-
Νομίζω αν το κλείσεις οταν παρκάρεις μετά δεν ανοιγει μόνο του με την εκίνηση. Νομίζω λεω....
-
Υπάρχει σαν ρύμιση, αλλά αφού θα το ανοίξεις έτσι και αλλιώς, για πιο λόγο να παιδεύεσαι;
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Νομίζω αν το κλείσεις οταν παρκάρεις μετά δεν ανοιγει μόνο του με την εκίνηση. Νομίζω λεω....Έτσι νόμιζα και γω στην αρχή...
-
Νομίζω αν το κλείσεις οταν παρκάρεις μετά δεν ανοιγει μόνο του με την εκίνηση. Νομίζω λεω....αυτο ακριβως ειναι το θεμα οτι δεν ισχυει... Οχι δλδ πως με προβληματιζει, απλα ειναι κατι χαζο που θα επρεπε να το κανει.
@ rayback: που ειναι αυτη η ρυθμιση και εχω φαει το συμπαν να την βρω?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Νομίζω αν το κλείσεις οταν παρκάρεις μετά δεν ανοιγει μόνο του με την εκίνηση. Νομίζω λεω....
αυτο ακριβως ειναι το θεμα οτι δεν ισχυει... Οχι δλδ πως με προβληματιζει, απλα ειναι κατι χαζο που θα επρεπε να το κανει.
Λοιπον φιλαράκι, είχα ξεσκονίσει το αυτοκίνητο για να τη βρω τη ρυθμιση. Για να σου πω ομως, πρεπει να κατεβω να θυμηθώ τί εκανα Και τώρα είμαι ξάπλα. Αν δεν απαντήσει κάποιος άλλος, σε μια ωρίτσα θα σου πω.
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
αυτο ακριβως ειναι το θεμα οτι δεν ισχυει... Οχι δλδ πως με προβληματιζει, απλα ειναι κατι χαζο που θα επρεπε να το κανει.
Λοιπον φιλαράκι, είχα ξεσκονίσει το αυτοκίνητο για να τη βρω τη ρυθμιση. Για να σου πω ομως, πρεπει να κατεβω να θυμηθώ τί εκανα Και τώρα είμαι ξάπλα. Αν δεν απαντήσει κάποιος άλλος, σε μια ωρίτσα θα σου πω.
Καλα οκ... χαλαρα... και γω τωρα θα παω στο πατρικο μου να το ξεσκονισω με την ησυχια μου το manual κλπ κλπ....
-
απο το αγγλικο εγχειριδιο που εχω προχειρο..
MENU RDS button options
To activate the Menu, press briefly the
button MENU RDS.
In this way you open the first level Menu.
To open the second level menu keep the
MENU RDS button pressed for over 2 seconds.
To scroll the Menu options press repeatedly
the MENU RDS button.Second level Menu options are the following:
5 AUTO setting selection which enables
to set radio turning on/off depending on
car ignition/switching off.
Use the button/knob ON/OFF to turn
on/off the function selected. -
Να σας πω τωρα και το ανέκδοτο?....
Ολοι γουστάρουμε την 'τουρμπίνα' μας σωστά?
Λοιπόν εγώ που δεν ανακατεύομαι καθόλου με menou κλπ...δεν την έχω ρυθμίσει να εμφανίζεται στην οθόνη!!
Κανένας εθελοντής να με καθοδηγήσει πως γίνεται η ρύθμιση??? -
Να σας πω τωρα και το ανέκδοτο?....
Ολοι γουστάρουμε την 'τουρμπίνα' μας σωστά?
Λοιπόν εγώ που δεν ανακατεύομαι καθόλου με menou κλπ...δεν την έχω ρυθμίσει να εμφανίζεται στην οθόνη!!
Κανένας εθελοντής να με καθοδηγήσει πως γίνεται η ρύθμιση???με σταματημενο το αμαξι πας στο μενου του αμαξιου (απο κει που ρυθμιζεις τα φωτα πανω κατω πατας το mode νομιζω)..
2 επιλογες πρεπει να εχεις:
'see radio'=off
'first page'= 'engine info' -
χμμμμμ.....εχω βάλει Xenon (εργοστασιακά) οπότε δεν γίνεται ρύθμιση φώτων από μέσα.
Συνεχίζει να λειτουργεί το 'πάνω-κάτω' ? -
χμμμμμ.....εχω βάλει Xenon (εργοστασιακά) οπότε δεν γίνεται ρύθμιση φώτων από μέσα.
Συνεχίζει να λειτουργεί το 'πάνω-κάτω' ?το πανω-κατω φωτα το εβαλα για να καταλαβεις που ειναι περιπου το κουμπι mode
πρεπει να εχεις καπου δεξια απο το ραδιο ενα κουμπακι που λεει 'mode'..
απο κει μπαινεις στο μενου του αμαξιου..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
Συνεχίζει να λειτουργεί το 'πάνω-κάτω' ?το πανω-κατω φωτα το εβαλα για να καταλαβεις που ειναι περιπου το κουμπι mode
πρεπει να εχεις καπου δεξια απο το ραδιο ενα κουμπακι που λεει 'mode'..
απο κει μπαινεις στο μενου του αμαξιου..
οκ...θα το κοιταξω αύριο να το εφαρμόσω...
Μπας και σταματήσω να βλέπω την κατανάλωση!!!! -
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Οχι δεν μου ειπαν τιποτα αλλα ετσι και αλλιως αυτα που αναφερεις τα προσεχω απο μονος μου.Τα λαδια τα αλλαζω καθε 7500χλμ η αμα συμπληρωσω χρονο ασχετος χιλιομετρων.Εχω σε 2 χρονια 15000 χλμ και τα αλλαξα 2 φορες μαζι με φιλτρο λαδιου.Σε λιγο φευγω Θεσ/νικη για ψωνια θα το ανοιξω λιγο και το βραδυ θα σας πω εντυπωσεις.Λοιπον τις εντυπωσεις σου παρακαλω!Το τελικιασες καθολου;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Οχι δεν μου ειπαν τιποτα αλλα ετσι και αλλιως αυτα που αναφερεις τα προσεχω απο μονος μου.Τα λαδια τα αλλαζω καθε 7500χλμ η αμα συμπληρωσω χρονο ασχετος χιλιομετρων.Εχω σε 2 χρονια 15000 χλμ και τα αλλαξα 2 φορες μαζι με φιλτρο λαδιου.Σε λιγο φευγω Θεσ/νικη για ψωνια θα το ανοιξω λιγο και το βραδυ θα σας πω εντυπωσεις.
Λοιπον τις εντυπωσεις σου παρακαλω!Το τελικιασες καθολου;
Δεν το τελικιασα παιδια γιατι εβρεχε και ειχε πολυ κινηση ο δρομος,το πηγα μεχρι τα 200 χαλαρα γιατι μου την βγηκε μια 316 .
Εκανα ακριβως 140 χλμ και οταν γυρισα σπιτι το ξαναφουλαρα και πηρε ακριβως 14λιτρα, με ταχυτητες απο 140 εως 200 χλμ και με βροχη συνεχομενη.
Δηλαδη 10λιτρα στα 100χλμ,πιστευω οτι ειναι καλα,πανω κατω τοσα μου εκαιγε και πριν βαλω το προγραμμα. -
Ασε τις καταναλωσεις και πες για την αποδοση!
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να πεις και τι ειχες παραγγειλει σαχλε...
εεε? Ειχα παραγγειλει κατι αλλο και δεν το ξερω?
-
Σε βλέπω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σε βλέπω
Εφαγε πορτα;!!
-
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Αντε καλοριζικο. Αν και να σου πω την αληθεια, μοιαζει φοβερα με το bravo. Ειναι σιγουρα το astra αυτο ρε; Μηπως σε κοροιδεψανε;
Που να γινεις κολλητος με το service της Fiat ανοητε
Fiat Bravο 2007