-
Καμιά πληροφορία για Ελλάδα? Πότε έρχεται? Τι τιμές?
Στο Twingo RS αναφέρομαι... -
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Καμιά πληροφορία για Ελλάδα? Πότε έρχεται? Τι τιμές?
Στο Twingo RS αναφέρομαι...17900 από Φλεβάρη..
-
Με 15700 τιμή στη Γαλλία, εδώ έρχεται με 17900; Χίλια μπράβο στη νέα αντιπροσωπεία. Μήπως το τελωνείο χρεώνει έξτρα εξοπλισμό τη Renault Sport εξέλιξη;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με 15700 τιμή στη Γαλλία, εδώ έρχεται με 17900; Χίλια μπράβο στη νέα αντιπροσωπεία. Μήπως το τελωνείο χρεώνει έξτρα εξοπλισμό τη Renault Sport εξέλιξη;Κάτι που ονομάζεται Τέλος Ταξινόμησης ξέρεις τι είναι?
-
Oμορφο και αρκετα προκλητικο το διαολακι...
Αλλα 18.000€... Να μη δωσω 500€ περισσοτερα (που δεν εχω αλλα λεμε) για Abarth? -
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Με 15700 τιμή στη Γαλλία, εδώ έρχεται με 17900; Χίλια μπράβο στη νέα αντιπροσωπεία. Μήπως το τελωνείο χρεώνει έξτρα εξοπλισμό τη Renault Sport εξέλιξη;
Κάτι που ονομάζεται Τέλος Ταξινόμησης ξέρεις τι είναι?
καλό... τα άλλα αμάξια δλδ που στα 1,4-1,6 είναι φθηνότερα εδώ με ίδιο εξοπλισμό δεν υπάγονται στο καθεστώς αυτό;
-
Aκλαφτο θα παει και καλα να παθει με αυτη την τιμη,γυρω στα 16-16,5 θα ηταν μια καλη τιμη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
καλό... τα άλλα αμάξια δλδ που στα 1,4-1,6 είναι φθηνότερα εδώ με ίδιο εξοπλισμό δεν υπάγονται στο καθεστώς αυτό;
ΝΑΙ Η Ελλάδα έχει από τους κατασκευαστές ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική λόγω του Τέλους Ταξινόμησης όμως μόνο σε εμπορικά αυτοκίνητα και όχι σε ειδικότερες εκδόσεις όπως το Twingo RS και ειδικά στο λανσάρισμα. Το Τέλος Ταξινόμησης σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι περίπου 2000€....
Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι ο εισαγωγέας από τέτοια μοντέλα θέλει να κονομήσει? Λες να έδινε το εργοστάσιο καλύτερη χονδρική τιμή στο συγκεκριμένο μοντέλο (σε σχέση με την αγορά τησ Γαλλίας που αναφέρεις) και να επετρεπε να μην μετακυλησθεί στον τελικό καταναλωτή? Αν ναι τότε φίλε μου δεν ξέρεις πως λειτουργεί μια εισαγωγική εταιρία...οπότε μην την κρίνεις -
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Ναι, νομίζω ότι ξέρω τι είναι. Με κάλυψε ο drdino από πάνω. Αφού είναι 1.600αρι έπρεπε να έχει περίπου την ίδια τιμή με τη Γαλλία.
Renault Twingo 2007