-
Ανέβηκα (τρόπος του λέγειν δηλαδή γιατί ο τύπος σέρνονταν) με έναν συνεργάτη στην Ελάτη να δούμε κάτι οικοδομές.
Έχει ένα 500ράκι και καθώς είδα 2 λευκά -το ένα κάπως 'γαλατούχο' - είπα να βγάλω καμιά φωτογραφία(με το κινητό , οπότε ίσως η ποιότητα να μην είναι η καλύτερη).
Ελπίζω εσείς εδώ να μην είστε τόσο 'μίζεροι' (το ξέρω ότι δεν είστε) και τόσο τυπικοί όσο οι άλλοι στο τοπικό 'βάλε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου σου' και να μου επιτρέψετε να ποστάρω το δίδυμο μικρό-μεγάλο.....
Φάτσα το μικρό! -
Το μικρό Κωνσταντίνε είναι όλα τα λεφτά!!!!
Απλά είναι πάρα πολλά... -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Απλά είναι πάρα πολλά...Όντως!...τι πράγμα κι αυτό...όσο μικραίνουν τόσο αυξάνεται η τιμή..
Είναι όμως το άτιμο...
(κυρίως όταν έχει στο βασικό εξοπλισμό καλλίπυγο κυρία ). -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Απλά είναι πάρα πολλά...Όντως!...τι πράγμα κι αυτό...όσο μικραίνουν τόσο αυξάνεται η τιμή..
Είναι όμως το άτιμο...
(κυρίως όταν έχει στο βασικό εξοπλισμό καλλίπυγο κυρία ).'Καλλίπυγος'! Ωραίος βρε Κωνσταντίνε, δε βλέπεις συχνά τέτοιες...ελιτίστικες λέξεις! Όντως, σε συνδυασμό με μια καλλίπυγο γκομενάρα (χαχαχα, σου το χάλασα! ) είναι όλα τα λεφτά, αν και πολλά...
Σχετικά με τα μπουζί, πήγα από εκεί και τους έδειξα το manual, κοιτάξανε και αυτοί στον υπολογιστή, βρε, βρε, σαν να είχα δίκιο... Μετά ο αρχιμάστορας μου είπε κάτι δικαιολογίες του κώλου, ότι τάχα μου τους είπαν στη Fiat να τα αλλάζουν κάθε 60.000χλμ γιατί αντέχουν, και έτσι θα κάνουν οικονομία στους πελάτες! Σιγά μην βάλει τα χεράκια της να βγάλει τα ματάκια της η Fiat... Τέσπα, του την είπα λίγο αλλά δεν είχα όρεξη να γίνω κακός. 78 ευρώπουλα ακόμα όμως μου ελαφρύνανε λίγο την τσέπη...
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
'Καλλίπυγος'! Ωραίος βρε Κωνσταντίνε, δε βλέπεις συχνά τέτοιες...ελιτίστικες λέξεις! Όντως, σε συνδυασμό με μια καλλίπυγο γκομενάρα (χαχαχα, σου το χάλασα! ) είναι όλα τα λεφτά, αν και πολλά...
Σχετικά με τα μπουζί, πήγα από εκεί και τους έδειξα το manual, κοιτάξανε και αυτοί στον υπολογιστή, βρε, βρε, σαν να είχα δίκιο... Μετά ο αρχιμάστορας μου είπε κάτι δικαιολογίες του κώλου, ότι τάχα μου τους είπαν στη Fiat να τα αλλάζουν κάθε 60.000χλμ γιατί αντέχουν, και έτσι θα κάνουν οικονομία στους πελάτες! Σιγά μην βάλει τα χεράκια της να βγάλει τα ματάκια της η Fiat... Τέσπα, του την είπα λίγο αλλά δεν είχα όρεξη να γίνω κακός. 78 ευρώπουλα ακόμα όμως μου ελαφρύνανε λίγο την τσέπη...
..είπα να το πω κάπως 'ευγενικά'!
Ετσι είπε η Fiat ε?
Κοίτα να δεις ρε παιδί μου!!!
Τα μπουζί είναι σημαντικό στοιχείο του κινητήρα , μην λυπάσαι τα € που έδωσες! -
Τα μπουζί είναι σημαντικό στοιχείο του κινητήρα , μην λυπάσαι τα € που έδωσες!
Φυσικά και δεν κάνω εκπτώσεις, θέλω να το κρατήσω χρόνια και να κάνω πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Απλά, δεν ήξερα τι παίζει με τα μπουζί - απλά, ιριδίου κ.ο.κ., και θυμόμουν πόσο φτηνά ήταν τα μπουζί του punto και έλεγα 'πόσο πιο ακριβά να είναι του bravo, σιγά', και όταν άκουσα...3πλή τιμή μου ήρθε κάπως βαρύ! -
Τελικά πόσο κόστισε το service των 30000km ?...175+78?
-
Τελικά πόσο κόστισε το service των 30000km ?...175+78?=253 euro. Χωρίς αλλαγή φίλτρου αέρα κλιματιστικού, αλλά αυτό στην επαρχία είναι όντως λιγότερο πιεστικό, σιγά τη σκόνη και το καυσαέριο που έχει ο αέρας. Εδώ και το φίλτρο αέρα που είδα από περιέργεια, μια χαρά ήταν, λίγη σκόνη είχε και ελάχιστη μαυρίλα.
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
=253 euro. Χωρίς αλλαγή φίλτρου αέρα κλιματιστικού, αλλά αυτό στην επαρχία είναι όντως λιγότερο πιεστικό, σιγά τη σκόνη και το καυσαέριο που έχει ο αέρας. Εδώ και το φίλτρο αέρα που είδα από περιέργεια, μια χαρά ήταν, λίγη σκόνη είχε και ελάχιστη μαυρίλα.
Νομιζω ότι πραγματικά νωρίς είναι για αλλαγή φίλτρου κλιματιστικού.
Πάντως κόβει αρκετά η χρήση του κλιματισμου , το έχεις παρατηρήσει?
Εγώ βεβαια δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. -
=253 euro. Χωρίς αλλαγή φίλτρου αέρα κλιματιστικού, αλλά αυτό στην επαρχία είναι όντως λιγότερο πιεστικό, σιγά τη σκόνη και το καυσαέριο που έχει ο αέρας. Εδώ και το φίλτρο αέρα που είδα από περιέργεια, μια χαρά ήταν, λίγη σκόνη είχε και ελάχιστη μαυρίλα.
Νομιζω ότι πραγματικά νωρίς είναι για αλλαγή φίλτρου κλιματιστικού.
Πάντως κόβει αρκετά η χρήση του κλιματισμου , το έχεις παρατηρήσει?
Εγώ βεβαια δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα.Πολύ λίγο κόβει, αισθητό μόνο σε στροφές < 2000 και με sport off. Που είναι οι εποχές που έκλεινα το ac για να τραβάει στην ανηφόρα!
-
253E για λαδια και μπουζι; Αυτο θα πει γδαρσιμο! 105E για λαδια, φιλτρο λαδιου, αερα, a/c, υγρα φρενων. Εννοειται αυθεντικα ανταλλακτικα fiat κ λαδια selenia kpe. Οσο για τα μπουζι τα 78 μου φαινονται πολλα μιας και στον πρωην twin spark μου ειχαν 120 αν θυμαμαι τα 8 NGK που κρατουσαν και 60Κ χλμ.. Για μπουζι θα παω σε ενα μηνα οποτε θα σας πω κ εγω τιμη.
-
Στην αντιπροσωπεία nikola? ή σε συνεργείο εκτός αντιπροσωπείας?
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Στο Getz της γυναίκας μου κάναμε σερβις πριν 1 μήνα. Το σέρβις των 60κ.
Όταν το πήρε μεταχειρισμένο απο τον Κομβο, της είπαν 5 χρόνια εγγύηση (ήμουν μπροστά).
Στο σέρβις λοιπόν έβγαλε ένα πρόβλημα με την κρεμαγιέρα και υποθέσαμε ότι είναι στην εγγύηση.
Αμ δε ! Πρώτον, δεν υπάρχει εγγύηση πέντε ετων αλλά τριών. (Δικό μας λάθος, π@π@ρ@ς πωλητής). και δεύτερον, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αργήσει το σέρβις των 30κ κατα 4 μέρες....... και άρα δεν είχε ούτε μια μέρα εγγύηση όταν το πήραμε...Οτιδήποτε για να γλυτώσουν κανα φράγκο !!! Έτσι θα κάνουν όλοι απο εδώ και πέρα.
Τι σχεση εχει η βλαβη στη κρεμαγιερα με το σερβις...
-
Νεος στο forum...BRAVO 150 SPORT 2007...Service 60000k πριν 2 ημερες.Ο αντιπροσωπος μου ειπε οτι θα αλλαξω και ιμαντες εκκεντροφορου-τεντοτηρα (προληπτικα, θελει η FIAT μου ειπε).τηλεφωνο στη FIAT μου λενε οχι,μονο οπτικος ελεγχος!!!!Ερευνα τηλεφωνικη για τιμες (πληρες service και αλλαγη ιμαντες).ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 850ε(και αντλια νερου το λαμογιο!!!) ΤΣΟΚΑΣ 600ε ΤΟΛΙΑΣ 600ε ΣΠΥΚΑΡ (ΑΛΙΜΟΣ) 640ε ΣΠΥΚΑΡ(ΧΑΛΚΙΔΑ)600ε Αφου μιλησα παλι με τον αντιπροσωπο (θΗΒΑ) μου λεει λαθος εκανε ο μαστορας και κατι τετοιες βλακειες...Οταν ειπα οτι θα παω αθηνα για service και θα με χασει απο πελατη μου λεει θα κανεις service και δεν πληρωσεις εργασια..220Ε (λαδια selenia φιλτρο λαδιου αερος γυρης μπουζι οπτικοι ελεγχοι συμπληρωμα υγρων) ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!Ελπιζω να βοηθησω καποιους να μην την πατησουν....Ιμαντες τελικα στα 90000k(180ε και 100 εργασια)
-
Ο χρήστης puntobravo έγραψε:
Νεος στο forum...BRAVO 150 SPORT 2007...Service 60000k πριν 2 ημερες.Ο αντιπροσωπος μου ειπε οτι θα αλλαξω και ιμαντες εκκεντροφορου-τεντοτηρα (προληπτικα, θελει η FIAT μου ειπε).τηλεφωνο στη FIAT μου λενε οχι,μονο οπτικος ελεγχος!!!!Ερευνα τηλεφωνικη για τιμες (πληρες service και αλλαγη ιμαντες).ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 850ε(και αντλια νερου το λαμογιο!!!) ΤΣΟΚΑΣ 600ε ΤΟΛΙΑΣ 600ε ΣΠΥΚΑΡ (ΑΛΙΜΟΣ) 640ε ΣΠΥΚΑΡ(ΧΑΛΚΙΔΑ)600ε Αφου μιλησα παλι με τον αντιπροσωπο (θΗΒΑ) μου λεει λαθος εκανε ο μαστορας και κατι τετοιες βλακειες...Οταν ειπα οτι θα παω αθηνα για service και θα με χασει απο πελατη μου λεει θα κανεις service και δεν πληρωσεις εργασια..220Ε (λαδια selenia φιλτρο λαδιου αερος γυρης μπουζι οπτικοι ελεγχοι συμπληρωμα υγρων) ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!Ελπιζω να βοηθησω καποιους να μην την πατησουν....Ιμαντες τελικα στα 90000k(180ε και 100 εργασια)Ωραίες τιμές!Στρογγυλές - στρογγυλές!!!
Ο Παζαρόπουλος τι θέλει?..να καλύψει καμιά επιταγή?..να το βοηθήσουμε τον άνθρωπο!
Μάλλον πρέπει να ζητάμε τιμοκατάλογο πριν από την είσοδο του αυτοκινήτου στο συνεργείο!
Πως τα πάει αλήθεια το Bravo στα 60000χλμ?...κανένα πρόβλημα?
ΥΓ:καλώς ήρθες! -
Τιμες vag βλεπω στα σερβις..
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Τιμες vag βλεπω στα σερβις..Είναι διαπραγματεύσιμες όμως όπως βλέπεις !
Οχι σαν άλλους που σου βγάζουν και πιστωτική στο ονομά σου χωρίς να σε ρωτήσουν και σου χρεώνουν εκεί κατευθείαν το σερβις για να σε διευκολύνουν...... ονόματα δεν λέμε......
Καλώς ήρθες Puntobravo ! Γράψε αν μπορείς εντυπώσεις μετά απο 60κ.
Nikola, για δώσε παραπάνω πληροφορίες. Αρκετά πιο φτηνά (κάτω απω το 50%) αλλά σε εξουσιοδοτημένο, αντιπροσωπεία? και που??
Όσο για τα μπουζί του twinspark, εγώ αν θυμάμαι καλά είχα δώσει κοντά στα 300€. Αλλά έχουν αλλαγή κάθε 100κ..... τελευταία φορά που άλλαξα ήταν πριν 5 χρόνια και η επόμενη θα είναι σε άλλα 3 περίπου...Χτες ήταν και η πρώτη φορά που είδα ενεργοποιημένη την ένδειξη χρήσης του ASR/ESP !! Τελικά Αντώνη είναι κίτρινο λαμπάκι στα δεξιά !
Πάνω που άρχισα να φοβάμαι ότι δεν δουλεύουν.... Τσουπ!
Αποτέλεσμα φυσικά της μεγαλύτερης σιγά σιγά εξοικείωσής μου είναι, η κατανάλωση να είναι πλέον στα 9,3λτ/100, με την μέση ταχύτητα όμως στα 28χλμ/ώρα!! Τρελά γκάζια !!!! -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Χτες ήταν και η πρώτη φορά που είδα ενεργοποιημένη την ένδειξη χρήσης του ASR/ESP !! Τελικά Αντώνη είναι κίτρινο λαμπάκι στα δεξιά !
Πάνω που άρχισα να φοβάμαι ότι δεν δουλεύουν.... Τσουπ!
Αποτέλεσμα φυσικά της μεγαλύτερης σιγά σιγά εξοικείωσής μου είναι, η κατανάλωση να είναι πλέον στα 9,3λτ/100, με την μέση ταχύτητα όμως στα 28χλμ/ώρα!! Τρελά γκάζια !!!!Δουλεύουν - δουλεύουν (συνήθως κάνουν και υπερωρίες)!!!!
28χλμ???
Βελισσάριε πάρε ποδήλατο!...πιο γρήγορα θα κινείσαι στην μεγαλούπολη! -
Σωπα ρε Βελι. Εγω ακομα να το δω το 'κιτρινο λαμπακι'! Μπηκα χτες σε κατι κλειστες στροφες με τις μπαντες (μπαντες μεχρι 3κ στροφες...χεχε!) αλλα τιποτα!! Τα Michelin ειναι πολυ δυνατα τελικα. Εγω ειμαι στα 8.3 μεση καταναλωση και 48χμαω (επαρχια ντε!!). Να πω και την αμαρτια μου, το πατησα και το τουρμπο 4-5 φορες αλλα οχι τεζα και μεχρι τισ 4κ στροφες. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ???? Δεν αντεχω αλλο!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΤΣΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ???? Δεν αντεχω αλλο!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΤΣΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!Σσσσσσσσσσσσ.....φρόνιμα!
Δεν γίνεται σε 'όλο τον (αυτοκινητιστικό) κόσμο'.....ραγίζει η τσαγιέρα!
Fiat Bravο 2007