-
Επειδη διαβαζω διαφορα γενικοτερα και εχω μπερδευτει.Στο πρωινο ξεκινιμα βαζω μπροστα περιμενω να πεσουν οι στροφες και ξεκιναω οδηγωντας χαλαρα και φτανοντας ως τις 3000 στροφες μεχρι να ζεσταθει (ο δεικτης θερμοκρασιας στη μεση) ενω και αφου ζεσταθει το παω χαλαρα για 5-10 λεπτα ακομα (εως 3200-3500 στροφες) για να ζεσταθουν καλυτερα και τα λαδια.Κανω κατι λαθος;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Επειδη διαβαζω διαφορα γενικοτερα και εχω μπερδευτει.Στο πρωινο ξεκινιμα βαζω μπροστα περιμενω να πεσουν οι στροφες και ξεκιναω οδηγωντας χαλαρα και φτανοντας ως τις 3000 στροφες μεχρι να ζεσταθει (ο δεικτης θερμοκρασιας στη μεση) ενω και αφου ζεσταθει το παω χαλαρα για 5-10 λεπτα ακομα (εως 3200-3500 στροφες) για να ζεσταθουν καλυτερα και τα λαδια.Κανω κατι λαθος;ΑΨΟΓΟΣ!!!!!
Σημασια εχει το φορτιο του κινητηρα ομως οχι οι στροφες....3000 στροφες μπορεις να πιασεις ανεβαζοντας κ φουλ πιεση...σημασια εχει να το πηγαινεις συνολικα χαλαρα μεχρι να ζεσταθουν ολα.
λιγες στροφες μικρη πιεση και γενικος ΧΑΛΑΡΑ!!!!!! -
εγω το βραδυ του ριχνω και ηλεκτρικη κουβερτα μην παγωσει το καημενο μου...
Κυριοι ειστε υπερβολικοι! Full ομως... Το αμαξι θα σας χαλασει απο την υπερβολικη προσοχη!
-
και θα σκουριάσει από το υπερβολικό πλύσιμο!.....
dickdick....σ αυτό το χρόνο που αναφέρεις έχω φτάσει το πρωί στη δουλειά και συνήθως έχω κάνει και μια 'ψιλοκοντρίτσα'! -
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Καλημέρα σε όλους τους Bravistes του φόρουμ.
Έχω ένα μεγάλο αισθητικό πρόβλημα.
Στο εσωτερικό, στο σημείο που ακουμπάει το αριστερό χέρι ο οδηγός στο παράθυρο (να το πω περβάζι ) έχω αποκτήσει 2 τεράστιους λεκέδες. Κυρίως είναι από τα νερά που στάζουν όταν βρέχει και κάνεις το λάθος να ανοίξεις το παράθυρο.
Δεν καθαρίζουν εύκολα. Ίσως και καθόλου.
Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
Και εάν ναι κατάφερε να το καθαρίσει;Ναι και εγω το ειχα παρατηρησει αυτο αλλα με λιγο σαλιο και δυνατο τριψιμο καθαρισε υπεροχα....Φοβομουν μην γρατσουνιστει το υλικο αλλα τελικα δεν επαθε τιποτα οποτε τριψε δυνατα και θα φυγουν ολοι οι λεκεδες απο αυτο το σημειο.
Τώρα να το δουν αυτό οι φίλοι των Golf , Astra , Focus κλπ...να δείτε τι θα μας σύρουν!!!
Θυμίζει την λαική ρήση...' με σάλιο και υπομονή ο κ@λος γίνεται μ@νί!!!'.... -
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
και θα σκουριάσει από το υπερβολικό πλύσιμο!.....
dickdick....σ αυτό το χρόνο που αναφέρεις έχω φτάσει το πρωί στη δουλειά και συνήθως έχω κάνει και μια 'ψιλοκοντρίτσα'!Δεν παιζεσαι ρε Κων/νε.
2η ερωτηση:Ποια IHI τουρμπινα φοραμε vl 36 η' vl 37.Οι IHI τουρμπινες τι λενε γενικοτερα;Θεωρουνται απο τις καλες;Εγω παντως μια ζωη τις garret και τις IHI ξερω.>
Τώρα να το δουν αυτό οι φίλοι των Gof , Astra , Focus κλπ...να δείτε τι θα μας σύρουν!!!
Θυμίζει την λαική ρήση...' με σάλιο και υπομονή ο κ@λος γίνεται μ@νί!!!'.... -
Άντε να απαντήσουν οι Τεχνικοί μας.....
(έχω να κάνω μια μικρή διαδρομή 15km και σκοπεύω να το ...σαλιώσω λίγο!....γιατί στο γυρισμό θα έχω και την πεθερά μέσα και βάρος στο στομάχι - από τα μπριζολάκια-). -
Νεαρός ετών 25-30 με Ford S Max
αποφάσισε να επιταχύνει την ώρα που πλησίαζα και στα επόμενα φανάρια να 'στήσει' κόντρα(?) με το ταπεινό και καταφρονημένο Fiatάκι....
Βρε μπουμπουνοκέφαλε!...ζυγίζεις πάνω από 1 1/2 τόνο άδειος , έχεις μετωπική επιφάνεια περιπτέρου , δεν έχεις και ροπή , δεν έχεις και τούρμπο...μην ψάχνεσαι.
Συμπερασμα:Τα Fiat δεν είναι αξιόπιστα , τρίζουν και πέφτουν οι πόρτες τους. -
Εισαι κοντρακιας Κωνσταντινε!!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εισαι κοντρακιας Κωνσταντινε!!!!!όχι βρε...προς Θεού!!!(που θα λεγε και η Μονικα)...
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Καλημέρα σε όλους τους Bravistes του φόρουμ.
Έχω ένα μεγάλο αισθητικό πρόβλημα.
Στο εσωτερικό, στο σημείο που ακουμπάει το αριστερό χέρι ο οδηγός στο παράθυρο (να το πω περβάζι ) έχω αποκτήσει 2 τεράστιους λεκέδες. Κυρίως είναι από τα νερά που στάζουν όταν βρέχει και κάνεις το λάθος να ανοίξεις το παράθυρο.
Δεν καθαρίζουν εύκολα. Ίσως και καθόλου.
Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
Και εάν ναι κατάφερε να το καθαρίσει;Ναι και εγω το ειχα παρατηρησει αυτο αλλα με λιγο σαλιο και δυνατο τριψιμο καθαρισε υπεροχα....Φοβομουν μην γρατσουνιστει το υλικο αλλα τελικα δεν επαθε τιποτα οποτε τριψε δυνατα και θα φυγουν ολοι οι λεκεδες απο αυτο το σημειο.
Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει το σάλιο ...αλλά με νερό και πανί που δοκίμασα δεν έβγαινε με τίποτα.
Βέβαια δεν προσπάθησα να το τρίψω έντονα (φοβόμουνα μην το ξύσω) και έτσι θα ξαναδοκιμάσω με εντονότερο τρίψιμο και βλέπουμε. Είναι πολύ σπαστικό. -
όχι βρε...προς Θεού!!!(που θα λεγε και η Μονικα)...
Οχι δεν ειναι απλα κοντρακιας ειναι η χαρα του μπαινουμε διπλα-διπλα και αν κατσει κανουμε drag race.Αν τυχει ομως.Δεν θα σε πετυχω ομως πουθενα θα σου πω εγω Κωνσταντινε
-
όχι βρε...προς Θεού!!!(που θα λεγε και η Μονικα)...
Οχι δεν ειναι απλα κοντρακιας ειναι** η χαρα του μπαινουμε διπλα-διπλα και αν κατσει κανουμε drag race.Αν τυχει ομως**.Δεν θα σε πετυχω ομως πουθενα θα σου πω εγω Κωνσταντινε
dickdick..είσαι δικός μου άνθρωπος! όντως μόνο αν τύχει.
Στη σημερινή λοιπόν εξόρμηση στα ορεινά του νομού μας (Ν.Τρικάλων) είχα την τύχη να συνατήσω Mini Cooper S , δικάβαλο , με διάθεση για γρήγορη ανάβαση. Καλό το 'μικρό' - πρόσεξα ιδιαίτερα πως δεν έπαιρνε κλίσεις στις στροφές (σε αντίθεση με εμένα)- αλλά ως εκεί . δεν είδα κάτι άλλο ιδιαίτερο . Με 3η στις 5500στρ/λεπτό δεν ξεκολλούσε από τον προφυλακτήρα μου. Tο παιχνίδι έλαβε τέλος όταν είδα να να κάνει προσπεράσεις μέσα σε στροφές με διπλή διαχωριστική και χωρίς ορατότητα.
( ή εγώ πέφτω σε 'κουλούς' η το Bravακι στέκεται πολύ καλά).
Άντε και μερικές φωτό από τη σημερινή διαδρομή (για όσους από εσάς ασχοληθείκατε με τον καλωπισμό των Bravo σας!)...
-
Καλώς ή κακώς έπεσες σε τύπο που πήγαινε φυλαγμένα ή είχε ομιλών esp δίπλα του..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλώς ή κακώς έπεσες σε τύπο που πήγαινε φυλαγμένα ή είχε ομιλών esp δίπλα του..Γι αυτό εγώ φρόντισα να αφήσω το δικό μου σπίτι!
-
Καλώς ή κακώς έπεσες σε τύπο που πήγαινε φυλαγμένα ή είχε ομιλών esp δίπλα του..
Γι αυτό εγώ φρόντισα να αφήσω το δικό μου σπίτι!
Μοντίφα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μοντίφα;
Απ'οτι ξερω οχι.Μεταπτυχιακο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μοντίφα;
Τις μοντίφες τις αγαπούν οι κάγκουρες, αλλά και όσοι γενικά έχουν μεράκι με τα μοτόρια και την έχουνε ψάξει τη δουλειά. Οι μοντίφες είναι πρακτικά ανεξάντλητες. Με τις κατάλληλες μοντίφες ένα απλό μηχανοκίνητο μπορεί να προβιβαστεί σε εργαλείο που θα πηγαίνει τον κώλο του.
η μοντίφα είναι το ειδοποιό στοιχείο του Homo Faber, του Ανθρώπου-Κατασκευαστή. Ο Άνθρωπος-Προμηθέας, που επεμβαίνει διαχειριστικά στη φύση με στόχο να την καθυποτάξει, να κυριαρχήσει επ' αυτής (και ακολούθως επί των συνανθρώπων του). Η Φύση γίνεται Αντικείμενο (αντικειμενοποίηση / εξαντικειμενίκευση) και έναντί της ίσταται το Υποκείμενο, όπως συνελήφθη φιλοσοφικώς υπό του Καρτεσίου. Η res cogitans του ανθρώπου αντιπαρατίθεται στην res extensa του πράγματος. Ο Λόγος είναι το εργαλείο τούτης της κατακυριάρχησης, καθιστάμενος ως εκ τούτου εργαλειακός (Ιnstrumentallen Vernunft κατά τον Μax Horkheimer). Ποτέ ο Homo Faber δεν μένει ικανοποιημένος με τις μοντίφες του, αλλά διαρκώς αναζητά βουλιμικά κι άλλες, κι άλλες... -
Μοντίφα;
Απ'οτι ξερω οχι.Μεταπτυχιακο
...ναι το φυτό πήρε 10 στην τελευταια εργασιά!...ελεος!
Fiat Bravο 2007