-
Το είπαμε; Δεν το είπαμε! Mazda 6
-
φαντάσου λέει, να υπήρχε και ψηφοφορία στο θέμα αυτό...
-
Η μόνη περίπτωση να προτιμούσα το Α4 είναι από 2.0 κ πάνω..
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
δεν νομιζω.μιλαμε για 3 εννοιες οι οποιες κατα καποιο τροπο ειναι συνδεδεμενες μεταξυ τους.τι λες ποιοτικο?κατι το οποιο ειναι απο αποψη κατασκευης ειναι σε υψηλο επιπεδο,εχει κατασκευαστει απο πολυ καλα υλικα(πλαστικο,ξυλο)εδω κολλαει το πολυτελες μηπως?αλλα και κατι το οποιο ειναι ανθεκτικο στο χρονο και δεν προκαλει προβληματα(αξιοπιστο)
ημαρτον που ηταν η μαζντα τοσα χρονια?μετα το 323 και το 626 απουσιαζε συστηματικα απο την αγορα.ποια αξιοπιστια και ποιοι δεικτες?
εδω ξεπουλανε τα αυτ/τα σαν τους κινεζους με τα ρουχα.αντε περιμενε σε λιγα χρονια να το ξεπουλησεις και εσυ αγοραστη μου μετα.
οσο για τα σχολιο σου στο τι μπορω να ξεχωρισω και τι οχι,τα σχολια περριτευουν φιλε μου.να σαι καλα.Συνδεδεμένες μεταξύ τους; αν ήταν έτσι οι 'ποιοτικές' Mercedes δεν θα μπαινόβγαιναν στα συνεργεία κάθε λίγο και λιγάκι
Πολυτελής είναι και η Rover, αλλά από ποιότητα και αξιοπιστία δράμα...
Αντίθετα τα Subaru πχ έχουν χάλια -εμφανισιακά- εσωτερικό, αλλά τριγμό δεν θα ακούσεις, άσχετα αν δεν θες να τα βλέπεις (ούτε και εξωτερικά). Ελάχιστη σημασία έχει στην ενεργητική ασφάλεια
Θα μας πεις στο τέλος πως η Audi είναι πιο αξιόπιστη από την... Toyota
Οδήγησες δηλαδή και το 6 και το Α4 και θεωρείς πως το Α4 έχει καλύτερη συμπεριφορά;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
φαντάσου λέει, να υπήρχε και ψηφοφορία στο θέμα αυτό...Τσόντα θα ταν όχι poll
-
Αλήθεια, αν μιλούσαμε για 1800άρια και το Α4 κόστιζε τα ίδια με το 6, τι θα προτιμούσατε;
(χαρ, χαρ, χαααρρρρ)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αλήθεια, αν μιλούσαμε για 1800άρια και το Α4 κόστιζε τα ίδια με το 6, τι θα προτιμούσατε;(χαρ, χαρ, χαααρρρρ)
λάδι στη φωτιά εεε?
6άρι again. Θεωρώ ότι και πάλι δεν πλεονεκτεί κάπου ουσιαστικά το Α4. Οπότε θα έπαιρνα αυτό μου κάνει το κλικ -
Το Α4 υπερτερεί σίγουρα σε τιμή μεταπώλησης. Επίσης μετά από κάποια χρόνια και αρκετά χλμ στους απαίσιους καρόδρομους μας μπορεί να μη παρουσιάζει τριξίματα κλπ. Είναι δε σίγουρο ότι τουλάχιστον στο εσωτερικό αποπνέει περισσότερο αέρα πολυτέλειας και είναι σχετικά πιο προσεγμένο από το 6 στα οποία έχω παρατηρήσει ότι σε κάποια σημεία όπως το λεβιέ ταχυτήτων ξεφλουδίζει από τη χρήση. Βέβαια όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post η επιλογή μου θα ήταν το 6 αφού σου προσφέρει περισσότερα με πολύ λιγότερα χρήματα αφήστε που το after sales του group vag είναι απαράδεκτο. Το μόνο Α4 που θα ήθελα είναι το 1.8 ΤQ αλλά η τιμή του είναι απίστευτα υψηλή τουλάχιστον στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αλήθεια, αν μιλούσαμε για 1800άρια και το Α4 κόστιζε τα ίδια με το 6, τι θα προτιμούσατε;(χαρ, χαρ, χαααρρρρ)
Να μεταφερθεί στα ανέκδοτα
Τότε δεν θα πωλούσε το Α4 γιατί θα ήταν φτηνό
-
στο θέμα τώρα, το Α4 δεν είναι πιο ποιοτικό, ούτε πιο αξιόπιστο από το μάζντα. Πιο πολυτελές, ίσως. Το μακράν πού το είδες? Από πού το συμπέρανες?
-To A4 είναι **σαφώς **πιο ποιοτικό από το 6αρι,
όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και τα επίπεδα συναρμογής.
-Το Α4 είναι **σαφώς **πιο πολυτελές από το 6άρι.
-Το Α4 **σαφώς και δεν είναι **πιο αξιόπιστο από το 6άρι
-
διαφωνούμε μόνο ως προς την ποιότητα φίλε 'τεχνικέ'
ίσως εξακολουθεί και διαφέρει ο τρόπος που ορίζει ο καθένας την ποιότητα, γι'αυτό. -
διαφωνούμε μόνο ως προς την ποιότητα φίλε 'τεχνικέ'
ίσως εξακολουθεί και διαφέρει ο τρόπος που ορίζει ο καθένας την ποιότητα, γι'αυτό.Απτή ποιότητα, αίσθηση, επίπεδα συναρμογής στο εσωτερικό, μηδέν τριγμοί, δέσιμο.
Λέξεις-κλειδιά για το πώς εννοώ την ποιότητα κατασκευής.
Δε μιλώ για αξιοπιστία/πολυτέλεια.Μακράν Audi._
-
Technik, αν δεν τα ζήσεις και τα 2 σε βάθος χρόνου, δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο είναι πιο ποιοτικό. Το μεν Α4 φαντάζομαι ότι θα δείχνει σαν σαλόνι μπροστά στο εσωτερικό του 6, ενώ το 6 θα παραμένει το ίδιο ακόμα και μετά από 20 χρόνια.
Οφ-τόπικ: Μήπως έχετε παρατηρήσει ίδια μυρωδιά σε όλα τα γερμανικά αυτοκίνητα μιας κάποιας ηλικίας; 'Η είμαι μόνο εγώ ο ψείρας;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Technik, αν δεν τα ζήσεις και τα 2 σε βάθος χρόνου, δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο είναι πιο ποιοτικό. Το μεν Α4 φαντάζομαι ότι θα δείχνει σαν σαλόνι μπροστά στο εσωτερικό του 6, ενώ το 6 θα παραμένει το ίδιο ακόμα και μετά από 20 χρόνια.Οφ-τόπικ: Μήπως έχετε παρατηρήσει ίδια μυρωδιά σε όλα τα γερμανικά αυτοκίνητα μιας κάποιας ηλικίας; 'Η είμαι μόνο εγώ ο ψείρας;
Το Α4 το έχω ζήσει αρκετά
Με το 6άρι έχω κάνει ταξιδάκι,
και η αίσθηση που μου έδωσε στον τομέα αυτό,
ήταν σαφώς -κατ'εμέ- κατώτερη του Α4Και το Α4 ίδιο δείχνει μετά από αρκετά χρόνια.
Τουλάχιστον μέχρι τώρα -
To νέο Α4;
Μετράς και κλείσιμο πόρτας και αεροδυναμικούς θορύβους; Ποια πράγματα ακριβώς κοιτάζετε όταν μιλάτε για ποιότητα; Ομολογήστε!!!
-
Πιο πολυτελές είναι σίγουρα το A4!
Κατά τη γνώμη μου είναι και πιο όμορφο...
Πάντως εγώ θα αγόραζα το Mazda 6 λόγω χρημάτων και επιδόσεων!
-
Σχέδιο, κινητήρας, ποιότητα,εξοπλισμός τιμή δίνουν προβάδισμα για μένα στο 6. Τώρα όποιος ασχολείται με πινελιές πολυτέλειας και ξεχνάει κόστος κτήσης και ασθενικές επιδόσεις τότε Α4. (Μιλάω πάντα από προσωπική εμπειρία που είχα με τα εν λόγω οχήματα)
-
Οποιος θελει A4,η εκδοση που πραγματικα λεει ειναι η 2.0 TFSI Q.
Αλλα ξεκιναει απο 42.500 ευρω..Mazda 6 λοιπον στα 1.8 και με διαφορα.
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
A4 από μένα. Καμμία σχέση υλικών και πρεστίζ.
Αρκεί να δεις τις ταπετσαρίες και το ταμπλώ του 6 και θα καταλάβεις.
Λες κι έχουν ξεμείνει από το βομβαρδισμό της Χιροσίμα.
Και μη μου πει κανένας ότι αυτά δε μετράνε. Γιατί κάθε μέρα αυτό θα βλέπεις μπροστά σου και γύρω σου.Και το καλοκαιρι, οταν θα εισαι μεσα στο Α4 και θα θέλεις να κινηθείς αξιοπρεπώς ή να κανεις μια γρήγορη προσπέραση με κλιματισμο ανοικτο και 2-3 ατομα μέσα, θα λές
'Εμπρός λοιπόν ποιοτικο μου ταμπλώ!!!!!' (γιατι από μοτέρ...)
-
Óùóôüò !
Audi A4 1600 cc vs. Mazda 6 1800 cc