-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
33... αλλά και εμένα δεν με αφήνει να ψηφίσω... δείχνει μόνο τα αποτελέσματα.... Δάκτυλος των νεαρότερων???
Νομίζω ότι τα αποτελέσματα τα δείχνει μόνο εάν έχει ψηφίσει κάποιος.
Τώρα εάν λόγω παλαιότητας του θέματος η ψηφοφορία έχει τεθεί εκτός μόνο κάποιος 'mod' μπορεί να μας πεί.όσοι 'δεν μπορείτε να ψηφίσετε', μήπως έχετε ήδη ψηφίσει?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
33... αλλά και εμένα δεν με αφήνει να ψηφίσω... δείχνει μόνο τα αποτελέσματα.... Δάκτυλος των νεαρότερων???
Τώρα εάν λόγω παλαιότητας του θέματος η ψηφοφορία έχει τεθεί εκτός μόνο κάποιος 'mod' μπορεί να μας πεί.όσοι 'δεν μπορείτε να ψηφίσετε', μήπως έχετε ήδη ψηφίσει?
Λες να είχα ψηφίσει και να μην το θυμάμαι?? Αιζενχάουερ το είπαμε???
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Λες να είχα ψηφίσει και να μην το θυμάμαι?? Αιζενχάουερ το είπαμε???
Μπεκεμπάουερ
Θεωρώ σχετικά απίθανο να μην έχεις ψηφίσει, τα περισσότερα ενεργά μέλη του φόρουμ έχουν ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση (332 άτομα ), δεν έχει συμβεί σε κανένα άλλο θέμα αυτό. Ποστ ΔΕΝ έχεις κάνει στο παρόν τόπικ πάντως.
-
24 Μάηδες έχουν περάσει την καλογυμνασμένη τρίγωνη πλάτη μου (η βάση του τριγώνου δυστυχώς είναι ακόμη στη μέση μου...)
-
32 alla mikrofernw... dikaioumai kamia pitsirika?
-
'Δεν μπορώ να ψηφίσω' και σίγουρα δεν ψήφισα. Τώρα ποστάρισα. Αλλοιώς το 7 θα είχε γίνει 8
-
28 και πάμε δυνατά στα -άντα μας!
Άλλοι 77αρηδες εδω? Αχχ.. τι καλή χρονιά ήταν εκείνη -
25
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Αχχ.. τι καλή χρονιά ήταν εκείνηΕίχε βγάλει καλό κρασί?
-
Στις 31/12/05 κλείνω τα 25. Μέχρι τότε λέω 24!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Στις 31/12/05 κλείνω τα 25. Μέχρι τότε λέω 24!Νά μή σου πώ ότι θά λές 24 μέχρι να γίνεις 34!!!
(πλάκα κάνω.)
-
ασφαλώς μαζί με την αρχή των Star Wars, γεννήθηκε ο Stojakovic, ο Ανρί, κέρδισε το Μοντε Κάρλο η Lancia Stratos, πρωταθλητης στην F1 ο mr.AirLauda κτλ κτλ
http://www.absoluteastronomy.com/encycl ... 9/1977.htm
-
29 και 6 μήνες ακριβώς.....περίπου.
-
σε λιγο καιρο 15
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ασφαλώς μαζί με την αρχή των Star Wars, γεννήθηκε ο Stojakovic, ο Ανρί, κέρδισε το Μοντε Κάρλο η Lancia Stratos, πρωταθλητης στην F1 ο mr.AirLauda κτλ κτλhttp://www.absoluteastronomy.com/encycl ... 9/1977.htm
K μονο το πρωτο που ανεφερες ειναι αρκετο.
Strong the Force is within you! -
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
σε λιγο καιρο 15ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ???? Για ελα σε καμια εκδηλωση του φορουμ να τα πουμε.
Πρεπει να'μαστε οι δυο πολοι (ηλικιακα) του φορουμ. -
Είμαι 22 και 7 μήνες.... ή 23 και 7 μήνες ,..............όχι όχι 22.........νομίζω.....γεννήθηκα 17 Ιανουαρίου 1983........η ώρα είναι περασμένη και το μυαλό κοιμάται το σώμα θα ακολουθήσει σε λίγο..........
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Είμαι 22 και 7 μήνες.... ή 23 και 7 μήνες ,..............όχι όχι 22.........νομίζω.....γεννήθηκα 17 Ιανουαρίου 1983........η ώρα είναι περασμένη και το μυαλό κοιμάται το σώμα θα ακολουθήσει σε λίγο..........το πρώτο είσαι
καλή ξεκούραση -
Εγώ στις 18 αυτού του μηνός, θα είμαι 23 και με την βούλα...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ στις 18 αυτού του μηνός, θα είμαι 23 και με την βούλα...Με ρίχνεις... λίγο
[αν και πρέπει να έχω απαντήσει λίγο/πολύ παλαιότερα]
Είμαι 22 & 9 μηνών. Γενέθλια στις 23/11.
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.