-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Επίσης: η fiat έχει πάντα προσφορές στις τιμές του καταλόγου. Εμένα μου πήγε 17300 (-2500) πριν από 1,5 χρόνο το sport. Με εξοπλισμό πολύ καλό. Βασικά, τα πάντα εκτός από το κόλπο που έχει το usb και cruise control. Τώρα κάνει κάτι ακόμα πιο βαρβάτες προσφορές. Μην συγκρίνεις τις τιμές καταλόγου.
haaa this? last year.
Μπήκες να δεις πόσο το δίνει τώρα; 19.150 συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης των 1300e . Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά.
Οι άλλες προσφορές είναι για γέλια , με καλές εκπτώσεις μεν , αλλά με επιτόκια στο Θεό. -
Στο γιακά να βγαίνουν (οι ψείρες) , **πιο χαμηλά **από τον αφαλό να μην πάνε -γιατί τότε το πρόβλημα θα είναι σοβαρό-!
-
Παιδιά, όσων αφορά το σέρβις των 30Κ...
Πήγα προχθές στην αντιπροσωπία της ΦΙΑΤ στην πολη μου για να μου κανουν ενα τυπικο προληπτικό έλεγχο στα 1500χλμ οπως μου ειχαν πει οταν το αγορασα. Ο ιδιοκτήτης καθώς και ο πρωτομάστορας είναι γνωστοί μου οποτε μιλαμε καπως ελεύθερα (το τριτο μου Φιατ ειναι ).
Του λεω στην πλακα γελώντας 'Πρώτο σερβις στα 30 χιλιάδες?'
Γελάει και μου απαντάει 'Ούτε για πλάκα! Να το φέρεις στα 5000 και μετά στα 10.000 για λάδια. Μετα απο εκει θα αλαζουμε λαδια καθε 10Κ και το μεγαλο σερβις (μπουζια, κτλ) ειναι στα 30Κ'
Ο άνθρωπος ξέρει απο Φιατ πολλά και τον εμπιστεύομαι, ασε που μου ακούγεται απολύτως λογικό, και αυτό θα ακολουθήσω. Είναι δυνατόν, τουρμπισιο αυτοκίνητο να αλαζει πρώτα λάδια στα 30 χιλιάδες???
(μην ξεχνάτε οτι το λάδι πέρα απο λίπανση του μπλοκ και ψύξη της κεφαλής, ψύχει και τα ρουλεμάν της τουρμπίνας που μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 800 βαθμούς!! Μιλάμε για τρελή καταπόνηση!! -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Επίσης: η fiat έχει πάντα προσφορές στις τιμές του καταλόγου. Εμένα μου πήγε 17300 (-2500) πριν από 1,5 χρόνο το sport. Με εξοπλισμό πολύ καλό. Βασικά, τα πάντα εκτός από το κόλπο που έχει το usb και cruise control. Τώρα κάνει κάτι ακόμα πιο βαρβάτες προσφορές. Μην συγκρίνεις τις τιμές καταλόγου.
haaa this? last year.
Μπήκες να δεις πόσο το δίνει τώρα; 19.150 συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης των 1300e . Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά.
Οι άλλες προσφορές είναι για γέλια , με καλές εκπτώσεις μεν , αλλά με επιτόκια στο Θεό.Μαγκες εγω εδωσα 19.500 ΜΕ την εκτωση λογω πρωην μπραβουρας στα 2.700 γιουρο. 22Κ+ δηλαδη...
(και ουτε το blue and me δεν ειχε, γαμ@#%@% το κερατο μου!!! ) -
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Παιδιά, όσων αφορά το σέρβις των 30Κ...Πήγα προχθές στην αντιπροσωπία της ΦΙΑΤ στην πολη μου για να μου κανουν ενα τυπικο προληπτικό έλεγχο στα 1500χλμ οπως μου ειχαν πει οταν το αγορασα. Ο ιδιοκτήτης καθώς και ο πρωτομάστορας είναι γνωστοί μου οποτε μιλαμε καπως ελεύθερα (το τριτο μου Φιατ ειναι ).
Του λεω στην πλακα γελώντας 'Πρώτο σερβις στα 30 χιλιάδες?'
Γελάει και μου απαντάει 'Ούτε για πλάκα! Να το φέρεις στα 5000 και μετά στα 10.000 για λάδια. Μετα απο εκει θα αλαζουμε λαδια καθε 10Κ και το μεγαλο σερβις (μπουζια, κτλ) ειναι στα 30Κ'
Ο άνθρωπος ξέρει απο Φιατ πολλά και τον εμπιστεύομαι, ασε που μου ακούγεται απολύτως λογικό, και αυτό θα ακολουθήσω. Είναι δυνατό τουρμπισιο αυτοκίνητο να αλαζει πρώτα λάδια στα 30 χιλιάδες???
(μην ξεχνάτε οτι το λάδι πέρα απο λίπανση του μπλοκ και ψύξη της κεφαλής, ψύχει και τα ρουλεμάν της τουρμπίνας που μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 800 βαθμούς!! Μιλάμε για τρελή καταπόνηση!!Αυτά τα έχουμε επισημάνει εδώ δεκάδες φορές.
Λάδια κάθε 10000 χλμ.
Κύρια service ανα 30000 χλμ.
Συνεχείς προληπτικοί ελεγχοι για να έχουμε το κεφάλι μας ησυχο! -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
haaa this? last year.
Οι άλλες προσφορές είναι για γέλια , με καλές εκπτώσεις μεν , αλλά με επιτόκια στο Θεό.Ωχ τώρα το είδα αυτό...
Νόμιζα στοίχιζε 19 κάτι μείον τα 1300 έφτανε 17900 περίπου. -
Τώρα που το κοίταξα, μια Giulietta 170 distinctive με πρόσθετο sport pack-πίσω 3ο προσκέφαλο-χειριστήρια στο τιμόνι-AQS (για να έχουμε αντιστοιχία με το bravo sport) και μεταλλικό χρώμα πάει 25070€, ενω το bravo sport με μεταλλικό πάλι πάει 19630€. Οι τιμές είναι με ίδιο χρηματοδοτικό (4,5% ετήσιο επιτόκιο), που στο bravo δίνει 1300€ έκπτωση (την έχω αφαιρέσει ήδη).
Η διαφορά είναι 5440€. Δεν είναι λίγα, ούτε απαγορευτικά πολλά. Και πάλι πάντως είναι καλύτερο price-per-value το bravo. Τώρα, αν κάποιος κάνει πολλά χιλιόμετρα το χρόνο μάλλον αξίζει να πάρει την νεαρά, καθώς έχει χαμηλότερη κατανάλωση λόγω mair και start-stop και θα κάνει απόσβεση μέρους της διαφοράς της αξίας (ειδικά στην Αθήνα το τελευταίο θα είναι λουκούμι! ) (Κωνσταντίνε, βλέπεις, πάλι το φαΐ σκέφτομαι! ).
Σίγουρα θα πρέπει να έρθει το MY2010 να δούμε τιμές (νομίζω πως κάποιοι το πήραν ήδη; Τιμές; Η fiat δεν έχει τίποτα στο site πάντως. ). Για προσωπικά, αν πηγαίνει με ανάλογες τιμολογήσεις το MY2010 θα το αγόραζα με κλειστά τα μάτια, και ας έχει 10 άλογα λιγότερα-με περίπου ίδια μέγιστη ροπή όμως-, αν βάλεις μέσα mair, start stop και ψιλοβελτιώσεις στην πίσω ανάρτηση, μιλάμε θα είναι κελεπούρι! -
Τώρα που το κοίταξα, μια Giulietta 170 distinctive με πρόσθετο sport pack-πίσω 3ο προσκέφαλο-χειριστήρια στο τιμόνι-AQS (για να έχουμε αντιστοιχία με το bravo sport) και μεταλλικό χρώμα πάει 25070€, ενω το bravo sport με μεταλλικό πάλι πάει 19630€. Οι τιμές είναι με ίδιο χρηματοδοτικό (4,5% ετήσιο επιτόκιο), που στο bravo δίνει 1300€ έκπτωση (την έχω αφαιρέσει ήδη).
Η διαφορά είναι 5440€. Δεν είναι λίγα, ούτε απαγορευτικά πολλά. Και πάλι πάντως είναι καλύτερο price-per-value το bravo. Τώρα, αν κάποιος κάνει πολλά χιλιόμετρα το χρόνο μάλλον αξίζει να πάρει την νεαρά, καθώς έχει χαμηλότερη κατανάλωση λόγω mair και start-stop και θα κάνει απόσβεση μέρους της διαφοράς της αξίας (ειδικά στην Αθήνα το τελευταίο θα είναι λουκούμι! ) (Κωνσταντίνε, βλέπεις, πάλι το φαΐ σκέφτομαι! ).
Σίγουρα θα πρέπει να έρθει το MY2010 να δούμε τιμές (νομίζω πως κάποιοι το πήραν ήδη; Τιμές; Η fiat δεν έχει τίποτα στο site πάντως. ). Για προσωπικά, αν πηγαίνει με ανάλογες τιμολογήσεις το MY2010 θα το αγόραζα με κλειστά τα μάτια, και ας έχει 10 άλογα λιγότερα-με περίπου ίδια μέγιστη ροπή όμως-, αν βάλεις μέσα mair, start stop και ψιλοβελτιώσεις στην πίσω ανάρτηση, μιλάμε θα είναι κελεπούρι!Όποιος θέλει να νοιώθει premium ( ) να πάει και να πάρει ότι θέλει και όπως το θέλει.
Σιγά πάντως μην γίνεται απόσβεση της διαφοράς .....ξεχνάμε μάλλον το υψηλότερο κόστος συντήρησης
Πάρτε βρε για την πόλη ένα μικρό αυτοκινητάκι (μεταχειρισμένο μάλιστα) , να σωθείτε!...ευκολία parking , κανένα άγχος για γρατζουνιές κλπ.Κάθε φορά πλέον που μπαίνω με το Bravo στην πόλη συγχίζομαι...άσε που πέφτει και η μέση ταχύτητα
Περί φαγητού...κανονίστε να ανεβείτε στα μέρη μου μέσα Ιουλίου και σας υποόσχομαι άφθονο και σε άριστη ποιότητα! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...
Πάρτε βρε για την πόλη ένα μικρό αυτοκινητάκι (μεταχειρισμένο μάλιστα) , να σωθείτε!...ευκολία parking , κανένα άγχος για γρατζουνιές κλπ.Κάθε φορά πλέον που μπαίνω με το Bravo στην πόλη συγχίζομαι...άσε που πέφτει και η μέση ταχύτηταΠόσο δίκιο έχεις! Αυτές τις μέρες οδηγώ ένα panda που μου έδωσαν από την αντιπροσωπεία ως αυτοκίνητο αντικατάστασης επειδή άφησα τη μπραβούρα για να αλλάξουν ένα εξαρτηματάκι μια σταλιά που έσπασε μέσα στο κλιαματιστικό (κάτι στα κλαπέτα αέρα και δε μπορούσε να γυρίσει τον αέρα την πάνω θέση). Τελικά αποδείχτηκε πως έπρεπε να κατεβάσουν όλο το ταμπλό! 2 εργάσιμες δουλειά (πραγματικά, την 1η μέρα ήμουν εκεί 2 ώρες γιατί νομίζαμε πως θα μπορεί να το φτάσει χωρίς να ξηλώσει τα πάντα και είδα πόσο απίστευτα μπελαλίδικη δουλειά ήταν).
Το pandάκι αποδεικνύεται το απόλυτο αγχολυτικό μέσα στην πόλη, και δεν είναι και καθόλου άσχημο οδηγικά - αν εξαιρέσεις το κινητήρα που μου θύμισε γιατί ήθελα τόσο να αλλάξω το punto μου, πατάς το γκάζι και μετά τις 2500 στροφές...δε γίνεται τίποτα!Περί φαγητού...κανονίστε να ανεβείτε στα μέρη μου μέσα Ιουλίου και σας υποόσχομαι άφθονο και σε άριστη ποιότητα!
Μη βάζεις ιδέες!
-
**Το pandάκι **αποδεικνύεται το απόλυτο αγχολυτικό μέσα στην πόλη, και δεν είναι και καθόλου άσχημο οδηγικά - αν εξαιρέσεις το κινητήρα που μου θύμισε γιατί ήθελα τόσο να αλλάξω το punto μου, πατάς το γκάζι και μετά τις 2500 στροφές...δε γίνεται τίποτα!
Περί φαγητού...κανονίστε να ανεβείτε στα μέρη μου μέσα Ιουλίου και σας υποόσχομαι άφθονο και σε άριστη ποιότητα!
Μη βάζεις ιδέες!
Πράγματι το Panda είναι καταπληκτικό αυτοκινητάκι , είχα νοικιάσει το 2004 ένα για 4-5 ημέρες , αέρα πήγαινε στην ΕΟ..όσο είχε ..πολύ βολικό στην πόλη!
Η πρόταση ισχύει ειλικρινά προς όλους σας!
Ελάτε να ξεσκάσουμε ένα διήμερο και να γνωριστούμε -
2 σκέψεις θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
Μια και η κουβέντα πήγε στο Panta, απο πολύ παλιά (απο πάντα ) σκεφτόμουν ως καλή αγορά ένα Panta πρώτης γενιάς 4χ4.
Έφτασε λοιπόν η ώρα να δώσω την Alfa και μια και ξέρω ότι δεν πρόκειται να πιάσει πάνω απο 1500€ (αν και είναι σε καλή κατάσταση), σκέφτομαι την ανταλλαγή με ένα Ρantaκι. Μιλάμε για αυτοκίνητο '95-97, 1000 κυβικά, με 150+ χιλιάδες χλμ. αγνώστων λοιπών στοιχείων, για την Άλφα που είναι '97 1.6ΤS με 186 χιλιάδες χλμ. καλά συντηρημένη.Λέτε να παίζει το σενάριο?
Πρώτα αρνητικά απο την Bravoύρα,
Το πατάκι του συνοδηγού απο την αρχή δεν κούμπωνε απο την δεξιά πλευρά. Τώρα χάθηκε και ο μαύρος σύνδεσμος που βρίσκεται κάτω απο την μοκέτα με αποτέλεσμα να υπάρχει στην θέση του μια ωραιότατη τρύπα χωρίς καμία πρόσβαση σε αυτή απο οπουδήποτε αλλού.
Το ραδιόφωνο μου κάνει κάτι περίεργα ώρες ώρες. Ο περιστροφικός δεν πιάνει πάντα (τρεις φορές μέχρι τώρα) με αποτέλεσμα η ένταση να πηγαίνει απο το 2 στο 4 ή απο το 4 στο 1. Κανα 2 φορές έχει χάσει και το σήμα, κάνοντας πολλά παράσιτα χωρίς λόγω. Με επανεκκίνηση φτιάχνει.για να δούμε....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
2 σκέψεις θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.Μια και η κουβέντα πήγε στο Panta, απο πολύ παλιά (απο πάντα ) σκεφτόμουν ως καλή αγορά ένα Panta πρώτης γενιάς 4χ4.
Έφτασε λοιπόν η ώρα να δώσω την Alfa και μια και ξέρω ότι δεν πρόκειται να πιάσει πάνω απο 1500€ (αν και είναι σε καλή κατάσταση), σκέφτομαι την ανταλλαγή με ένα Ρantaκι. Μιλάμε για αυτοκίνητο '95-97, 1000 κυβικά, με 150+ χιλιάδες χλμ. αγνώστων λοιπών στοιχείων, για την Άλφα που είναι '97 1.6ΤS με 186 χιλιάδες χλμ. καλά συντηρημένη.Λέτε να παίζει το σενάριο?.
Το 4Χ4 δεν πάει μία. Αν θυμάμαι καλά, 0-100 σε...20'' ! Πάρε ένα 2κίνητο καλύτερα, θα έχεις και σημαντικά καλύτερη κατανάλωση.
-
Μπορεί να σέρνεται αλλά...σκαρφαλώνει...http://www.youtube.com/watch?v=fAg4DdXAp7Yεκεί που πάνε πολύ μεγαλύτερα (και σε αξία 4κίνητα).
Το αγοράζεις μόνο αν είσαι συνειδητοποιημένος τι αγοράζεις.
Επειδή τώρα είδα ότι μιλούσε ο Βελισσάριος για το πρώτης γενιάς...http://www.youtube.com/watch?v=qeZ_zLraxQU&feature=related -
Κανα 2 φορές έχει χάσει και το σήμα, κάνοντας πολλά παράσιτα χωρίς λόγω. Με επανεκκίνηση φτιάχνει.
για να δούμε....
Και μένα μου το έχει κάνει 5-6 φορές αυτό, όταν το ανάβω. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το autoswitch on-off. Αν το έχεις στο off, νομίζω δεν το κάνει. Θα το δοκιμάσω σε βάθος χρόνου και βλέπουμε...
-
**Το πατάκι **του συνοδηγού απο την αρχή δεν κούμπωνε απο την δεξιά πλευρά. Τώρα χάθηκε και ο μαύρος σύνδεσμος που βρίσκεται κάτω απο την μοκέτα με αποτέλεσμα να υπάρχει στην θέση του μια ωραιότατη τρύπα χωρίς καμία πρόσβαση σε αυτή απο οπουδήποτε αλλού.
**Το ραδιόφωνο **μου κάνει κάτι περίεργα ώρες ώρες. Ο περιστροφικός δεν πιάνει πάντα (τρεις φορές μέχρι τώρα) με αποτέλεσμα η ένταση να πηγαίνει απο το 2 στο 4 ή απο το 4 στο 1. Κανα 2 φορές έχει χάσει και το σήμα, κάνοντας πολλά παράσιτα χωρίς λόγω. Με επανεκκίνηση φτιάχνει.για να δούμε....
Fiat αγοράσατε ε?!!!
Καλά να πάθετε!!!
Σοβαρά τωρα , μόνο ως αρνητικά δεν μπορώ να τα θεωρήσω τέτοια περιστατικά.
(εξ αλλου εγω άλλαξα ολόκληρο το ραδιοφωνο-cd).
A!..το πατάκι στη δική μου θέση έχει φθαρεί.(σοβαρά το λέω). -
Μπορεί να σέρνεται αλλά...σκαρφαλώνει...http://www.youtube.com/watch?v=fAg4DdXAp7Yεκεί που πάνε πολύ μεγαλύτερα (και σε αξία 4κίνητα).
Το αγοράζεις μόνο αν είσαι συνειδητοποιημένος τι αγοράζεις.Έτσι ακριβώς !!! είναι κατσίκι δεν είναι αυτοκίνητο, τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα....
Για το ραδιόφωνο νομίζω ότι φταίει (ή τουλάχιστον στην Άλφα θα έφταιξε σίγουρα) η αυξημένη κατανάλωση ρεύματος κατα την εκκίνηση. Καλό το Autoswitch off αλλά δεν θα έπρεπε να ανοίγει και μόνο του πριν την εκκίνηση....
Λέτε να αλλάζει απο κάπου αυτό ?? Να έχει δηλαδή ρύθμιση για μόνο autoswitch off ???
-
..... Καλό το Autoswitch off αλλά δεν θα έπρεπε **να ανοίγει και μόνο του **πριν την εκκίνηση.......πρόσεχε τι εύχεσαι!!!
Το δικό μου αποφάσισε να ανοίγει τελείως μόνο του (ενω εγω κοιμόμουν στο σπίτι)! -
**Το πατάκι **του συνοδηγού απο την αρχή δεν κούμπωνε απο την δεξιά πλευρά. Τώρα χάθηκε και ο μαύρος σύνδεσμος που βρίσκεται κάτω απο την μοκέτα με αποτέλεσμα να υπάρχει στην θέση του μια ωραιότατη τρύπα χωρίς καμία πρόσβαση σε αυτή απο οπουδήποτε αλλού.
**Το ραδιόφωνο **μου κάνει κάτι περίεργα ώρες ώρες. Ο περιστροφικός δεν πιάνει πάντα (τρεις φορές μέχρι τώρα) με αποτέλεσμα η ένταση να πηγαίνει απο το 2 στο 4 ή απο το 4 στο 1. Κανα 2 φορές έχει χάσει και το σήμα, κάνοντας πολλά παράσιτα χωρίς λόγω. Με επανεκκίνηση φτιάχνει.για να δούμε....
Fiat αγοράσατε ε?!!!
Καλά να πάθετε!!!
Σοβαρά τωρα , μόνο ως αρνητικά δεν μπορώ να τα θεωρήσω τέτοια περιστατικά.
(εξ αλλου εγω άλλαξα ολόκληρο το ραδιοφωνο-cd).
A!..το πατάκι στη δική μου θέση έχει φθαρεί.(σοβαρά το λέω).Ως τι θα μπορούσες να τα θεωρήσεις δηλαδή;
-
..... Καλό το Autoswitch off αλλά δεν θα έπρεπε **να ανοίγει και μόνο του **πριν την εκκίνηση....
...πρόσεχε τι εύχεσαι!!!
Το δικό μου αποφάσισε να ανοίγει τελείως μόνο του (ενω εγω κοιμόμουν στο σπίτι)!Δικό μου λάθος....
Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ότι ανοίγει το ραδιόφωνο με το που γυρίζεις το κλειδί και όχι αφού γίνει εκκίνηση. Αποτέλεσμα να κλείνει στιγμιαία την ώρα της 'μιζιάς' και να παρουσιάζει προβλήματα μετά ....
Δεν είναι και σοβαρά προβλήματα, αλλά θα ζούσαμε καλύτερα χωρίς αυτά....
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ως τι θα μπορούσες να τα θεωρήσεις δηλαδή;Ως ασήμαντα προβλήματα περιφερειακών αξεσουάρ.
Φυσικά μπορεί κάλιστα να έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη για το τι είναι και τι προσφέρει ένα (μικρομεσαίο) μοντέλο , αλλά εγω τουλάχιστον δεν ανήκω στην κατηγορία των καταναλωτών που ψάχνουν για usb , κουμπάκια - κουμπάκια - κουμπάκια - κουμπάκια , πολυυυυυυυυύ μαλακά πλαστικά κλπ κλπ.
Αυτό εδώ θα ήταν ιδανικό!
Fiat Bravο 2007