-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Διαφωνώ γιατί το Scirocco το δούλευα στο αυτόματο πρόγραμμα S και όχι στο χειροκίνητο...πράγμα που σημαίνει ότι αντί να παίζω σε 2-3 ταχύτητα και 4500+ στροφές μόνιμα έπαιζα σε 4-5η ταχύτητα και 3000+ στροφές. Τα παραπάνω αν συνδυαστούν με τα φορτωμένα με 24.000χλμ λάστιχα που έκαναν το ESP να λειτουργεί συχνά αποδεικνύουν γιατί ο dickdicκ έφευγε μπροστά.
Όπως και να έχει ένα αυτοκίνητο με μεγαλύτερο μετατρόχιο και μεγαλύτερα ελαστικά και +10 άλογα με παρόμοιο βάρος είναι αδύνατο να μένει πίσω στις στροφές, για να μην μιλήσουμε για ακαμψίες τρίθυρου vs τετράθυρου και μας την πέσουν οι μηχανολόγοι . Να μου πείτε για τον οδηγό να το δεχτώ.
**Σχόλια:**α.Αυτό δεν ήταν βουνό!..ήταν ασφάλτινος δρόμος σε βουνό,,,να ξέρουμε τι λέμε!..βουνό είναι αυτόhttp://www.youtube.com/watch?v=r4trub1DVc0και χρειαζόμαστε και το αντίστοιχο όχημα!
β.3η-4η και ελάχιστα 5η , με στροφές 3500-5500 είμαι εγώ , με λάστιχα στα όριά τους μετά από 31500χλμ και το esp σε υπερωρίες , σίγουρα είδατε πως γλύστρησα στα νερά στην αρχή της διαδρομής
γ.τα 150 μας , είναι μόνο στα χαρτιά...έχουμε δωράκι το κατι τις μας
δ.10 άλογα σε τέτοια διαδρομή δεν μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Μόνο το στήσιμο σε συνάρτηση με τον οδηγό.
ε.ο dickdick έφευγε μπροστά , γιατί απλά ήθελε να αποδείξει ότι την έχει μεγαλύτερη (την κατανάλωση).
ζ.υποννοείς ότι τα αμαξώματά μας στρεβλώνουν?....α,β ασχολίαστα
γ. εγώ να δεις τι δωράκι έχω, κλασικά τα VW δηλώνονται με την ιπποδύναμη στον τροχό για φορολογικούς λόγους, ομαδική δυναμομέτρηση του Sciroccoclub έδειξε από 170 έως 184ps στον στρόφαλο.
δ. τα πάντα κάνουν την διαφορά
ε. σίγουρα την είχε μεγαλύτερη και χωρίς να ήταν μπροστά
ζ. και το δικό μου στραβλώνει απλά τα δικά σας παραπάνω
-
Αν θέλετε τη γνώμη ενός τρίτου (που έχει οδηγήσει και τα 2 αυτοκίνητα), από το βίντεο τουλάχιστον, εκείνο που φαίνεται είναι πως ο dimik το πάει αρκετά επιφυλακτικά και 'φυλαγμένα' (και καλά έκανε αν δεν γνώριζε καλά την διαδρομή).
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
...............
γ. εγώ να δεις τι δωράκι έχω, κλασικά τα VW δηλώνονται με την ιπποδύναμη στον τροχό για φορολογικούς λόγους, **ομαδική δυναμομέτρηση του Sciroccoclub **έδειξε από 170 έως 184ps στον στρόφαλο.Φαντάζομαι δεν υποννοείς ότι **όλοι μαζί **είχατε 170 με 184 άλογα στον στρόφαλο ε?!
α!...είστε και 'κλέφτες' ε?!...μ αρέσει που μιλάμε για την νομοταγή συμπεριφορά των Γερμανών!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν θέλετε τη γνώμη ενός τρίτου (που έχει οδηγήσει και τα 2 αυτοκίνητα), από το βίντεο τουλάχιστον, εκείνο που φαίνεται είναι πως ο dimik το πάει αρκετά επιφυλακτικά και 'φυλαγμένα' (και καλά έκανε αν δεν γνώριζε καλά την διαδρομή).Ταπεινή μου γνώμη ότι όλοι πηγαίνουν αντίστοιχα φυλαγμένα στο βίντεο. Αν δεις πριν την γωνία υπάρχει πινακίδα για κατολισθήσεις (βλ. 4:00) όλοι πάτησαν φρένο πριν την στροφή και αμέσως μετά στην ευθεία γκάζι.
Εγώ νομίζω ότι το Bravo μαζεύει την απόσταση και μάλιστα χωρίς sport! -
Οι πιθανότητες να είναι το Bravo ταχύτερο από Scirocco 160 (και μάλιστα DSG!!!) είναι λίγο χειρότερες από τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει το Champions League...
ΥΓ: Όλοι φαντάζομαι γνωρίζετε τα φιλοϊταλικά μου αισθήματα, αλλά μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι πιθανότητες να είναι το Bravo ταχύτερο από Scirocco 160 (και μάλιστα DSG!!!) είναι λίγο χειρότερες από τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει το Champions League...ΥΓ: Όλοι φαντάζομαι γνωρίζετε τα φιλοϊταλικά μου αισθήματα, αλλά μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας...
Τι λεφτά θα έδινε όμως ε?!....
-
Η ίδια διαδρομή , διαρκεί λιγότερο και καλύπτει μεγαλύτερη απόσταση.
Περίοδος Μάιος του 2010
Υπάρχει περίπτωση οι διαφορές να προκύπτουν λόγω διαφοράς στην εξωτερική θερμοκρασία?
Youtube Video -
Περίοδος Μάιος του 2010
Υπάρχει περίπτωση οι διαφορές να προκύπτουν λόγω διαφοράς στην εξωτερική θερμοκρασία?
Youtube VideoΌχι, μάλλον γερνάς γρήγορα...
ΥΓ Γιατί ρε Παοκάρα... Ποιος είπε κάτι πριν λίγες μέρες για ΠΑΟΚ και μας γκαντέμιασε;;;Να πω κάτι για το Βravo του;;;
-
Φανταστική η βόλτα σας παιδιά...Ανεβάστε και άλλες φωτογραφίες!!Ελω στις 17 φεύγω φαντάρος Θήβα...Αν πάρω μετάθεση σε κανα μέρος που κάνετε αμαρτίες...εεε, βολτίτσες θα φροντίσω να έρθω κι εγώ με το ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ Βravo μου (όπως καταλάβατε, δεν έχω άσπρο )...Αν έχω άδεια, αν αν αν...Τα ξέρετε οι περισσότεροι πως είναι τα στρατά Ανεβάστε και άλλες φωτογραφίες σε κανενα imageshack να τις δούμε σε καλή ποιότητα κ μεγάλο μέγεθος!
ΥΓ Εγώ δεν μπορώ να οδηγήσω έτσι σε στροφές... τόσα χρόνια που έπαιζα ηλεκτρονικά, όταν ήμουν μικρός, μονο τα δικά μου έπαιρναν πάντα φωτιά λόγω πρόσκρουσης στις στροφές και μου έχουν προκαλέσει τραύμα...
-
Ο χρήστης klainmein έγραψε:
Περίοδος Μάιος του 2010
Youtube VideoΌχι, μάλλον γερνάς γρήγορα...
ΥΓ Γιατί ρε Παοκάρα... Ποιος είπε κάτι πριν λίγες μέρες για ΠΑΟΚ και μας γκαντέμιασε;;;Να πω κάτι για το Βravo του;;;
Γέρασα κατά 2 μήνες και κάτι...
Καλός φαντάρος μικρέ!
Που παρουσιάζεσαι?....αχα Θήβα , Πυροβολικάριος....δικός μου είσαι και εσυ. -
Γεια σε όλους !!!
Θα ηθελα να κανω μια ερώτηση σχετικα με τα ελαστικά με αφορμή την ερώτηση του Κων/νου.
Η μπραβουρα ηρθε με michelin primacy hp. Ξερω οτι εχουν ακομα πολλα χλμ μπροστά τους (εχω γράψει 3800 μονο) αλλα διάβασα διάφορα για την συμπεριφορά τους, κυρίως καλα πράγματα. Οι υπόλοιποι τι φοράτε? Τα Sport ποσο καλυτερα ειναι απο τα Primacy ?? -
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Γεια σε όλους !!!
Θα ηθελα να κανω μια ερώτηση σχετικα με τα ελαστικά με αφορμή την ερώτηση του Κων/νου.
Η μπραβουρα ηρθε με michelin primacy hp. Ξερω οτι εχουν ακομα πολλα χλμ μπροστά τους (εχω γράψει 3800 μονο) αλλα** διάβασα διάφορα για την συμπεριφορά τους, κυρίως καλα πράγματα**. Οι υπόλοιποι τι φοράτε? Τα Sport ποσο καλυτερα ειναι απο τα Primacy ??Άσε τι διάβασες....τι είδες και τι ένοιωσες πες μας.
-
Γέρασα κατά 2 μήνες και κάτι...
Καλός φαντάρος μικρέ!
Που παρουσιάζεσαι?....αχα Θήβα , Πυροβολικάριος....δικός μου είσαι και εσυ.Ναι, απλά στην ηλικία σου οι δύο μήνες φαίνονται παραπάνω...
'Μικρέ'; 27 χρονών γομάρι είμαι, με όλα τα νιάτα εκεί μέσα μέχρι να τελειώσω τη θητεία θα μου λένε να χαρείς τα εγγόνια σου...!Θήβα, αλλά είμαι τάγμα πεζικού!Δεν ξέρω πως και τι, μην ρωτάς...Μάλλον ενώθηκε με καμιά άλλη μονάδα ή θα μας έχουν μαζεμένους εμάς τους διανοούμενους του πανεπιστημίου...
-
Ναι, απλά στην ηλικία σου οι δύο μήνες φαίνονται παραπάνω...
'Μικρέ'; 27 χρονών γομάρι είμαι, με όλα τα νιάτα εκεί μέσα μέχρι να τελειώσω τη θητεία θα μου λένε να χαρείς τα εγγόνια σου...!Θήβα, αλλά είμαι τάγμα πεζικού!Δεν ξέρω πως και τι, μην ρωτάς...Μάλλον ενώθηκε με καμιά άλλη μονάδα ή θα μας έχουν μαζεμένους εμάς τους διανοούμενους του πανεπιστημίου...
Ρατσιστή!
Ε ρατσιστή!Αντε σε κανένα Α2 σε βλέπω....
(πόσο είναι η θητεία τώρα είπαμε?) -
Ναι, απλά στην ηλικία σου οι δύο μήνες φαίνονται παραπάνω...
Ρατσιστή!
Ε ρατσιστή!Αντε σε κανένα Α2 σε βλέπω....
(πόσο είναι η θητεία τώρα είπαμε?)Tι Α2??Το Audi??
9 μήνες είναι...μια σχολική χρονιά
-
2ο Γραφείο λέγεται πλεόν το παλιό Α2. Αντικατασκοπεία και τήρηση απορρήτων χαρτών και σχεδίων.
-
.Tι Α2??Το Audi??
Θέλεις κανένα Α5 μήπως?....εεε?!
9 μήνες είναι...μια σχολική χρονιά [/quote]
Μια χαρά...ούτε που θα καταλάβεις πότε θα περάσουν!
Youtube Video -
.
Tι Α2??Το Audi??
Θέλεις κανένα Α5 μήπως?....εεε?!
9 μήνες είναι...μια σχολική χρονιάΜια χαρά...ούτε που θα καταλάβεις πότε θα περάσουν!
http://www.youtube.com/watch?v=P-gSpFpCet0&feature=related[/quote]Oxi re, sugkrinetai me to Bravo?
Όλοι αυτό λένε 'θα περάσει', αλλά η λελέτζα που έβαλα στο κιν ακόμη 280φεύγα λέει...ΆΣε που την κωλοεφαρμογή την κάνανε να το δείχνει και σε ώρες και σε λεπτά και βλέπεις κάτι δεκαψήφια να μην κατεβαίνουν και σε πιάνει θλίψη!!!
ΥΓ Πλάκα κάνω, απλά έχω αγωνία για αυτή την αλλαγή στην καθημερινότητά μου, πως θα την παλέψουν τα πρόσωπα που μένουν πίσω κλπ...
-
Oxi re, sugkrinetai me to Bravo?
Όλοι αυτό λένε 'θα περάσει', αλλά η λελέτζα που έβαλα στο κιν ακόμη 280φεύγα λέει...ΆΣε που την κωλοεφαρμογή την κάνανε να το δείχνει και σε ώρες και σε λεπτά και βλέπεις κάτι δεκαψήφια να μην κατεβαίνουν και σε πιάνει θλίψη!!!
ΥΓ Πλάκα κάνω, απλά έχω αγωνία για αυτή την αλλαγή στην καθημερινότητά μου, πως θα την παλέψουν τα πρόσωπα που μένουν πίσω κλπ...
Θα την παλέψουν άνετα . μην έχεις καμιά αγωνία!
Είναι πλέον πολύ μικρό το χρονικό διάστημα της θητείας.
Μόνο θεματάκι που μπορεί να υπάρχει είναι μήπως αφήνεις καμιά καλή δουλειά. -
Θα την παλέψουν άνετα . μην έχεις καμιά αγωνία!
Είναι πλέον πολύ μικρό το χρονικό διάστημα της θητείας.
Μόνο θεματάκι που μπορεί να υπάρχει είναι μήπως αφήνεις καμιά καλή δουλειά.Είχα μια δουλειά αλλά παρακαλούσα να μη μου πουν να μείνω και μετά τη θητεία
Νέβαια, θα δω τι θα αντιμετωπίσω μόλις βγω και μπορεί να πάω εκεί θέλω δε θέλω στο τέλος...
Με συγχωρείτε όλοι για τα
Fiat Bravο 2007