-
κανεις με 1,4 να μας πει εντυπωσεις??
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
κανεις με 1,4 να μας πει εντυπωσεις??Εγω μολις πριν 3 μερες πηρα το 1,4 και αν και αστροτο μπορω να πω οτι ψιλοκαιει (αν κανω λαθος διωρθωστε με).
Του εβαλα 50 εβρο ουλτιμειτ 100 και διανησα 220 χιλιομετρα συμπεριλαμβανομενου τις ανηφορες του Γαλατσιου προς Παλιο Ψυχικο και τουμπαλι, 2 φορες αεροδρομιο με μαξ ταχυτητα 120 με 6η, 3 φορες Γλυκα Νερα απο Κατεχακη και πισω και κολλημα αρκετο στην Κηφισιας απο Φαρο Ψυχικου μεχρι Μαρουσι, Φαρο Ψυχικου μεχρι Κηφισια και πισω απο Μελισσια.
Ο υπολογιστης ταξιδιου γραφει μεση καταναλωση 9,0 εως και 12,0 πραγμα που με βαζει σε σκεψεις.
Το ντεποζιτο ειναι 60Λιτρο και οταν εβαλα την 100αρα πηγε μια παυλα πανω απο την μεση εχοντας μεσα καυσιμο για περιπου 20 χλμ. απο την αντιπροσωπεια (δεν θυμαμαι ποσο εβαλα - βλακεια μου). Σημειωτεον οτι η κοκκινη ενδειξη ειναι και 5 παυλες πριν να αδειασει το ντεποζιτο και μολις αναψε το ταισα με οικονομικη πια.Τα συμπερασματα δικα σας αλλα οπως ξερεται αφορα και το τροπο οδηγησης. Δεν ειμαι γενικος του γκαζιου και δεν το ζοριζω και πολυ.
Αν εχει κανεις αλλος γνωμη να μας πει.
Κατα τα αλλα βαρυ τουτου αλλα ειναι η χαρα της εθνικης με πολυ ωραια ανοιγματα, τιμονι ανετο και με καλη ορατοτητα.
Τα φρενα του δεν με εντυπωσιαζουν και πολυ αλλα ειναι οκ ( τα συγκρινω με το σιτροεν το C4 του 2010 που ειναι απαιχτα ) -
Πρώτη βλάβη στο Yeti και μάλλον σημαντική.
EPC αναμένο και safe mode.
Πήγα στην αντιπροσωπεία... μου είπαν έδωσε μια σποραδική βλάβη στην εισαγωγή του κινητήρα (αν καταλαβαινω καλά... κάτι για αισθητήρα έλεγε) θα το δοκιμάσουμε.
Έφυγα να πάω σε μια δουλεια στο κέντρο και μετά από 45 λεπτά EPC και safe mode.Ξαναπάω μέσα αύριο και θα το κρατήσουν!
Είμαι από τα πρώτα 1.2TSI που εισήχθησαν στην Ελλάδα.
Ευχομαι να μην ταλαιπωρήθώ.Επίσης λόγω της βλάβης πήρα χαμπάρι ότι σρκετά εξουσιοδοτημένα πλέον έπαψαν να είναι εξουσιοδοτημένα καθώς φαίνεται ότι οι σχέσεις εισαγωγεα και αντιπροσώπου λεχουν αλλάξει αρδην λόγω κρίσης.
Είμαι σε εγγύηση
-
Γιατί να ταλαιπωρηθείς;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Γιατί να ταλαιπωρηθείς;To πήγα την Τετάρτη έχοντας ψάξει προηγουμένως τα ξενα forum.
Δεν είχαν αυτοκινητο αντικαταστασης και το σημειο που βρισκονται δεν ειναι βολικο σε ΜΜΜ.
Με πήραν το απόγευμα και μου είπαν έβγαλε μια σποραδική βλάβη στον κινητήρα. Θα το σβήσουμε και θα το παρακολουθήσουμε.
Πάω την επόμενη το παραλαμβάνω, κατεβαίνω στο κέντρο και στην επιστροφή στην Κηφισιας EPC και safe mode.
Το πάω κατευθείαν στην αντιπροσωπεία όπου μου λένε θα το αφησετε.Σήμερα το πρωι με πήραν τηλέφωνο και χρειάζεται αλλάγη turbo (όπως έιχα δει αρχικα στα ξένα forum για τα πρώτα 1.2Τ).
Θα επικοινωνήσουν με την Βιαμαρ και αν δεν υπάρχει τουρμπίνα στοκαρισμένη..... χαι-ρε-τα-το!!!!Ψιλοπράγματα δηλαδή!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατί να ταλαιπωρηθείς;
To πήγα την Τετάρτη έχοντας ψάξει προηγουμένως τα ξενα forum.
Δεν είχαν αυτοκινητο αντικαταστασης και το σημειο που βρισκονται δεν ειναι βολικο σε ΜΜΜ.
Με πήραν το απόγευμα και μου είπαν έβγαλε μια σποραδική βλάβη στον κινητήρα. Θα το σβήσουμε και θα το παρακολουθήσουμε.
Πάω την επόμενη το παραλαμβάνω, κατεβαίνω στο κέντρο και στην επιστροφή στην Κηφισιας EPC και safe mode.
Το πάω κατευθείαν στην αντιπροσωπεία όπου μου λένε θα το αφησετε.Σήμερα το πρωι με πήραν τηλέφωνο και χρειάζεται αλλάγη turbo (όπως έιχα δει αρχικα στα ξένα forum για τα πρώτα 1.2Τ).
Θα επικοινωνήσουν με την Βιαμαρ και αν δεν υπάρχει τουρμπίνα στοκαρισμένη..... χαι-ρε-τα-το!!!!Ψιλοπράγματα δηλαδή!
- τι εννοουν να το χαιρετισεις? δεν υπαρχει δηλαδη ανταλακτικο εστω και με παραγγελια απο εξω? εκτος και αν τα χαιρετισματα ειναι για την ενδεχομενη μεγαλη αναμονη.
- εισαι εντος ή εκτος εγγυησης?
- δεν συζητω βεβαια το οτι καινουργιο αμαξι-τεχνολογια εβγαλε τετοιο θεμα (γενικα στον 1.2Τ ή μονο πανω στο Yeti?)
τι να πω, ολα καλα να πανε...
-
ο αδερφος μου αλλαξε τουρμινα στο fabia 1.2
επειδη ειναι εταιρικι του εδωσαν αλλο, αλλα πρεπει να περιμενε 3 εβδομαδες τουλαχιστον.πριν 20 μερες που πηγα για σερβις (ειναι ιδιος αντιπροσωπος για σκοντα και σουμπαρου), ειχαν ενα Yeti 1,8 με κατεβασμενο και ανοιγμενο κινητηρα
δεν θυμαμαι τι ειχε ακριβως... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατί να ταλαιπωρηθείς;
Έτσι απλά χαιρέτατο; Τόσο σοβαρό πρόβλημα δεν θα πρέπει να γίνει επικοινωνία με το εργοστάσιο;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Γιατί να ταλαιπωρηθείς;
Έτσι απλά χαιρέτατο; Τόσο σοβαρό πρόβλημα δεν θα πρέπει να γίνει επικοινωνία με το εργοστάσιο;
Σοβαρή βλάβη μια χαλασμένη τουρμπίνα? Να επικοινωνήσουν με το εργοστάσιο γιατί?
ΒΙΑΜΑΡ - Ναι γεια σας, εχουμε σπασμενη τουρμπινα
ΧαφτενΧουφτεν - Και?και κάπως ετσι αδοξα θα τελειωνε η επικοινωνία...
-
Παρόμοιο θέμα είχαν και τα πρώτα 1,2Τ vw polo (παθών). Το πρόβλημα είναι στην wastegate, που κολλάει μερικές φορές. Και μενα μου είχαν αλλάξει την τουρμπινα τότε. Πάντως τώρα στο vwclub διαβάζω ότι δεν τις αλλάζουν πλέον, αλλά βάζουν μια ροδέλα στην wastegate ή οποία φαίνεται να διορθώνει το πρόβλημα. Καλύτερα όμως που θα στην αλλάξουν,να χεις το κεφάλι σου ήσυχο (ελπίζω )
edit: Πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο τώρα που σου παρουσίασε την βλάβη;
-
Έχω 16,000χλμ, είναι εντός εγγυησης.
Το χαιρετατο πάει για το χρόνο που θα χρειαστεί.
Τέλος επειδή είναι leasing (οποτε δεν στενοχωριέμαι) μου του αντεκατέστησαν δυστυχώς με ένα Opel Vectra OPC το οποίο είναι μαούνα και έχει τον πιο παραξενο λεβιε για φλας που εχω δει στην ζωή μου (κοιταω το ταμπλο για να βρω τι φλας έχω αναμμένο). -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τέλος επειδή είναι leasing (οποτε δεν στενοχωριέμαι) μου του αντεκατέστησαν δυστυχώς με ένα Opel Vectra OPC το οποίο είναι μαούνα και έχει τον πιο παραξενο λεβιε για φλας που εχω δει στην ζωή μου (κοιταω το ταμπλο για να βρω τι φλας έχω αναμμένο).Γιατί δυστυχώς για το Vectra OPC, τόσο χάλι είναι ;
(Επική επιλογή ως courtesy car πάντως ...)
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τέλος επειδή είναι leasing (οποτε δεν στενοχωριέμαι) μου του αντεκατέστησαν δυστυχώς με ένα Opel Vectra OPC το οποίο είναι μαούνα και έχει τον πιο παραξενο λεβιε για φλας που εχω δει στην ζωή μου (κοιταω το ταμπλο για να βρω τι φλας έχω αναμμένο).Γιατί δυστυχώς για το Vectra OPC, τόσο χάλι είναι ;
(Επική επιλογή ως courtesy car πάντως ...)
Για γραψε λάθος... 1.8 είναι ... opc το look θα είναι
-
Είπα και γω ...
Αλήθεια, είχε πουληθεί κανένα OPC στην Ελλάδα (2.8 λίτρα κλπ, κλπ) ; -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τέλος επειδή είναι leasing (οποτε δεν στενοχωριέμαι) μου του αντεκατέστησαν δυστυχώς με ένα Opel Vectra OPC το οποίο είναι μαούνα και έχει τον πιο παραξενο λεβιε για φλας που εχω δει στην ζωή μου (κοιταω το ταμπλο για να βρω τι φλας έχω αναμμένο).Τότε δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Άλλα δεν μπορεί να μην φέρει και μια Α ευθύνη και το εργοστάσιο. Τι στο καλό εκεί το παράγανε.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Παρόμοιο θέμα είχαν και τα πρώτα 1,2Τ vw polo (παθών). Το πρόβλημα είναι στην wastegate, που κολλάει μερικές φορές.
edit: Πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο τώρα που σου παρουσίασε την βλάβη;το ιδιο ειχε και το fabia.
του αλλαξαν την τουρμπινα και περιμενε συνολικα 3-4 εβδομαδες.το παρουσιασε στα 30000 χιλιομετρα
-
Έτοιμο το yetaki με νέα τουρμπινα.
Πάλι καλα γιατί αυτο το vectra δεν παλευοταν με τίποτα. Ίσως το χειρότερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έτοιμο το yetaki με νέα τουρμπινα.Πάλι καλα γιατί αυτο το vectra δεν παλευοταν με τίποτα. Ίσως το χειρότερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει.
Για να είναι δίκαιη η σύγκριση οδήγησε και τα προηγούμενα Astra και Corsa. Μόνο τότε θα μπορέσεις να συμπληρώσεις το προσωπικό σου top 3 της οδηγικής ανίας!
-
εχετε ακουσει κατι για YETI 1,6 tdi Greenline?
-
απανταω στον εαυτο μου,
ηρθαν τα πρωτα στη Βιαμαρ με τιμες που ξεξινουν απο 20.000 περιμπου με αποσυρση (500 περιπου πιο ακριβο απο 1,6tdi octavia)
SKODA YETI