-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι λίγο να ανέβω Θεσσαλονίκη με νέο αυτοκίνητο και αθηναϊκές πινακίδες. Έχω πετύχει (παλαιότερα βέβαια) να σπάνε αυτοκίνητο στην παραλία μπροστά στις καφετέριες.
Στις διακοπές σκέφτομαι να κάτσω περαστικός ένα βράδυ αλλά σε ξενοδοχείο είτε με πάρκινγκ είτε εκτός πόλης.Το ότι θα είναι ασπρό-μαύρο (παοκτσιδικο) λέτε να μετράει???
@dickdick: ψιλοάκυρα αυτά που λες Ειδικά στις 3-4 τελευταίες συναντήσεις έχουν έρθει καμιά 10αριά καινούριες φάτσες και κανένας δεν τους δάγκωσε
-
Η μεγαλητερη απογοητευση απο το Μπραβο μου ειναι οτι ενω το εχω παραγγηλει στη Φιατ 1 μηνα τωρα, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ!!!!
Για πειτε μου, το golf θα το εκανε ποτε αυτο?? Πολυ μπροστα τελικα οι γερμανοι...
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Η μεγαλητερη απογοητευση απο το Μπραβο μου ειναι οτι ενω το εχω παραγγηλει στη Φιατ 1 μηνα τωρα, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ!!!!Για πειτε μου, το golf θα το εκανε ποτε αυτο?? Πολυ μπροστα τελικα οι γερμανοι...
Να πας να πάρεις Γκόλφω κύριε!!!
(μέχρι να πληρώσεις τα τέλη του 2011 θα το έχεις παραλάβει και θα σε λυπηθεί και η Μέρκελ!)Θα έρθει βρε , έτσι κι αλλοιώς 2μηνο δεν υπολόγισες για την αναμονή σου?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@dickdick: ψιλοάκυρα αυτά που λες Ειδικά στις 3-4 τελευταίες συναντήσεις έχουν έρθει καμιά 10αριά καινούριες φάτσες και κανένας δεν τους δάγκωσε
drdino@
ΟΚ επιφυλασομαι για την επομενη φορα.Δεν ειπα κατι ομως ουτε για να παρεξηγηθω με καποιον ουτε για να γινει κατι αλλο.Απλα ποτε μα ποτε δεν σας παιρνω χαμπαρι !
Και δεν φοβαμαι για δαγκωμα ,εχω κανει ολα τα εμβολια! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Για πείτε τώρα , ποια είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση που σας έχει δώσει το Bravo σας...Που δεν είναι τόσο καλό στα στροφιλίκια.
Από τα θετικά όμως, μπόλικα:
Κουκλί
Πολύ ευχάριστο και αρκετά καλοφτιαγμένο σαλόνι, σου φτιάχνει τη μέρα,
Πολύ καλός εξοπλισμός, σου κάνει τη ζωή εύκολη,
Πολύ άκαμπτο πλαίσιο, δίνει την αίσθηση πως είσαι μέσα σε ένα τανκ,
Είναι δυνατός ο tjet,
Στην εθνική είναι όλα τα λεφτά: πάει ΤΡΕΝΟ και έχει καλές ρεπρίζ μέχρι τα 150 χαωΓενικά, εξακολουθώ και πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες αγορές στα λεφτά του.
@blashyrkh: Υπομονή, σκέψου το καλοκαιράκι, εσύ και η καινούργια σου μπραβούρα...
-
Για πείτε τώρα , ποια είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση που σας έχει δώσει το Bravo σας...Το οτι δεν ειχα στανταρ την ηλιοροφη
-
Ρε παιδια, μολις εσκασε σμσ απο την SHELL και μου λεει οτι για σημερα εχει προσφορα την V-Power στην τιμη της απλης αμολυβδης. Ισχυει αυτο? Ειχα βγαλει καποτε μια καρτα και μαλον για αυτο μου τα πρηζουν.
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Που δεν είναι τόσο καλό στα στροφιλίκια.cosygatos....(μικρά ονόματα δεν έχετε βρε σεις? )...ανέλυσέ το λίγο αυτό...
-
Που δεν είναι τόσο καλό στα στροφιλίκια.
Τι εννοεις;Τι δεν σε ικανοποιει;
Από τα θετικά όμως, μπόλικα:
Κουκλί
Πολύ ευχάριστο και αρκετά καλοφτιαγμένο σαλόνι, σου φτιάχνει τη μέρα,
Πολύ καλός εξοπλισμός, σου κάνει τη ζωή εύκολη,
Πολύ άκαμπτο πλαίσιο, δίνει την αίσθηση πως είσαι μέσα σε ένα τανκ,
Είναι δυνατός ο tjet,
Στην εθνική είναι όλα τα λεφτά: πάει ΤΡΕΝΟ και έχει καλές ρεπρίζ μέχρι τα 150 χαω
Και πολυ παραπανω απο τα 150 χαω εχει παρα πολυ καλες ρεπριζ
Γενικά, εξακολουθώ και πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες αγορές στα λεφτά του.@blashyrkh: Υπομονή, σκέψου το καλοκαιράκι, εσύ και η καινούργια σου μπραβούρα...
-
Ομολογώ ότι τη μεγαλύτερη απογοήτευση την πήρα από το κοπάνημα του ημιάκαμπτου και δευτερευόντος από το ...σταχτοδοχείο!
Σε όλους τους άλλους τομείς (απόδοση κινητήρα , οδηγική απόλαυση , ποιότητα εσωτερικού , στιβαρότητα αμαξώματος , design , σχέση τιμής - απόδοσης , κατανάλωση κλπ ) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. -
Ομολογώ ότι τη μεγαλύτερη απογοήτευση την πήρα από το κοπάνημα του ημιάκαμπτου και δευτερευόντος από το ...σταχτοδοχείο!
Σε όλους τους άλλους τομείς (απόδοση κινητήρα , οδηγική απόλαυση , ποιότητα εσωτερικού , στιβαρότητα αμαξώματος , design , σχέση τιμής - απόδοσης , κατανάλωση κλπ ) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Στον ημιακαμπτο συμφωνω και εγω αλλα το ηξερα.Το τασακι μου τη σπαει αλλα δεν με πειραζει γιατι δεν καπνιζω στο αυτοκινητο!
-
Ξερω οτι το κοπανημα του ημιακαμπτου ειναι κοινο προβλημα στα μπραβο αλλα ειναι οντος τοσο χαλια?? Στο facelift ειπαν οτι αλαξαν κατι συνδεσμους πισω και εξαληφτηκε το προβλημα. Δεν θα επρεπε να κανουν αυτη την αλαγη και στα παλιοτερα μπραβο?
-
Που δεν είναι τόσο καλό στα στροφιλίκια.
cosygatos....(μικρά ονόματα δεν έχετε βρε σεις? )...ανέλυσέ το λίγο αυτό...
Την έχω ξαναπει την άποψή μου ρε συ. Δεν έχεις καλή αίσθηση ούτε από το τιμόνι ούτε από το αμάξωμα για τη δυναμική του αυτοκινήτου και την κατάσταση των τροχών. Δε μπορείς (εγώ τουλάχιστον...) να τοποθετήσεις την ουρά του αυτοκινήτου. Με τίποτα! Κατά τα άλλα, κρατήματα έχει πολύ καλά και ροπή μπόλικη, και πας γρήγορα. Απλά, πας κρατημένος και δεν το φθαριστιέσαι.
-
Ένα μικρομεσαίο οικογενειακό αυτοκίνητο είναι.Δεν είναι κανένα πισωκίνητο να παίζουμε με την ουρά του (και μετά κάποια στιγμή να τη βρούμε μπροστά μας!)
-
Ένα μικρομεσαίο οικογενειακό αυτοκίνητο είναι.Δεν είναι κανένα πισωκίνητο να παίζουμε με την ουρά του (και μετά κάποια στιγμή να τη βρούμε μπροστά μας!)Ίσως να έχεις δίκιο. Δεν έχω οδηγήσει και τα άπειρα αυτοκίνητα για να πως πως είμαι σίγουρος. Αλλά, ρε γαμώτο, έχω χειρότερη αίσθηση από ότι είχα με το...Punto! Και βασικά, σχεδόν από οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχω οδηγήσει. Και, αφού η άποψή μου συμφωνεί και με όσα έχω διαβάσει για το Bravo, ανεξαιρέτως περιοδικού και συντάκτη, και το έχω και 16 μήνες τώρα και ξέρω πια τι καπνό φουμάρει, τότε πολύ απλά είμαι σίγουρος για αυτό που λέω.
-
Ειπαν οτι εκαναν μετατροπες στο facelift και στο συστημα διευθυνσης και εδωσαν μια πιο 'βαρια' αισθηση στο τιμονι. Αντε να δουμε!
Στην αντιπροσωπια που πηγα χτες, ειχε test drive την ΜΙΤΟ την τριφυλλατη με 170 αλογατα στο multiair. Να παω για να την οδηγησω ή οχι γιατι θα ξενερωσω μολις παρω το μπραβο???
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Ειπαν οτι εκαναν μετατροπες στο facelift και στο συστημα διευθυνσης και εδωσαν μια πιο 'βαρια' αισθηση στο τιμονι. Αντε να δουμε!Στην αντιπροσωπια που πηγα χτες, ειχε test drive την ΜΙΤΟ την τριφυλλατη με 170 αλογατα στο multiair. Να παω για να την οδηγησω ή οχι γιατι θα ξενερωσω μολις παρω το μπραβο???
Να πας , να πας..και μετά βόλτα από το Τοπικό με τα ΑR...να πεις τις εντυπώσεις σου!
-
Ειπαν οτι εκαναν μετατροπες στο facelift και στο συστημα διευθυνσης και εδωσαν μια πιο 'βαρια' αισθηση στο τιμονι. Αντε να δουμε!
Στην αντιπροσωπια που πηγα χτες, ειχε test drive την ΜΙΤΟ την τριφυλλατη με 170 αλογατα στο multiair. Να παω για να την οδηγησω ή οχι γιατι θα ξενερωσω μολις παρω το μπραβο???
Να πας , να πας..και μετά βόλτα από το Τοπικό με τα ΑR...να πεις τις εντυπώσεις σου!
Σωστά. Ποτέ ένα test-drive δεν είναι κακό. Και μην ξεχνάς πως στην μπραβούρα χωράνε μια χαρά 4 με αβέρτα μπαγκάζια, ενώ στο μιτο είναι πολύ πιο στριμόκωλα τα πράγματα, αφού είναι μικρότερης κατηγορίας αμάξι. Εγώ φοβάμαι τη μικρή τζούλια τι κακό θα μας κάνει, υπάρχει και κρίση...
-
..... Εγώ φοβάμαι **τη μικρή **τζούλια τι κακό θα μας κάνει, υπάρχει και κρίση...Εννοείς την 120άρα?
Σε τι τιμή θα έρθει? -
Η μηπως ενοεις την Αλεξανδρατου??
Κουκλα η τζουλια παντος, αλλα πολλα τα φραγκα (μαλον). Αν ειναι να την παρεις, το 1,75ΤΒ ειναι μονοδρομος. Το επομενο αυτοκινητο μου (σε καμια 10αρια χρονια χεχε!!) θα ειναι.
Fiat Bravο 2007