-
Τα είπες και ησύχασες?
Εξ ου και το 'ουφ' ?
Μαζί σου και εγώ... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Τα είπες και ησύχασες?
Εξ ου και το 'ουφ' ?
Μαζί σου και εγώ...Γι αυτό και σε εγκαλώ με τον κηδεμόνα σου στο τοπικό της Giulietta!
Aντε με το καλό να την αποκτήσεις , να ευχαριστηθείς βόλτες και ας συνεχίζονται οι 'κοκορομαχίες'!
-
Και εγω την ειχα πατήσει στην αρχή με το πισω υαλοκαθαριστήρα!! Μεγάλα μυαλά οι προγραματιστες στην Φιατ!!!
Επιτελους αρκετη βροχη και ευκαιρία να δοκιμαστούν τα μαμα Michelin Primacy HP. Αν και δεν ειχα διαβασει τα καλύτερα σχολια (ουτε και τα χειρότερα), μπορω να πω οτι έμεινα ευχαριστημενος. Ουτε φαινόμενα hydroplaning και το κράτημα σε πολυ καλα επιπεδα. Επισης να ρωτήσω, το EBD που μοιράζει την δύναμη φρεναρίσματος στους 4 τροχους, ενεργοποιείται μονο με το πάτημα του φρενου? Αν μπω δηλαδη με 1000 στην στροφη (λεμε τωρα...) χωρις να πατησω φρενο (και το esp εκτος) θα φυγω στο θεο?Ασχετο, υπαρχει λειτουργια όπως στα παλιότερα αυτοκίνητα που γυρνούσες ανάποδα το κλειδι πατοντας ενα κουμπακι, και εμεναν ανοιχτα τα πορειας (για παρκάρισμα)? Δεν βρηκα κατι σχετικο στο μανουαλ. Μονο αυτο το follow me home που ειναι αρκετά καλη φάση.
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
.... Επισης να ρωτήσω, το EBD που μοιράζει την δύναμη φρεναρίσματος στους 4 τροχους, ενεργοποιείται μονο με το πάτημα του φρενου? Αν μπω δηλαδη με 1000 στην στροφη (λεμε τωρα...) χωρις να πατησω φρενο (και το esp εκτος) θα φυγω στο θεο?
Ασχετο, υπαρχει λειτουργια όπως στα παλιότερα αυτοκίνητα που γυρνούσες ανάποδα το κλειδι πατοντας ενα κουμπακι, και εμεναν ανοιχτα τα πορειας (για παρκάρισμα)? Δεν βρηκα κατι σχετικο στο μανουαλ. **Μονο αυτο το follow me home **που ειναι αρκετά καλη φάση.Για το θεό 'χτύπα ξύλο' , σίγουρα όμως θα πέσεις στις αγκάλες του φανοποιείου και της ασφαλιστικής.
**Μονο αυτο το follow me home **....μόνον αυτό.
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Επισης να ρωτήσω, το EBD που μοιράζει την δύναμη φρεναρίσματος στους 4 τροχους, ενεργοποιείται μονο με το πάτημα του φρενου? Αν μπω δηλαδη με 1000 στην στροφη (λεμε τωρα...) χωρις να πατησω φρενο (και το esp εκτος) θα φυγω στο θεο?Αφου δεν θα πατησεις φρενο τι να μοιρασει ο κατανεμητης των φρενων;
Οι νομοι της φυσικης δεν παραβιαζονται .
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
.... Επισης να ρωτήσω, το EBD που μοιράζει την δύναμη φρεναρίσματος στους 4 τροχους, ενεργοποιείται μονο με το πάτημα του φρενου? Αν μπω δηλαδη με 1000 στην στροφη (λεμε τωρα...) χωρις να πατησω φρενο (και το esp εκτος) θα φυγω στο θεο?
Ασχετο, υπαρχει λειτουργια όπως στα παλιότερα αυτοκίνητα που γυρνούσες ανάποδα το κλειδι πατοντας ενα κουμπακι, και εμεναν ανοιχτα τα πορειας (για παρκάρισμα)? Δεν βρηκα κατι σχετικο στο μανουαλ. **Μονο αυτο το follow me home **που ειναι αρκετά καλη φάση.Για το θεό 'χτύπα ξύλο' , σίγουρα όμως θα πέσεις στις αγκάλες του φανοποιείου και της ασφαλιστικής.
**Μονο αυτο το follow me home **....μόνον αυτό.
No, no, no! Φυσικά και έχει φώτα παρκαρίσματος: είναι βράδυ, έχεις αναμμένα φώτα, παρκάρεις και σβήνεις κινητήρα, σβήνουν και τα φώτα, ΟΚ; Κάνοντας τώρα το περιστροφικό για τα φώτα κάτω (που θα τα έσβηνε κανονικά) και πάλι τέρμα πάνω ΤΑΤΑΑΑΑ! Έχεις φώτα παρκαρίσματος! Και το ακόμα καλύτερο (αυτό έκανα πραγματικά πολύ καιρό να το μυριστώ): όπως τώρα έχεις αναμμένα φώτα παρκαρίσματος κάνοντας το λεβιέ δεξιά ή αριστερά (σαν να βγάζεις φλας) ανάβει ΜΟΝΟ η αντίστοιχη μεριά των φώτων παρκαρίσματος για να μην καις μπαταρία.
Αυτό είναι το δωράκι μου στους συμφορουμίστες μπραβίστες!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
No, no, no! Φυσικά και έχει φώτα παρκαρίσματος: είναι βράδυ, έχεις αναμμένα φώτα, παρκάρεις και σβήνεις κινητήρα, σβήνουν και τα φώτα, ΟΚ; Κάνοντας τώρα το περιστροφικό για τα φώτα κάτω (που θα τα έσβηνε κανονικά) και πάλι τέρμα πάνω ΤΑΤΑΑΑΑ! Έχεις φώτα παρκαρίσματος! Και το ακόμα καλύτερο (αυτό έκανα πραγματικά πολύ καιρό να το μυριστώ): όπως τώρα έχεις αναμμένα φώτα παρκαρίσματος κάνοντας το λεβιέ δεξιά ή αριστερά (σαν να βγάζεις φλας) ανάβει ΜΟΝΟ η αντίστοιχη μεριά των φώτων παρκαρίσματος για να μην καις μπαταρία.Αυτό είναι το δωράκι μου στους συμφορουμίστες μπραβίστες!
Bravo μυστικά η Monica!
-
Ευγε!!! Πολυ σωστός ο παιχτης !!!
Να, κατι τέτοια μου κάνει η Μονικα και με ενθουσιάζει!! Κανένα αλλο μυστικό που ξέρετε?? Π.χ. πως μπαίνεις στο μυστικό μενού του ραδιοφώνου για να κάνεις τεστ τα ηχεία ή το μενου του κλιματιστικού που βγάζει OBD ενδείξεις? -
No, no, no! Φυσικά και έχει φώτα παρκαρίσματος: είναι βράδυ, έχεις αναμμένα φώτα, παρκάρεις και σβήνεις κινητήρα, σβήνουν και τα φώτα, ΟΚ; Κάνοντας τώρα το περιστροφικό για τα φώτα κάτω (που θα τα έσβηνε κανονικά) και πάλι τέρμα πάνω ΤΑΤΑΑΑΑ! Έχεις φώτα παρκαρίσματος! Και το ακόμα καλύτερο (αυτό έκανα πραγματικά πολύ καιρό να το μυριστώ): όπως τώρα έχεις αναμμένα φώτα παρκαρίσματος κάνοντας το λεβιέ δεξιά ή αριστερά (σαν να βγάζεις φλας) ανάβει ΜΟΝΟ η αντίστοιχη μεριά των φώτων παρκαρίσματος για να μην καις μπαταρία.
Αυτό είναι το δωράκι μου στους συμφορουμίστες μπραβίστες!
Bravo μυστικά η Monica!
Για τον **COSYGATOS**
Λέτε, -λέω εγώ ο άπληστος- να έχει και λειτουργία 'black panel' ??? Όπως τα saab να ανάβουν μόνο τα βασικά όργανα ......
Τα 147-156 - GT έχουν !!!
Λάμπρο τα φώτα σου !!!
και φυσικά για τον βόρειο φίλο μας....... με κρατημένο το κουμπί των θερμαινόμενων τζαμιών βλέπει το κρυφό μενού!
Δεν βολεύει όμως γιατί πρέπει να πατας τα κουμπια όλη την ώρα πάνω κάτω ..... δοκίμασε..... -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Λέτε, -λέω εγώ ο άπληστος- να έχει και λειτουργία 'black panel' ??? Όπως τα saab να ανάβουν μόνο τα βασικά όργανα ......
Τα 147-156 - GT έχουν !!!
Λάμπρο τα φώτα σου !!!
και φυσικά για τον βόρειο φίλο μας....... με κρατημένο το κουμπί των θερμαινόμενων τζαμιών βλέπει το κρυφό μενού!
Δεν βολεύει όμως γιατί πρέπει να πατας τα κουμπια όλη την ώρα πάνω κάτω ..... δοκίμασε.....Hacking για αυτοκίνητο δεν έχω ματαξανακούσει! Μόνο μη του χαλάσουμε κανά **dll **και δεν παίρνει μπρος με τίποτα μετά!
ΥΓ: πάω να τσεκάρω αυτό με τα θερμαινόμενα τζάμια!
-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ κατω απο το πατακι του οδηγου.
Ενεργοποιει την αυτοκαταστροφη!!! -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ενεργοποιει την αυτοκαταστροφη!!!Ασε το αυτό....τα Fiat αυτοκαταστρέφονται μόνα τους! (μη σου πω και αφήνοντας τη γραμμή παραγωγής)...
-
Ενεργοποιει την αυτοκαταστροφη!!!Ασε το αυτό....τα Fiat αυτοκαταστρέφονται μόνα τους! (μη σου πω και αφήνοντας τη γραμμή παραγωγής)...
Παντως εγω ειχα παρει το 94 ενα Fiat παντακι για τη δουλεια , και το ειχα σκισει για μια πενταετια ,τα ηλεκτρικα του ποτέ δεν ειχαν προβλημα.....Ο κινητηρας δεν θα ελεγα οτι αυτοκαταστραφηκε , Βοηθησα κ'εγω λιγακι
Βεβαια θα μου πεις....Τι ηλεκτρικα ειχε το παντακι??... Πλαφονιερα-μπουζι...Δεν μου ερχεται κατι αλλο.
Αυτα ομως δουλευαν ρολο'ι'. -
Παντως εγω ειχα παρει το 94 ενα Fiat παντακι για τη δουλεια , και το ειχα σκισει για μια πενταετια ,τα ηλεκτρικα του ποτέ δεν ειχαν προβλημα.....Ο κινητηρας δεν θα ελεγα οτι αυτοκαταστραφηκε , Βοηθησα κ'εγω λιγακι
Βεβαια θα μου πεις....Τι ηλεκτρικα ειχε το παντακι??... Πλαφονιερα-μπουζι...Δεν μου ερχεται κατι αλλο.
Αυτα ομως δουλευαν ρολο'ι'.Ποιητική αδεία ήταν η χρήση της λέξης 'αυτοκαταστροφή'
Οσα Fiat πέρασαν από τα χέρια μου δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα , πόσο μάλλον το τελευταίο (Punto 1.2 ELX) που το αποχωρίστηκα έχοντας γράψει μαζί του 307000 χλμ , και απ οτι μαθαίνω συνεχίζει να υπηρετεί πιστά τον νέο του κάτοχο.Βρε συ cruzakia...μήπως έχεις εσύ 'αυτοκαταστροφικές' τάσεις με τα αυτοκίνητα?
Λίγο αυτό που ανέφερες με το Panda , λίγο ο συμπλέκτης , λίγο η κατανάλωση (τι έγινε αλήθεια μ αυτή την υπόθεση?) με βάζουν σε σκέψεις!Ξέρεις οτι είμαστε πειραχτήρια εδω ε?
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
No, no, no! Φυσικά και έχει φώτα παρκαρίσματος: είναι βράδυ, έχεις αναμμένα φώτα, παρκάρεις και σβήνεις κινητήρα, σβήνουν και τα φώτα, ΟΚ; Κάνοντας τώρα το περιστροφικό για τα φώτα κάτω (που θα τα έσβηνε κανονικά) και πάλι τέρμα πάνω ΤΑΤΑΑΑΑ! Έχεις φώτα παρκαρίσματος! Και το ακόμα καλύτερο (αυτό έκανα πραγματικά πολύ καιρό να το μυριστώ): όπως τώρα έχεις αναμμένα φώτα παρκαρίσματος κάνοντας το λεβιέ δεξιά ή αριστερά (σαν να βγάζεις φλας) ανάβει ΜΟΝΟ η αντίστοιχη μεριά των φώτων παρκαρίσματος για να μην καις μπαταρία.Αυτό είναι το δωράκι μου στους συμφορουμίστες μπραβίστες!
Οταν λετε φωτα παρκαρισματος εννοειτε αυτα που αφηνουμε ανοιχτα οταν παρκαρουμε σε σκοτεινο σημειο για να φαινεται το αμαξι??? Εαν ναι, ολα τα αυτοκινητα δεν το εχουν αυτο το συστημα???
-
Αυτα ομως δουλευαν ρολο'ι'.Ποιητική αδεία ήταν η χρήση της λέξης 'αυτοκαταστροφή'
Οσα Fiat πέρασαν από τα χέρια μου δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα , πόσο μάλλον το τελευταίο (Punto 1.2 ELX) που το αποχωρίστηκα έχοντας γράψει μαζί του 307000 χλμ , και απ οτι μαθαίνω συνεχίζει να υπηρετεί πιστά τον νέο του κάτοχο.Βρε συ cruzakia...μήπως έχεις εσύ 'αυτοκαταστροφικές' τάσεις με τα αυτοκίνητα?
Λίγο αυτό που ανέφερες με το Panda , λίγο ο συμπλέκτης , λίγο η κατανάλωση (τι έγινε αλήθεια μ αυτή την υπόθεση?) με βάζουν σε σκέψεις!Ξέρεις οτι είμαστε πειραχτήρια εδω ε?
Ναι ρε συ Κωνσταντινε εννοειτε οτι κανουμε πλακα ....Αλλα τωρα που το λες,μηπως νάπερνα ενα τανξ για να κανω την δουλεια μου χωρις προβληματα?
Οσο για την καταναλωση ειμαι ακομα στα11,3 και εξακολουθω να το οδηγω ''χαλαρα'' με αλλαγες το πολυ στις 3,000στροφες.
Επισης ακομα δεν αφαιρεσα βαρος απο το πορτ παγκαζ...... -
Ναι ρε συ Κωνσταντινε εννοειτε οτι κανουμε πλακα ....Αλλα τωρα που το λες,μηπως νάπερνα ενα τανξ για να κανω την δουλεια μου χωρις προβληματα?
Οσο για την καταναλωση ειμαι ακομα στα11,3 και εξακολουθω να το οδηγω ''χαλαρα'' με αλλαγες το πολυ στις 3,000στροφες.
Επισης ακομα δεν αφαιρεσα βαρος απο το πορτ παγκαζ......Κατέβα και βγάλε την πεθερά από το πορτπαγκάζ Τ Ω Ρ Α!!!
Προτείνω να δώσεις άμμεσα το Cruze και να το αντικαταστήσεις με ένα Bravo 150αρι!
Κερδίζεις σε δύναμη , συμπεριφορά και κατανάλωση (αν φέρεσαι σωστά). (αφήνω απ έξω την εμφάνιση που είναι σχετικά υποκειμενικό θέμα)
Σοβαρά η τελευταία πρόταση (ούτε ο χώρος αποσκευών θα σου λείψει , πόσα λίτρα είναι το πορτπαγκάζ σου? -χωρίς την πεθεράεννοείται-) . -
Επισης ακομα δεν αφαιρεσα βαρος απο το πορτ παγκαζ......Κατέβα και βγάλε την πεθερά από το πορτπαγκάζ Τ Ω Ρ Α!!!
Προτείνω να δώσεις άμμεσα το Cruze και να το αντικαταστήσεις με ένα Bravo 150αρι!
Κερδίζεις σε δύναμη , συμπεριφορά και κατανάλωση (αν φέρεσαι σωστά). (αφήνω απ έξω την εμφάνιση που είναι σχετικά υποκειμενικό θέμα)
Σοβαρά η τελευταία πρόταση (ούτε ο χώρος αποσκευών θα σου λείψει , πόσα λίτρα είναι το πορτπαγκάζ σου? -χωρίς την πεθεράεννοείται-) .Δεν συμφωνώ !! Μια χαρά είναι το Cruzάκι !!! http://www.youtube.com/watch?v=pOAdKRdiZr8 Πάει η Μόνικα στο χώμα? Δεν πάει !!!
Αν ήσουν Αθήνα θα έλεγα ότι η κατανάλωση οφείλεται στις χαμηλές ταχύτητες και στις πολλές αλλαγές... αλλά Κρήτη ???Μήπως Cruzakia να δοκιμάσεις ένα καλό 'ξεκάπνισμα' ???
Εγώ τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να πέσω κάτω απο το 10. Βλέπω όμως και μέση ταχύτητα κάτω απο 20χλμ/ώρα !!!
Χτες κατέβηκα για δουλειά στο Φάληρο και βρήκα ευκαιρία για ένα καλό πάτημα στους παράλληλους της παραλίας άδειους δρόμους και κανα δύο καλά φρεναρίσματα για να έρθουν στα ίσια τους τα τακάκια.....Λοιπόν στα τελευταία 250χλμ είχα μέση 10,4 και μέσα στα 4-5χλμ που το πάτησα και τα 10 του γυρισμού έπεσε στα 10,3.....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Δεν συμφωνώ !! Μια χαρά είναι το Cruzάκι !!! http://www.youtube.com/watch?v=pOAdKRdiZr8 Πάει η Μόνικα στο χώμα? Δεν πάει !!!
http://www.youtube.com/watch?v=E9UsMhVENFU...φαίνεται οτι πάει...μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο dickdick!
Αν ήσουν Αθήνα θα έλεγα ότι η κατανάλωση οφείλεται στις χαμηλές ταχύτητες και στις πολλές αλλαγές... αλλά Κρήτη ???Μήπως Cruzakia να δοκιμάσεις ένα καλό 'ξεκάπνισμα' ???Εγώ τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να πέσω κάτω απο το 10. Βλέπω όμως και μέση ταχύτητα κάτω απο 20χλμ/ώρα !!!
Χτες κατέβηκα για δουλειά στο Φάληρο και βρήκα ευκαιρία για ένα καλό πάτημα στους παράλληλους της παραλίας άδειους δρόμους και κανα δύο καλά φρεναρίσματα για να έρθουν στα ίσια τους τα τακάκια.....Λοιπόν στα τελευταία 250χλμ είχα μέση 10,4 και μέσα στα 4-5χλμ που το πάτησα και τα 10 του γυρισμού έπεσε στα 10,3.....
9.4l/100km με μέση ταχύτητα 55km/h η τελευταία ματιά που έχω ρίξει.
-
Αλλαγή σταυρού άξονα τιμονιού στα 15000 Χιλιόμετρα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον κάτι παρόμοιο ?
Fiat Bravο 2007