-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Εχεις κατι ιδεες ομως βρε παιδακι μου και εσυ!
Ακομα δεν ξερουμε αν θα περνουμε μισθο μεχρι τοτε!Αν ειναι ομως να κανονισουμε σε σημειο που να βολευει και τους εξ Αθηνων και εκ Θεσσαλονικης!
Αμαν πια!Τελικα εκτος απο κακοι ειστε και τοπικιστες!
Καπου στη μεση δηλαδη εννοείς στο...Δομοκό?!Να αλλαξουμε και παραστασεις!Επισης:Πρωτα να συνενοηθουμε με τον Αχιλεα!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Εχεις κατι ιδεες ομως βρε παιδακι μου και εσυ!
Ακομα δεν ξερουμε αν θα περνουμε μισθο μεχρι τοτε!Αν ειναι ομως να κανονισουμε σε σημειο που να βολευει και τους εξ Αθηνων και εκ Θεσσαλονικης!
Αμαν πια!Τελικα εκτος απο κακοι ειστε και τοπικιστες!
Καπου στη μεση δηλαδη εννοείς στο...Δομοκό?!Να αλλαξουμε και παραστασεις!Επισης:Πρωτα να συνενοηθουμε με τον Αχιλεα!
Οχι στα Σουρμενα!
Ειναι πολυ νωρις ακομα ρε συ!
-
Εγω μια ιδέα έριξα!
Μην ξεχνάμε έχουμε και φίλους στο 'αντίπαλο' στρατόπεδο που έχουν ξενιτευθεί.
Να προγραμματίσουν. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Άσχετο , αλλά μόλις μου πέρασε από το μυαλό.Υπάρχει καμιά περίπτωση να κάνουμε μια 'μεγάλη' συνάντηση Bravo την άνοιξη του 2011?...
Ε?..τι λέτε?
Όταν λες μεγάλη, εννοείς 4-5 άτομα???
ή μήπως να πάμε σε Jumbo μέγεθος συνάντησης και να είμαστε 5-6 ???
θα μας διαβάζουν απο κανά άλλο τοπικό και θα γελάνε! Που είσαι σαλίγκαρε!!!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Όταν λες μεγάλη, εννοείς 4-5 άτομα???ή μήπως να πάμε σε Jumbo μέγεθος συνάντησης και να είμαστε 5-6 ???
θα μας διαβάζουν απο κανά άλλο τοπικό και θα γελάνε! Που είσαι σαλίγκαρε!!!
Καλό ακούγεται το Jumbo μέγεθος!
Μπορούμε να καλέσουμε επίσης τα 'κλασικά fiat' και το 'Αlfa Romeo forum' (δεν ξέρω βέβαια αν οι δεύτεροι δέχονται να πέσουν σε.....ποιότητα ). -
Βρείτε τόπο και ημερομηνία για να κονονίσω μήπως και έρθουν και τα Ρandaκια...
Προσοχή όμως, γιατί τα 100άρια στους στενούς επαρχιακούς δρόμους, δείχνουν δόντια... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Βρείτε τόπο και ημερομηνία για να κονονίσω μήπως και έρθουν και τα Ρandaκια...
Προσοχή όμως, γιατί τα 100άρια στους στενούς επαρχιακούς δρόμους, δείχνουν δόντια...Καλώς να έρθουν τα μικρά - γρήγορα αδελφάκια!
Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει ενημέρωση.
Εχουμε χρόνο μπροστά μας. -
Οκ οκ οκ
-
Πάμε...Βραζιλία?
http://uno.fiat.com.br/ -
Νομός Ευρυτανίας....πως σας ακούγεται σαν ιδέα?
Να ξέρω αν είναι να αρχίσω να κρύβω κανένα ευρώ πουθενά -
Πάμε ταριφότσαρκα? -
Πολύ καλό μέ τό κίτρινο χρώμα, και ωραία φωτογραφία
-
Ρε Κωστα σα πολυ νταλαβερι με site της Βραζιλιας εχεις;
Παιζει τιποτα; -
Παιζει τιποτα;Σκέφτεται να την κάνει για κει μαλλον
-
Παιζει τιποτα;Εχεις δει τις Βραζιλιάνες?
-
Καλημέρα σε όλους. Τελικά αποδεικνυεται σωστή η άποψη να μην αφήνουμε το ρεζερβουάρ άδειο. Χτές έγινε αλλαγή του φλοτέρ, ο δείκτης βενζίνης ήταν κολλημένος τέρμα κάτω όση βενζίνη και να έβαζα. Τελευταία άφηνα αρκετα συχνά να εμφανίζεται το 'Warning Low Fuel', με αποτέλεσμα το ποτενσιόμετρο του φλοτέρ όταν το βγαλανε ήταν κατεστραμμένο και πίτα στη σκουριά. Μου είπανε οτι λίγο η μάπα βενζίνη που βάζουμε και λίγο η χαμηλή σταθμη μέσα στο ρεζερβουάρ κ έγινε η ζημιά. Φυσικά αλλάχτηκε μέσα στην εγγύηση, οπότε το νου σας και σεις φιλαράκια. Σε 28500 χλμ λοιπόν, αλλαγή κρεμαγιέρας (απο την αρχή παρουσιάστηκε το πρόβλημα) και φλοτέρ. Ας ελπίσουμε τα τελευταία. Κατα τα άλλλα ευχαριστημένος, το αμάξι τα σπάει, τριγμοί μηδέν, ξενερωμένος όμως γιατί το τελευταίο προήλθε απο καθαρά δική μου μ@λ@κία γιατί και ήξερα αλλά και μου το ξαναείπαν να μην αφήνουμε τη βενζίνη να πέφτει κάτω απο το 1/4. Α, και λίγο πριν μείνει το αμάξι απο καύσιμα, το λαμπάκι της βενζίνης αναβοσβήνει. Ήταν έτσι για 3 μέρες μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό.
-
Αλλαξε και βενζιναδικο γιατι σε αυτον που βαζεις το εχει πολυ νερωμενο.
-
Ο χρήστης jkar έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Τελικά αποδεικνυεται σωστή η άποψη να μην αφήνουμε το ρεζερβουάρ άδειο. Χτές έγινε αλλαγή του φλοτέρ, ο δείκτης βενζίνης ήταν κολλημένος τέρμα κάτω όση βενζίνη και να έβαζα. Τελευταία άφηνα αρκετα συχνά να εμφανίζεται το 'Warning Low Fuel', με αποτέλεσμα το ποτενσιόμετρο του φλοτέρ όταν το βγαλανε ήταν κατεστραμμένο και πίτα στη σκουριά. Μου είπανε οτι λίγο η μάπα βενζίνη που βάζουμε και λίγο η χαμηλή σταθμη μέσα στο ρεζερβουάρ κ έγινε η ζημιά. Φυσικά αλλάχτηκε μέσα στην εγγύηση, οπότε το νου σας και σεις φιλαράκια. Σε 28500 χλμ λοιπόν, αλλαγή κρεμαγιέρας (απο την αρχή παρουσιάστηκε το πρόβλημα) και φλοτέρ. Ας ελπίσουμε τα τελευταία. Κατα τα άλλλα ευχαριστημένος, το αμάξι τα σπάει, τριγμοί μηδέν, ξενερωμένος όμως γιατί το τελευταίο προήλθε απο καθαρά δική μου μ@λ@κία γιατί και ήξερα αλλά και μου το ξαναείπαν να μην αφήνουμε τη βενζίνη να πέφτει κάτω απο το 1/4. Α, και λίγο πριν μείνει το αμάξι απο καύσιμα, το λαμπάκι της βενζίνης αναβοσβήνει. Ήταν έτσι για 3 μέρες μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό.Κρίμα για την 'αβλεψία'....
-
Τωρα μας το λες;
Εγω απο τοτε που το πηρα παντα οταν αναβει λαμπακι του βαζω βενζινη! -
Η ζημιά στο φλοτερ ήταν να γίνει , είτε Απο αστοχία υλικού είτε Απο κακιστης ποιότητα βενζίνης ...
Όσο χαμηλά και να είναι η στάθμη του καυσίμου ζημιά δεν παρουσιάζεται ...
Fiat Bravο 2007