-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ναι δεύτερος... Αλλά πρώτος rookie!Προτείνω ο πρώτος της γενικής και ο πρώτος rookie να κερδίσουν μια συνοδήγηση στα Μέγαρα.
(**είναι κρίμα πάντως γιατί και τις 2 θέσεις θα τις καταλάβω εγώ... **:P )
Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!!!
Μπορεί ο νέος να'ναι ωραίος (λέμε και κανένα αστειάκι να περάσει η ώρα! ), αλλά ο 'παλιός' είναι αλλιώς!!! -
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Ναι δεύτερος... Αλλά πρώτος rookie!
Προτείνω ο πρώτος της γενικής και ο πρώτος rookie να κερδίσουν μια συνοδήγηση στα Μέγαρα.
(**είναι κρίμα πάντως γιατί και τις 2 θέσεις θα τις καταλάβω εγώ... **:P )
Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!!!
Μπορεί ο νέος να'ναι ωραίος (λέμε και κανένα αστειάκι να περάσει η ώρα! ), αλλά ο 'παλιός' είναι αλλιώς!!!Κοίτα να δεις πράγματα... Με μια 'στραβή' βγάλανε γλώσσα και οι επί 8 αγώνες δεύτεροι.
Ρόδα είναι και γυρίζει όμως.
-
Στον κουβά πάλι
-
Μία προσπέραση και θα πάρω τον 1ο μου βαθμό!
-
Τουλάχιστο παρηγοριά στον φετινό κουβά του συνωστισμού πως ΚΑΝΕΙΣ δεν θα έβαζε ποτέ τον Μοντέιρο 3ο!!!
-
Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για μετα το Αμερικανικο Γκραν Πρι?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για μετα το Αμερικανικο Γκραν Πρι?Άλλαξε κάτι από τον Καναδά;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για μετα το Αμερικανικο Γκραν Πρι?
Άλλαξε κάτι από τον Καναδά;
Ειδα καποιο να βαζει Σουμι 1ο και Μπαρι 3ο!
-
Αλλαξε κατι φαρμακογλωσσες. Οχι σε επιπεδο κορυφης, αλλα μερικοι πιστοι Ferraristi τσιμπησαν καποιος ποντους με πιο κερδισμενο τον Αγγελο (LYBE).
Τα αποτελεσματα ειναι ανανεωμενα και επικολημενα!
-
Για να μη λετε οτι καθυστερω στα αποτελεσματα, τα εχω ηδη ανανεωσει. Η πλακα ειναι οτι αν και αρκετοι φλερταρισαν με το 6αρι, κανεις δε σκοραρε. Αντιθετα πηραν πολλοι το βαθμο παρηγοριας, ενω μεγιστος γκαντεμης ηταν ο cmarin που εχασε απλα το ζευγαρι της κορυφης. Τουλαχιστον τσιμπησε δυο ποντους, κατι ειναι και αυτο γιατρε
ΥΓ Ρε Κουκο, ποτε θα με περασεις;
-
Μπορώ να πάρω μέρος και εγώ στις προβλέψεις, χωρίς να έχω συμμετάσχει μέχρι τώρα?
-
Φυσικα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μπορώ να πάρω μέρος και εγώ στις προβλέψεις, χωρίς να έχω συμμετάσχει μέχρι τώρα?Ψήφιζε σωστά όμως.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Ψήφιζε σωστά όμως.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ενω μεγιστος γκαντεμης ηταν ο cmarin που εχασε απλα το ζευγαρι της κορυφης. Τουλαχιστον τσιμπησε δυο ποντους, κατι ειναι και αυτο γιατρεΕμείς στο WRC δίνουμε και κανένα ποντάκι έξτρα για τέτοιες περιπτώσεις.
-
Μα πηρες και ποντο παρηγοριας αλλα και ποντο για τη σωστη θεση του Μιχαλακη. Τι αλλο θες ρε παραγκα;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΦυσικαΕυχαριστώ
-
Είτε 1ος είτε 2ος, ο Raikkonen δίνει βαθμούς 3 στους 3 από τον Kimi!
-
To πήρα το εξάρι
-
Αν σταματήσει να παρκάρει στα ελεύθερα ο Raikkonen μπορεί να τσιμπήσουμε κι εμείς κανένα εξαράκι.
Δοξαστε τον πρωταθλητη!!!! (version 2005)