-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εντάξει , γραμμική ήταν η επιτάχυνση μέχρι τη μέγιστη ταχύτητα που πιάσαμε , δεν πιστεύω να δημιουργήσει προβλήματα ένα τέτοιο 'ζόρισμα'....χτύπα ξύλο!
Δηλαδή το πρόγραμμα αυτό στον 1.4 της Seat τη ροπή βγάζει?Αναλόγως την εταιρεία.. πχ μια απ τις πρώτες που έβγαλαν πρόγραμμα δίνει 28 κιλά ροπή απ τα μαμά 21-22 πόσο είναι.
Αρα καλά ακούν τ αυτάκια μου....τις Σειρήνες του Προγράμματος!
-
Βέβαια συγγνώμη λάθος μου, το παραπάνω νούμερο αφορά τη ροπή μαζί με εξάτμιση.
Χωρίς αλλαγή εξάτμισης η ροπή είναι με κορύφωση στα 24.5-25 κιλά και ιπποδύναμη 155 ίππους. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ξέρετε αν στον μπραβουρα αναβοσβήνουν τα φώτα των φρένων όταν ενεργοποιείται το esp;
Οχι... δεν αναβοσβηνει τιποτα οταν εμπλεκεται το ESP. Αναβοσβηνουν γρηγορα μονο σε εντονο πατημα φρενων τα φωτα των flash και οχι των φρενων!
Και πού το ξέρεις εσύ, στρίβεις πολλές φορές στο όριο με το esp να μπαίνει και το κεφάλι σου πίσω στο πορτμπαγκάζ;
Τα φλας στο φρενάρισμα πανικού είναι άλλο
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Βέβαια συγγνώμη λάθος μου, το παραπάνω νούμερο αφορά τη ροπή μαζί με εξάτμιση.
Χωρίς αλλαγή εξάτμισης η ροπή είναι στα 24.5-25 κιλά και ιπποδύναμη 155 ίππους.Δεν είδα κάτι πειραγμένο στην εξάτμιση.....τέλος πάντων , άς κάνουμε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα ως έχει και μετά γλυκοκοιτάμε κανένα προγραμματάκι αρκεί να είναι αξιόπιστο.
Ξέρει κανείς αλήθεια κάτι σχετικό?... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...
... δεν πιστεύω να δημιουργήσει προβλήματα ένα τέτοιο 'ζόρισμα'....χτύπα ξύλο!
...Βρε ένα που και που δε θα δημιουργήσει.
Όμως όποιος έχει το μέλι στα δάκτυλα, θέλει να το γλύφει συνέχεια.
Και πίστεψέ με, αν θέλει να κρατήσει το αυτοκίνητο με ορίζοντα ας πούμε οχταετίας (και με δεδομένη τη συνεχή σκληρή χρήση σε τσιτωμένο μοτέρ), κακά θα είναι τα ξέτελά του.
-
Δεν είδα κάτι πειραγμένο στην εξάτμιση.....τέλος πάντων , άς κάνουμε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα ως έχει και μετά γλυκοκοιτάμε κανένα προγραμματάκι αρκεί να είναι αξιόπιστο.
Ξέρει κανείς αλήθεια κάτι σχετικό?...Υπάρχουν εταιρείες που έχουν βγάλει προγραμματα βελτίωσης. Μια που ακούγεται για αξιόπιστη υπόσχεται 180 άλογα και 26 κιλά για το δικό σου. Τιμή γύρω στα 600-900 θα παίζει ανάλογα την εταιρεία. Not bad
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν είδα κάτι πειραγμένο στην εξάτμιση.....τέλος πάντων , άς κάνουμε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα ως έχει και μετά γλυκοκοιτάμε κανένα προγραμματάκι αρκεί να είναι αξιόπιστο.
Ξέρει κανείς αλήθεια κάτι σχετικό?...Υπάρχουν εταιρείες που έχουν βγάλει προγραμματα βελτίωσης. Μια που ακούγεται για αξιόπιστη υπόσχεται 180 άλογα και 26 κιλά για το δικό σου. Τιμή γύρω στα 600-900 θα παίζει ανάλογα την εταιρεία. Not bad
Θα περιμένουμε εκείνη την ώρα...αρκεί να μη φθάσει η βενζίνη 2.00€!
-
κωσταντινε ελα μια βολτα και απο το fiat performance club.. υπαρχουν αρκετοι που εχουν βάλει προγραμμα σε t-jet.. επισης υπαρχει εκει και παλικαρι που ειναι και προγραμματιστης ο ίδιος..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
κωσταντινε ελα μια βολτα και απο το fiat performance club.. υπαρχουν αρκετοι που εχουν βάλει προγραμμα σε t-jet.. επισης υπαρχει εκει και παλικαρι που ειναι και προγραμματιστης ο ίδιος..Είμαι και εκεί.....
-
Λίγες φωτό από τη σημερινή μικρή εξόρμηση στο αγαπημένο βουνό.
Ηλιοφάνεια και 16οC στα πεδινά , 0 στο βουνό και στα 1600 μέτρα υψόμετρο με ελαφρά χιονόπτωση!
Μικρός ναός στο Περτούλι.....
και ο φράκτης του περιβόλου γεμάτος βρύα...
κάπου εκεί και το αγαπημένο λευκό που λερώθηκε λίγο...
Το εκνευριστικό στην όλη διαδρομή τα παντός τύπου οχήματα που κινούνταν σε απελπιστικά αργούς ρυθμούς....
Επιστροφή.
-
Εχθες πηγα να κανω σερβις στα 14662 χλμ.Με την ευκαιρια και προς εκπληξη μου ειχε ερθει και η κρεμαγιερα που περιμενα για αλλαγη ,μεσα στην εγγυηση.Εγινε αλλαγη λαδιων,φιλτρου,ροδελα απο ταπα καρτερ,πληρωση δοχειου για τα τζαμια με ''απορυπαντικο'',επισκευη ελαστικου με κορδονι λογω του οτι ειχε ενα καρφι μεσα,λιπανση πενταλ συμπλεκτη λογω ενος θορυβου που εκανε στο αφημα σαν να τριβοταν σιδερο με λαστιχο και φυσικα η κρεμαγιερα και η ευθυγραμιση μαζι με μια αλλαγη των ελαστικων μπρος πισω (οχι πισω μπρος ).Τα πρωτα τεσσερα τα πληρωσα 120 ευρω τα υπολοιπα περαστηκαν στην εγγυηση.Επι τη ευκαιρια αγορασα και τα γνησια πατακια του μπραβο με το λογοτυπο BRAVO επανω και μου στοιχισαν 47 ευρω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βάζει και ο Δοκτωράκος το 307 στις Σέρρες και νομίζει ότι πιλοτάρει αυτοκίνητο...
http://www.digital-camera.gr/index.php?option=photos&action=view&photo_id=11456
Έχει και για σένα, μην βιάζεσαι, απλά δεν θέλω γκρίνια μετά που το ήπιες κρύο-κρύο από ψαρότρατα.
Για λεπτομέρειες ρωτήστε τον rocsta με την 147 του.
Με κάλεσε το καθήκον(αγαπημένος μοντ) 3 μέρες μετά.
Όλως παραδόξως το 307 από πίσω, γιατί δεν μπορούσα να περάσω (επειδή ο δρόμος ήταν φουλ στροφές, όχι επειδή ο συνδυασμός ταπεινού 307 - κουλού οδηγού ήταν καλύτερος από χερά - beauty is not enough 147) , φαινόταν εξαιρετικά τραπέζι
Βάρκα σε καμία περίπτωση, θα πέσει φωτιά πάνω στην gtv και θα την κάψει ρε. Σε ότι στροφή και να μπαίναμε, με ανάποδη κλίση, με κανονική, με tail braking, το 307 φαινόταν άκλιτο εντελώς. Και ήταν και πιο γρήγορο εν τέλει.η 47 τον ρούφηξε
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Εχθες πηγα να κανω σερβις **στα 14662 **χλμ.Με την ευκαιρια και προς εκπληξη μου ειχε ερθει και η κρεμαγιερα που περιμενα για αλλαγη ,μεσα στην εγγυηση.Εγινε αλλαγη λαδιων,φιλτρου,ροδελα απο ταπα καρτερ,πληρωση δοχειου για τα τζαμια με ''απορυπαντικο'',επισκευη ελαστικου με κορδονι λογω του οτι ειχε ενα καρφι μεσα,λιπανση πενταλ συμπλεκτη λογω ενος θορυβου που εκανε στο αφημα σαν να τριβοταν σιδερο με λαστιχο και φυσικα η κρεμαγιερα και η ευθυγραμιση μαζι με μια αλλαγη των ελαστικων μπρος πισω (οχι πισω μπρος ).Τα πρωτα τεσσερα τα πληρωσα 120 ευρω τα υπολοιπα περαστηκαν στην εγγυηση.Επι τη ευκαιρια αγορασα και τα γνησια πατακια του μπραβο με το λογοτυπο BRAVO επανω και μου στοιχισαν 47 ευρω.Στα 14662?...δεν είχες παέι στα 10?
Μέχρι την Παρασκευή πάω κι εγω για αλλαγή λαδιών στα 20. -
Οχι ξανα στα 30000 και μετα καθε 10000
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Βάζει και ο Δοκτωράκος το 307 στις Σέρρες και νομίζει ότι πιλοτάρει αυτοκίνητο...
http://www.digital-camera.gr/index.php?option=photos&action=view&photo_id=11456
Έχει και για σένα, μην βιάζεσαι, απλά δεν θέλω γκρίνια μετά που το ήπιες κρύο-κρύο από ψαρότρατα.
Για λεπτομέρειες ρωτήστε τον rocsta με την 147 του.
Με κάλεσε το καθήκον(αγαπημένος μοντ) 3 μέρες μετά.
Όλως παραδόξως το 307 από πίσω, γιατί δεν μπορούσα να περάσω (επειδή ο δρόμος ήταν φουλ στροφές, όχι επειδή ο συνδυασμός ταπεινού 307 - κουλού οδηγού ήταν καλύτερος από χερά - beauty is not enough 147) , φαινόταν εξαιρετικά τραπέζι
Βάρκα σε καμία περίπτωση, θα πέσει φωτιά πάνω στην gtv και θα την κάψει ρε. Σε ότι στροφή και να μπαίναμε, με ανάποδη κλίση, με κανονική, με tail braking, το 307 φαινόταν άκλιτο εντελώς. Και ήταν και πιο γρήγορο εν τέλει.η 47 τον ρούφηξε
Μήπως μπερδεύηκες και ήσουν με το Asia εκείνη την μέρα και όχι την θεά;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ολα αυτα τα αυτοκινητα που αναφερετε (147,307,ασχετα βιντεακια) εχουν καποια σχεση με το BRAVO ή απλα βρηκατε θεμα και ειπατε να το ξεφτιλισετε;
-
Ολα αυτα τα αυτοκινητα που αναφερετε (147,307,ασχετα βιντεακια) εχουν καποια σχεση με το BRAVO ή απλα βρηκατε θεμα και ειπατε να το ξεφτιλισετε;
-
-
Χαλάρωσε... Αν δεν το έχεις καταλάβει, στο συγκεκριμένο φόρουμ δεν έχουμε στεγανά. Για τέτοιες καταστάσεις υπάρχουν και τα αποκλειστικά fora μάρκας ή μοντέλου. Εδώ είμαστε μια παρέα. Απόδειξη, ο corsair μου δίνει να κάνω μπάνιο με το δικό του κουβαδάκι.
Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι ξεφτιλίζεται το θέμα. -
...στην ίδια μπανιέρα??
Εντάξει δεν νομίζω να τσιτώθηκε κανείς!
Fiat Bravο 2007