-
corsair iremise se parakalo! γραφω απο το pc μου και δεν εχω ελληνικα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
corsair iremise se parakalo! γραφω απο το pc μου και δεν εχω ελληνικα!εσυ τι δουλεια εχεις σε αυτο το τοπικ? Θα παρεις Bravo?
Αν οχι... ΔΙΝΕ ΤΟΥ... στα τσακιδια λεμε
-
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει στο BRAVO τι καρέ έχουν οι ζάντες, τι offset και τι φάρδος;
-
Ωραίο πράγμα οι απειλές.Ενημερώστε με τουλάχιστον και τι ποινές προβλέπονται.
Δεν είναι απειλές, σου εξηγήσαμε το γιατί και σου είπαμε πώς να το κάνεις γιατί στην αρχή έλεγες οτι δεν ήξερες το πως. Μπορείς να δείς τον κανονισμό για τα υπόλοιπα mod -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ενημερώστε με τουλάχιστον και τι ποινές προβλέπονται.Αν δεν χρησιμοποιείς ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ / QUOTES και δυσκολεύεις τους άλλους να διαβάζουν τις δημοσιεύσεις σου,
τότε προβλέπεται:
-
...καλό!
Η δυσκολία είναι υποκειμενικό μέγεθος. -
Έχω κάνει σχεδόν 10.000 km από τα τέλη Ιουνίου που το αγόρασα και εχθές άλλαξα λάδια, φίλτρο λαδιού και έγινε ένας τεχνικός έλεγχος στο αυτοκίνητο. Πλήρωσα περίπου 115€. Ακριβά θα έλεγα...
Το αυτοκίνητο πηγαίνει τέλεια και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο μηχανικός με ρώτησε αν το πατάω (του απάντησα ναι φυσικά!) και μου είπε να το κάνω γιατί έτσι πρέπει
Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου και μακάρι να μην βγάλει τίποτα το αυτοκίνητο!
Έχω το 120άρι και τραβάει το τιμόνι ακόμη και με αυτά τα άλογα σε επιταχύνσεις!
Λάστιχα έχω τα conti sportcontact 3 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Οι μόνες επισημάνσεις που έχω να κάνω είναι για το ταμπλό που χαράσσεται με το παραμικρό και μου έχει σπάσει τα νεύρα και το κοπάνημα στις ανωμαλίες του δρόμου, που βέβαια έχουν βάλει και το χεράκι τους οι 17άρες ζάντες...
-
Kαλά χιλιόμετρα να έχεις.
Βέβαια αυτό που είπε ο μηχανικός είναι κάπως...διφορούμενο!
Απροβλημάτιστα δείχνουν να είναι τα Bravo πράγματι.Έχω κάνει τα διπλάσια χιλιόμετρα στο ίδιο σχεδόν χρονικό διάστημα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Ναι πίσω (κυρίως) κοπανάμε και συμβάλλουν σ αυτό ζάντες και λάστιχα.
Ας είναι!! -
Ο χρήστης supergeorge έγραψε:
Το αυτοκίνητο πηγαίνει τέλεια και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο μηχανικός με ρώτησε αν το πατάω (του απάντησα ναι φυσικά!) και μου είπε να το κάνω γιατί έτσι πρέπει
Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου και μακάρι να μην βγάλει τίποτα το αυτοκίνητο!
Έχω το 120άρι και τραβάει το τιμόνι ακόμη και με αυτά τα άλογα σε επιταχύνσεις!
Λάστιχα έχω τα conti sportcontact 3 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Οι μόνες επισημάνσεις που έχω να κάνω είναι για το ταμπλό που χαράσσεται με το παραμικρό και μου έχει σπάσει τα νεύρα και το κοπάνημα στις ανωμαλίες του δρόμου, που βέβαια έχουν βάλει και το χεράκι τους οι 17άρες ζάντες...
πολυ ορθα μιλησε ο μηχανικος... Το σπας αφοβα... δεν εχει καμια αναγκη! Αυτο ελειπε αλλωστε εν ετη 2010.... Και στο Punto μου αλλωστε με το καλημερα το εσπασα, και ο κινητηρας πλεον ειναι στα 200κ χιλιομετρα. Δεν μασαει....
Βεβαια για το ταμπλο δεν ξερω..., δεν εχω επιβεβαιωσει ως τωρα αυτα που λεγονται. Μου πεταξαν με δυναμη κλειδια στο ταμπλο και δεν αφησαν το παραμικρο σημαδι. Βεβαια μεχρι να το τσεκαρω, ειχα αλλαξει 10 χρωματα...
-
Kαλά χιλιόμετρα να έχεις.
Βέβαια αυτό που είπε ο μηχανικός είναι κάπως...διφορούμενο!
Απροβλημάτιστα δείχνουν να είναι τα Bravo πράγματι.Έχω κάνει τα διπλάσια χιλιόμετρα στο ίδιο σχεδόν χρονικό διάστημα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Ναι πίσω (κυρίως) κοπανάμε και συμβάλλουν σ αυτό ζάντες και λάστιχα.
Ας είναι!!Ta continental δεν ειναι πιο μαλακα απο τα bridgestone;Εχω ριξει τις ελπιδες μου σε αυτο ,για οταν αλλαξω λαστιχα, οτι θα μαλακωσει το κοπανημα!
Υ.Γ.Ρε παιδια οι κωλοδρομοι της Θεσσαλονικης (μεσα στη πολη εννοω) δεν παιζονται!Μετα απο αρκετη ωρα λειτουργιας του αυτοκινητου (τα λαστιχα ζεστα-εστω και λιγο)επιταχυνω και προσφυση μηδεν.Μιλαμε για 3η και το λαμπακι του antispin υπερωρειες.Γαμωτο!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Υ.Γ.Ρε παιδια οι κωλοδρομοι της Θεσσαλονικης (μεσα στη πολη εννοω) δεν παιζονται!Μετα απο αρκετη ωρα λειτουργιας του αυτοκινητου (τα λαστιχα ζεστα-εστω και λιγο)επιταχυνω και προσφυση μηδεν.Μιλαμε για 3η και το λαμπακι του antispin υπερωρειες.Γαμωτο!
εεεεμμμ αμα επερνες το 1.4 με τα 90 αλογα δεν θα ειχες τετοιο προβληματα
ααα και τα Continental ειναι σαφως ποιο μαλακα απο τα Bridgestone! Βεβαια σε σας τους Sport τα πραγματα ειναι ποιο δυσκολα γιατι φορατε και ποιο σφιχτη αναρτηση σε σχεση με τα 120αρια. Βεβαια καπου με προβληματισε ο φιλος με το 120αρι παραπανω που παραπονιεται για κοπανημα. Οκ, δεν ειναι σιγουρα μαλακο... αλλα το να φτασεις να παραπονιεσαι για κοπανημα... χμμμ Δεν ξερω, δεν βλεπω στο 120αρι μου κατι ιδιαιτερο περαν της ταλαντωσης του πισω αξονα σε εγκαρσιες... Ειναι απλα σφιχτο setup... δεν το λες ομως ξερο, η σκληρο.
Τεσπα... το εχω ξαναπει... η λυση ακουει στα ελατηρια - αμορτισερ της Delta...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ναι ρε γαμωτο εχεις δικιο!
Δεν ειναι παντως σπαστικο;
-
Ναι ρε γαμωτο εχεις δικιο!
Δεν ειναι παντως σπαστικο;
ειναι γεγονος και μενα με εκπλησει... εκκινω επιτηδες μαλακα για να αποφυγω το antispin και ομως κανει την εμφανιση του και ας χαιδευω το γκαζι! Και αν σκεφτεις οτι φοραμε 225 λαστιχο...
ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ? ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΛΕΜΕ
-
Αϊντα οπελάααααραααααα. Ούπς λάθος
-
ειναι γεγονος και μενα με εκπλησει... εκκινω επιτηδες μαλακα για να αποφυγω το antispin και ομως κανει την εμφανιση του και ας χαιδευω το γκαζι! Και αν σκεφτεις οτι φοραμε 225 λαστιχο...
ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ? ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΛΕΜΕ
Θα συμφωνησω μαζι σου!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αϊντα οπελάααααραααααα. Ούπς λάθοςCorsair βλεπω οτι οι προκλησεις απο τους συμφορουμιτες συνεχιζονται.Τελος ,οι αμαρτιες του παρελθοντος θα σε κυνηγανε μια ζωη
-
Corsair βλεπω οτι οι προκλησεις απο τους συμφορουμιτες συνεχιζονται.Τελος ,οι αμαρτιες του παρελθοντος θα σε κυνηγανε μια ζωη
Dickdick άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι
-
Corsair βλεπω οτι οι προκλησεις απο τους συμφορουμιτες συνεχιζονται.Τελος ,οι αμαρτιες του παρελθοντος θα σε κυνηγανε μια ζωη
Dickdick άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι
-
Μάλλον υπάρχει επκάλυψη των δρόμων σας με λαδάκι....
Δεν δικαιολογείται τόσο σπινάρισμα.
Μελλοντικά ίσως κοιτάξω για κανένα ρυθμιζόμενο σετ ανάρτησης. -
Μάλλον υπάρχει επκάλυψη των δρόμων σας με λαδάκι....
Δεν δικαιολογείται τόσο σπινάρισμα.
Μελλοντικά ίσως κοιτάξω για κανένα ρυθμιζόμενο σετ ανάρτησης.μηπως εχεις χασει ισχυ στον κινητηρα? Αλλιως δεν γινεται... θα σπιναριζες... Για τρεχα για σερβις να στο κοιταξουν καλου κακου...
Fiat Bravο 2007