-
άρχισαν να βγάζουν gadgetάκια και για μας ....
πάνω, κάτω, μπρος, πίσω δεσίματα (για τους 'για δέσιμο')
![](http://i.ebayimg.com/04/!CDQ6sKgBmk~$(KGrHqJ,!g4E0ejmZ6ysBNN9LP6,nw~~0_12.JPG)
![](http://i.ebayimg.com/05/!CDQ6tJ!BGk~$(KGrHqZ,!h!E0fCu!(DeBNN9LVtB1g~~0_12.JPG)
-
Χθες έπαθα λάστιχο στην Κορίνθου - Αθηνών, κοντά στην Ελευσίνα, από σχάρα οροφής. Ευτυχώς όλα καλά. Το αυτοκίνητο της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο είχε φτάσει σε 7' και ο οδηγός του προσφέρθηκε και τελικά μού άλλαξε αυτός τη ρόδα. Εγώ είχα προλάβει να βάλω ένα τρίγωνο, να ξεφορτώσω το γεμάτο με προμήθειες από το χωριό πορτ μπαγκάζ και να ξεσφίξω τα μπουλόνια, όταν με βρήκε να παιδεύομαι με το γρύλο. Να και ένα κατασκευαστικό λάθος: Ο γρύλος είναι συσκευασμένος στη ρεζέρβα σε θέση αρκετά ανοιχτή. Πρέπει δηλαδή να το κατεβάσουμε πολύ για να χωρέσει κάτω από το αυτοκίνητο και να το ανεβάσουμε ξανά όταν τελειώσουμε, ώστε να χωρέσει στη θέση του... Πάντως, ούτε και ο δικός του γρύλος δε χωρούσε κι έτσι αναγκαστήκαμε να βάλουμε μια κοτρώνα μπροστά από το λάστιχο, ώστε να ανεβεί το αυτοκίνητο...
Τέλος καλό, όλα καλά, με μόνη απώλεια ένα σκισμένο 205άρι Continental. Σήμερα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο λάστιχο για καινούρια ρεζέρβα και η παλιά είναι πλέον στη θέση του σκισμένου.
Μια απορία: Ενώ είχα κανονική ρεζέρβα, η ζάντα της γράφει ότι μέγιστη ταχύτητα είναι τα 80Km/h. Να υποθέσω ότι το αυτοκόλλητο έχει μπει κατά λάθος, στη διαδικασία παραγωγής; Το λάστιχο της ρεζέρβας δεν είχε καμμία διαφορά από τα άλλα 4 λάστιχα.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
άρχισαν να βγάζουν gadgetάκια και για μας ....πάνω, κάτω, μπρος, πίσω δεσίματα (για τους 'για δέσιμο')
.............
Για ένα δεσιματάκι εμπρός - πίσω δεν θα έλεγα όχι.
Αρκεί να μην αυξάνονται μαζί τα γκαπ-γκουπ (από πίσω κυρίως).Μια απορία: Ενώ είχα κανονική ρεζέρβα, η ζάντα της γράφει ότι μέγιστη ταχύτητα είναι τα 80Km/h. Να υποθέσω ότι το αυτοκόλλητο έχει μπει κατά λάθος, στη διαδικασία παραγωγής; Το λάστιχο της ρεζέρβας δεν είχε καμμία διαφορά από τα άλλα 4 λάστιχα.
Αν το λάστιχο της ρεζέρβας είναι παρόμοιο με τα υπόλοιπα , μάλλον είναι Ιταλική αβλεψία (η επικόλληση του αυτοκόλητου).
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Επίσκεψη σήμερα στην Ι.Μ Βαρλαάμ στα Μετέωρα , τα οποία Μετέωρα ουσιατικά είναι δίπλα μας.Ειχες σταματησει Αερινο για καφε?
Η πρωτη δεξια ανηφορικη του βιντεο ειναι ολα τα λεφτα με 2α και σανιδα το γκαζιΚαταβαση εκανες απο την αλλη μερια ή παλι απο Καστρακι?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ειχες σταματησει Αερινο για καφε?
Η πρωτη δεξια ανηφορικη του βιντεο ειναι ολα τα λεφτα με 2α και σανιδα το γκαζιΚαταβαση εκανες απο την αλλη μερια ή παλι απο Καστρακι?
Οχι , Αέρινο δεν κάναμε στάση -είχαμε πιει καφέ ήδη στο σπίτι , βάλε και την αντικαπνιστική υστερία-.
Κατάβαση από την άλλη πλευρά.
Για να πω την αλήθεια , θυμήθηκα οτι έρχεσαι προς τα εδώ και είχα το νού μου -
Ειχες σταματησει Αερινο για καφε?
Οχι , Αέρινο δεν κάναμε στάση -είχαμε πιει καφέ ήδη στο σπίτι , βάλε και την αντικαπνιστική υστερία-.
Κατάβαση από την άλλη πλευρά.
Για να πω την αλήθεια , θυμήθηκα οτι έρχεσαι προς τα εδώ και είχα το νού μουΤο επομενο ΣΚ...
Η καταβαση απο την πισω μερια ειναι ολα τα λεφτα...δεν εχει και πολυ κινηση συνηθως... -
Μου τηλεφώνησε σήμερα ο δικηγόρος της πρώην ασφαλιστικής εταιρίας , που είχα ασφαλισμένο το Bravo και με ρωτούσε αν θέλω να ασκηθεί αγωγή κατά του τύπου με τον οποίο είχα το τροχαίο το καλοκαίρι
Εντάξει , νωρίς κινήθηκε η διαδικασία! -
Μου τηλεφώνησε σήμερα ο δικηγόρος της πρώην ασφαλιστικής εταιρίας , που είχα ασφαλισμένο το Bravo και με ρωτούσε αν θέλω να ασκηθεί αγωγή κατά του τύπου με τον οποίο είχα το τροχαίο το καλοκαίρι
Εντάξει , νωρίς κινήθηκε η διαδικασία!Τώρα χτύπα τον!! που δεν το περιμένει..
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Για να δούμε , με μια καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου εις βάρος του , θα δικαιωθούμε ή θα παρακολουθήσουμε κανένα θέατρο παραλόγου
Μπορείτε να ποντάρετε! -
Για να δούμε , με μια καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου εις βάρος του , θα δικαιωθούμε ή θα παρακολουθήσουμε κανένα θέατρο παραλόγου
Μπορείτε να ποντάρετε!Εγώ θα σου έλεγα να το αφήσεις γιατι τελευταία φορά που πήγαμε δικαστικώς για τρακάρισμα φάγαμε 3 χρόνια στα δικαστήρια
-
Μπορείτε να ποντάρετε!Ψηφίζω δικαίωση.. Θα πάει να σπάει πέτρες το κάθαρμα!!
-
Μπορείτε να ποντάρετε!Εγώ θα σου έλεγα να το αφήσεις γιατι τελευταία φορά που πήγαμε δικαστικώς για τρακάρισμα φάγαμε 3 χρόνια στα δικαστήρια
Και να πληρώσω 3000,00€ από την τσέπη μου?
Τι καλύπτει τέλος πάντων αυτή η νομική προστασία? -
Και να πληρώσω 3000,00€ από την τσέπη μου?
Τι καλύπτει τέλος πάντων αυτή η νομική προστασία?Οπα να τα λες όλα στην αρχή.Πάνω του τότε και παίρνεις και τόκο υπερημερίας αν βγει υπέρ σου και σου χρωστάει λόγο του ατυχήματος
-
Οπα να τα λες όλα στην αρχή.Πάνω του τότε και παίρνεις και τόκο υπερημερίας αν βγει υπέρ σου και σου χρωστάει λόγο του ατυχήματος
Ναι βρε συ , τι νόμισες?
Θα το είχα αφήσει το θέμα από το καλοκαίρι αν δεν υπήρχε αυτή η εναλλακτική?
Ηδη θα τον είχα 'πατήσει κάτω' (κυριολεκτικά και μεταφορικά) -
3000 ευρώ ε?
Άρα μιλάμε για γερή στούκα -
3000 ευρώ ε?
Άρα μιλάμε για γερή στούκαΟχι ιδιαίτερα ... μιλάμε για ημι-premium ανταλλακτικά!
Τo δεξί φανάρι xenon μόνο κόστιζε 800,00€ -
3000 ευρώ ε?
Άρα μιλάμε για γερή στούκαΟχι ιδιαίτερα ... μιλάμε για ημι-premium ανταλλακτικά!
Τo δεξί φανάρι xenon μόνο κόστιζε 800,00€ο Χριστός και οι άγιοι όλοι.
-
3000 ευρώ ε?
Τo δεξί φανάρι xenon μόνο κόστιζε 800,00€ο Χριστός και οι άγιοι όλοι.
Μην πιστεύεις σε θαύματα!
-
Βασικά έχω σταματήσει εδώ και καιρό
Fiat Bravο 2007