-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Προφανώς σου αρέσουν βουνά άγρια και πραγματικά μεγάλα. Το Πήλιο είναι βουνό-μπιζουδάκι συγκριτικά με τα θηρία της οροσειράς της Πίνδου. 1400μ. ύψος έχει όλο κι'όλο! Όμως, δίπλα στη θάλασσα, με θέα το Αιγαίο, έχεις ορεινά και καταπράσινα τοπία και γραφικά παραδοσιακά χωριά. Το χειμώνα έχει χιονοδρομικό και το καλοκαίρι κατεβαίνεις και κάνεις μπάνιο στις παραλίες-στο ίδιο μέρος! Δεν είναι πολλά τα μέρη που να τα έχουν όλα αυτά ταυτόχρονα. Αυτό είναι η γοητεία του Πηλίου.
Η Αργιθέα δείχνει σούπερ πάντως!Όντως τα προτιμώ!
Συμφωνώ ότι το Πήλιο είναι 'βατό' και έχει το πλεονέντημα της θάλλασας.Οι παραλίες του όμως δεν με ενθουσίασαν.Γούστα είναι αυτά.Εμένα με κατενθουσίασαν πάντως, τον Ιανουάριο που πήγα... Έπιασα 2 σαργούς 1,3kg σύνολο που καταναλώθηκαν άμεσα σε ταβερνάκι της περιοχής...
-
Ο χρήστης sixoremenos έγραψε:
Εμένα με κατενθουσίασαν πάντως, τον Ιανουάριο που πήγα...
Έπιασα 2 σαργούς 1,3kg σύνολο που καταναλώθηκαν άμεσα σε ταβερνάκι της περιοχής...
....απ αυτή τη σκοπιά ..συμφωνώ απόλυτα!!! -
Έργα Φωτοσοπά ....
-
Τελικα το Bravo ειναι ενα απο τα μοντελα σταθμος για τη Fiat η' ειμαι υπερβολικος;Το θετω σαν θεμα συζητησης και οχι σαν αποτελεσμα καποιας συλογιστικης πορειας.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Τελικα το Bravo ειναι ενα απο τα μοντελα σταθμος για τη Fiat η' ειμαι υπερβολικος;Το θετω σαν θεμα συζητησης και οχι σαν αποτελεσμα καποιας συλογιστικης πορειας.Φαντάζομαι ότι το Bravo μαζί με το προηγούμενο Punto (προ Grante Punto) σηματοδοτούν μια προσπάθεια αναβάθμισης της εικόνας της Fiat με αξιόπιστα και αρκούντως δυναμικά αυτοκίνητα.
Προσωπικά πιστεύω οτι η Fiat πρέπει να διευρύνει λίγο ακόμα την γκάμα της (και προς τα πάνω και προς τα κάτω). -
Οριστε και μερικες φωτο απο το ''Τιγρη'' απο ενα ταξιδακι στην Αλεξανδρουπολη (χωρις πινακιδες ακομα) και απο το γκαραζ στο σπιτι μου.
http://xs.to/image-6FD3_4BC4CB00.jpg
http://xs.to/image-0B3B_4BC4CB00.jpg
http://xs.to/image-B877_4BC4CB00.jpg
http://xs.to/image-2786_4BC4CB00.jpg
http://xs.to/image-1361_4BC4CB00.jpg
http://xs.to/image-2697_4BC4CB00.jpg
Υ.Γ. Δεν ξερω αν εχει πετυχει το τολμημα ,ειναι η πρωτη φορα που ανεβαζω φωτο στο φορουμ.Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Φαντάζομαι ότι το Bravo μαζί με το προηγούμενο Punto (προ Grante Punto) σηματοδοτούν μια προσπάθεια αναβάθμισης της εικόνας της Fiat με αξιόπιστα και αρκούντως δυναμικά αυτοκίνητα.
Προσωπικά πιστεύω οτι η Fiat πρέπει να διευρύνει λίγο ακόμα την γκάμα της (και προς τα πάνω και προς τα κάτω).Οι ρολοι μεσα στο Grupo Κωνσταντινε ειναι ξεκαθαρισμενοι οσον αφορα το που απευθεινεται η καθε εταιρια απο τις τρεις που το απαρτιζουν.Το θεμα ειναι οτι κρινοντας αντικειμενικα καποια πραγματα και εχοντας ως σημειο αναφορας το VAG (θελοντας και μη αυτο ειναι το σημειο αναφορας) παλι ειναι πισω.Και εξηγουμαι.Καποια στοιχεια απο το εσωτερικο του ειναι ''κλεμενα'' π.χ. τα κοκκινα σποτακια στη πλαφονιερα τα ειχα δει 2 χρονια πριν το Bravo στο Eos,τα αντιστοιχα ''γρηγορα'' του VAG με ενα προγραμμα 1ο σταδιο φτανουν τα 190 και τα 200 + αλογα οταν εσυ για να φτασεις εκει κανεις του κοσμου τις μοντιφες και πληρωνεις του κοσμου τα λεφτα σε βελτιωσεις παιζοντας και τη διαρκεια του κινητηρα σου.Μπορει τα παραδειγματα να ειναι ασταθη η' αδυναμα η' ατοπα αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω.Σαν να μην υπαρχει θεληση για αναβαθμιση της Fiat.Επρεπε να βγαλει δηλαδη το Stilo με το κινητηρα που φορουσε το δικο μου το Punto (1242 κ.εκ. 60 αλογα) να μην πουλησει οσο περιμενε και μετα να ξυπνησει και να βγαλει το Bravo;
Αποριες και προβληματισμοι.............................
-
http://xs.to/image-6FD3_4BC4CB00.jpg
Οι ρολοι .... ειναι ξεκαθαρισμενοι οσον αφορα το που απευθεινεται η καθε εταιρια απο τις τρεις που το απαρτιζουν.
.... το VAG (θελοντας και μη αυτο ειναι το σημειο αναφορας) παλι ειναι πισω.Και εξηγουμαι.Καποια στοιχεια απο το εσωτερικο του ειναι ''κλεμενα'' π.χ. τα κοκκινα σποτακια στη πλαφονιερα τα ειχα δει 2 χρονια πριν το Bravo στο Eos,
.....τα αντιστοιχα ''γρηγορα'' του VAG με ενα προγραμμα 1ο σταδιο φτανουν τα 190 και τα 200 + αλογα οταν εσυ για να φτασεις εκει κανεις του κοσμου τις μοντιφες και πληρωνεις του κοσμου τα λεφτα σε βελτιωσεις παιζοντας και τη διαρκεια του κινητηρα σου.
Σαν να μην υπαρχει θεληση για αναβαθμιση της Fiat.Αυτήν βρε την έχουμε ήδη δεί!!!
Φρέσκο πράγμα θέλουμε!
Οι ρόλοι είναι θέμα ερμηνείας και προσαρμοσιμότητος.
Αντιγραφή?...δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα, ο κόσμος του design είναι τόσο ίδιος όσο και διαφορετικός.
(πχ... εμένα το Golf 1 g για παράδειγμα μου μοιάζει με αντιγραφή του 127).
Δεν νομίζω ότι στη λογική των κατασκευαστών είναι οι 'βελτιώσεις' που ειχειρούν διάφοροι αξιόπιστοι η μη οίκοι με προγράμματα κλπ., να είναι ευπρόσδεκτες.
Ναι εκείνο που προσάπτω στο Γκρούπο είναι η αδυναμία έγκαιρης αντίδρασης.
Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί σύντομα σ αυτό τον τομέα.YΓ.Καλά τα πήγες!!!...απλά στην αρχή δεν εμφανίστηκαν όλες!
-
Η fiat μάλλον δεν ενδιαφέρεται και τόσο για το c segment - η δύναμη της είναι στα a και b segments (panda, 500αράκι και punto τα πανε μια χαρά, νομίζω ψήνεται και το UNO). Ίσως και απλά να μη μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε αυτή την κατηγορία, δεν ξέρω. Πάντως, δεν καταξοδευτηκε για να αναπτύξει το bravo, σε 18 μήνες το έκανε (απίστευτα μικρός χρόνος) και κάτι λίγες εκατοντάδες μύρια πήγε το μαλλί. Αν θυμάμαι καλά έκανε break even με...90.000 αυτοκίνητα,δηλ. Μέσα στον 1ο χρόνο έκανε απόσβεση της επένδυσης! Και δεν κάνει καμία κίνηση για να ανανεώσει το ενδιαφέρον για το bravo. Ενταξυ, είναι και καινούργιο μοντέλο, μέχρι να εδραιωθει στη συνείδηση του κόσμου θέλει καιρό, ειδικά δεδομένης της φήμης της fiat περί αξιοπιστίας. Μάλλον σε αυτή τη φάση θα αφήσουν την τζιουλιεττα να κάνει τη δουλειά, και ίσως το bravo να ακούγεται καλύτερα ως το φτηνό αλλά τίμιο αντίστοιχο.
Όσο για τις αναβαθμισεις, με ένα προγραμματακι πας χαλαρά από τα 150 στα 180 αλογακια. Δεν γινεται κάτι διαφορετικό στους tsi. Επιπλέον, ο tjet είναι πολύ πιο απλός, πιο χαμηλή συμπίεση και έχει και μπλοκ από χυτοσιδηρο, πιο πολύ θα φοβόμουν τον tsi.
-
Θα ριξω περισσοτερη τεχνη στην επομενη εκδρομη το υποσχομαι!!!!!
Συμφωνω σε αυτο που λες τα παραδειγματα τα εδωσα για να υποστηριξω αυτο ακριβως που ειπες ''η αδυναμία έγκαιρης αντίδρασης''.Γιατι να μην ειναι πρωτοποροι ,τεχνολογικα ως επι το πλειστον γιατι σχεδιαστικα δεν τιθεται θεμα , και να ειναι ακολουθοι της καθε μουντης,αχρωμης,και πανακριβης Γερμανικης δημιουργιας;Προσωπικα καθε μερα χαιρομαι που το αγορασα και ακριβως αυτη η χαρα και το μερακι που του εχω με κανουν να γινομαι τριχας ωρες - ωρες.
Και για να ελαφρυνω αυτο το κλιμα εντονου προβληματισμου και φιλοσοφικης διαθεσης.......................
Εχθες mercedes SLK 1η,εγω 2ος και μια BMW 3αρα αγνωστων στοιχειων 3η (ειμασταν στη σειρα) στην τερμα αριστερη λωριδα του περιφερειακου καθως παμε για Φοινικα.Οι αντιδρασεις του πρωτου εκδηλωναν την απορια του που κατα πασα πιθανοτητα ηταν:ποσα θα το φτασει το κωλοπαιδο.Στο τελος εστριψα στην εξοδο για ε.ο. Μουδανιων-Χαλκιδικης και τους εχασα.Ωραια ηταν αλλα δεν το χαρηκα γιατι δεν περιμενα πως θα τσιμπουσε ο Mercedακιας και θα κοντραριζε.Δεν ξερω ποιο θα ηταν το αποτελεσμα και ουτε με ενδιαφερει απλα δεν ημουν ετοιμος............................και οταν με πιεζουν δεν μπορω να λειτουργησω....................
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Όσο για τις αναβαθμισεις, με ένα προγραμματακι πας χαλαρά από τα 150 στα 180 αλογακια. Δεν γινεται κάτι διαφορετικό στους tsi. Επιπλέον, ο tjet είναι πολύ πιο απλός, πιο χαμηλή συμπίεση και έχει και μπλοκ από χυτοσιδηρο, πιο πολύ θα φοβόμουν τον tsi.
Εχω διαβασει οτι με απλο προγραμμα και τιποτα αλλο τα 160αρια φτανουν τα 200+ αλογα για αυτο το λεω.Αν θυμαμαι καλα στο scirocco club το ειχα δει.
-
Κωστα Ασανακη σε βλεπω online.Τι λεει το προγραμμα;Πως παει;
-
Κωστα Ασανακη σε βλεπω online.Τι λεει το προγραμμα;Πως παει;Λες να έκανε...μπαμ?!
Πλάκα κάνουμε!
Εγώ πάντως θέλω ένα 2θέσιο (καθαρά 2θέσιο όμως) κουπέ από τη Fiat , όπως θέλω και ένα τίμιο Uno και ναι....τον αντικατστάτη του Bravo πριν το 2012.
Τι έγινε αλήθεια με την 'κόντρα'?.
Υ.Γ :ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ τσιρότο ΡΕ!!
( ) -
Εγώ πάντως θέλω ένα 2θέσιο (καθαρά 2θέσιο όμως) κουπέ από τη Fiat
Σαν αυτο?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγώ πάντως θέλω ένα 2θέσιο (καθαρά 2θέσιο όμως) κουπέ από τη Fiat
Σαν αυτο?
Δεν εμφανίζεται....
Οκ...εμφανίστηκε.
...ίσως όχι τόσο σκληροπυρηνικό...δεν ξέρω.
Θα προτιμούσα κάτι σ αυτό το στυλάκι (ως ιδέα).
αν και ένα τέτοιο....
θα ήταν.... -
Εγώ θα προτιμούσα κάτι σαν το πρωτότυπο της LANCIA για την νέα Fulvia που ποτέ δεν προχώρησε.
Μια τεχνική ερώτηση. Έχει κανείς πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά? περίεργες αυξομειώσεις της τάσης, Blue&Me που δεν δουλεύει καλά, μειωμένη απόδοση χωρίς προφανή λόγο, ασταθές ρελαντί ότι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση τάσης, κλπ κλπ ???
Με αφορμή κάτι που διάβασα σε ελληνικό forum (http://fiatperformanceclub.forumotion.com), έψαξα λίγο παραπάνω τα προβλήματα που παρουσιάζουν συνήθως τα Bravo (αλλά νομίζω ότι ισχύει για όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα).
Τα ηλεκτρονικά είναι όλο και περισσότερα τα τελευταία χρόνια (η εκδίκηση της microsoft σύμφωνα με το γνωστό ανέκδοτο) και αντίστοιχα περισσότερα είναι και τα προβλήματα.
Καμία όμως σχέση με τα κλασσικά θεματάκια της Fiat των προηγούμενων ετών!
Μόνο μπλε οθόνη δεν έχω ακούσει να έχει δει κάποιος... και αυτό μάλλον γιατι η οθόνη του bravo είναι κόκκινη!!!
Μήπως θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τρόπους προστασίας των ηλεκτρονικών εκτός των μηχανικών μερών??
Τι άλλο μπορεί να σημαίνει πχ, η προβληματική χρήση του Blue&Me που χρειάζεται 'hard reset' (δηλαδή 15 λεπτά με βγαλμένο πόλο μπαταρίας) για να επανέλθει. Πιο είναι το πρώτο που κοιτάμε σε ένα pc όταν κάνει κόλπα? Ή το software ή η τροφοδοσία.
Διάβασα για καλύτερες μπαταρίες, σταθεροποιητές τάσης, γειώσεις, μέχρι και για ups. Που όσο και αν ακούγονται αστεία μια και μιλάμε για αυτοκίνητα και όχι για PCιά.... μήπως ????
Μάλλον στα 'Τεχνικά' έπρεπε να το γράψω αυτό...... ή μήπως στον 'Αντίλογο'.....
Αντί να κοιτάμε για καλύτερα λάδια κοιτάμε για καλύτερο τροφοδοτικό......
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Έχει κανείς πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά? περίεργες αυξομειώσεις της τάσης, Blue&Me που δεν δουλεύει καλά, μειωμένη απόδοση χωρίς προφανή λόγο, ασταθές ρελαντί ότι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση τάσης, κλπ κλπ ???::::::μια και μιλάμε για αυτοκίνητα και όχι για PCιά.... μήπως ????
...... :ysterical
Αντί να κοιτάμε για καλύτερα λάδια κοιτάμε για καλύτερο τροφοδοτικόΤα παράπονα στον Δήμαρχο!!!... ?(βλ. Μπιλ Γκέιτς).
Παίρνει μπροστά ?
Φρενάρει?
Τραβάει? (όχι ζόρι)
Στρίβει?
Ε...αφού αυτά τα κάνει (όπως και τα προηγούμενα Fiatάκια)...είμαι οκ!!!
Εξ άλλου 23600 χλμ έχω σε 8 1/5 μήνες.....
ΥΓ: Εντάξει στο Fiatperfomanceclub τι περίμενες να διαβάσεις?...εκεί και τα Τσινκουετσέντο έχουν δεχθεί επεμβάσεις!!! -
Τα παράπονα στον Δήμαρχο!!!... ?(βλ. Μπιλ Γκέιτς).
Παίρνει μπροστά ?
Φρενάρει?
Τραβάει? (όχι ζόρι)
Στρίβει?
Ε...αφού αυτά τα κάνει (όπως και τα προηγούμενα Fiatάκια)...είμαι οκ!!!
Εξ άλλου 23600 χλμ έχω σε 8 1/5 μήνες.....
ΥΓ: Εντάξει στο Fiatperfomanceclub τι περίμενες να διαβάσεις?...εκεί και τα Τσινκουετσέντο έχουν δεχθεί επεμβάσεις!!!Καλά τα λες, και μπορεί να είναι υπερβολικοί στο Fiatperformance αλλά αν κοιτάξεις και σε αγγλικά και γερμανικά site θα δεις οτι τα βασικά προβλήματα προέρχονται συνήθως απο τα ηλεκτρονικά. Και όχι μόνο στα fiat....
πχ το hillholder δεν δουλεύει μετά απο βροχή, το eps δεν επανέρχετε μετά απο hard reset που έγινε για να φτιάξει το B&M που έκανε τα δικά του πριν, το ρελαντί ανεβοκατεβαίνει σύμφωνα με τον ρυθμό των alarm, η οθόνη αναβοσβήνει σαν Χριστογεννιάτικο δένδρο (typical CAN network error ... typical ?????), το μικρόφωνο έχει καεί 3 φορές μέσα στην εγγύηση, κλπ κλπ
-
Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα σε ηλεκτρονικά και παρελκόμενα αυτών.
(γι αυτό εγώ αποφεύγω τα αξεσουάρ).
Πάντως κάθε Κυριακή που το 'σκίζω' στα βουνά μας , με καλύπτει απόλυτα και αυτό κατ εμένα είναι αρκετό.
Φυσικά άλλοι κάτοχοι μπορεί να ζητούν άλλο πράγμα από τα οχήματά τους... -
Να δω τι θα λες όταν θα του μιλάω και θα μου απαντάει !!!!
Youtube VideoΌσο για τα βουνά........ θα μου δείξεις τι εννοείς απο κοντά ! (ευτυχώς που δεν μπαίνει εδώ ο tsilis και μπορώ να γράφω ότι θέλω)
30άντα και σήμερα.....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
:hahaiv:Να δω τι θα λες όταν **θα του μιλάω και θα μου απαντάει **!!!!
Youtube VideoΌσο για τα βουνά........ θα μου δείξεις τι εννοείς απο κοντά ! (ευτυχώς που δεν μπαίνει εδώ ο tsilis και μπορώ να γράφω ότι θέλω)
30άντα και σήμερα.....
'Τέλω λάντι - τέλω λάντι - βάλε Μπενζτίνι - βάλε μπεντζίνι'......
Ωραία !..να πάμε Τρίκαλα-Μεσοχώρα!!!
'tsilis'...ποιος είναι αυτός?
Άντε με το καλό!!!
Fiat Bravο 2007