-
Μωρε οχι μια αλλα παρα πολλες ματιες της ριχνω. Με τον κινητηρα που τη θελω ομως αυτη δε θα καταδεχτει να κοιταξει εμενα ομως μαλλον
-
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Μωρε οχι μια αλλα παρα πολλες ματιες της ριχνω. Με τον κινητηρα που τη θελω ομως αυτη δε θα καταδεχτει να κοιταξει εμενα ομως μαλλονγια ποια έκδοση εισαι... ?
-
Ε καλα μη φανταστεις δε θα παω και για την QV ουτε την tbi με τα 235 αλλα και η 1.4 170 αλογατα που σκεφτομαι δεν την βλεπω να φτανει κατω απο 26κ αρχικη τιμη... βαλε και ολα τ'αλλα που θα βαλω πανω κατω απο 28κ μαζι με εξοδα δεν το βλεπω. Ε σορρυ αλλα μαλλον ονειρο θα μεινει.
Αλλα τι ονειρο ομως ε?? κουκλαρα !!!!!!! -
Ε καλα μη φανταστεις δε θα παω και για την QV ουτε την tbi με τα 235 αλλα και η 1.4 170 αλογατα που σκεφτομαι δεν την βλεπω να φτανει κατω απο 26κ αρχικη τιμη... βαλε και ολα τ'αλλα που θα βαλω πανω κατω απο 28κ μαζι με εξοδα δεν το βλεπω. Ε σορρυ αλλα μαλλον ονειρο θα μεινει.
Αλλα τι ονειρο ομως ε?? κουκλαρα !!!!!!!Ειναι είναι η ατιμη!!!
Τόσο που σκεφτομαι να κανω τραμπα το Bravo!.... -
Ε σε καταλαβαινω... Μεχρι να βγουν οι πρωτες της φωτο σκεφτομουν το bravo tjet 150 sport σε μπλε μαρανελο... ε απο τη στιγμη που ειδα τις φωτος εχω παθει ενα σοκ
-
Απο Fiat.com
New look for the Fiat Bravo: a great way to start off 2010.New stylistic features for the Fiat Bravo which this 2010 has decided to be even more modern and stylish.
For the exterior: front section grille in black or metallic finish, just like the grillle (in metallic finish on all versions except the Emotion, on which it is chromed), door mirrors and handles in matching bodywork paint, burnished headlights and clear indicator lights. There are also novelties in the range of colours, with two new shades: one grey and the other pearl.
The Active and Dynamic versions also feature new interiors: in the former, the dashboard now has a “carbon look” effect, which is trendier and more stylish, while in the Dynamic version the fabrics have a new pattern and new colours, such as Sand, making the interiors brighter and improving the feeling of spaciousness.The range of engines remains the same but the 9 engines available cover any type of requirement, and among these, if you care for the environment, then pick the 1.4 90 HP (which is already Euro 5) and the LPG versions, also available in Emotion version. And for those who want to save on the pennies, the Bravo 2010 offers new optional 'packs'. The Active Sound pack containing fog lights, radio CD and MP3 player in the Active version; the Blue Dynamic pack offering Blue&MeTM, rear parking sensors and rear electric windows in the Dynamic version; the Blue Emotion pack which includes Blue&MeTM, front and rear parking sensors, rain and dusk sensor, and electric folding door mirrors in the Emotion version; and last but not least the Blue Sport pack with Blue&MeTM, 18” alloy wheels, and tinted rear windows and screen in the Sport version.
One last piece of good news: the prices of the Bravo 2010 remain the same as the corresponding 2009 versions. For a really 'bravo' 2010.
To know more
January 2010
Τελικα μαλλον ΔΕΝ θα μπουν οι multiair στο Bravo! Μπορει καποιος να σκεφτει μια λογικη σ'αυτο?? γιατι να μη βαλουν εναν υπαρχον κινητηρα? το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι για να μη χτυπησουν την επερχομενη Alfa... αλλα οκ ρε γμτ δεν ειναι το ιδιο κοινο οποτε δε βλεπω τη λογικη.
Εκτος κι αν καταλαβα κατι λαθοςΠοτε θα ερθει στην Ελλαδα??
-
Ε σε καταλαβαινω... Μεχρι να βγουν οι πρωτες της φωτο σκεφτομουν το bravo tjet 150 sport σε μπλε μαρανελο... ε απο τη στιγμη που ειδα τις φωτος εχω παθει ενα σοκΕιδική παραγγελία για σένα;
-
Δε λεει απολυτως τπτ αλλα θεωρητικα θα πρεπει να δωσουν πρωτα ολα τα παλια μοντελα αρα σε κανα 2μηνο 3μηνο υπολογιζω.
Aχαχαχαχαχα... Τωρα ειδα τι εγραψα Δια. Καλα κι εσυ.. πως κανεις ετσι? το μπλε μαζερατι εννοουσα φυσικα... -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Κωστα καποιες συμβουλες σχετικα με αλλαγες λαδιων ,ζεσταμα κρυωμα και τα σχετικα σου δωσανε η' τουλαχιστον εχεις υποψιν σου;Οχι δεν μου ειπαν τιποτα αλλα ετσι και αλλιως αυτα που αναφερεις τα προσεχω απο μονος μου.
Τα λαδια τα αλλαζω καθε 7500χλμ η αμα συμπληρωσω χρονο ασχετος χιλιομετρων.Εχω σε 2 χρονια 15000 χλμ και τα αλλαξα 2 φορες μαζι με φιλτρο λαδιου.Σε λιγο φευγω Θεσ/νικη για ψωνια θα το ανοιξω λιγο και το βραδυ θα σας πω εντυπωσεις. -
Ο χρήστης livadaki έγραψε:
Καλημέρα και από μένα
Να πω κι εγώ το πρόβλημά μου. Εδώ και κανά μήνα ακουγόταν ένας θόρυβος στην πίσω δεξιά μεριά του αυτοκινήτου και κυρίως όταν οδηγούσα σε ανώμαλο έδαφος. Στις λακούβες δεν ακουγόταν ιδιαίτερα αλλά εδώ που μένω που έχει τσιμεντένιους δρόμους και όχι άσφαλτο ακουγόταν πολύ. Σαν να είχε πρόβλημα στο αμορτισέρ. Το πήγα σ ένα γνωστό μου συνεργείο το έψαξε, το έψαξε, έβγαλε το αμορισέρ το ξαναέβαλε, τελικά δεν ήταν αυτό. Αφού το πάλευε μία μέρα τελικά δεν βρήκε τι ήταν και μου είπε να το ξαναπάω. Το πάω και από εκεί που το πήρα, το κάνουμε μια βόλτα και μου λέει ο ηλεκτρολόγος ότι πρέπει να είναι μια φύσσα η οποία κουνιέται και κοπανάει στη λαμαρίνα και μου λέει να κλείσω ένα ραντεβού να το ψάξουν μετά τις γιορτές.
Από τότε πήγα Αθήνα-Θεσσαλονίκη κι έχω κάνει 1500 χλμ και εξακολουθούσε να κοπανάει. Εδώ και καμιά βδομάδα καθόλου θόρυβος . Τι ανώμαλο έδαφος, τι γραμμές τραίνου, δεν ακούγεται τίποτα. Είναι να το πάω μέσα στη βδομάδα να το δουν μαζί με το service των 30000 χλμ αλλά δεν κοπανάει καθόλου.
Είμαι σίγουρος ότι εάν δε βρουν τίποτα και το πάρω, μετά θα αρχίσει να χτυπιέται πάλι και θα μου σπάσει τα νεύρα. Νόμος του Μέρφυ!το'παθα και γω το καλοκαίρι.. ενα θόρυβο πίσω δεξια σαν μεταλικο παξιμαδι να μην εχει σφιχτει
δε μπορουσα να φυγω απο τη δουλεια λόγω αδειών.. οταν μπορεσα μετα απο 2 βδομάδες είχε εξαφανιστει.. αν τελικα καταφερεις να βρεις τι είναι πες κάτι..
Γεια σας,
το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με το δικό μου. Το έχω ακριβώς εδώ και ένα χρόνο. Θόρυβος στο πίσω δεξί μέρος (εμένα μου ακούγεται σαν πλαστικός θόρυβος, όχι μεταλλικός πάντως) όταν περνάω πάνω από ανώμαλο έδαφος (λακούβες χωματόδρομος κλπ). Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου έσφιξαν την 5η πόρτα αλλά δεν λύθηκε. Το περίεργο είναι ότι μάλλον το ακούω μόνο όταν το οδηγάω!!! Σε 2 περιπτώσεις που δεν οδηγούσα εγώ (την μια ήμουν συνοδηγός και την άλλη στην πίσω θέση) δεν μπορώ να πω ότι το άκουσα.
Επίσης και σε εμένα σταμάτησε πριν ένα 2μηνο για καμιά εβδομάδα και μετά άρχισε πάλι μόνο του...
Αν έχετε κάτι νεότερο πάνω στο θέμα παρακαλώ πολύ αναφέρετε το εδώ γιατί είναι πολύ εκνευριστικός αυτός ο τριγμός και δεν με αφήνει να χαρώ το αυτοκίνητο. Είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το αμάξι
Φίλοι stred και skoupas έχετε κανένα νέο πάνω στο πρόβλημά μας;
Λόγω ασθένειας δεν το έχω πάει ακόμα συνεργείο. Ο θόρυβος πάντως έχει εξαφανιστεί ως δια μαγείας.
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα το πάω και θα ενημερώσω εάν βρουν κάτι. -
Αντε να δούμε που θα καταλήξετε βρε παιδια μ αυτους τους θορυβους!
-
Ο χρήστης livadaki έγραψε:
Φίλοι stred και skoupas έχετε κανένα νέο πάνω στο πρόβλημά μας;
οπως εγραψα εμενα το εκανε πριν 6 μήνες και απο τοτε εχει εξαφανιστει! φανταζομαι οτι ηταν ξεκολησε και επεσε καπου!!!
-
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Οχι δεν μου ειπαν τιποτα αλλα ετσι και αλλιως αυτα που αναφερεις τα προσεχω απο μονος μου.Τα λαδια τα αλλαζω καθε 7500χλμ η αμα συμπληρωσω χρονο ασχετος χιλιομετρων.Εχω σε 2 χρονια 15000 χλμ και τα αλλαξα 2 φορες μαζι με φιλτρο λαδιου.Σε λιγο φευγω Θεσ/νικη για ψωνια θα το ανοιξω λιγο και το βραδυ θα σας πω εντυπωσεις.Το προγραμμα που εβαλες εχει δυνατοτητας εναλλαγης σε μαμα.Δηλαδη αν εισαι μεσα στην εγγυηση πηγαινοντας στην αντιπροσωπεια να το γυρνας stock mode.
-
Παιδια ηρθα και γω...
Σας ανεβαζω 2 φωτογραφιες απο το νεο μου κουβαδακι οπως σας υποσχεθηκαΑαα στα περι στρωσιματος... ειναι Fiat... αυτα ειναι για τους αλλους τους ευαισθητους
-
-
Moυ θύμισες τον άλλον που βρέθηκε με xsara ενώ ήταν να έχει γκολφιδι iv
Καλά χιλιόμετρα με το ρημάδι σου
-
-
...και στο σωστο χρώμα!!
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλοτάξιδο βρε!!! ....αλλά χρωμιωμένες λαβές?????
Η εισαι premium η δεν εισαι
Φχαριστω παιδες... αλλα ας μπουμε λίγο και στο ψητό. Μια απορια έχω και νομιζω πως κάποτε είχε αναφερθει αλλα που να το βρω τωρα.... Ρε σεις... υπαρχει τροπος το radio CD να μην ξεκινα αυτοματα με το ξεκινημα το αμαξιου? Αμα το αφηνω κλειστο, να μην ξεκινα οταν ξεκινω το αμαξι δλδ... Εχουν κατι ψιλα χαζα οι Ιταλοι αλλα τεσπα...
Fiat Bravο 2007