-
::: :: μάλλον πρέπει να είμαι ο πιο 'ηλικιωμένος' κάτοχος Bravo...
-
Η 'κακιά η ώρα' θα έρθει με τις ίδιες πιθανότητες είτε πηγαίνεις γρήγορα είτε αργά.
Ασε που πιστεύω ότι όταν οδηγείς γρήγορα, αλλά συγκεντρωμένα και γνωρίζεις τον δρόμο (Πολύ σημαντικό αυτό) έχεις καλύτερο έλεγχο της κατάστασης.
Μεγάλο παράδειγμα φίλος που έφυγε σε χαντάκι επειδή πήγαινε σιγά γιατί λίγο πριν ειχε φάει κλήση και κοιμήθηκε στο τιμόνι.Ένα ξεμπούκωμα για το τουτουνι και για εμάς δεν κάνει κακό που και που αλλά πάντα ελεγχόμενα και με πνευματική διαύγια.
Και στα δικά μας....
Το ( ακόμα ουδέτερο, και κάτι μου κάνει το 'Σκαθαροζούμης'.....) , το, λοιπόν έβαλα μπροστά, άκουσα το γουργούρισμα, το χαιδεψα και λίγο και το αποχαιρέτησα. Ελπίζω την Παρασκευη να το έχω στα χέρια μου.
Λίγο τα λάστιχα δεν μου έκατσα καλά, RE050A αλλά μείζον θέμα.... Και λίγο η κεραία που είναι η μεγάλη που έχετε όλοι και όχι αυτή που μπαίνει στα καινούρια multiair..... Ακόμα πιο μείζον....,.Σκαθαροζούμης ! Ασπρόμαυρος, χοντρούλικος/θωρακισμένος σαν σκαθάρι, εμφανίζεται από το πουθενά και τρελούτσικος στον δρόμο όπως ο χαρακτήρας της ταινίας.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
::: :: μάλλον πρέπει να είμαι ο πιο 'ηλικιωμένος' κάτοχος Bravo...ποσο ηλικιωμενος δηλαδη ??
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
**Σκαθαροζούμης **! Ασπρόμαυρος, χοντρούλικος/θωρακισμένος σαν σκαθάρι, εμφανίζεται από το πουθενά και τρελούτσικος στον δρόμο όπως ο χαρακτήρας της ταινίας.
Σκαθαροζούμης.....
δεν μου κάθεται καλά ρε γμτ.....άσε που παραπέμπει σ αυτό...
με όλο το σκηνικό που συνοδεύει τα σκαθάρια και τη μετεξέλιξή τους σήμερα...
δεν ξέρω , έχω ενστάσεις.
Για μένα το Bravo είναι γυναίκα , θελκτική , με ιδιοτροπίες και χαρίσματα 'πρωτόγονα'... -
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
ποσο ηλικιωμενος δηλαδη ??
Γεννημένος προ της προσεληνώσεως....
-
240 στον περιφερειακο ειναι τρομερα επικινδυνο
Και γενικα σε ολους τους ελληνικους δρομους...Επισης με 170-200 σε βρεγμενο οδοστρωμα δεν πιανει ουτε abs ουτε esp, asr κτλ απλα ελπιζεις να πανε ολα καλα! και τα αφηνεις στην τυχη ολα
Προσοχη....Τουλαχιστον μν το προσπαθησουν ολοι οσοι εχουν bravo η παρομοιας ικανοτητας αυτοκινητα. -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
240 στον περιφερειακο ειναι τρομερα επικινδυνο
Και γενικα σε ολους τους ελληνικους δρομους...Επισης με 170-200 σε βρεγμενο οδοστρωμα δεν πιανει ουτε abs ουτε esp, asr κτλ απλα ελπιζεις να πανε ολα καλα! και τα αφηνεις στην τυχη ολα
Προσοχη....Τουλαχιστον μν το προσπαθησουν ολοι οσοι εχουν bravo η παρομοιας ικανοτητας αυτοκινητα.Ωπα παιδιά....εδώ καραδοκεί ο κίνδυνος της παρεξήγησης!
Μην παρερμηνεύσουμε τα λεγόμενα και παρουσιασθεί η ολη υπόθεση ως προτροπή σε κόντρες-γκάζια-υπεροπτική οδήγηση κλπ κλπ.
Οτι γίνεται (από την πλευρά μου τουλάχιστον) γίνεται :χωρίς σταγόνα αλκοολ στο στομάχι , με εκτίμηση και αξιολόγηση των ειδικών συνθηκών του δρόμου και της κίνησης , σε ΕΟ με ελάχιστη ή υποτονική κίνηση , σε ορεινές διαδρομές που γνωρίζω , σίγουρα όχι σε περιοχές τύπου Λιμανάκια κλπ , χωρίς άλλες σκέψεις στο κεφάλι (δουλειά,σπίτ κλπ) , και με σεβασμό στους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου .
Παρ όλα αυτά φίλε 106...το abs και το esp δούλεψαν στα 150 της υπό βροχής ΕΟ. Σίγουρα αυτό δεν σημαίνει κάτι και ο παράγοντας τύχη είναι καθοριστικός.Όπως και ο παράγοντας εμπειρία.Η οδήγηση έχει πάρα πολλές ομοιότητες με ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.Μόνο που εκεί δεν διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές. -
..... απλα μην το περναμε το μηνυμα σε στυλ μαγκιας αυτοκινητου...γιατι διαβαζουν πολλοι.
Ελπιζω να με καταλαβαινεις -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
.........απλα μην το περναμε το μηνυμα σε στυλ μαγκιας αυτοκινητου...γιατι διαβαζουν πολλοι.
Ελπιζω να με καταλαβαινεις+1000
-
Μακάρι να είχαμε επιλογές για διαδρομές όπως αυτή ...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
ποσο ηλικιωμενος δηλαδη ??
Γεννημένος προ της προσεληνώσεως....
-
Πωπω!! Εσυ δεν εισαι ηλικιωμενος, αρχαιος εισαι
(πλακα κανουμε ετσι! Εισαι οσο αισθανεσαι )
μ αρεσε το **αρχαίος**!!!
Πάντα ένιωθα απροσδιόριστα ως προς την ηλικία μου....λέτε να είναι κακό αυτό?...
-
Παιδιά καλημέρα!
Κανένα 'ευχάριστο' έχουμε από τις αντιπροσωπείες σας?....
(συγνώμη για τα 'πολαπλά' ποσταρίσματα.... ) -
Σημερα με πηραν τηλεφωνο και πηγα στην αντιπροσωπια και πηρα κατι εγραφα για να μου παρουν το παλιο μπραβο πισω. Μου ειπαν να τα φερω αμεσα γιατι σε 2-3 μερες φτανει η Μονικα!!
Αντε να δουμε!!
-
Σημερα με πηραν τηλεφωνο και πηγα στην αντιπροσωπια και πηρα κατι εγραφα για να μου παρουν το παλιο μπραβο πισω. Μου ειπαν να τα φερω αμεσα γιατι σε 2-3 μερες φτανει η Μονικα!!Αντε να δουμε!!
Monica προ των πυλών!!!
-
Παραλαμβάνω Παρασκευή (καλώς εχόντων των πραγμάτων)....
Μου την έφεραν σήμερα λέγοντας μου ότι τελικά θα πρέπει να αρκεστό στην δική τους ασφάλεια για τουλάχιστον 6 μήνες.... Πράγμα καρα παράνομο.... Αλλά... 'με αυτό το επιτόκιο κλπ κλπ κλπ'... Βαριεμαι τρέλα να κάνω φασαρία...
Ας μην το έχουν έτοιμο, πινακιδωμένο πρωί πρωί Παρασκευή και θα διαβάσετε πολλές πικάντικες ιστορίες...
-
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!
Θα το παρεις πριν απο μενα????
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Παραλαμβάνω Παρασκευή (καλώς εχόντων των πραγμάτων)....Μου την έφεραν σήμερα λέγοντας μου ότι τελικά θα πρέπει να αρκεστό στην δική τους ασφάλεια για τουλάχιστον 6 μήνες.... Πράγμα καρα παράνομο.... Αλλά... 'με αυτό το επιτόκιο κλπ κλπ κλπ'... Βαριεμαι τρέλα να κάνω φασαρία...
Ας μην το έχουν έτοιμο, πινακιδωμένο πρωί πρωί Παρασκευή και θα διαβάσετε πολλές πικάντικες ιστορίες...
Προβλέπεται 'δύσκολο' Σαββατοκύριακο?
Αυτό με την ασφάλεια θα έπρεπε να το ψάξεις λίγο όμως.... -
Τι σας έχω, τι σας έχω: Επίδειξη της λειτουργίας του ESP σε ένα Bravo από...τον Fernando Alonso!
http://www.youtube.com/watch?v=4FDX2mgz ... q8xmnZ8RIM
-
Σιγα μωρε .....
Εγω το παω καλυτερα απο τον Αλονσο...
Fiat Bravο 2007