-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το Sport 1.4/140hp είναι μονόδρομος.
Μόνο σε αυτό είναι στάνταρ το blue&me.
Στα άλλα είναι στα εξτρά και κοστίζει αρκετά (περίπου 300euro). Οπότε είναι προτιμότερο μια και καλή το sport που προσφέρει περισσότερα...Αντε με το καλό! ...να έρθεις στην παρέα μας
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα εμπορία της FIAT (στην Αθήνα) που θα με δει ως υποψήφιο πελάτη.
Προς το παρόν θα πρέπει να αναζητήσω κάποια εμπορία της προκοπής.Η επαφή με τον πελάτη είναι μεγάλη υπόθεση.
Εύχομαι να σταθείς τυχερός. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στα άλλα είναι στα εξτρά και κοστίζει αρκετά (περίπου 300euro). Οπότε είναι προτιμότερο μια και καλή το sport που προσφέρει περισσότερα...Αντε με το καλό! ...να έρθεις στην παρέα μας
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα εμπορία της FIAT (στην Αθήνα) που θα με δει ως υποψήφιο πελάτη.
Προς το παρόν θα πρέπει να αναζητήσω κάποια εμπορία της προκοπής.δοκίμασε σον κηφισό...
το τμήμα της αρ τουλάχιστον είναι ονειρικό για ελλάδα... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δοκίμασε σον κηφισό...
το τμήμα της αρ τουλάχιστον είναι ονειρικό για ελλάδα...Εννοείς εδώ; ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ Λ.ΚΗΦΙΣΟΥ 146-148 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
δοκίμασε σον κηφισό...
το τμήμα της αρ τουλάχιστον είναι ονειρικό για ελλάδα...Εννοείς εδώ; ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ Λ.ΚΗΦΙΣΟΥ 146-148 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ναι...
-
ok! ευχαριστώ! ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δοκίμασε σον κηφισό...
το τμήμα της αρ τουλάχιστον είναι ονειρικό για ελλάδα...Ισχυει αυτο... Οταν κοιταζα τη Mito τον Μαρτιο με εξυπηρετησαν πολυ καλα!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ισχυει αυτο... Οταν κοιταζα τη Mito τον Μαρτιο με εξυπηρετησαν πολυ καλα!!!Ενα + και απο εμένα...
Και μου έδωσαν την Ιουλιέτα για μισή ώρα χωρίς συνοδηγό και μετά ο πωλητής ήταν προθυμος να μου λύσει όλες τις απορίες, ενω του είχα πει ότι δεν θα την αγόραζα άμεσα...
Σαν εξυπηρέτηση μου άρεσαν πόλύ -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στα άλλα είναι στα εξτρά και κοστίζει αρκετά (περίπου 300euro). Οπότε είναι προτιμότερο μια και καλή το sport που προσφέρει περισσότερα...Ρε φίλε μην το κάνεις αυτό. Ένα θέμα και μεις οι guest παρακολουθούμε, δεν θα το αντέξουμε να το κάνεις και αυτό σαν το 207. Ήδη βλέπω πρήξιμο @@@ με γκρίνια του στύλ 'δεν μου βλέπει το στικάκι' 'γιατί δεν κάνει μίξη των 2 κομματιών' 'γιατί δεν βλέπει directory με ελληνικά'. Φυσικά και με αυτό το αμάξι όλοι θα σε βλέπουν και θα θέλουν να σε κάνουν ανοίγματα και δεν ξέρω και γω τι άλλο τραγικό θα διαβάσουμε!
Δεν κάνει για σένα! Είναι μαλακία! Είναι το χειρότερο του κόσμου! Σε παρακαλώ μην το πάρεις!
Και συ Κωσταντίνε με τα ταξίδια σου μην τον κοροιδεύεις! Πες του την αλήθεια! Ειναι το ποιο μαλακία αμάξι στον κόσμο!
Παρε Huyndai, είναι το καλύτερο! Θα βάλεις και την πηγή που θες, και καμιά φτερούγα και τίποτα flakes και θα σου κάνω δώρο και αυτοκολλητάκια με μάρκες να κολλήσεις στα πλαινά.
Έκανα εγγραφή μονό και μόνο για να σου πω την αλήθεια. Λυπήσου μας. Πάρε κατι αλλο!
-
Ο χρήστης forgodshake έγραψε:
Έκανα εγγραφή μονό και μόνο για να τρολαρω
κριμα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
κριμα
όταν θα στα κάνει νταούλια, μην κλαις μετά! Ρώτα και τα παιδιά στο θεμα της Peugeot και μετά μίλα για τρολλάρισμα.
-
το εχω διαβασει κ το φορουμ της πεζο. Λεει ο ανθρωπος την αποψη του με βαση τις αναγκες του. Αν ειναι περισσοτερο εξεζητημενες απο το μεσο ορο δικαιωμα του. Εαν μου φαινονται υπερβολικες οι λεπτομερειες αυτες πολυ απλα δεν τις διαβαζω!! Φορουμ ειναι, δε σε εβαλε στη γωνια ο ανθρωπος να σου πει το προβλημα του!! Τωρα που εγινες κ μελος υπαρχει κ η λιστα εχθρων οπου μπορεις να προσθεσεις οσους δε γουσταρεις να διαβαζεις.
Τελοσπαντων θα μπορουσες να διατυπωσεις την αποψη σου σε τονο φιλικο και δε θα σου ελεγε κανεις τιποτα. Αυτο που με ενοχλησε ηταν η ειρωνια και η φραση που παρεθεσα. Τοσες ενδιαφερουσες ενοτητες εχει το φορουμ ολο και καποια θα σου ταιριαζει
-
Storm κανε ενα test drive πρωτα..
αν προτεραιοτητα σου ειναι η ανεση μακρια απο το σπορ με τις 17αρες.. και για τις 16αρες κραταω μια επιφυλαξη.. γενικα του λειπει να περναει απο τις ανωμαλιες απαλα.. τις καταλαβαινεις ολες..
το blue&me το εχω αλλα δε το χρησιμοποιω γιατι ακουω ραδιο μονιμα.. αλλα το χρησιμοποιω για το τηλεφωνο και ειναι μια χαρα.
-
...
Ρε φίλε μην το κάνεις αυτό.
...
...
Έκανα εγγραφή μονό και μόνο για να σου πω την αλήθεια. Λυπήσου μας. Πάρε κατι αλλο!Φαντάσου πόσο έχεις εθιστεί από τα πληκτρολόγια, το ίντερνετ και το φόρουμ...
Τόσο, όσο χρειάζεται ώστε να σε λυπούνται εικονικά...Τέλος πάντων. Κανένα πρόβλημα.
Άλλοι ασχολούνται με την εικονική πραγματικότητα και άλλοι με την αυτοκίνηση, οπότε όλα ok...υ.γ. ευχαριστώ τους υπόλοιπους για τις απόψεις τους.
-
Για να δούμε (ακαδημαικά έστω) , εκτός από το υποτιμητικό υφάκι , μέρους του αυτοκινητιστικού κοινού, απέναντι στο Bravo , τις αντιδικίες για το πόσο βαθιά μπαίνει το δάχτυλο στα πλαστικά , την υποβιβασμένη ποιότητα ( ο Σημίτης δεν ανέφερε τη λέξη μ αυτό τον τρόπο?).......
Μόλις είχαμε και έναν καλό ...σεισμό!
......την Πριμιουμ-οσύνη ή μη της μικρομεσαίας κατηγορίας και όλα αυτά τα 'χαρωπά' , θα δούμε και φαινόμενα έντονης και επικής αντιπαράθεσης όπως σε άλλα θέματα?
Storm , εσυ πάντως πάρε οτι σου κάνει κέφι και ότι αντέχει η τσέπη σου!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Για να δούμε (ακαδημαικά έστω) , εκτός από το υποτιμητικό υφάκι , μέρους του αυτοκινητιστικού κοινού, απέναντι στο Bravo , τις αντιδικίες για το πόσο βαθιά μπαίνει το δάχτυλο στα πλαστικά , την υποβιβασμένη ποιότητα ( ο Σημίτης δεν ανέφερε τη λέξη μ αυτό τον τρόπο?).......Μόλις είχαμε και έναν καλό ...σεισμό!
......την Πριμιουμ-οσύνη ή μη της μικρομεσαίας κατηγορίας και όλα αυτά τα 'χαρωπά' , θα δούμε και φαινόμενα έντονης και επικής αντιπαράθεσης όπως σε άλλα θέματα?
Γιατί όχι ?????? Δεν αξίζει η Μόνικα μια επική αντιπαράθεση ????
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Για να δούμε (ακαδημαικά έστω) , εκτός από το υποτιμητικό υφάκι , μέρους του αυτοκινητιστικού κοινού, απέναντι στο Bravo , τις αντιδικίες για το πόσο βαθιά μπαίνει το δάχτυλο στα πλαστικά , την υποβιβασμένη ποιότητα ( ο Σημίτης δεν ανέφερε τη λέξη μ αυτό τον τρόπο?).......
Μόλις είχαμε και έναν καλό ...σεισμό!
Γιατί όχι ?????? Δεν αξίζει η Μόνικα μια επική αντιπαράθεση ????
Στη Μόνικα αξίζουν.....**άλλα πράγματα **(και ενέργειες)
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Ρε φίλε μην το κάνεις αυτό.
...
...
Έκανα εγγραφή μονό και μόνο για να σου πω την αλήθεια. Λυπήσου μας. Πάρε κατι αλλο!Φαντάσου πόσο έχεις εθιστεί από τα πληκτρολόγια, το ίντερνετ και το φόρουμ...
Τόσο, όσο χρειάζεται ώστε να σε λυπούνται εικονικά...Τέλος πάντων. Κανένα πρόβλημα.
Άλλοι ασχολούνται με την εικονική πραγματικότητα και άλλοι με την αυτοκίνηση, οπότε όλα ok...υ.γ. ευχαριστώ τους υπόλοιπους για τις απόψεις τους.
Storm, μη δίνεις σημασία ρε συ! Ο άνθρωπος ούτε το username του δεν έγραψε σωστά!
-
κριμα
όταν θα στα κάνει νταούλια, μην κλαις μετά! Ρώτα και τα παιδιά στο θεμα της Peugeot και μετά μίλα για τρολλάρισμα.
Αμα δεν σου αρεσουν αυτα που γραφει μπορεις να μην τον διαβαζεις.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Προς το παρόν θα πρέπει να αναζητήσω κάποια εμπορία της προκοπής.Το Bravo ήταν στις επιλογές μου. Από τα ωραιότερα μικρομεσαία για μένα. Το ήθελα λευκό με τις ζάντες του Κωνσταντίνου και την ηλιοροφή. Έπεσα όμως σε λαμόγιο και πολύ πωλητή (το πως κρατήθηκα και δεν πήγα στον ίδιο τον αντιπρόσωπο) που με μπέρδεψε και με έμπλεξε με τα Multiair, ΤJet, Twinair κλπ (στο τέλος δεν ήξερα καν αν θα είναι βενζίνης ή diesel, για κυβισμούς και άλογα ... ούτε λόγος) μου έβγαλε και ένα κόστος κάτι λιγότερο απο 25.000€ (μόνο τις καρέκλες και τα γραφεία δεν μου πρόσθεσε, μου είπε και 4 μήνες να περιμένω για να πάρω αυτοκίνητο διαμάντι) και ... έφυγα!
Ψάξε πολύ προσεκτικά τι θέλεις και πως το θέλεις. Βίωσες μία απογοήτευση, ας αποφύγεις την δευτερη.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προς το παρόν θα πρέπει να αναζητήσω κάποια εμπορία της προκοπής.Το Bravo ήταν στις επιλογές μου. Από τα ωραιότερα μικρομεσαία για μένα. Το ήθελα λευκό με τις ζάντες του Κωνσταντίνου και την ηλιοροφή. **Έπεσα όμως σε λαμόγιο και πολύ πωλητή (το πως κρατήθηκα και δεν πήγα στον ίδιο τον αντιπρόσωπο) που με μπέρδεψε και με έμπλεξε με τα Multiair, ΤJet, Twinair κλπ (στο τέλος δεν ήξερα καν αν θα είναι βενζίνης ή diesel, για κυβισμούς και άλογα ... ούτε λόγος) μου έβγαλε και ένα κόστος κάτι λιγότερο απο 25.000€ (μόνο τις καρέκλες και τα γραφεία δεν μου πρόσθεσε, μου είπε και 4 μήνες να περιμένω για να πάρω αυτοκίνητο διαμάντι) και ... έφυγα!**Ψάξε πολύ προσεκτικά τι θέλεις και πως το θέλεις. Βίωσες μία απογοήτευση, ας αποφύγεις την δευτερη.
Μάλλον πολύ καλός ήταν ο πωλητής και προσπαθούσε να σε κατευθύνει εκεί που ήθελε..
Το νέο μοντέλο με τον 140αρι Multiair προσπαθούσε να σπρώξει , αλλά μάλλον πήγες και εσυ λίγο 'χαμένος στη μετάφραση'!Οταν πάμε για έρευνα και αγορά πάμε αποφασισμένοι!
Θέλω αυτό και αυτό - πόσο κάνει - τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε?!
Αν σε δουν να 'ψάχνεσαι' και να το 'ψηρίζεις' πολύ , γυρνάει το μάτι τους (πέραν του οτι μπορείς να πέσεις σε άσχετο).Οταν πήγα εγώ (αφού πρώτα έριξα μια ματιά στο διαδύκτιο) λέω : Ενα λευκό 150αρι , πόσο κοστίζουν τα Xenon?...600,00.€...
σύνολο?...18800,00€....έκλεισε , πότε παραλαμβάνω?....έφυγα.Ετσι όμως (χάρην του πωλητή της Fiat) βλέπεις την κίνηση από 10cm πιο ψηλά!
Fiat Bravο 2007