-
επιτελους λυθηκε η απορια μου.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εσύ μην μιλάς για εξωτερική εμφάνιση πρώην αγοραστή Γλάστρα
Αν και δεν υπαρχει καμια σχεση μου με το Αστρα και απορω που τα βρισκετε και τα λετε , αλλα μιας και το ανεφερες... ακομα και αυτο ειναι απειρως ομορφοτερο απο κατι Megane στραβοχυμενα...
Τοσο πολύ ντρέπεσαι για την επιλογή σου; Τοσο ωστε να μην το παραδέχεσαι καν; Πρέπει κάποια μέρα να εξηγήσεις γιατί τελικά επέλεξες το Φιατάκι αντι του Γλαστρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν και δεν υπαρχει καμια σχεση μου με το Αστρα και απορω που τα βρισκετε και τα λετε , αλλα μιας και το ανεφερες... ακομα και αυτο ειναι απειρως ομορφοτερο απο κατι Megane στραβοχυμενα...
Τοσο πολύ ντρέπεσαι για την επιλογή σου; Τοσο ωστε να μην το παραδέχεσαι καν; Πρέπει κάποια μέρα να εξηγήσεις γιατί τελικά επέλεξες το Φιατάκι αντι του Γλαστρα
Συνεχιζω να μην καταλαβαινω!!! Μα χριστιανε μου... αμα ηθελα Astra, Astra θα περνα...
-
Προφανώς δεν ήθελαν να στο δώσουν τιποτένιε. Δεν είσαι άξιος για να έχεις γλάστρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προφανώς δεν ήθελαν να στο δώσουν τιποτένιε. Δεν είσαι άξιος για να έχεις γλάστρα.Τώρα να βγάλω στην φόρα τα αποδεικτικά στοιχεία
Εχει πλάκα ο κορσαιράκος -
Σε λιγο θα μας πειτε οτι εχει και αιφον
-
Ακόμα όχι, δεν έχει... Το θέλει για δεύτερο όμως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακόμα όχι, δεν έχει... Το θέλει για δεύτερο όμως.Από το στόμα μου το πήρες
Συν τοις άλλοις προτείνει σε άτομα του φιλικου του περιβάλλοντος αγορές Μάκμπουκ το οποίο το θεωρεί εξαιρετική πρόταση
Υ.Γ Γιατί δεν τα έχει αγοράσει ακόμα; Μα γιατί είναι τσίπης και περιμένει να γίνουν φτηνότερα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προφανώς δεν ήθελαν να στο δώσουν τιποτένιε. Δεν είσαι άξιος για να έχεις γλάστρα.
Τώρα να βγάλω στην φόρα τα αποδεικτικά στοιχεία
Εχει πλάκα ο κορσαιράκοςουφ... αντε βγαλε... αν και να ξες... το αμαξι μου ειναι λιγες σελιδες παραπισω και χρωματος κοκκινου... τωρα τι μου λες δεν ξερω!
Επισης... μολις χτες απετρεψα εναν αθωο απο το να παρει Macbook και τον εστειλα για Sony. Μα τι πινετε?
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
...
Έχοντας δει:
Νέο Megane (μετριότατο εμφανισιακά μέσα-έξω,χειρότερο από κοντά απ'ότι στις φωτογραφίες).
Golf 6 (αδιάφορο γενικά, ωραία μάσκα, χειρότερος πωπός από το 5άρι).
Mazda 3 (εμένα μου αρέσει, μην πυροβολείτε! )
Focus υπάρχον (κλάφτα χαραλαμπε...)
Civic (πριν το Bravo μου άρεσε περισσότερο, τώρα μου φαίνεται γιαπονεζικούρα, αν και το εσωτερικό είναι σκέτο...enterpise!)
Citroen C4 (καλούτσικο ήταν αλλά μπαγιάτεψε)
Toyota Auris (συμπαθητικό, κάτι του λείπει όμως, ίσως οι όγκοι του να μη βοηθούσαν)
Seat Leon (αρκετά καλό έξω, μπλιαχ μέσα)
Kia proCeed (καταπληκτικό απ'έξω! , από μέσα καλούτσικο με χάλια τιμόνι),Μπορώ να πω με ειλικρίνεια πως σαν σύνολο εξακολουθεί να μη μου αρέσει κανένα περισσότερο από το Bravo. Amore mio...
Συμφωνώ με τα σχόλια 90%, μόνη επιφύλαξη έχω για το Bravo......
Και εξηγούμαι,
Όλα τα έχω δεί και δοκιμάσει, (ακόμα και σαν συνοδηγός), εκτός απο το Bravo !**Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένα 150 Sport για testdrive ???? **Γουρούνι στο σακί ???? Περιμένουν ότι όποιος δοκιμάσει το 95 ή το diesel θα πάρει το 150 με κλειστά μάτια?
Το αστείο είναι ότι απο το παράθυρό αυτή την στιγμή βλέπω δημοσιογραφικό fl 150 που μάλλον έχει δωθεί στο Alter για review.....Λέτε να περιμένω να δω την εκπομπή για να αποκτήσω άποψη ??
Ξεπουλήσαμε κύριος!!!!!!
-
Εγώ πάντως βρήκα αμέσως 150άρι Sport για Test Drive...
-
Εγώ δεν πέτυχα το σωστό χρώμα αλλα δεν πειράζει!....
-
Πολύ γουστάρω όταν κάνουμε τα fora μπάχαλο! Τώρα τελευταία πολλή ηρεμία είχε πέσει εδώ...
-
Kαμιά συνάντηση κατόχων Bravo και μελών του 4Tforum παίζει ή έπαιξε ποτέ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σοφότατη
Το Megane Coupe ναι το ομολογώ , σχεδιαστικά αρέσει και σε εμένα (το ατιμούτσικο!)
Ενα hatch εκβιασμενο σχεδιαστικα για να δειξει κουπε (το βαφτισανε κουπε μπας και το χαψει κανα θυμα και κλεψουνε καμια πωληση απο το Scirocco)... που κουπε δεν ειναι! Προσωπικα το βρισκω απλα αδιαφορο... καμια δε σχεση με το Bravo που ειναι απειρως ομορφοτερο. Θεωρω πως σχεδιαστικα υπερτερει του Megane 3-5d ακομα και το Golf Vi... αν και βαρετο... τουλαχιστον ειναι αρμονικοτερο... ποιο σωστα δωσμενο.
Και επι του bravo... μια παρατηρηση... λογω του ψηλου πισω τζαμιου τα καγκουροxenon δυσκολα χτυπανε ενοχλητικα στο εσωτερικο και εχω ηρεμησει. Αυτα τουλαχιστον σε σχεση με το Funto που οντας χαμηλοτερο τζαμι... ολη η μαλακια τους εμπαινε μεσα...
ο κορσερ θεωρω οτι παλι μιση μπυρα ηπιε...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Kαμιά συνάντηση κατόχων Bravo και μελών του 4Tforum παίζει ή έπαιξε ποτέ?Απ'οσο ξερω οχι αλλα μπορουμε να κανονισουμε
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Απ'οσο ξερω οχι αλλα μπορουμε να κανονισουμε
Για να δούμε θα υπάρξει ...ανταπόκριση?....
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Και να κάνουμε 'Bravo Tour 2010'. Ο εφιάλτης κάθε βαγγέλη!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Και να κάνουμε 'Bravo Tour 2010'. Ο εφιάλτης κάθε βαγγέλη!
Πολύ καλή ιδέα....και ας μην συναντήσουμε Βαγγέληδες!
-
Να μετρηθούμε πόσοι είμαστε κάτοχοι Bravo?...
Να δούμε αν μπορούμε να πετύχουμε καμιά ειδική τιμή φουλαρίσματος κατά την εξόρμηση!
Άσχετο το παραπάνω..ονειρεύομαι τον αντικαταστάτη του...
Fiat Bravο 2007