-
Ευχαριστώ!
Και σκεφτόμουν ότι εσύ τις έχεις!!!
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=13423&start=7305#p1876827 -
νομιζω εχει ερθει ο καιρος να αλλαξουν λιγο τα μπροστινα φωτιστικα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
νομιζω εχει ερθει ο καιρος να αλλαξουν λιγο τα μπροστινα φωτιστικα.Κάνε καμιά πρόταση ρε συ Ιταλάκια!!!
Μπα...δε νομίζω να υπάρξει άλλη αλλαγή εως την ολοκληρωτική αντικατάσταση του μοντέλου. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.....δεν νομιζω οτι σχετιζεται με την θερμοκρασια του εισερχομενου αερα.Πάντως στην μαφ υπάρχει μετρητής θερμοκρασίας εισερχόμενου αέρα. Σίγουρα δίνει τις μετρήσεις στον εγκέφαλο. Αυτό που δεν ξέρω (γιατί είμαι απο την παλαιολιθική εποχή των καρμπυρατέρ) είναι αν διορθώνει και το αβάνς (προπορεία)
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
νομιζω εχει ερθει ο καιρος να αλλαξουν λιγο τα μπροστινα φωτιστικα.
Κάνε καμιά πρόταση ρε συ Ιταλάκια!!!
Μπα...δε νομίζω να υπάρξει άλλη αλλαγή εως την ολοκληρωτική αντικατάσταση του μοντέλου.Με μια τάση να ... 500ρίσουν την γκάμα τους καλύτερα να το αφήσουν έτσι μέχρι την πλήρη αντικατασταση. Μια χαρά όμορφο είναι!
-
+1 Συμφωνώ. Ειδικά μετά την τερατογέννεση που λέγεται Punto Evo (μα τι μάσκα είναι αυτή, πως διάολο κατάφεραν να το καταστρέψουν έτσι...) πολύ το φοβόμουν για κανά fl της συμφοράς...
Αν μη τι άλλο, η μπραβούρα είναι ακόμα από τα πιο όμορφα αμάξια εκεί έξω! -
οντως το bravo ειναι πανεμορφο αν σκεφτουν να του κανουν καποιο fl ελπιζω να μην το καταστρεψουν και αυτο.....θα ηταν πραγματικα κριμα
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Αν μη τι άλλο, η μπραβούρα είναι ακόμα **από τα πιο όμορφα αμάξια **εκεί έξω!και οχι μόνο ,
και από τα πιο γρήγορα.....πήγε να ακολουθήσει το μεσημέρι με 39 βαθμούς και κλιματσιμό , με Sport off , ένα Saxo VTS ( ή όπως αλλοιώς τα λένε αυτά) σε μια προσπέραση από χαμηλά , ένα Toledo σε ευθείες (τι άσχημο αυτοκίνητο είναι αυτό... ) αλλά μάταια κάψαμε όλοι βενζίνη .
Πάντως πατημένο και με κλιματισμό ανοικτό...ο δείκτης της βενζίνης παίρνει την κατιούσα .(ακόμα αντέχουμε την τιμή της βενζίνης)
-
Αν μη τι άλλο, η μπραβούρα είναι ακόμα **από τα πιο όμορφα αμάξια **εκεί έξω!
και οχι μόνο ,
και από τα πιο γρήγορα.....πήγε να ακολουθήσει το μεσημέρι με 39 βαθμούς και κλιματσιμό , με Sport off , ένα Saxo VTS ( ή όπως αλλοιώς τα λένε αυτά) σε μια προσπέραση από χαμηλά , ένα Toledo σε ευθείες (τι άσχημο αυτοκίνητο είναι αυτό... ) αλλά μάταια κάψαμε όλοι βενζίνη .
Πάντως πατημένο και με κλιματισμό ανοικτό...ο δείκτης της βενζίνης παίρνει την κατιούσα .(ακόμα αντέχουμε την τιμή της βενζίνης)
Εμενα πηγε να μου την βγει ενα Α3 δεκαετιας 1.6 φτιαγμενο τρελά με κατι λαστιχα φορμουλα 1. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟ!!!!! Με οριο τις 4κ το αφησα πισω χωρις καν να φουσκωσω το τουρμπο!
-
και κατι λιγο cool !!
το μοτερ μου κανει cooldown μετα απο βολτίτσα με το σπορ πατημένο
Και μια κοντινή του μαγικού σαλίγκαρου (εχει φωτογένεια!!)
-
Πως εβγαλες τετοια φωτογραφια?
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
και κατι λιγο cool !!το μοτερ μου κανει cooldown μετα απο βολτίτσα με το σπορ πατημένο
Και μια κοντινή του μαγικού σαλίγκαρου (εχει φωτογένεια!!)
Έλα να βλέπω την τεχνολογία στην υπηρεσία της...ψύξης!!!
Μπράβο blashyrkh!!!
Θερμική κάμερα είναι αυτή? -
Αν μη τι άλλο, η μπραβούρα είναι ακόμα **από τα πιο όμορφα αμάξια **εκεί έξω!
και οχι μόνο ,
ε βρε παιδια λογικο δεν ειναι να καει λιγο......το φαγακι του ειναι χα χα.
-
ναι ειναι απο θερμικη καμερα της FLUKE (Ti25 model). Το κακο ειναι οτι δεν πιανει τις υψηλες θερμοκρασιες που μπορει να πιασει το τουπρμο (800 βαθμους χαλαρα αν το πιεσεις!). Παντος στα 3 λεπτα cooldown επεσε γυρο στους 350-370 βαθμους που ειναι η νορμαλ θερμοκρασια του οταν δεν το γεμιζεις καθολου (το μετρησα). Θα ηθελα καποια στιγμη να βαλω ενα πυρομετρο αλλα οχι στην κολωνα (δεν τα γουσταρω αυτα τα οργανακια που εχει βαλει και ο τελευταιος καγκουρας στο σαραβαλο του), μαλον καπου χαμηλα αριστερα απο το τιμονι. Θα δουμε...
-
Τρομάζοντας εχθές όταν είδα το μεσημέρι τη θερμοκρασία να γράφει 51 βαθμούς Κελσίου σε παρκαρισμένο αμάξι , δοκίμασα σήμερα αυτό...
Μια χαρά με την κουκούλα , δεν ψήθηκε (σιγόβρασε απλά) , την ώρα που μπήκα (15:00) έδειξε 45 βαθμούς έναντι του χθεσινού 51!
Πιάσανε τόπο τα 50,00€ (δώρο της γυναίκας μου ). -
Δηλαδη το Fiesta μου που ειναι στην Αθηνα βραζει ακομα και με την κουκουλα που του εχω βαλει???
Ευτυχως απ'οτι θυμαμαι το εχω παρκαρει κατω απο δεντρο
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δηλαδη το Fiesta μου που ειναι στην Αθηνα βραζει ακομα και με την κουκουλα που του εχω βαλει???Ευτυχως απ'οτι θυμαμαι το εχω παρκαρει κατω απο δεντρο
Eλπίζω να μην το βρεις γεμάτο κουτσουλιές!
-
Βασικα ο πωλητης μου ειχε πει οτι η κουκουλα μπαινει στο πλυντηριο
(Καλε μηπως ειμαι σε λαθος θεμα?? Εδω για Bravo μιλαμε )
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Βασικα ο πωλητης μου ειχε πει οτι η κουκουλα μπαινει στο πλυντηριο(Καλε μηπως ειμαι σε λαθος θεμα?? Εδω για Bravo μιλαμε )
Δεχόμεθα και αλλόθρησκους!
-
το καλό με τις κουκούλες είναι περισσότερο ότι γλυτώνει τις υπεριώδεις που σακατεύουν τα πλαστικά. Εγώ πάντως τη βάζω στο σπίτι τη βάζω και το βράδυ για να το προστατέψω από...τις γάτες!
Fiat Bravο 2007