-
Νομίζω ότι το άσπρο του Κωνσταντίνου είναι πανέμορφο. Εγώ όταν το πήρα δε θυμάμαι καθόλου να είχα προσέξει το άπρο ή νομίζω ότι δεν είχε βγει τότε μιας και ήμουν από τους πρώτους που το πήραν. Θα σου πρότεινα μια μεμβράνη σκούρα φιμέ στα τζάμια.Και κόβει ήλιο και δείχνει πολύ μουράτο. Ή τέλος πάντων πιο πολύ γιατί κι έτσι είναι μαμάτο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα, είναι η 120 και η 320 του NikosXXXΤο emotion έχει διαφορετικά καθίσματα από το sport;
διαφορετικά καθίσματα με διαφορετικά υφάσματα (ύφασμα με ανοιχτή πλέξη, και alcantara εξωτερικά) πιο 'σφιχτά' όχι όμως ιδιαίτερα bucket (βλ. Leon).
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Πάμε να δούμε Τιτανομαχία.....
Τι εννοεις;
μια παπαριά ταινία στο σινεμά...χαμένος χρόνος!...μην πάει κανένας σας!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
παιζει παντως μετα τις Ferrari το ποιο πολυφωτογραφημενο αμαξι να ειναι το Bravo του ΚωσταντινουΕίναι επειδή έχει γονίδια Ferrari....σαν μπασταρδάκι ένα πράγμα!!!
Βάλτε ρε και σεις καμιά φωτό από τα δικά σας....πως θα συντηρήσουμε το τοπικό?...με τους τριγμούς και τα κρεμασμένα καλώδια?
Αυτά θέλετε να εχετε σαν ανάμνηση?? -
-
[quote='nikolas87[/quote]
....ωραίος nikolas87...να το χαίρεσαι!
Άντε να μαζευόμαστε όλοι!!!! -
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Που εχει τραβηχτει αυτη η φωτο ρε Νικολα;
-
Θα βγείτε και γείτονες ε?
-
Μια φωτο απο ένα απο τα πρώτα MY2010 που ήρθαν.... Λευκό αλλά 120 dynamic.
Το ποστάρω για τα νέα φώτα σε σχέση και με το 500ρακι στο βάθος.
και μία που μου άρεσε..... απο το γερμανικό http://www.fiat-bravo.info
Maserati έχετε βρε, όχι φιατάκι !!!!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
και μία που μου άρεσε..... απο το γερμανικό http://www.fiat-bravo.info
**Maserati **έχετε βρε, όχι φιατάκι !!!!Καλά...απαράδεκτες φωτό οι Γερμαναράδες....
Αλήθεια αγοράζουν Fiat στη Γερμανία???
Τον Σεπτέμβριο του 09 που βρέθηκα εκεί τρόμαξα έως ότου δω Fiat!!
Kαι το πρωτο που είδα ήταν ένα...Uno!
.... για Maserati δεν ξέρω αλλά σίγουρα το πιο όμορφο μικρομεσαίο (και με αντικειμενικά κριτήρια). -
-
Όχι μόνο έχουν fiat (αναλογικά πάντα...) αλλά είναι και τρελαμένοι! Φαντάζομαι ότι δεν είδες γιατί τα κρατάνε κλεισμένα μέσα για να μην σκουριάζου!!
Αν προσέξεις θα δεις ότι έχουν στο forum και thread για συναντήσεις πλυσίματος !!!
-
-
Και μία από το δικό μου...
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Και μία από το δικό μου...Ωραίο...και με την ηλιοροφή του!!!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Που εχει τραβηχτει αυτη η φωτο ρε Νικολα;
Η φωτο ειναι τραβηγμένη στο κατέβασμα από Πορταριά για Βόλο (έχει ένα άνοιγμα εκεί με θέα ολη την πόλη). Τον γύρο του Πηλίου πρέπει να τον κάνει κάθε οδηγός που απολαμβάνει τις μικρές χαρές της οδήγησης. Ευτυχώς που έχουμε και έναν Χολομώντα εδώ κοντα εμεις...
-
+1
Ο γύρος του Πηλίου είναι καταπληκτικός από όλες τις απόψεις: το τοπίο είναι υπέροχο, τα χωριά είναι σχεδόν παραμυθένια (ααχχχ, Τσαγκαράδα... ), και από αυτοκινητιστικής άποψης, οι δρόμοι είναι ένα ατελείωτο τρελό στροφιλίκι, αλλά σχεδόν παντού έχουν καλή άσφαλτο και επαρκή σήμανση. Θα ξαναπάω κάποια στιγμή - και δεν το συνηθίζω να πηγαίνω δύο φορές στο ίδιο μέρος. -
Πήλιο : το καλοκαίρι του 2009 που πήγα (όχι με το Bravo) εφαγα μια απομυθοποίση σχετικά με το βουνό των Κενταύρων... ..ίσως να φταίει το γεγονός ότι έχω καλομάθει στα δικά μας βουνά. Επιφυλλάσομαι για μια φθινοπωρινή ή χειμωνιάτικη εξόρμηση μήπως και αλλάξω γνώμη.
Πρόταση: δοκιμάστε την περιοχή της Αργιθέας στο Ν.Καρδίτσας.
2 μικρά δείγματα...
τέλος το .... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πήλιο : το καλοκαίρι του 2009 που πήγα (όχι με το Bravo) εφαγα μια απομυθοποίση σχετικά με το βουνό των Κενταύρων... ..ίσως να φταίει το γεγονός ότι έχω καλομάθει στα δικά μας βουνά. Επιφυλλάσομαι για μια φθινοπωρινή ή χειμωνιάτικη εξόρμηση μήπως και αλλάξω γνώμη.
Πρόταση: δοκιμάστε την περιοχή της Αργιθέας στο Ν.Καρδίτσας.Προφανώς σου αρέσουν βουνά άγρια και πραγματικά μεγάλα. Το Πήλιο είναι βουνό-μπιζουδάκι συγκριτικά με τα θηρία της οροσειράς της Πίνδου. 1400μ. ύψος έχει όλο κι'όλο! Όμως, δίπλα στη θάλασσα, με θέα το Αιγαίο, έχεις ορεινά και καταπράσινα τοπία και γραφικά παραδοσιακά χωριά. Το χειμώνα έχει χιονοδρομικό και το καλοκαίρι κατεβαίνεις και κάνεις μπάνιο στις παραλίες-στο ίδιο μέρος! Δεν είναι πολλά τα μέρη που να τα έχουν όλα αυτά ταυτόχρονα. Αυτό είναι η γοητεία του Πηλίου.
Η Αργιθέα δείχνει σούπερ πάντως! -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Προφανώς σου αρέσουν βουνά άγρια και πραγματικά μεγάλα. Το Πήλιο είναι βουνό-μπιζουδάκι συγκριτικά με τα θηρία της οροσειράς της Πίνδου. 1400μ. ύψος έχει όλο κι'όλο! Όμως, δίπλα στη θάλασσα, με θέα το Αιγαίο, έχεις ορεινά και καταπράσινα τοπία και γραφικά παραδοσιακά χωριά. Το χειμώνα έχει χιονοδρομικό και το καλοκαίρι κατεβαίνεις και κάνεις μπάνιο στις παραλίες-στο ίδιο μέρος! Δεν είναι πολλά τα μέρη που να τα έχουν όλα αυτά ταυτόχρονα. Αυτό είναι η γοητεία του Πηλίου.
Η Αργιθέα δείχνει σούπερ πάντως!Όντως τα προτιμώ!
Συμφωνώ ότι το Πήλιο είναι 'βατό' και έχει το πλεονέντημα της θάλλασας.Οι παραλίες του όμως δεν με ενθουσίασαν.Γούστα είναι αυτά.
Fiat Bravο 2007