-
Στον μασούτη που είναι πάνω στον κεντρικό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στον μασούτη που είναι πάνω στον κεντρικό;250 μέτρα από την αστυνομία.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στον μασούτη που είναι πάνω στον κεντρικό;
250 μέτρα από την αστυνομία.
Χαχαχααχαχα...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ!!!Τι έγινε όλοι γείτονες θα βγούμε?
-
Την Πέμπτη είμασταν στην Αγία Τριάδα στον γείτονα SV2...
-
3,1785 Fiat Bravo 150 Sport & 1 VW Scirocco
Aρκετή βενζίνη , πολύ γέλιο , 2 σούβλες κεμπάπ
Περισσότερα αύριο....Nα ευχαριστήσω τους dickdick , Velissario (που ήρθε από Αθηνα και επέστρεψε αυθημερόν) , Dimik με το Scirocco και Sakaflia που μας συνόδευσε για ένα μέρος της διαδρομής , για την θέληση που επέδειξαν εν μέσω έλλειψης βενζίνης να κάνουν τόσα χιλιόμετρα.
-
Μην ξεχνάς Κωνσταντίνε!
''και ένα μπετόνι λάδι''
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μην ξεχνάς Κωνσταντίνε!''και ένα μπετόνι λάδι''
ας φανούμε επιεικείς απέναντι στο Scirocco....το σώζει το χρώμα του!
Ποιας εταιρίας ήταν το λαδάκι είπαμε? -
Πρωινό Κυριακής ( ok...11+ ήταν η ωρα , δεν το λες και πρωινό ) στο parking του Φρουρίου.
Casa di Calo....λίγο πριν την Καστανιά , όπου έγινε και **η αποκάλυψη ποιοι κινητήρες θέλουν το λαδάκι τους.... **:iconcool:
Αναχώρηση από την Καστανιά Τρικάλων με κατεύθυνση προς Αμάραντο
Πάνω από τον Αμάραντο , σε ένα άπλωμα με κιόσκι το οποίο προσφέρει σκιά έχοντας απεριόριστη θέα- ο dickdick ψάχνει απεγνωσμένα να βρεί γιατί τα υπόλοιπα είναι πιο άσχημα από το δικό του.
Δεν αρκεί να ξέρεις οτι είσαι ο πιο όμορφος , πρέπει να βλέπεις και γιατί οι άλλοι είναι άσχημοι!
Φτου να μην σας ματιάσω!!!...από όρεξη πάτε καλά!!! (μικρά παιδιά γαρ...τρώνε όλο το φαγητό για να μεγαλώσουν)
Και για να έχουμε και μια κοινωνικοοικονομική εικόνα : 5 μερίδες κεμπάπ πρόβειο και χοιρινό , 2 πατάτες , χωριάτικη , τζατζίκι και 6 μπύρες ....58,00€ με ανεκτίμητη αξία τη δροσιά , τη θέα και το νερό από τις πηγές του Ασπροπόταμου...
Στάση για καφέ στο 'κοσμοπολίτικο' συγκρότημα Πύργος Μαντάνια.
-
Έχω να δηλώσω υπέυθυνα ότι το 4λιτρο Mobil ESP 5-30 με τα 300ml μέσα ήταν ότι περίσεψε από το service που έκανα μια εβδομάδα πριν και απλά ξεχάστηκε στο πορτ μπαγκάζ. Ο κινητήρας μου ουδέποτε χρειάστηκε συμπλήρωμα στα σχεδόν 24000 χλμ του.
Βέβαια ήταν μέγα το λάθος να ανοίξω το πορτ μπαγκάζ μπροστά στα μάτια Ιταλόφιλων-Fiatάκιδων
Κατά τα άλλα ήταν μια πολύ ωραία εκδρομή με καταπληκτικά τοπία, γρήγορη οδήγηση σε δύσκολους δρόμους και πάνω από όλα πολύ καλή παρέα.
Ευχαριστώ τα παιδιά που αν και παρείσακτος με υποδέχτηκαν σαν μέλος της παρέας τους
Υ.Γ στην φωτογραφία με τα φαγητά θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται το κλείσιμο με τρίγωνα Πανοράματος
-
Στην ευθεία από Τρίκαλα για Καλαμπάκα με φόντο τα Μετέωρα , τηρούμε τον Κ.Ο.Κ και τα όρια...ταχύτητας
Είχαμε ακούσει τις φήμες , αλλά δεν περιμέναμε να το δούμε και με τα μάτια μας!
Καταστρέψαμε βέβαια τη φωτό που δείχνει την συμπλήρωση λαδιών μετά από απειλές ότι θα αποκαλυφθούν όλοι οι τριγμοί και οι σκουριές των Fiat....ας όψεται...ισοπαλία.Οι στροφές ακριβώς μετά τον Αμάραντο.
-
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την καταπληκτική βόλτα !!!
Ο Κωνσταντίνος καταπληκτικός οικοδεσπότης.
Dimik, να μας γράφεις !!!
Dick, είδα στον ύπνο μου ότι η λύση για τον θόρυβο στην εταζέρα είναι η Logo. Δεν πας στον Λάμπρο να στο κοιτάξει.... ή καλύτερα κάνε του ένα τηλέφωνο....
Sakaflia, σε φάγανε οι υποχρεώσεις! αν είχα εσένα μαζί θα ακολουθούσαμε δικό μας ρυθμό, πιο touring....
Την επόμενη φορά!
Κρίμα που είσαι μακριά, αλλά μην ανησυχείς ότι χρειαζόμαστε θα σε παίρνουμε τηλέφωνο !!Οι φωτογραφίες δεν μεταφέρουν την αίσθηση ούτε 1%. (Απο τα g σε κάποια φάση έχασα την φωτογραφική. Απο το κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε πίσω αριστερά.... που χρόνος για φωτογραφίες....)
Πολύ αδρεναλίνη ! Από τα πρώτα 5 λεπτά ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα προσπαθώντας να κρατηθώ πίσω απο τους υπόλοιπους.
Δεν του έχω πάρει τον αέρα, άσε που είναι άστρωτο ακόμα, οι επίσημες δικαιολογίες.
Τα έκανα πάνω μου στην πραγματικότητα! προσπαθώντας να νικήσω την επιφυλακτικότητα και να αφεθώ στις ικανότητες της Bravoύρας στα στροφιλίκια. Γέρνει, μουτρώνει, αλλά τα g είναι πολλά ακόμα και σε οδόστρωμα γυαλί και αν ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου, δεν πατάς φρένο, απλά μπαίνεις όπως έρχεσαι...
Απόδειξη τα +4 λίτρα στα 100χλμ που έκαψα παραπάνω σε σχέση με τον Κωνσταντίνο σε αδικαιολόγητα πάτα άσε .
Μακάρι να μπορούσε να καταγραφεί η αίσθηση με κάποιο τρόπο....
Στατιστικά,
325χλμ + 173χλμ + 325χλμ απο τις 6:15 το πρωί που έφυγα έως τις 00:30 που γύρισα σπίτι.
Περίπου 80 λιτρα βενζίνη, 4 στάσεις συνολικά για καφέ, 1 για φαγητό, και ένα σημάδι στο αριστερό πόδι που ακουμπούσε στην πόρτα για να με κρατάει στις στροφές....dickdick, ποιος την έχει μεγαλύτερη τελικά ?? Με στοιχεία έτσι !!!
Για το ομορφότερο δεν το συζητώ, η πλειοψηφία μίλησε !!!
-
670 (....περίπου) άλογα , χαμένα στο πράσινο των βουνών
-
Ζώον ...ε ζώον!!!
Στο ελευθέρας βοσκής απευθύνομαι ε!Βελισσάριε , πάντα σκέφτομαι σε μια υποθετική σύγκρουση με βοοειδές αν μας καλύπτει η ...μικτή!
Πω...πωωω..τώρα το είδα!
Το ζώο απέστρεψε το βλέμμα του στη θέα του Scirocco! -
Εργα Φύσης και Ανθρώπων σε πλήρη αρμονία
Τελευταία συγκέντρωση στις όχθες του Πορταικού ποταμού
Κύριοι , ήταν μια όμορφη ημέρα.
Βελισσάριε , ευχαριστώ για τις φωτό και το...link! -
πολύ ωραίες φωτογραφίες...
ανταλλάξατε καθόλου αυτοκίνητα να μάθουμε εκατ εντυπώσεις? -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ζώον ...ε ζώον!!!
Στο ελευθέρας βοσκής απευθύνομαι ε!Βελισσάριε , πάντα σκέφτομαι σε μια υποθετική σύγκρουση με βοοειδές αν μας καλύπτει η ...μικτή!
Αν το δεις σαν θεομηνία....... ή μήπως κακόβουλη ενέργεια .....
Για το πρώτο κομμάτι, το ανέβασμα δεν είμαι σίγουρος....
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Παράκαμψη+Τρικάλων%2FΔιαδρομή+6%2FE92&daddr=Παράκαμψη+Τρικάλων%2FΔιαδρομή+6%2FE92+to:Άγνωστος+δρόμος+to:Άγνωστος+δρόμος+to:Καστανιάς-Ορθοβουνίου+to:Καστανιάς-Γαρδικίου+to:Καστανιάς-Γαρδικίου+to:Άρτας-Τρικάλων+to:Καρδίτσας-Τρικάλων%2FΔιαδρομή+30&hl=el&geocode=FaK7WwIdeUVMAQ%3BFcvJWwIdPg5MAQ%3BFY6zWwIdpxdMAQ%3BFeCxWwIdmRhMAQ%3BFYTpXQIdpEFGAQ%3BFXCwXAIdN5lFAQ%3BFeSFXAIdHwBFAQ%3BFVkUWgIds7lJAQ%3BFZQ5WwIdUItMAQ&mra=mr&mrcr=2&via=1,2&sll=39.499802,21.568909&sspn=0.659112,1.454315&ie=UTF8&ll=39.62283,21.353283&spn=0.082243,0.181789&t=f&z=13&ecpose=39.63222268,21.13899954,9146.42,93.189,66.709,0 -
Και μερικά αυτοκινητιστικά σχόλια ( μιας και δεν είμαστε ένας περηπατιτικός σύλογος ).
Θετικά : Έχουμε πλέον την επιβεβαίωση , ότι ο tjet πατημένος έχει αυξημένη κατανάλωση έναντι του tsi (με dsg) περίπου 1,5-2,0 λίτρα , όσο δηλαδή υπολόγιζα. Μικρό το κακό.
Με σωστά λάστιχα (σε εταιρία) και σε καλή κατάσταση (οχι δηλ. σαν τα δικά μου) το Bravo μπορεί να διατηρήσει πολύ καλούς ρυθμούς σε ορεινή διαδρομή.
O ωφέλιμος χώρος για τα πόδια των πίσω είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη θέση οδήγησης. **Ρε σεις....πως οδηγείτε τόσο κοντά στο τιμόνι! **
Κανένας τριγμός παρά το κοπάνημα (άσχετα την ιδιοτροπία του dickdick).
To Sport μας είναι θεικό και δεν το αλλάζουμε!!!
Μπορώ πλέον να αισθάνομαι δικαιωμένος ότι εκπαίδευσα καλά τον dickdick στο να την κάνει...μικρότερη!
Τώρα σχετικά με την κατανάλωση , Βελισσάριε πρέπει να εμπιστευθείς το Bravo και σαφώς ισχύει το άστρωτο του κινητήρα , dickdick είσαι απαράδεκτος να γράφουμε οι υπόλοιποι 13-15 και εσύ να γράφεις 18!!!...ψάξε για το ωφέλιμο όριο στροφών.Δεν μου άρεσε:Τα λάστιχά μου που πλέον δεν κάνουν για 'ταρζανιές'.....
Το φωνάζουν μάλιστα έντονα!
Ο χώρος για το κεφάλι στο πίσω κάθισμα του Scirocco (για τα δικά μου 182cm ύψους) και η μουντή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του.
Η εξάλειψη της κόκκινης γραμμής στο facelift Bravo του Βελισσάριου (εντάξει σιγά το θέμα).
Το γεγονός ότι δεν ανεβήκαμε εως το Χαλίκι (άλλα 32 χλμ με την επιστροφή) φοβούμενοι την επάρκεια καυσίμων του ακατανόμαστου...
(ok ..καλά πάει και το Scirocco , θα σου λείψει dimik ) -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ζώον ...ε ζώον!!!
Πω...πωωω..τώρα το είδα!
Το ζώο απέστρεψε το βλέμμα του στη θέα του Scirocco!Έφαγα τρελή φλασιά !!!!
Υπάρχει ανάλογη διαφήμιση !!!!
Υ.Γ.: εμένα μου σήκωσε και το πόδι..... σημαίνει κάτι ??
-
...πράγματι! την είχα ποστάρει και παλαιότερα.
...η κτηνοβασία απαγορεύεται κύριοι!!! ..άκου σήκωσε το πόδι!
** red_monster**...οχι δεν ανατλλάξαμε αυτοκίνητα , καθότι παραδοσιακοί τύποι (γυναίκες και αυτοκίνητα δεν περνούν σε χέρια άλλων ) ...περιοριστήκαμε σ αυτό
Youtube Video**Βελισσάριε **, το πρώτο σκέλος της διαδρομής είναι το 'Μουργκάνι-Μηλότοπος-Καστανιά'.
-
A. Σημείο συνάντησης
B. Πρώτος καφές στο Φρούριο (Πορτοκαλάδα για εμένα )
C. Δεύτερος καφές μετά την ανάβαση (Πάλι πορτοκαλάδα για εμένα Κλιάφα!!!)
D. Φαγητό (Τι φοβερό κρέας ήταν αυτό !!! τι μυρωδικά να βάζουν άραγε ??? )
E. Τρίτος καφές Πύργος Μαντάνια (εγώ Κοκα κόλα για την χώνεψη)
F. Τέταρτος καφές στον Νερόμυλο (εδω ήταν καφές!)
G. Ε65 !!! και τσουπ 3,5 ώρες μετά Αθήνα.
Πειράζει που με 3 ώρες ύπνο, 9 δουλειά και ένα καφέ απο το πρωί, πάω να φάω κοψίδια στον Κόρφο ? (+230χλμ σήμερα)
Μόνο με κάτι τέτοια θα τον βγάλουμε τον χειμώνα χωρίς διακοπές.......
' Παρέα να υπάρχει ! '
Fiat Bravο 2007