-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Περιμένω με ανυπομονησία το νέο υγραεριοκίνητο Bravo!
Ποτε θα βγει κατι τετοιο;Πρωτη φορα το ακουω!
Μην κάνεις όνειρα γκαζιάρη εσύ.... Σε κινητήρα 1.4 90ΗΡ και όχι σε TJET....
Μήπως ξέρουν κάτι ??? -
Απο τις μεγαλυτερες καγκουριες - ηλιθιες συμπεριφορες ειναι η χρηση των προβολεων ομιχλης ,χωρις λογο,δηλαδη χωρις ομιχλη ( εξαιρουνται βεβαια περιπτωσεις οπως εδω, που δεν εχει ευθηνη ο κατοχος του οχηματος ).Πολλοι επισης ειναι ακομα μεγαλυτεροι μ@λ@κες και προχωρανε ενα βημα πιο περα αλλαζοντας τα θεσης με μπλε καντιλακια-Led ( σαν αυτα που βαζουν στις κρεβατοκαμαρες ),και κυκλοφορουν με μαγκια και ΚΑΜΑΡΙ απο το σουρουπο και μετα ,αγνοωντας οτι ολοι οι υπολοιποι οδηγοι τους ταυτιζουν με την κατα τα αλλα συμπαθη φυλή των γύφτων.
Εκτος βεβαια απο την αισθητικη, υπαρχει και η ουσιαστικη πλευρα,δηλαδη η επικινδυνοτητα του πραγματος.Πολλα αυτοκινητα θα εχετε παρατηρησει οτι εχουν τους προβολεις ομιχλης οχι στα ακρα των προφυλακτηρων αλλα πιο μεσα προς το κεντρο του αμαξωματος.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα οταν το βραδυ εχεις απεναντι σου εναν τετοιο μ@λακα αυτο που θα δεις ειναι δυο μπλε λαμπακια που φθοριζουν, και απο κατω τους αναμενους προβολεις ομιχλης χωρις να φαινεται το πραγματικο πλατος του αυτοκινητου του εν λογω τετράποδου.
Τι να πεις !!!!..... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προβολείς ομίχλης είναι κατά βάση.
Αυτό ακριβώς!!! Είναι φανοί ομίχλης και δεν πάνε να χρησιμοποιούνται και ως φάροι για τα πλοία στο Κάβο Ντόρο, παραμένουν φανοί ομίχλης!!!
Το τί κάνει η κάθε εταιρεία δεν αφορά τον ΚΟΚ και το Ελληνικό Κράτος! Εσύ ως χρήστης οφείλεις να συμμορφώνεσαι στους νόμους του κράτους! Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαφής ο ΚΟΚ και λέει ότι φανούς ομίχλης μπορούν να κάνουν χρήση ΜΟΝΟ τα οχήματα που κινούνται σε ομίχλη, περιορισμένη ορατότητα και ελικειοδείς δρόμους! ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!
Υπάρχει και άλλο παράδειγμα όπου η πώληση ενός αντικειμένου είναι νόμιμη και η χρήση του παράνομη... αντιρανταρ!
Nαι αλλά το εν λόγω σύστημα έχει πάρει έγκριση τύπου από την ΕΕ για να κυκλοφορεί νόμιμα στους δρόμους εντός ΕΕ και όλο και περισσότερες εταιρείες το παρέχουν πακέτο με τους προβολείς ομίχλης οπότεεεε....
Τρέχα γύρευε θα έλεγα αν και μάλλον το όργανο απλά έχει καιρό να πάει να δεί καινούργιο αυτοκίνητο
Αν δε το θέμα πήγαινε δικαστικά μάλλον ο φορουμάς θα δικαιονόταν αφού μια απλή πραγματογνωμοσύνη θα έδειχνε πως ήταν καθόλα νόμιμος -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προβολείς ομίχλης είναι κατά βάση.
Αυτό ακριβώς!!! Είναι φανοί ομίχλης και δεν πάνε να χρησιμοποιούνται και ως φάροι για τα πλοία στο Κάβο Ντόρο, παραμένουν φανοί ομίχλης!!!
Το τί κάνει η κάθε εταιρεία δεν αφορά τον ΚΟΚ και το Ελληνικό Κράτος! Εσύ ως χρήστης οφείλεις να συμμορφώνεσαι στους νόμους του κράτους! Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαφής ο ΚΟΚ και λέει ότι φανούς ομίχλης μπορούν να κάνουν χρήση ΜΟΝΟ τα οχήματα που κινούνται σε ομίχλη, περιορισμένη ορατότητα και ελικειοδείς δρόμους! ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!
Υπάρχει και άλλο παράδειγμα όπου η πώληση ενός αντικειμένου είναι νόμιμη και η χρήση του παράνομη... αντιρανταρ!
Nαι αλλά το εν λόγω σύστημα έχει πάρει έγκριση τύπου από την ΕΕ για να κυκλοφορεί νόμιμα στους δρόμους εντός ΕΕ και όλο και περισσότερες εταιρείες το παρέχουν πακέτο με τους προβολείς ομίχλης οπότεεεε....
Τρέχα γύρευε θα έλεγα αν και μάλλον το όργανο απλά έχει καιρό να πάει να δεί καινούργιο αυτοκίνητο
Αν δε το θέμα πήγαινε δικαστικά μάλλον ο φορουμάς θα δικαιονόταν αφού μια απλή πραγματογνωμοσύνη θα έδειχνε πως ήταν καθόλα νόμιμοςΔεν μπορω παρα μα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν δε το θέμα πήγαινε δικαστικά μάλλον ο φορουμάς θα δικαιονόταν αφού μια απλή πραγματογνωμοσύνη θα έδειχνε πως ήταν καθόλα νόμιμοςΕδώ είναι Βαλκάνια όμως.
Άσε που πλέον δεν μπορείς να πας δικαστικά νομίζω, είναι διοικητικό το πρόστιμο.
-
Αυτό δεν το γνωρίζω πλέον αρχίζω να χάνω επεισόδεια από την Ελληνική πραγματικότητα.
Για μένα ο τροχομπάτσος έκανε ακριβώς αυτό για το οποίο φημίζονται...Πούλησε μαγκιά για άκυρο πράγμα και απλά αγνόησε τι γινότανε γύρω του. Φυσικά η απάντηση του ήταν εξίσου τυπικη του ξυσαρχιδισμού και της απαιδευσιάς που διακρίνει την φυλή του -
Να υπενθυμίσω οτι δεν εχει μονο το μπράβο cornering light αλλα και οι μικρες mercedes και κάποια αλλα νεα μοντέλα. Ολοι θα φαμε πρόστιμο???
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Να υπενθυμίσω οτι δεν εχει μονο το μπράβο cornering light αλλα και οι μικρες mercedes και κάποια αλλα νεα μοντέλα. Ολοι θα φαμε πρόστιμο???Όλοι οι ...Premium.
Το κακό της ανέλιξης -
Μολις γυρισα απο το συνεργειο.
Χωρις να αλλαξω φιλτρο καμπινας (δεν χρειαζοταν αλλαγη) ,τακακια (εχουν αλλες 10.000 χλμ) και με δικα μου λαδια πληρωσα 194,50 ευρω.Ως εξτρα ,που δεν τα πληρωσα ομως, ηταν το συμπληρωμα των υγρων φρενων .Αναλυτικα οι τιμες των ανταλακτικων:
λαδια :40
φιλτρο λαδιου:17,21
φιλτρο αερος:14,66
μπουζι :16,76 το ενα (67,04 τα 4)
υγρο για υαλοκαθαριστηρες: 1,25
Συνολο 108,41
εργασια:86,10Τελικο συνολο 194,50.
Μου εκανε και μια εκπτωση 12%.Θελω να σημειωσω οτι τα μπουζι τα δινουν πανακριβα.Εγω τα βρηκα 6,70 ευρω ,τα ιδια ακριβως .Δυστυχως ομως δεν κινηθηκα γρηγορα και τη πατησα.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Μολις γυρισα απο το συνεργειο.
Χωρις να αλλαξω φιλτρο καμπινας (δεν χρειαζοταν αλλαγη) ,τακακια (εχουν αλλες 10.000 χλμ) και με δικα μου λαδια πληρωσα 194,50 ευρω.Ως εξτρα ,που δεν τα πληρωσα ομως, ηταν το συμπληρωμα των υγρων φρενων .Αναλυτικα οι τιμες των ανταλακτικων:
λαδια :40
φιλτρο λαδιου:17,21
φιλτρο αερος:14,66
μπουζι :16,76 το ενα (67,04 τα 4)
υγρο για υαλοκαθαριστηρες: 1,25
Συνολο 108,41
εργασια:86,10Τελικο συνολο 194,50.
Μου εκανε και μια εκπτωση 12%.Θελω να σημειωσω οτι τα μπουζι τα δινουν πανακριβα.Εγω τα βρηκα 6,70 ευρω ,τα ιδια ακριβως .Δυστυχως ομως δεν κινηθηκα γρηγορα και τη πατησα.
-
Μπουζι ακριβα και η εργασια πανακριβη...
ΚΑι λογω του κοστους εργασιας νομιζω οτι σε λιγο καιρο κανεις δεν θα πηγαινει σε εξουσιοδοτημενο οταν θα τελειωνει η εγγυηση. -
Τι λαδια έβαλες ?
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Τι λαδια έβαλες ?Εβαλα λαδια που αγορασα απο το διαδικτυο.
Ειναι τα amsoil τα 5w 40 και τα πηρα 10 ευρω τα 946 ml. -
Ρε σεις πως βαζουμε αβαταρ;Ξεχασα πως ειχα βαλει αυτο που ειχα τοσο καιρο.
Και για να εχουμε καλο ερωτημα που πηγε το αβαταρ μου οεο; -
Και για να εχουμε καλο ερωτημα που πηγε το αβαταρ μου οεο;Να σου δώσω εγώ ένα καλό σε άσπρο χρωματάκι ?? γιατι το γκρί χαλάει εύκολα
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Και για να εχουμε καλο ερωτημα που πηγε το αβαταρ μου οεο;Να σου δώσω εγώ ένα καλό σε άσπρο χρωματάκι ?? γιατι το γκρί χαλάει εύκολα
Ναι ενω το ασπρο που ειναι σαν τα σωβρακα των παππουδων μας ειναι καλυτερο!
Βρε ουρτ! -
Βρε ουρτ!Γιατι το λες αυτο?...Με λιγη ''εξαερωση'' του παππου...θα εχεις το γκρι χρωματακι
-
Βρε ουρτ!Όλο τα λευκά κατηγορείς ως σώβρακα παπούδων , αλλά το Αλτσχάιμερ βλέπω πάει σύννεφο!
Γκρίζε. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Βρε ουρτ!Όλο τα λευκά κατηγορείς ως σώβρακα παπούδων , αλλά το Αλτσχάιμερ βλέπω πάει σύννεφο!
Γκρίζε.Βρε ουρτ και εσυ!
Ασπρουλιαρη!
-
Πέσαμε σε δοκιμή του Μεγάλου Αδερφού?
Fiat Bravο 2007