-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σημερινή προσπάθεια να ανταγωνισθώ τον αγαπητό dickdick...
Απόσταση : 10,2 χιλιόμετρα
Χρόνος : 8 min
Mέση ταχύτητα : 75km/h
Μέση κατανάλωση : 14,9l/100kmΑυτά κάνουν οι κακές παρέες!
Σημερινή προσπάθεια
Χρόνος : 7 min
Mέση ταχύτητα : 80km/h
Μέση κατανάλωση : 14,9l/100kmΘαύμα-Θαύμα!!!
Μεγαλύτερη ταχύτητα-Μικρότερος χρόνος-Ιδια κατανάλωση
(τελικά για όλα φταίει η γκόμενα της κίνησης) -
Σημερινή προσπάθεια να ανταγωνισθώ τον αγαπητό dickdick...
Χρόνος : 8 min
Mέση ταχύτητα : 75km/h
Μέση κατανάλωση : 14,9l/100kmΑυτά κάνουν οι κακές παρέες!
Σημερινή προσπάθεια
Χρόνος : 7 min
Mέση ταχύτητα : 80km/h
Μέση κατανάλωση : 14,9l/100kmΘαύμα-Θαύμα!!!
Μεγαλύτερη ταχύτητα-Μικρότερος χρόνος-Ιδια κατανάλωση
(τελικά για όλα φταίει η γκόμενα της κίνησης)Kανε κρατει στη βενζινη για οταν θα ερθω βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
Λαμπρο ,παλι επεσε εξω η ΕΜΥ;Γαμωτο και ημουν ετοιμος να................
-
-
Χιόνι δεν θέλατε ?
Αντε να δω τι ώρα θα φτάσετε στις δουλειές σας σήμερα....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Χιόνι δεν θέλατε ?Αντε να δω τι ώρα θα φτάσετε στις δουλειές σας σήμερα....
8:00 κανονικότατα όπως κάθε μέρα... και με 15cm παγωμένο χιόνι στο δρόμο
Σηκωθήκαμε μεν από τις 6 για να προετοιμάσουμε και το Panda της γυναίκας γιατί ειχε μαζέψει 20 ποντους χιόνι εκεί που ήταν παρκαρισμένο.
Τα Fiat δεν κολλάνε πουθενά κύριοι -
Καλημέρα από τα χιονισμένα 'προάστεια' των Τρικάλων (20+ cm εμείς εδω Sakaflias)...
Ξυλόσομπα στο φουλ , προβληματισμός τι να ψήσουμε για το μεσημέρι , κρασάκι και λοιπές ασχολίες
(Σιγά μην κάτσω να βάλω αλυσίδες στο Fiesta για να πάω στη δουλειά ..δηλώνω αποκλεισμένος , αργότερα βλέπουμε)
Α ρε και να είσασταν εδώ! -
πω πω μιλάμε για πολύ χιόνι όμως
Καλά δεν μπορεί να ρίξει κι εδώ έτσι -
Επειδή κάποιος δεν μπορεί να πιστέψει για τον όγκο του χιονιού...ιδού οι αποδείξεις
και μια βόλτα στο χωριουδάκι μας!(με τα πόδια ε?! )
Youtube Video -
Ποιός είναι ο άπιστος Θωμάς ??
Έχε χαρη που δεν μπορώ να κάνω resize τις φώτο που τράβηξα το πρωί ερχόμενος στη δουλειά και δεν μπορώ να τις ανεβάσω...
-
Θερμοκρασιες χαμηλες και εδω αλλα πολυ λιγο χιονι. Αρκετος παγος στο δρομο και το ESP δοκιμαζεται στο φουλ!!!
Το μπραβο κλασικα θελει κανενα 15λεπτο να ζεσταθει. Μηπως να βαλω ξυλα απο κατω να αναψω φωτια, οπως βαζανε παλια μπρος τις μπετονιερες στις οικοδομες??? -
Έπεσε κρύο , το πετρέλαιο θέρμανσης στα 0,70€ (νομίζω) , κρίση . θεσμοί και αξίες που γκρεμίζονται από τη σαπίλα , ε..ας ζεσταθούμε λίγο
http://www.youtube.com/watch?v=oippW3TNZ5w&feature=related
ποιοοοοοός έχει σειρά -
Και εμεις εδω σημερα ξυπνησαμε με χιονι αλλα μεχρι το μεσημερι ειχε λιωσει.Ηταν πολυ λεπτο το στρωμα του χιονιου!
Εκανα και μια γλυστρα με το αυτοκινητο ολα τα λεφτα!Τα ηλεκτρονικα σουλεψαν αλλα δεν γινοταν τιποτα.Ευτυχως ειχα δρομο μπροστα και σταματησα με ανεση.Sakaflia δεν μ 'αρεσει η δλεια σ εσενα!
Ολο να με ταλαιπωρεις θελεις. Μια να με βαλεις να πληρωσω το τουρμπο (με συμαχο το ρουφιανο) ,την αλλα να με βαλεις να ξεχιονισω..............................ε γαμω τη καταδικη μου!Εχω φιλους ομως δεν μπορω να πω!Κανω διαιτα και θελουν να με βοηθησουν στο καψιμο των θερμιδων!
Τρικαλινοπαιδα!
Παμε χιονοπολεμο;! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Και εμεις εδω σημερα ξυπνησαμε με χιονι αλλα μεχρι το μεσημερι ειχε λιωσει.Ηταν πολυ λεπτο το στρωμα του χιονιου!
Εκανα και μια γλυστρα με το αυτοκινητο ολα τα λεφτα!Τα ηλεκτρονικα σουλεψαν αλλα δεν γινοταν τιποτα.Ευτυχως ειχα δρομο μπροστα και σταματησα με ανεση.Sakaflia δεν μ 'αρεσει η δλεια σ εσενα!
Ολο να με ταλαιπωρεις θελεις. Μια να με βαλεις να πληρωσω το τουρμπο (με συμαχο το ρουφιανο) ,την αλλα να με βαλεις να ξεχιονισω..............................ε γαμω τη καταδικη μου!Εχω φιλους ομως δεν μπορω να πω!Κανω διαιτα και θελουν να με βοηθησουν στο καψιμο των θερμιδων!
Τρικαλινοπαιδα!
Παμε χιονοπολεμο;!Αμέ!
στης 09/01/2011 -
Τρικαλινοπαιδα!
Παμε χιονοπολεμο;!Αμέ!
στης 09/01/2011Και μετα το χιονοπολεμο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Μπριζολοκοντοσουβλοπόλεμο με ομοβροντία κρασιού....
-
Μπριζολοκοντοσουβλοπόλεμο με ομοβροντία κρασιού....Αυτα ειναι λεμε ρε παιδακι μου!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αυτα ειναι λεμε ρε παιδακι μου!Δεν θα είσαι σε ... δίαιτα
-
Δεν θα είσαι σε ... δίαιταΤσ τσ τσ τσ τσ τσ!
Θα κανω μια εξαιρεση για να μη σε στεναχωρησω!
-
Αυτα ειναι λεμε ρε παιδακι μου!
Δεν θα είσαι σε ... δίαιτα
Το ψητό είναι must στη δίαιτα... (άντε πάλι για σένα δουλεύουμε)
-
Τρικαλινοπαιδα!
Παμε χιονοπολεμο;!Αμέ!
στης 09/01/2011[καθυστερημένος mode on] στις [/καθηστερημένος mode off]
Συνεχίστε
Fiat Bravο 2007