-
Υπαρχει καμια εκτιμηση για το αν και ποτε θα μπουν στο Bravo οι multiair κινητηρες και αν θα αντικαταστησουν τους tjet ΚΑΙ στις τιμες? δλδ ο 135 θα ειναι στα ιδια με τον 150 τωρα (Sport) ή θα παει προς τα πανω?
-
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Υπαρχει καμια εκτιμηση για το αν και ποτε θα μπουν στο Bravo οι multiair κινητηρες και αν θα αντικαταστησουν τους tjet ΚΑΙ στις τιμες? δλδ ο 135 θα ειναι στα ιδια με τον 150 τωρα (Sport) ή θα παει προς τα πανω?viewtopic.php?p=1685236#p1685236
-
Σ'ευχαριστω αλλα απλα αναρωτιομουν αν υπαρχει κατι πιο νεο απο αυτο που ειναι και 3 μηνες πισω καθως και το θεμα για τα 120 αλογα που αναφερουν οτι ισως ειναι τυπογραφικο λαθος.
Α ναι και το θεμα της τιμης που ειναι βασικο. -
Παιδιά καλησπέρα. Έχω νέα απο το γνωστό θέμα με το τιμόνι. Με πήρανε τηλ σήμερα απο την αντιπροσωπεία και μου είπανε οτι παρήγγειλαν το ανταλλακτικο και θα πάω απο βδομάδα για αλλαγή κρεμαγιέρας. Δεν δηλώνω γνώστης,αλλα ίσως να στέκει αυτο με την κρεμαγιέρα γιατι τελευταία ακόμα κ με ακίνητο το αμάξι εκανε θορυβο το τιμόνι.Αυτα. Περισσότερα μετα την αντικατάσταση.
Για τα παιδιά με το ρελαντί μπορώ να πω πως κάποιες πολύ κρύες μέρες πέφτει περίπου στις 1100 απο τις 1300. Πάντα όμως τσακμάκι.
Κ θα θελα τη γνώμη σας πανω σε κάτι, το αμάξι χρησιμοποιείται 50% στην πόλη. Όταν ταξιδεύω συνηθως πηγαίνω απο 140-180, σήμερα βγήκα να το ανοίξω λίγο και μετα βίας είδα 200 κάτι κοντερίσια ακομα κ σε κατηφόρα. ενώ μετα το στρώσιμο εβλεπα εύκολα τα 210, μεχρι κ 215 σε κατηφορίτσα, τωρα 200 κατι με τα χίλια ζόρια. έχω 9500 χλμ. αλλαγή λαδιων εγινε στα 3500 μετα το στρώσιμο, δεν καιει σταγόνα λάδι, (βενζίνη 95 πάντα) πιέσεις στα λάστιχα τελευταία φορα πρίν ενα μήνα.Θα συνδέατε κάτι τέτοιο με την κρεμαγιέρα (μπορεί να ναι κ άσχετο) η απλά θέλει κάνα ξεμπούκωμα, τι άλλο ρε παίδες μπορεί να παίζει?
Γενικά μέχρι στιγμής απροβλημάτιστα όλα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά -
Ίσως και η βενζίνη που είχες μέσα...
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα.
Και μένα τώρα που έχει πολύ κρύο, το πρωί δεν ανεβάζει ρελαντί πάνω
απο 1000 στροφές. Ενώ πριν από λίγες ημέρες, με πιο ''ζεστές'' ημέρες έφτανε και 1300.
Είναι φυσιολογικό αυτό;Σας βλέπω όλους που αγχώνεστε με το θέμα του ρελαντί...είπα και εγώ να σας πω τη δική μου εμπειρία.
Παρ όλα λοιπον τα κρυα ( akilleas , Τρίκαλα και εγω ) το ρελαντί συμπεριφέρεται το ιδιο είτε Αυγουστο είτε Ιανουάριο. Ξεκινά με 1300-1500 στροφές και μετά από ένα λεπτό πέφτει στις 800 στρ/λ. -
Ο χρήστης jkar έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Έχω νέα απο το γνωστό θέμα με το τιμόνι. Με πήρανε τηλ σήμερα απο την αντιπροσωπεία και μου είπανε οτι παρήγγειλαν το ανταλλακτικο και θα πάω απο βδομάδα για αλλαγή κρεμαγιέρας. Δεν δηλώνω γνώστης,αλλα ίσως να στέκει αυτο με την κρεμαγιέρα γιατι τελευταία ακόμα κ με ακίνητο το αμάξι εκανε θορυβο το τιμόνι.Αυτα. Περισσότερα μετα την αντικατάσταση.
Για τα παιδιά με το ρελαντί μπορώ να πω πως κάποιες πολύ κρύες μέρες πέφτει περίπου στις 1100 απο τις 1300. Πάντα όμως τσακμάκι.
Κ θα θελα τη γνώμη σας πανω σε κάτι, το αμάξι χρησιμοποιείται 50% στην πόλη. Όταν ταξιδεύω συνηθως πηγαίνω απο 140-180, σήμερα βγήκα να το ανοίξω λίγο και μετα βίας είδα 200 κάτι κοντερίσια ακομα κ σε κατηφόρα. ενώ μετα το στρώσιμο εβλεπα εύκολα τα 210, μεχρι κ 215 σε κατηφορίτσα, τωρα 200 κατι με τα χίλια ζόρια. έχω 9500 χλμ. αλλαγή λαδιων εγινε στα 3500 μετα το στρώσιμο, δεν καιει σταγόνα λάδι, (βενζίνη 95 πάντα) πιέσεις στα λάστιχα τελευταία φορα πρίν ενα μήνα.Θα συνδέατε κάτι τέτοιο με την κρεμαγιέρα (μπορεί να ναι κ άσχετο) η απλά θέλει κάνα ξεμπούκωμα, τι άλλο ρε παίδες μπορεί να παίζει?
Γενικά μέχρι στιγμής απροβλημάτιστα όλα.
Ευχαριστώ προκαταβολικάΔεν νομίζω να έχει καμία σχέση με την κρεμαγιέρα...πολλοί παράμετροι μπορεί να παίζουν ρόλο!
-
Ο χρήστης jkar έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Έχω νέα απο το γνωστό θέμα με το τιμόνι. Με πήρανε τηλ σήμερα απο την αντιπροσωπεία και μου είπανε οτι παρήγγειλαν το ανταλλακτικο και θα πάω απο βδομάδα για αλλαγή κρεμαγιέρας. Δεν δηλώνω γνώστης,αλλα ίσως να στέκει αυτο με την κρεμαγιέρα γιατι τελευταία ακόμα κ με ακίνητο το αμάξι εκανε θορυβο το τιμόνι.Αυτα. Περισσότερα μετα την αντικατάσταση.Ο θορυβος που ειχες στη κρεμαγιερα ηταν κατι σαν κρακ-κρακ που ακουγοταν καπου απο το τιμονι οταν εκανες μανουβρες για παρκαρισμα κτλ;;;
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με την κρεμαγιέρα...πολλοί παράμετροι μπορεί να παίζουν ρόλο!Δηλαδη;
-
Εφιάλτες βλέπετε όλοι βρε????!!!!!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με την κρεμαγιέρα...πολλοί παράμετροι μπορεί να παίζουν ρόλο!
Δηλαδη;
Κατάσταση δρόμου , εξωτερική θερμοκρασία , πίεση ελαστικών , κυκλοφοριακές συνθήκες , ποιότητα βενζίνης κλπ κλπ....δεν νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να αγχώνει τον φίλο.
-
Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με την κρεμαγιέρα...πολλοί παράμετροι μπορεί να παίζουν ρόλο!
Δηλαδη;
Κατάσταση δρόμου , εξωτερική θερμοκρασία , πίεση ελαστικών , κυκλοφοριακές συνθήκες , ποιότητα βενζίνης κλπ κλπ....δεν νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να αγχώνει τον φίλο.
Εννοεις το θεμα με την ταχυτητα.ΟΚ αλλο καταλαβα
Εχεις δικιο αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα μπουκωμενου σε συνδυασμο με τη βενζινη
-
Για το ξεμπούκωμα...μια η λύση....ΓΚΑΖΙ!!!!
-
Ευχαριστω καταρχάς για τις απαντήσεις. dickdick ο θορυβος ήταν αυτός που λέγαμε την πρώτη φορά που έγραψα αδερφε, ξερεις, με το τιμόνι στριμμένο δεξιά κάνοντας κύκλους, στο παρκάρισμα κτλ, κ είχαμε καταλήξει οτι είχαμε τον ίδιο θόρυβο (το κρακ). Εμένα όμως τελευταία κ σταματημένος να γυρνάω το τιμόνι (δεξιά πάντα) 'κολάει' ανεπαίσθητα κ κάνει παρόμοιο θόρυβο. Οπότε ενημερώνω όταν γίνει η αλλαγή.
Βενζίνη βάζω κ γω κ οι φίλοι μου απο ένα συγκεκριμένο αλλα ποτε κανείς δεν είχε πρόβλημα.
Μάλλον ο φίλος ο Κωνσταντίνος έχει δίκιο κάτι τέτοιο παίζει, δηλ τι σκτ άλλο να έχει. Απλά τωρα θυμήθηκα και μου καρφώθηκε, που είχα άκουσει ίδιο σκηνικό με Pro Cee'd που κάτι έπαιζε με τα φρένα και μετά διορθώθηκε, και λεω, λες? Ελπίζω να μην παίζει κάτι τέτοιο.
Υ.Γ .Απο 100άρες σε ποιά έχετε προτίμηση αν κ είναι θέμα βενζινάδικου -
Μη βάζετε κατοστάρες. Απλά πετάτε τα λεφτά σας. (έχει χαμηλή συμπίεση το Bravo, ούτε με σφαίρες δε θα επωφεληθεί από υψηλότερα οκτάνια).
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Μη βάζετε κατοστάρες. Απλά πετάτε τα λεφτά σας. (έχει χαμηλή συμπίεση το Bravo, ούτε με σφαίρες δε θα επωφεληθεί από υψηλότερα οκτάνια).Σωστός ο φίλος, 1 φορά μόνο έβαλα κατοστάρα, ξέρω τι παίζει με τη συμπίεση και τα οκτάνια,δεν έχει νόημα με αυτή τη συμπίεση, πιό πολύ κουβέντα να γίνει, αλλα θέλω να δω απο περιέργεια τι θα κάνει με 100αρα. Αλλα μάλλον τα ίδια θα ναι
-
Ο χρήστης jkar έγραψε:
Μη βάζετε κατοστάρες. Απλά πετάτε τα λεφτά σας. (έχει χαμηλή συμπίεση το Bravo, ούτε με σφαίρες δε θα επωφεληθεί από υψηλότερα οκτάνια).
Σωστός ο φίλος, 1 φορά μόνο έβαλα κατοστάρα, ξέρω τι παίζει με τη συμπίεση και τα οκτάνια,δεν έχει νόημα με αυτή τη συμπίεση, πιό πολύ κουβέντα να γίνει, αλλα θέλω να δω απο περιέργεια τι θα κάνει με 100αρα. Αλλα μάλλον τα ίδια θα ναι
Εχω την αισθηση οτι δεν θα γινει τιποτα ιδιαιτερο
(γεμισα αρκετες φορες...δεν παρατηρησα κατι) -
Σωστός ο φίλος, 1 φορά μόνο έβαλα κατοστάρα, ξέρω τι παίζει με τη συμπίεση και τα οκτάνια,δεν έχει νόημα με αυτή τη συμπίεση, πιό πολύ κουβέντα να γίνει, αλλα θέλω να δω απο περιέργεια τι θα κάνει με 100αρα. Αλλα μάλλον τα ίδια θα ναι
Εχω την αισθηση οτι δεν θα γινει τιποτα ιδιαιτερο
(γεμισα αρκετες φορες...δεν παρατηρησα κατι)Οσο αφορα τις επιδοσεις με κατασταρτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια διαφορα παιδια το τσεκαρα και εγω, το θεμα ομως ειναι οτι η κατασταρα εχει και καθαριστικα και σε ταξιδια κανει καλο στο κινητηρα ,τον καθαριζει εν ολιγοις.Εγω γι'αυτο το λογο ειχα βαλει καθως ειχα διαβασει και εδω οτι δεν εχει καμια διαφορα.
@jkar Εγω περιμενω απαντηση απο την αντιπροσωπια εσενα ποσο καιρο εκανε να σε ενημερωσει η αντιπροσωπια σου;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
το θεμα ομως ειναι οτι η κατασταρα εχει και καθαριστικα και σε ταξιδια κανει καλο στο κινητηρα ,τον καθαριζει εν ολιγοις.Εγω γι'αυτο το λογο ειχα βαλει καθως ειχα διαβασει και εδω οτι δεν εχει καμια διαφορα.Oρθον αλλα τα ιδια προσθετα εχει πχ και η απλη 95αρα της ΕΚΟ ή η V-Power χωρις τα παραπανω κερατιατικα € της 100αρας...
-
τα πολλα και τα λιγα οκτανια βλαπτουν σοβαρα την υγεια
Fiat Bravο 2007