-
Επειδη κατι θυμομουν απο παλιες ιστοριες με λαστιχα και βαζελινες... εκανα ενα γκουγκλη search και οντως επιβεβαιωνεται αυτο που θυμομουν! Προσωρινα ολα φαινονται καλυτερα... αλλα οτανα ρχιζει να περναει ο καιρος βγαινουν στην επιφανεια οι επιπτωσεις...
Χρησιμοποιειστε υλικα περιποιησης πλαστικων-ελαστικων απο Armor All, Sonax κλπ.... Better safe than sorry...
-
Σωστός!!!
Στην αρχή θα φαίνεται μια χαρά αλλά στην ουσία το καταστρέφει!!! -
χμ....Οποτε βαζελινη γιοκ!
Ευχαριστω για την πληροφορια! -
Καλησπέρα σε όλους! Αν και παρακολουθώ το forum εδώ και πολύ καιρό ήρθε η ώρα να γίνω ενεργός μιας που έχω αποκτήσει το 'Meravigliosa Creatura' εδώ και ένα μήνα. Μάλιστα μόλις που άγγιξα τα 2500χλμ οπότε πλέον αρχίζουμε και γνωριζόμαστε καλύτερα! Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και παρακολουθώ τη συζήτηση σας με ιδιαίτερη προσοχή έχοντας ήδη μάθει αρκετά πράγματα που δεν σου μαθαίνουν τα manuals! Να'στε καλά ρε παιδιά!
-
Καλοτάξιδο φίλε Manos1980 και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!!
Κίτρινο ή λευκό είναι το χρώμα του??? -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Καλοτάξιδο φίλε Manos1980 και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!!
Κίτρινο ή λευκό είναι το χρώμα του???Ευχαριστώ Akillea! Το χρώμα είναι λευκό, όντως η νυκτερινή φωτο και το μικρό μέγεθος του avatar σε ξεγελάνε.
-
καλορίζικο σε όλους τους καινούργιους! και καλοτάξιδα!
γενικά έχω την εντύπωση πάντως πως είμαστε κοντά σε ηλικία οι περισσότεροι..
-
καταρχήν καλοτάξιδο στον manos1980 !!
όσο για το κλειδί και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, δεν λειτουργεί καθόλου τώρα πια, μου είπαν απο την αντιπροσωπεία ότι, η εταιρεία με την οποία συνεργάζονται (εκεί όπου τα στελνουν για 'καθαρισμό' ) κλείνει και ανοίγει μετά το δεκαπενταύγουστο.
υπομονή λοιπόν.
επείδή έχω φτάσει αισίως στα 9.400 χλμ, και στα 10.000 χλμ θέλω να το πάω για την πρώτη αλλαγή των λαδιών, μάλλον θα τα κάνω όλα μαζί και θα τελοιώνω.εσείς στα πόσα χιλιόμετρα κάνατε την πρώτη αλλαγή λαδιών ??
όσο για τα xenon που θέλω να τοποθετήσω στο αυτοκίνητο, canonis με κατατόπησες πλήρως φίλε , thank's, μου στείλαν το παρακάτω e-mail , με τα προτεινόμενα φώτα για το bravo. το μόνο που με ανησυχεί, είναι μήπως έχουμε πρόβλημα με την εγγύηση του αυτοκινήτου, ή μέρος αυτού, μιας και το αυτοκίνητο το έχω απο τον Μάρτιο και δεν θέλω να χάσω με τίποτα την εγγύηση.
Προτείνουμε..
1)
Τύπος μηχανισμών ΧΤR Mικρού όγκου
Λάμπα LowUV-H1-ND χ 2 λάμπες (μεσαία σκάλα)
Λαμπ.Θέσεως 2 χ SMD LED xenon color
Θερμ. λειτ.λάμπας 4300-6000Κ**
Τροφοδοσία Από την original φισα
Κατανάλωση 36W +-2W
Προδιαγραφές.. ISO9001 - E4 - ΤUV
Εγγύηση.. Γραπτή 1 χρόνου μηχανισμός & λάμπες Πανελλαδική κάλυψη
Τιμή **200 Ευρώ **(Το κιτ με την καλύτερη σχέση.. ποιότητας-απόδοσης-τιμής) !!κιτ με την καλύτερη σχέση.. ποιότητας-απόδοσης-τιμής) !!
Τύπος μηχανισμών ΧΤR Level 1
Λάμπα LowUV-H1-ND χ 2 λάμπες (μεσαία σκάλα)
Λαμπ.Θέσεως 2 χ SMD LED xenon color
Θερμ. λειτ.λάμπας 4300-6000Κ**
Τροφοδοσία Από την original φισα
Κατανάλωση 36W +-2W
Προδιαγραφές.. ISO9001 - E4 - ΤUV
Εγγύηση.. Γραπτή 2 χρόνων μηχανισμός & λάμπες Πανελλαδική κάλυψη
Τιμή **280 Ευρώ **__________________________________________________________________________________________________________________________________________είναι απο την εταιρεία xenonhellas, οι τιμές τις πάντως μου φαίνονται πάρα πολύ καλές.
και τονίζει ότι δεν είναι κινέζικο προϊόν. -
πανο εγω στα 10.000 αλλαξα.. τα σελενια εβαλα τα δικά του.. 90€ σύνολο μαζί με φίλτρο..
-
Και εγώ τόσο πλήρωσα αλλά δεν ξέρω τι βάλανε...
-
Τίποτα Πάνο... να'σαι καλά!
Όπως βλέπω πέσανε οι τιμές λιγάκι... (σε σχέση με το e-mail που σου έστειλα)
Όσο για την εγγύηση επειδή και εμένα ήταν 3 μηνών όταν τα έβαλα είχα φροντίσει να ρωτήσω πρώτα την αντιπροσωπεία για να είμαι καλυμμένος.
Δεν χάνεται η εγγύηση βάζοντας aftermarket xenon!Επίσης για τα λάδια εγώ είχα αλλάξει λάδια μόνο στα 5.000χλμ και μετά έκανα κανονικό service στα 15.000χλμ.
Ο μηχανικός μου είχε πει στην αντιπροσωπεία κατα λέξη πως κανονικά δεν είναι για τα 5.000 χλμ η αλλαγή αλλά ΑΝ ήταν δικό του το αυτοκίνητο θα τα άλλαζε στα πρώτα 5.000.
Επειδή εγώ τον εμπιστευόμουν το έκανα όπως μου είπε.... και έτσι πρόκειται να κάνω για το καινούριο. -
Ο χρήστης Manos1980 έγραψε:
Ευχαριστώ Akillea! Το χρώμα είναι λευκό, όντως η νυκτερινή φωτο και το μικρό μέγεθος του avatar σε ξεγελάνε.
Ωραία φωτογραφία φιλαράκι, ποιος την έβγαλε?
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Όσο για την εγγύηση επειδή και εμένα ήταν 3 μηνών όταν τα έβαλα είχα φροντίσει να ρωτήσω πρώτα την αντιπροσωπεία για να είμαι καλυμμένος.
Δεν χάνεται η εγγύηση βάζοντας aftermarket xenon!Αν τυχον καει κανας εγκεφαλος η παθει κατι αλλο ηλεκτρολογικο (μακρια απο μας)... μην ξεχασεις να μας πεις τον λογο που εισαι εκτος εγγυησης!
Απο την στιγμη που δεν σου δωσανε την διαβεβαιωση τους εγγραφως, δεν ισχυει τιποτα και πολυ πιθανα δεν θα σε καλυψουν οταν χρειαστει. Δοξα τον θεο απο λαμογιες εχουμε δει πολλες...
Κρατα μικρο καλαθι...
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ευχαριστώ Akillea! Το χρώμα είναι λευκό, όντως η νυκτερινή φωτο και το μικρό μέγεθος του avatar σε ξεγελάνε.
Γεια σου ρε Nick-k καλλιτέχνη!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Αυτός που την έβγαλε να προσέχει το WB του καλύτερα την επόμενη φορά
-
Έχεις δίκιο, στις άλλες όμως είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Ο κώλος δείχνει μια χαρά αλλά το υπόλοιπο κιτρινίζει..
Κωλοχρώμα τι να λέμε τώρα..
-
Γεια σας και απο μενα!!αριστες οι εντυπωσεις μετα απο σχεδον 2600 χλμ..
η κατανλαωση στο 8.1 μεικτη!!ολα αψογα!!
μια ερωτηση μονο!!με το συμπιεστη του clima τι ακριβως γινεται?διαβασα το βιβλιο
για το ποτε πρεπει να ειναι κλειστο και ποτε ανοικτο-εισοδος αερα με μικροτερη θερμοκρασια-
απλα ηθελα να ρωτησω,πως πρεπει να ειναι?ανοικτο ή κλειστο?εσεις τι κανετε?
ευχαριστω εκ των προτερων!! -
Ενεργοποιω το AQS και αστο να βρει την την ακρη μονο του....
Ανοικτο ,κλειστο......Οτι γουσταρει ας κανει! -
Thanx για την απάντηση!!μια ακομη ερωτηση!!στα βελάκια για τη ροη του αερα
που εχει καλυτερη αποδοση σε σας?πανω-κατω ή οριζοντια?
thanx και παλι!! -
Ο χρήστης spirospatra έγραψε:
Thanx για την απάντηση!!μια ακομη ερωτηση!!στα βελάκια για τη ροη του αερα
που εχει καλυτερη αποδοση σε σας?πανω-κατω ή οριζοντια?
thanx και παλι!!Εάν βάζεις τον κλιματισμό στο full auto ρυθμίζονται και αυτά μόνα τους.
Fiat Bravο 2007