-
Ζήτω οι υστερούντες βραχίονες και οι τρελές τετάκες...
-
Εχτες το απογευμα πηγαμε με ενα φιλαρακι στον Σφακιανακη στο ποταμι και πηρε μια προσφορα για Bravo 150hp Sport...Εχουν αγορασμενα αυτοκινητα με μειωμενο τελος ταξινομισης και βγαινουν 17.700€...Το κακο ειναι οτι εχουν φιξ εξοπλισμο και καποια απαραιτητα στοιχεια οπως π.χ. το cruise control ή το blue and me δεν τα εχουν...Απο την αλλη αν κανεις παραγγελια χανεις την εκπτωση που με την μειωση του τελους ταξινομισης και με την εκπτωση της Fiat ειναι συνολικα 2.500€...Και απορω, καλα κανανε και πηραν αυτοκινητα με μειωμενο ΤΤ...Χαθηκε σε καποια να εβαζαν και μερικα στοιχεια εξοπλισμου παραπανω...?
-
Ο περισσότερο κόσμος δεν θεωρεί απαραίτητο το cruise control και το blue me roz voules... Κι εσύ αν ήσουν έμπορος δεν θα έφερνες αυτοκίνητα με ένα σωρό εξτρά αλλά αυτά που στατιστικώς 'φεύγουν' πιο πολύ. Αν στο κάτω κάτω θέλεις της Παναγιάς τα μάτια, κάνεις παραγγελία και τα πληρώνεις.
-
Κοιτα προσωπικα θεωρω οτι αν δεν παιρνεις ενα αυτοκινητακι πολης το cruise control ειναι απαραιτητος εξοπλισμος αλλα anyway αυτος ειμαι εγω...Δεν υπηρχε περιπτωση να αγορασω καινουργιο αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας χωρις cc...
-
To cruise control για μένα, στην Ελλάδα είναι αχρηστο... αλλά το Blue&me θα έπρεπε να υπάρχει σε καθε αυτοκίνητο.
-
ενταξει οταν παιρνεις καινουριο αυτοκινητο σ αρεσει να το χει οχι οτι ειναι χρησιμο και απαραιτητο αλλα πλεον αφου το χουν ολα το θες...βεβαια προκειμενου να γλιτωσεις 2500 δεν τιθεται θεμα νομιζω. θα μπορουσαν να το χανε κανει οπως leei o zx lover...να παρουν λιγα κομματια με καλυτερο εξοπλισμο..σιγουρα θα τα πουλουσαν...
-
Αχρηστο το cruise...? Μαλλον μου φαινεται εγω ειμαι πολυ καλομαθημενος απο την Citroen που το εχει standar και το χρησιμοποιω συνεχεια σε ταξιδι...
Μα ναι δεν ειπα να τα παραγγειλουν ολα με στοιχεια extra εξοπλισμου...Ας ειχαν μερικα. Οπως και να εχει ειναι μια καλη ευκαιρια το Bravo Sport σε αυτα τα € -
Ποσο στοιχιζει να μπει μετα το cc?Αν θυμαμαι στα στιλο εμπαινε ευκολα και πολυ οικονομικα.
-
Παμφθηνο θα ειναι.
-
Κι εγω ετσι ηλπιζα ρε γαμωτο αλλα ο πωλητης μου το απεκλεισε...Σε καμια περιπτωση δεν μπορει να μπει μετα λεει...Ετσι κι αλλιως δεν ειναι για εμενα το αυτοκινητο...Παντως ειχαν ετοιμο για παραδοση ενα λευκο με γυαλινη οροφη και ηταν απλα
-
Νομιζω πως καποιος εδω μεσα το ειχε βαλει παντως. Εγώ στο 307 μου εδώ το έβαλα.
-
Κι εγω στην Xsara το εβαλα μετα...Παραγγειλα το κοντρολακι και απλα το ενεργοποιησαμε με το Lexia...Τωρα γιατι ο πωλητης το απεκλεισε...?
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Κι εγω ετσι ηλπιζα ρε γαμωτο αλλα ο πωλητης μου το απεκλεισε...Σε καμια περιπτωση δεν μπορει να μπει μετα λεει...Ετσι κι αλλιως δεν ειναι για εμενα το αυτοκινητο...Παντως ειχαν ετοιμο για παραδοση ενα λευκο με γυαλινη οροφη και ηταν απλαχα... πηγες πηγες μια μερα μετα απο μενα... και του εθεσες ακριβως τα ιδια ερωτηματα με εμενα! Εγω περιμενω τηλεφωνημα απο τον Σφακιανακη για test drive αλλα και να μου τι γινεται με το cruise control.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ενταξει οταν παιρνεις καινουριο αυτοκινητο σ αρεσει να το χει οχι οτι ειναι χρησιμο και απαραιτητο αλλα πλεον αφου το χουν ολα το θες...βεβαια προκειμενου να γλιτωσεις 2500 δεν τιθεται θεμα νομιζω. θα μπορουσαν να το χανε κανει οπως leei o zx lover...να παρουν λιγα κομματια με καλυτερο εξοπλισμο..σιγουρα θα τα πουλουσαν...Και που το ξέρεις ότι δεν φέραν και δεν τα πούλησαν ήδη?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κι εγω ετσι ηλπιζα ρε γαμωτο αλλα ο πωλητης μου το απεκλεισε...Σε καμια περιπτωση δεν μπορει να μπει μετα λεει...Ετσι κι αλλιως δεν ειναι για εμενα το αυτοκινητο...Παντως ειχαν ετοιμο για παραδοση ενα λευκο με γυαλινη οροφη και ηταν απλα
χα... πηγες πηγες μια μερα μετα απο μενα... και του εθεσες ακριβως τα ιδια ερωτηματα με εμενα! Εγω περιμενω τηλεφωνημα απο τον Σφακιανακη για test drive αλλα και να μου τι γινεται με το cruise control.
Σε εξυπηρετησε ο πωλητης με το Punto GT με τα 250hp που ελεγε συνεχεια για την διπλη χαρτογραφηση στον εγκεφαλο του Bravo και σου ελεγε την ιστορια με το CC εκει στο ποταμι...?
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Και που το ξέρεις ότι δεν φέραν και δεν τα πούλησαν ήδη?
ε ναι το λογικο ειναι να χει γινει αυτο να πουλησαν πρωτα τα πλουσια αφου η τιμη ηταν δελεαστικη και να τους μεινανε τα φτωχα...αλλα και παλι αυτο ειναι λαθος προγραμματισμος απο την εταιρεια αφου ο κοσμος προτιμαει τα πιο πλουσια μοντελα...anyway δεν ειναι δικα μας θεματα αυτα απλα ειναι κριμα τωρα να χουν μεινει μερικα κομματια με τη παλια τιμη και να μην εχουν τον εξοπλισμο που θες...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
To cruise control για μένα, στην Ελλάδα είναι αχρηστο... αλλά το Blue&me θα έπρεπε να υπάρχει σε καθε αυτοκίνητο.Αναλογα που μενεις...αν μενεις μακρια απο αυτοκινητοδρομους ναι, ειναι αχρηστο. Προσωπικα μου ειναι σουπερ-χρησιμο καθως σε 1 χρονο εχω 30000χλμ εκ των οποιων το 70% ειναι με cc σε εγνατια, παθε .
-
Μπορεί να φέρεις όλα τα Bravo με full εξοπλισμό σε γ@μάτη τιμή, αλλά μετά χάνεις την ανταγωνιστικότητα της τιμής σε σχέση με τους υπόλοιπους. Και οι περισσότεροι θα πούνε 'Καλά άμα είναι να δώσω 18.000, Fiat θα πάρω?' Και θα πάνε να πάρουν το ξεβράκωτο Golf που κάνει τα ίδια λεφτά, αλλά είναι Golf...
Οπότε και οι φτηνές εκδόσεις χρειάζονται, για να φαίνεται που κυμαίνεται το αυτοκίνητο και να μην χαρακτηριστεί 'ακριβό'...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
χα... πηγες πηγες μια μερα μετα απο μενα... και του εθεσες ακριβως τα ιδια ερωτηματα με εμενα! Εγω περιμενω τηλεφωνημα απο τον Σφακιανακη για test drive αλλα και να μου τι γινεται με το cruise control.
Σε εξυπηρετησε ο πωλητης με το Punto GT με τα 250hp που ελεγε συνεχεια για την διπλη χαρτογραφηση στον εγκεφαλο του Bravo και σου ελεγε την ιστορια με το CC εκει στο ποταμι...?
εερρμ οχι... εμενα με εξυπηρετησε καποιος Γιαννης Δ... χωρις ιστοριες... ο οποιος μαλιστα εψαξε να βρει τον τεχνικο για να του πει σχετικα με το cruise control, απλα δεν τον εβρισκε εκεινη την ωρα.
Γιατι ο καθε πωληταρας θα πρεπει να μας φλομωνει με ενα τονο ιστοριες για δρακους? Γιατι απλα δεν μπορουν να κανουν την δουλεια τους απαντωντας στις ερωτησεις χωρις μλκιες?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γιατι ο καθε πωληταρας θα πρεπει να μας φλομωνει με ενα τονο ιστοριες για δρακους? Γιατι απλα δεν μπορουν να κανουν την δουλεια τους απαντωντας στις ερωτησεις χωρις μλκιες?
Εχεις απολυτο δικιο! Αλλα ειχε και την πλακα του να σου λεει, να σου λεει και να μην εχει παρει γραμμη οτι κρυφογελας με τις ιστοριες για αγριους!
Fiat Bravο 2007