-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Το άσπρο είναι όλα τα χρώματα!
Deutschland.....
Βιομηχανικός σχεδιασμός - Οργάνωση & Διοίκηση - Πωλήσεις.
Αν δεν στρώσουν ελαφρώς τα πράγματα από το νέο έτος και δεν πραγματωθεί ένα παλιό όνειρο-σχέδιο ....θα το αντιμετωπίσω σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Για το πρώτο δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια...
Εγώ οικονομολόγος είμαι και στα άλλα δύο που αναφέρεσαι μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.
Το πρόβλημα που βλέπω εγώ ότι θα προκύψει είναι η Visa που πρέπει να βγάλεις για να δουλέψεις Αυστραλία.
Λογικά δεν έχεις υπηκόοτητα άρα πας για Working Visa.
1 Ιουλίου εκδόθηκε η νέα λίστα με επαγγέλματα που δέχονται στην Αυστραλία και παρέχουν δικαιώματα και συγκεκρίμενο χρόνο παραμονής... μπορεί να ξεπεράσει και τα 4 χρόνια ή ακόμα και να δωθει απεριορίστου!
Την νέα λίστα μπορείς να την βρεις εδώ: http://www.immi.gov.au/skilled/sol/Επίσης μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα να δεις online ποια Visa σου ταιριάζει και τι σου παρέχει:
Δες εδώ: http://www.immi.gov.au/visawizard/
Είναι γρήγορο... τσέκαρε το! Ρίξε μια ματιά πρώτα στη λίστα. -
Κωνσταντίνε καλημέρα.
Με πόσα χιλιόμετρα χτύπησες το Megane και έγινε ζημιά 2000Ε;;; -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Κωνσταντίνε καλημέρα.
Με πόσα χιλιόμετρα χτύπησες το Megane και έγινε ζημιά 2000Ε;;;Καλημέρα Αχιλλέα ,
βάλε ένα 800αρι ακόμα στο 2χίλιαρο....
Η ταχύτητα στην κάθοδο δεν πρέπει να ήταν μεγαλύτερη από 55km/h ( εκεί στο Νερόμυλο έχεις δει πως είναι , πόσο μάλλον να έχεις και αυτοκίνητο μπροστά σου στα 10m). Υπολόγισε και την επιβράδυνση για 4-5 μέτρα με το φρενάρισμα....με πόσο να έγινε η πρόσκρουση? -
όταν βλέπεις το κουκλί έτσι,είναι στενάχωρο Όταν με το καλό το παραλάβεις έτοιμο σε όλα κάνε του ένα σχολαστικότατο πλύσιμο,άνοιξε πόρτες,φτιάξε καφεδάκι και καμαρωσέ το να λάμπει κυριολεκτικά σαν καινούργιο (νέος προφυλακτήρας,παπάδες,κρεμαργιέρες κτλ)!Αν δεν αρπάξει το μοτέρ,το σασί και άλλα σημαντικά στο αμάξι,τα υπόλοιπα απλά τα έχεις καινούργια και είναι οκ!Έυχομαι να μην υπάρχει κάτι άλλο για επισκευή και το συντομότερο να τελειώσει αυτή η περιπέτεια.
Ρεεεεεε ΦΙΑΤ δεν παλεύεσαι ώρες ώρες,που πήγες και έβαλες το φιλτροκούτι??????Πώς να βάλουμε ένα άλλο πιο ελεύθερο φιλτράκι??Θα σηκώνουμε το αμάξι για να το καθαρίσουμε?????Φινέτσα-Εργονομία 3-0,ας όψεται ο έρωτας,συγχωρείσαι
-
Πήγα και την είδα το μεσημέρι......
Νέο φτερό , νέο φωτιστικό σώμα απαστράπτον , το νεύρο της πόρτας στην εντέλεια.
Μόνο που επειδή δεν μπορώ να περιμένω άλλες 10 ημέρες φορέσαμε τον παλιό προφυλακτήρα , έως ότου έρθει ο νέος.
Τωρα το απόγευμα την πέτυχα (σε χέρια άλλου ) να πηγαίνει στην αντιπροσωπεία για έλεγχο ευθυγράμμισης.
Αύριο την παραλαμβάνω -και καθώς η συζυγος κατεβαίνει Αθήνα - προβλέπεται καυτό Σαββατοκύριακο
-πόσο είπαμε έχει η βενζίνη? - -
πονεμένη ιστορία η βενζίνη,δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μπόρεσα να το φουλάρω
κι εγώ περιμένω να εκδοθεί η pazaropoulos visa για να κάνω το service και επέκταση εγγύησης,μια ζωή με πρήζουνε τηλεφωνικά και στις τράπεζες να μου φορτώσουνε πιστωτική και δεν ήθελα,τώρα που τη χρειάστηκα την έφαγε η γραφειοκρατία -
Πήγα και την είδα το μεσημέρι......
Νέο φτερό , νέο φωτιστικό σώμα απαστράπτον , το νεύρο της πόρτας στην εντέλεια.
Μόνο που επειδή δεν μπορώ να περιμένω άλλες 10 ημέρες φορέσαμε τον παλιό προφυλακτήρα , έως ότου έρθει ο νέος.
Τωρα το απόγευμα την πέτυχα (σε χέρια άλλου ) να πηγαίνει στην αντιπροσωπεία για έλεγχο ευθυγράμμισης.
Αύριο την παραλαμβάνω -και καθώς η συζυγος κατεβαίνει Αθήνα - προβλέπεται καυτό Σαββατοκύριακο
-πόσο είπαμε έχει η βενζίνη? -Αντε ρε Κωστα με το καλο!Ποσταρε καμια φωτο με το προφυλακτηρα απο πολλες γωνιες για να δουμε ποση ζημια εχει ρε!Καλα ρε γαμωτο τοσο πολυ αργει ενας προφυλακτηρας;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
...... να δουμε ποση ζημια εχει ρε!Καλα ρε γαμωτο τοσο πολυ αργει ενας προφυλακτηρας;Εχει σπάσει εσωτερικά η βάση του.
Αργεί όταν είναι των Ξένων ....δεν έχουν στοκ , μάλλον δεν βάζει πολύς κόσμος Xenon σε Bravo. -
...... να δουμε ποση ζημια εχει ρε!Καλα ρε γαμωτο τοσο πολυ αργει ενας προφυλακτηρας;
Εχει σπάσει εσωτερικά η βάση του.
Αργεί όταν είναι των Ξένων ....δεν έχουν στοκ , μάλλον δεν βάζει πολύς κόσμος Xenon σε Bravo.1)Το πηρες σε χαλια χρωμα
2)Το πηρες και με Ξενων ( )..................Τι να πω ρε παιδακι μου............λαθος επιλογες.....................
-
καλά...καλά...έχω ράματα για τη γούνα σου.
Φαντάζομαι αύριο θα έχω και εικόνα του συνολικού κόστους.
Οποιος έχει προβλήματα καρδιάς να μην μπει αύριο! -
καλά...καλά...έχω ράματα για τη γούνα σου.Φαντάζομαι αύριο θα έχω και εικόνα του συνολικού κόστους.
Οποιος έχει προβλήματα καρδιάς να μην μπει αύριο!Δεν φοβαμαι τιποτα!!!!!!!
Την επομενη φορα που θα συναντηθουμε θα φροντισω να εχουμε και τους ''ζωντανους κοφτες'' μαζι!!!!!
-
Έχω μια προσφορά για μικτή ασφάλιση με κόστος 380,00€/εξάμηνο....μάλλον θα προχωρήσω.
Η εταιρία είναι η DEMCO , Κυπριακή του Κοντομηνά.
λοιπόν τι λέτε...έγινε καλή δουλειά?
Εγω προσωπικά είμαι ικανοποιημένος.
Για δέκα περίπου ημέρες θα κυκλοφορώ μ αυτά τα...μούτρα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
tsargyεκανα εγγραφη στο φορουμ του παντακλαμπ.
Ουπς...δεν σε πήρα χαμπάρι...είναι που στο 4τφορουμ, δεν μπαίνω και με πολύ ευκολία τελευταία...μου βγάζει ότι ο εξπλόρερ δεν μπορεί να εμφανίσει την σελίδα...και μετά ξεχνιέμαι...
Με το ονομα σου μπήκες? -
Έχω μια προσφορά για μικτή ασφάλιση με κόστος 380,00€/εξάμηνο....μάλλον θα προχωρήσω.
Η εταιρία είναι η DEMCO , Κυπριακή του Κοντομηνά.
λοιπόν τι λέτε...έγινε καλή δουλειά?
Εγω προσωπικά είμαι ικανοποιημένος.
Για δέκα περίπου ημέρες θα κυκλοφορώ μ αυτά τα...μούτρα
μια χαρα πολυ καλα φτιαχτηκε δεν φαινεται τιποτα, οσον αφορα τον προφυλακτηρα μικρο το κακο λιγο υπομομη και θαναι κουκλα παλι, αντε περαστικα της κουκλας
-
Ευχαριστώ Braviστες και λοιποί!
-
ετσι γτ υπαρχουμε και εμεισ οι λοιποι εδω μεσα χαχα αλλα ολοι fiatακηδες
-
Και να λοιπον που επανερχεται το Bravo!!!
Λογικα τωρα το μονο που θα χρειαστει ειναι ενα βαψιμο του προφυλακτηρα
Καλη επιστροφη στις γρηγορες στροφοδιαδρομες ευχομαι!!!! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Και να λοιπον που επανερχεται το Bravo!!!
Λογικα τωρα το μονο που θα χρειαστει ειναι ενα βαψιμο του προφυλακτηρα
Καλη επιστροφη στις γρηγορες στροφοδιαδρομες ευχομαι!!!!Ευχαριστώ Fiestaκια!!
Όχι ,θα μπεί νέος εξ ολοκλήρου λόγω (των Xenon) αναμονή καμιά δεκαριά ημέρες.
Διαδρομές θα έχει σίγουρα την Κυριακή! -
Ο προφυλακτηρας εχει μονο αυτα τα μαυρα σημαδια που φαινονται στην τελευταια φωτο?
-
Έτοιμος είσαι πάλι Κωνσταντίνε...
Και ο προφφυλακτήρας μια χαρά είναι...
Φτιάξτον και αυτόν και κράτα τον στο... ντουλάπι!Είδατε πόσο στοιχίζει πλέον η έκδοση με τα 120 άλογα?
19500!!!
Τόσο στοίχιζε η δική μας έκδοση με τα 150.
Δηλαδή πόσο θα πάει ο Multiair?
Fiat Bravο 2007