-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τόσο περίεργο σου φαίνεται αμάξι που έχει παρουσιαστεί τόσο καιρό πιο μετά να είναι καλύτερο; Έτσι και αλλιώς ο μπράβουρας, όσο τίμια επιλογή και αν είναι, δεν χτυπάει κορυφή........παίζει όμως στα ίσια!Παρουσιάστηκε το 07 και το Astra το 10 (ουσιαστικά είναι έτοιμο από το 09) σιγά τις δραματικές διαφορές...τεντώνουμε λίγο το αμάξωμα για να κερδίσουμε λίγο χώρο για τα γόνατα , χάνουμε από το χώρο αποσκευών φτιάχνουμε και ένα κιβώτιο μακρύυυυυυυ....και όλα τέλεια (άντε να βγεί και αυτοκίνητο της χρονιάς).
-
drdino@
Τωρα θα φωναξω το corsair να σε διωξει αντε γιατι πολλα μας τα πες
-
Έχει κοψομεσιαστεί αυτός, οπότε προς το παρόν o corsair: http://www.youtube.com/watch?v=cJgeJf05o1g
-
Drdino....αφιερωμένο
http://www.youtube.com/watch?v=spztpWD7pvU
κάνουμε και λίγη πλάκα ενίοτε....
και ο φτωχός συγγενής
Youtube Video -
Πας καλά, βάζεις το ντολμαδάκι στο θέμα του πλέον όμορφου της κατηγορίας;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πας καλά, βάζεις το ντολμαδάκι στο θέμα του πλέον όμορφου της κατηγορίας;Μπααα...είδαμε το Φως το Αληθινόν?!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πας καλά, βάζεις το ντολμαδάκι στο θέμα του πλέον όμορφου της κατηγορίας;Ειναι προδοτης και ιεροσυλος μην τον βλεπεις κατω απο ατο τον αθωο μανδυα!
Αντε ..........τον αλητη!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πας καλά, βάζεις το ντολμαδάκι στο θέμα του πλέον όμορφου της κατηγορίας;Mέχρι και ο Γερμανός παρα-**μιλάει **...Ιταλικά!
Youtube Video -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πως φτάνει κανείς στην επιλογή αυτόματου?Από αυτούς που ξέρω με αυτόματα (συγγενικό περιβάλλον), οι δύο έχουν κινητικό πρόβλημα και ο τρίτος απλώς είχε σκάσει από προβλήματα με χειροκίνητο και από τότε φυσικά δεν το αλλάζει.
Δεν μιλάμε για αυτούς που πήραν τζιπ, πολυτελή κλπ. όπου αλλάζουν τα πράγματα.
-
δεν ξερω ρε παιδια...
Καλο το αυτοματο, ειχα σε ενα παλιο μου αμαξι. Εβαζα το cruise control στα 60, στο ενα χερι καφε και στο αλλο τσιγαρο (το τιμονι με το γονατο) και μιλουσα και στο κινητο! Καλη η ευκολια αλλα αν δεν εχει συμπλεκτη το αυτοκινητο πιστευω οτι χανεις πολυ στον ελεγχο του.
Γνωμη μου... -
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
δεν ξερω ρε παιδια...
Καλο το αυτοματο, ειχα σε ενα παλιο μου αμαξι. Εβαζα το cruise control στα 60, στο ενα χερι καφε και στο αλλο τσιγαρο (το τιμονι με το γονατο) και μιλουσα και στο κινητο! Καλη η ευκολια αλλα αν δεν εχει συμπλεκτη το αυτοκινητο πιστευω οτι χανεις πολυ στον ελεγχο του.
Γνωμη μου...Την τυροπιτα που την ακουμπαγες;
-
δεν ξερω ρε παιδια...
Γνωμη μου...Συμφωνώ απόλυτα ....στο τελευταίο!!!Πάντως αν σκοπεύει κανείς να κάνει τα ίδια σε Bravo με κλασσικό κιβώτιο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
δεν ξερω ρε παιδια...
Και το φορητό στα πόδια!
-
Η τυροπιτα ηταν στου συνοδηγου!!!
Υποψιν, ολα αυτα οταν ημουν φοιτητης και το πανεπιστημιο ηταν ΕΚΤΟΣ πολης, και πηγαινα καθε πρωι με ΜΗΔΕΝΙΚΗ κινηση. Δεν ειμαι κανενας καγκουρας σαν αυτους που κοροϊδευουμε!!
Παντος για μενα το χειροκινητο κιβωτιο ειναι μονοδρομος. Στα 50 μου θα το ξανασκευτω. -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
δεν ξερω ρε παιδια...
Και το φορητό στα πόδια!
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ το ζηλεύω λίγο το DSG .....
Άλλη αίσθηση για κάποιον που κυκλοφορεί 80% σε κίνηση.
Αντώνη, πάρε τηλέφωνο και ρώτα σε τι status είναι η παραγγελία σου....
10 : Heavy Variability, Confirmed Order. Fiat has your order but it can still be changed
13 : Light Variability, Confirmed Order. This is the point where only limited changes to your order can now happen.
16 : Fixed, Confirmed Order. your order is now fixed and can no longer be changed with regards factory spec.
20 : Built, Fairly self explanatory.
30 : Shipment, At dock waiting to get on a boat.
35 : Transit, On the water bobbing
40 : Arrived, At the docks
45 : Ready, Car is waiting for collection by transport company.
50 : With Delivery Instruction, Delivery instruction has been sent to transport company.
55 : Goods Out, Car is on a transporter on its way to your dealer
60 : Arrival at Dealership, Yay! From Status 60 till you pick up your car is now dependent on what dealership options you have, how efficient your dealer is and when you want to pick it up.
-
Status....στρωσίματος....
-
Λες ε??
Θα παρω, να δω πως παει μπας και παρω και κανενα εξτρα δωρο. Τι στο καλο? Απο βιδα να ειχαν ξεκινησει να το φτιαχνουν, θα ειχαν τελειωσει μεχρι τωρα!! Αμαν αυτη η Φιατ! -
Πότε έχεις κάνει την παραγγελία?
http://www.youtube.com/watch?v=eHNIbq2DQ3E&feature=related
Youtube Video -
Μ.Τριτη. Γιατι?
-
Μ.Τριτη. Γιατι?ε...βιάζεσαι μάλλον!!
Fiat Bravο 2007