-
Για τα ιδια ακριβως πραγματα στο clio μου ειχα δωσει 100€.
Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο αλλα κατι τετοια με κανουν να σκεφτομαι αν αξιζει το κοπο η αγορα καινουριου αυτοκινητου.
Και ξερετε, τα 100€ για σερβις καθε 2 χρονια ειναι πολυ ξεφτιλα τιμη...Πλεον τα 100€ δεν φτανουν ουτε καν για 2 γεμισματα δλδ περιπου 1200 km...
-
[quote='bibendum']Για τα ιδια ακριβως πραγματα στο clio μου ειχα δωσει 100€.
Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο αλλα κατι τετοια με κανουν να σκεφτομαι **αν αξιζει το κοπο η αγορα καινουριου αυτοκινητου.
Και ξερετε, τα 100€ για σερβις καθε 2 χρονια ειναι πολυ ξεφτιλα τιμη...Πλεον τα 100€ δεν φτανουν ουτε καν για 2 γεμισματα δλδ περιπου 1200 km...[/**quote]
Φίλε bibendum με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!
Άσε που το Bravo φουλάρει με 85,00€!!!
Αγορά αυτοκινήτου σήμερα μόνο για τους...έχοντες! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κωνσταντινε βασικα το σερβις ακουγεται λιγο ακριβο αλλα δεν ειναι και τοσο πολυ και αναλυω.
Γενικα η εργασια που λες ειναι οντως καπου εκει. Η 1 εργατοωρα ειναι στα 55 ευρω οπως την εχουν συμφωνησει το σωματειο των μηχανικων αυτοκινητων τουλαχιστον εδω στον Βολο οποτε νορμαλ η εργασια. Τα μπουζι ειναι τσιμπημενα αλλα αφου τα αλλαζεις στα 30.000χλμ και οχι καθε 10.000 οπως κανω εγω τοτε τελικα δεν ειναι και τοσο ακριβα και δεν πρεπει να ξεχνουμε οτι ειναι ειδικα μπουζι αυτα που φοραει το αμαξι σου τελος μονο τα λαδια μονο ειναι λιγο ακριβα αν υποθεσουμε οτι καθε 15.000 χλμ θα πρεπει να τα αλλαζεις παρεπιμπτοντως ποσα λιτρα λαδι εβαλες?4 λίτρα.
Τώρα αν είναι ακρβό το service , μπορούμε να το θεωρήσουμε ως προσπάθεια premiumοποίησης της Fiat δια μέσω του Bravo.Κωστα 4 λιτρα λαδι που τα εβαλες;2 και κατι παιρνει το Bravo!
Αντε γιατι εχουμε και δουλειες!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Κωνσταντινε βασικα το σερβις ακουγεται λιγο ακριβο αλλα δεν ειναι και τοσο πολυ και αναλυω.
Γενικα η εργασια που λες ειναι οντως καπου εκει. Η 1 εργατοωρα ειναι στα 55 ευρω οπως την εχουν συμφωνησει το σωματειο των μηχανικων αυτοκινητων τουλαχιστον εδω στον Βολο οποτε νορμαλ η εργασια. Τα μπουζι ειναι τσιμπημενα αλλα αφου τα αλλαζεις στα 30.000χλμ και οχι καθε 10.000 οπως κανω εγω τοτε τελικα δεν ειναι και τοσο ακριβα και δεν πρεπει να ξεχνουμε οτι ειναι ειδικα μπουζι αυτα που φοραει το αμαξι σου τελος μονο τα λαδια μονο ειναι λιγο ακριβα αν υποθεσουμε οτι καθε 15.000 χλμ θα πρεπει να τα αλλαζεις παρεπιμπτοντως ποσα λιτρα λαδι εβαλες?4 λίτρα.
Τώρα αν είναι ακρβό το service , μπορούμε να το θεωρήσουμε ως προσπάθεια premiumοποίησης της Fiat δια μέσω του Bravo.Κωστα 4 λιτρα λαδι που τα εβαλες;2 και κατι παιρνει το Bravo!
Το ρίξαμε απευθείας στον θάλαμο καύσης λέμε!!!
Αφού υποτίθεται ότι καίνε λάδια οι tjet!!! -
Κωστα 4 λιτρα λαδι που τα εβαλες;2 και κατι παιρνει το Bravo!
Το ρίξαμε απευθείας στον θάλαμο καύσης λέμε!!!
Αφού υποτίθεται ότι καίνε λάδια οι tjet!!![/quote]
Επιτελους ενας ιδιοκτητης ακριβου και premium αυτοκινητου που δεν κομπλαρει να πει οτι καιει λαδια και εχει πολλαααααααααααααααα προβληματα! -
Θέλετε και το ανέκδοτο της ημέρας?
Μου λέει εχθές ο υπεύθυνος στην αντιπροσωπεία ( ένα πολύ συμπαθές άτομο κατα τ άλλα )....'Κωνσταντίνε θέλεις και λάστιχα ε?!.....'.Σημείωση: τώρα που βάλαμε τα πίσω - μπρος το esp δουλεύει πολύ λιγότερο
-
Θέλετε και το ανέκδοτο της ημέρας?
Μου λέει εχθές ο υπεύθυνος στην αντιπροσωπεία ( ένα πολύ συμπαθές άτομο κατα τ άλλα )....'Κωνσταντίνε θέλεις και λάστιχα ε?!.....'.Σημείωση: τώρα που βάλαμε τα πίσω - μπρος το esp δουλεύει πολύ λιγότερο
Ε κι αμα!
Να βαλεις και λαστιχα!!!!!
Αφου ειμαστε άπλες εμεις!!! -
Αμ πως!!!
Ηδη πάει 1 1/2+ μισθός συνυπολογισμένου του τροχαίου , να δώσουμε και καμιά 700αρα για λάστιχα?
(Αλήθεια , τι παπουτσάκια (λάστιχα) προτείνετε για τη Monica?...έχει πλατυποδία γ@μώ το κερατό μου! ) -
πολύ τρενάρισμα το θέμα με την κάρτα,πήρα την τράπεζα και τελικά δεν θα εκδοθεί.έκλεισα λοιπόν ραντεβού για service και πλέρωμα με μετρητά να τελειώνουμε,το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα εφοδιάστηκα ήδη τα selenia αλλά το παράκανα,πήρα 8 λίτρα θα μείνει και για τη σαλάτα,αγγουροντομάτα με βελτιωτικά
θυμόμουνα κάτι με 4 αλλά ήτανε λίτρα ρε γαμώτο όχι δίλιτρα τενεκέδια -
Αφήστε τον κόσμο να ψάχνετε!
Οι πιο 'όμορφοι' είμαστε εμείς!
-
αυτό δεν το συζητάμε καν!και ευτυχώς δεν κάνανε κανένα τρελό facelift στο bravo
-
Και αρκετα γρηγοροι θελω να προσθεσω!
Λογω εκτακτου οικογενειακου περιστατικου αναγκαστηκα απο Θεσσαλονικη-Κατερινη με 39 βαθμους ,3 ατομα (μαζι με μενα μεσα) και κλιματισμο να παω με 220 χαω κοντερ χωρις ομως να καταλαβω πως ηρθαν αυτα τα χαω.
Κατεληξα να κυνηγιεμαι με ενα AUDI A5 με το σημα QUATRO απο πισω.Δεν ξερω τι ητανε αλλα πηγαινε γαμιωντας!Οση ωρα ημουν κοντα του μαλλον μου το επετρεπε!Με εντυπωσιασε το οτι παρα τις θερμοκρασιες ,το βαρος,το κλιματισμο αυτο σκυλος και ταχυτατο.
Τι γαματο αυτοκινητο που εχω!Το καλυτερο απ'πλους σας το εχω εγω!
-
Λογω εκτακτου οικογενειακου περιστατικου αναγκαστηκα απο Θεσσαλονικη-Κατερινη με 39 βαθμους ,3 ατομα (μαζι με μενα μεσα) και κλιματισμο να παω με 220 χαω κοντερ χωρις ομως να καταλαβω πως ηρθαν αυτα τα χαω.
Κατεληξα να κυνηγιεμαι με ενα AUDI A5 με το σημα QUATRO απο πισω.Δεν ξερω τι ητανε αλλα πηγαινε γαμιωντας!Οση ωρα ημουν κοντα του μαλλον μου το επετρεπε!Με εντυπωσιασε το οτι παρα τις θερμοκρασιες ,το βαρος,το κλιματισμο αυτο σκυλος και ταχυτατο.
Λογω εκτακτου οικογενειακου περιστατικου ...εύχομαι όλα να πήγαν καλά.
Τι γαματο αυτοκινητο που εχω!Το καλυτερο απ'πλους σας το εχω εγω!.....
Καλά δεν ντρέπεσαι που λες ότι ήσουν πίσω απ τον κ@λο ενός Α5 και δη quatro? -
220 χαω...???Εσύ-> ...και ο βενζινας->
Αλήθεια, πόσο έκαψες;;;
-
Δεν θελω αρνητικο κλιμα!!!!!Γι'αυτο το πηραμε, για να το χαιρομαστε!!!!!!!!!!
Αλλα εκαψα πολλα...................
-
Δεν θελω αρνητικο κλιμα!!!!!Γι'αυτο το πηραμε, για να το χαιρομαστε!!!!!!!!!!Αλλα εκαψα πολλα...................
Από έγκυρη πηγή μέσα από το ΓΕΣ δηλαδήάκουσα πως επίκειται μείωση των αποδοχών σου.....
-
Δεν θελω αρνητικο κλιμα!!!!!Γι'αυτο το πηραμε, για να το χαιρομαστε!!!!!!!!!!
Από έγκυρη πηγή μέσα από το ΓΕΣ δηλαδήάκουσα πως επίκειται μείωση των αποδοχών σου.....
Γιατι τι εκανα;
-
39 βαθμους, 3 ατομα, ac και 220χαω καταστροφικος συνδυασμος για turbo αυτοκινητο! Παιδια προσεχετε τα τελικιασματα με αυτες τις θερμοκρασιες για να αποφυγετε τα ραγισματα. Οσο για το Q5 (αν μιλαμε για το 2.0Τ) δεν ειναι πιο γρηγορο απο το bravo. Μιλαω εκ πειρας
Θανατο στα SUV -
http://www.youtube.com/watch?v=oIU96GM4Q2s
Αφιερωμένο εξεραιτικά , με πολλά νοήματα....
Θάνατος στα SUV! -
Δεν θελω αρνητικο κλιμα!!!!!Γι'αυτο το πηραμε, για να το χαιρομαστε!!!!!!!!!!:yahoo:
Γιατι τι εκανα;
Αντικοινωνική συμπεριφορά , επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων , εσκεμμένη προσπάθεια ανέλιξης στην κλίμακα των premium , έκθεση ανυπεράσπιστων πολιτών σε υψηλής διαβάθμισης επικίνδυνη κατάσταση .....θες κι άλλα?
Αντε μη σε στείλω στρατοδικείο!
Fiat Bravο 2007