-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ως τι θα μπορούσες να τα θεωρήσεις δηλαδή;
Ως ασήμαντα προβλήματα περιφερειακών αξεσουάρ.
Φυσικά μπορεί κάλιστα να έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη για το τι είναι και τι προσφέρει ένα (μικρομεσαίο) μοντέλο , αλλά εγω τουλάχιστον δεν ανήκω στην κατηγορία των καταναλωτών που ψάχνουν για usb , κουμπάκια - κουμπάκια - κουμπάκια - κουμπάκια , πολυυυυυυυυύ μαλακά πλαστικά κλπ κλπ.
Αυτό εδώ θα ήταν ιδανικό!Συμφωνώ με αυτά που γράφεις απλώς όλοι μας θα θέλαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απο την αγορά μας.... μέχρι ενός λογικού ορίου φυσικά !
Για παράδειγμα (επίκαιρο) .... αν σου πω οτι μπάζει νερά αυτό..
http://www.youtube.com/watch?v=kYmtZKD6RVY&feature=related
δεν νομίζω ότι θα έχει σημασία.....στο bravo όμως δεν θα δικαιολογείται ούτε μετά απο 10 χρόνια.....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Για παράδειγμα (επίκαιρο) .... αν σου πω οτι μπάζει νερά αυτό..
http://www.youtube.com/watch?v=kYmtZKD6RVY&feature=related
δεν νομίζω ότι θα έχει σημασία.....στο bravo όμως δεν θα δικαιολογείται ούτε μετά απο 10 χρόνια.....
..άπαιχτο το μικρό!!!
Βέβαια μη διανοηθεί κανείς να πατήσει έστω και σε μικρό νεροφάγωμα με το Bravo...βρίσκει κάτω με το παραμικρό!
Και ένα κουτσομπολιό.....ποιο Opel Insignia έχει διπλές απολήξεις εξάτμισης? (αριστερά - δεξιά).Με Sport πατημένο μένει στα 500μ 4-5 μήκη αυτοκινήτου πίσω -
εγώ που κοντράρω αυτή με τη μια απόληξη να βάλω ένα προγραμματάκι?? ψηνόμουνα για πρώτο στάδιο βελτίωσης αλλά μετά σκέφτηκα ότι με λιγότερα χρήματα έπαιρνα εξ'αρχής το sport χωρίς πατέντες και ζορίσματα του κινητήρα,οπότε το άφησα.Είδα στον ύπνο μου ένα άσπρο punto abarth (το καινούργιο)που του είχα κοτσάρει στις πλαστικούρες μπρος πίσω αυτοκόλητο carbon black,να πάω σε γιατρό ή για ύπνο?
-
Ο χρήστης italyGT έγραψε:
εγώ που κοντράρω αυτή με τη μια απόληξη να βάλω ένα προγραμματάκι?? ψηνόμουνα για πρώτο στάδιο βελτίωσης αλλά μετά σκέφτηκα ότι με λιγότερα χρήματα έπαιρνα εξ'αρχής το sport χωρίς πατέντες και ζορίσματα του κινητήρα,οπότε το άφησα.Είδα στον ύπνο μου ένα άσπρο punto abarth (το καινούργιο)που του είχα κοτσάρει στις πλαστικούρες μπρος πίσω αυτοκόλητο carbon black,να πάω σε γιατρό ή για ύπνο?Αυτό είναι το θέμα με τις βελτιώσεις. Πιστεύω πως είνσι προτιμότερο να πηγαίνεις κανείς σε εργοστασιακά πιο δυνατό κινητήρα παρά να αρχίζει τους πειραματισμούς μετά,
Φυσικά πολύς κόσμος έχει διαφορετική άποψη.Σεβαστή.
πήγαινε καμια βόλτα καλύτερα! -
κι εγώ πιστεύω δεν αξίζει να το πειράξω,μπαίνεις σε διαδικασίες που έχουν κόστος και σε μερικές περιπτώσεις ρίσκο.Αν δεν υπήρχε το sport pack σίγουρα θα είχα πάρει το sport με τα 150 άτια.Άλλο αυτοκίνητο το bravo στη sport έκδοση και εσωτερικά και εξωτερικά,απλά καμία σχέση!
-
Τι περιλαμβάνει αλήθεια το Sport Pack?
-
εξωτερικά: πλαινούς μαρσπιέδες,πίσω αεροτομή,τα ζαντολάστιχα τα 17άρια (τέλεια ζάντα),
εσωτερικά: ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΚΑΘΙΣΜ. ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΘΗΚΗ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, SPORT ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ & ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ (copy paste από fiat ),το γνωστό σαλονάκι και ταπετσαρίες με τα δίχρωμα και καθισματάκια από το sport
δεν περιλαμβάνει μόνο την εξάτμιση του sport και τις επιχρωμιωμένες δαγκάνες στα φρένα
λαδάκια βάζω μόνο τα selenia που προτείνει το manual.Στην πρώτη αλλαγή δεν τα έβρισκα πουθενά και ούτε για πλάκα στην αντιπροσωπεία,μετα από παρα πολύ ψάξιμο τα βρήκα τελικά σε ένα κατάστημα.Για όσους είναι από αθήνα και έχουν τυχόν δυσκολία να τα βρούνε,στην πρώτη αλλαγή (πάει καιρός) τα είχα βρει στο Περιστέρι θηβών 93,στη δεύτερη αλλαγή τα πέτυχα σε ένα κατάστημα Praktiker (δεν τα είχανε μέχρι τότε),δεν θυμάμαι τυχόν διαφορά στην τιμή θα το κοιτάξω στις αποδείξεις αν είναι αρκετή.. -
Τι κάνει στο δρόμο το 120αρι?
Έχει μήπως και πιο μαλακή ρύθμιση από το 150αρι?
Πόσα χιλιόμετρα εχεις κάνει? Ικανοποιημένος? -
έχω 29.700 χλμ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Δεν έχω οδηγήσει το sport με τα 150 για να μπορώ να επισημάνω διαφορές,έχει μέγιστη ροπή από πολύ χαμηλά,πολύ γραμμική συμπεριφορά,δεν στα σκάει που λέμε αλλά επιταχύνει ικανοποητικά και δεν μασάει ακόμη και σε ανηφόρες γενικά θα ήθελα το κάτι παραπάνω που λέγεται sport κουμπάκι αλλά κι εκεί που έχει πάει η βενζίνη είναι άστα να πάνε.Σαν στήσιμο έχει πολύ καλά κρατήματα,δεν το φοβάσαι στις στροφές αν μπείς λιγάκι 'πλακωμένος',αλλά η ανάρτηση κοπανάει αισθητά,φταίνε και τα 17άρια σίγουρα αλλά πιο πολύ οι ελληνικοί αθάνατοι δρόμοι βασικά δεν έχουμε δρόμους με λακούβες αλλά λακούβες με λίγο δρόμο
-
πολύ πετυχημένη η τελευταία διαπίστωση!
Που βρίσκεσαι από κατανάλωση? -
κατανάλωση είμαι στα 8 lt/100χλμ και ανεβαίνω στα 8,5 όταν πάω ταξίδι και το πάω με πολλά χιλιόμετρα για αρκετή ώρα.Αρχικά έβλεπα και 9 αλλά ευτυχώς εδώ και μήνες δεν το ξαναείδα.Παρατήρησα ότι με έκτη μέσα,σε ταξίδι και όχι ανηφορικός δρόμος,με 130-140 km/h πάς οικονομικά σχετικά (και κάτω από 8 lt/100χλμ) από εκεί και επάνω αρχίζει και 'καίει'
-
Αν θες sport κουμπακι για το 120αρι μπορεις να ρυθμισεις το city να εχει τη λειτουργια του sport button. Στη δευτερη χαρτογραφηση που θα βαλεις θα μπορει να σου βγαζει καμια 10αρια αλογα παραπανω και μερικα Nm ροπης απλα και αξιοπιστα. Θα εισαι σχεδον διπλα διπλα με το 150αρι μετα.
-
όταν είχα πάει την πρώτη φορά στην αντιπροσωπεία για τα λάδια με είχε ενημερώσει ο παζαρόπουλος για ένα πρόγραμμα που αλλάζει χαρτογράφηση,το σκεφτόμουν επειδή δεν επηρέαζε και την εγγύηση αλλά θεώρησα αρκετά τα χρήματα,αρχικά είχε 900 ευρώ μετά 700 αν θυμάμαι σωστά.Όσο γκάζι και να έχεις το συνηθίζεις και πάντα θέλεις κάτι παραπάνω,το λάθος μου ήταν που δεν πήρα από την αρχή το sport,πάντως για τις ανάγκες μου και τα 120 είναι οκ,γενικά δεν κολώνει το αμάξι να πεις ότι του λείπει δύναμη και ούτε μπαίνω στη διαδικασία ψιλοκόντρας με άλλα αμάξια,απλά αυτό το ένα κλίκ επάνω που έχει το sport και σε κολάει λίγο παραπάνω στο κάθισμα θα ήταν ωραίο σαν αίσθηση
-
Φίλε ItalyGT έκανες το service των 30000 χλμ?
Ρωτώ γιατί την επόμενη εβδομάδα έρχεται η σειρά μου. -
δεν πήγα να κλείσω ραντεβού ακόμα,έχω περίπου 29700χλμ,θα πάω σίγουρα αυτή ή το αργότερο την επόμενη εβδομάδα γιατί μετά έχω ταξίδι
-
Αν πας την εβδομάδα που μας έρχεται , μάλλον θα συμπέσει η επίσκεψη.
Να δούμε ποιος θα 'κλάψει' περισσότερο! -
γενικά ευτυχώς δεν έχει ακριβά service η fiat αλλά έτσι όπως φτάσαμε ότι ευρώ φεύγει είναι για κλάψιμο.Πάντως ότι και να κάνεις ένα αυτοκίνητο έχει πάρα πολλά έξοδα.Συνέπεσε αυτό το μήνα και η επέκταση εγγύησης και τα ασφάλιστρα και με γονατίσανε οικονομικά
-
Για επίσκεψη από βενζινάδικο και service καλό είναι να κρατάτε μαζί σας...
-
Εγώ θεωρώ απαραίτητη και την παρακάτω συλλογή...
-
Λες να μπει τόσο βαθιά?
(το χέρι στην τσέπη?)
Fiat Bravο 2007