-
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
είστε ωραίοι παίδες, ευχαριστώ πολύ!
το πέρασμα γίνεται αυθημερον? και σε πόση ώρα περίπου?
Ναι αυθημερόν...
Ένα τετράωρο θα χρειαστεί περίπου! -
Ο χρήστης canonis έγραψε:
είστε ωραίοι παίδες, ευχαριστώ πολύ!
το πέρασμα γίνεται αυθημερον? και σε πόση ώρα περίπου?
Ναι αυθημερόν...
Ένα τετράωρο θα χρειαστεί περίπου!ευχαριστώ πολύ, αυτό θα πει άμεση εξυπηρέτηση...απο συμφοριτη!
-
εψαξα στο google και βρηκα την κλεάνθους,
χωρις να θελω να γινομαι κουραστικος, μηπως μπορεις να με στειλεις σε πμ, το ονομα το μοαγαζιου, ευχαριστω!!ψηνομαι αγρια για τα xenon!
-
χωρις να θελω να γινομαι κουραστικος, μηπως μπορεις να με στειλεις σε πμ, το ονομα το μοαγαζιου, ευχαριστω!!ψηνομαι αγρια για τα xenon!
Δε γίνεσαι κουραστικός φίλε μου αλλά μου διαφεύγει το όνομα του...
Αυτό που έκανα εγώ όταν ψαχνόμουν τότε:Έστειλα ένα e-mail στην xenon hellas και αυτοί μου είπαν πρώτον τι λάμπα ταιριάζει στο νέο Bravo, πόσο στοιχίζουν (αναλόγως την μάρκα) και επίσης με έστειλαν οι ίδιοι σε συνεργάτη τους που βρίσκεται κοντά στην περιοχή μου.
Άρα για να μην τρέχεις Θεσσαλονίκη (όπως βλέπω είσαι απο Κατερίνη) στείλε πρώτα ένα mail ρώτα αυτά που θέλεις, πες την περιοχή σου και θα σου πουν το κοντινότερο. Φαντάζομαι θα υπάρχει στην Κατερίνη συνεργάτης.
Όμως αν θέλεις στείλε μου με πμ το e-mail σου να σου κάνω forward την απάντηση τους όταν τους ρώτησα εγώ όπως και τις τιμές για τα Xenon. -
Δε γίνεσαι κουραστικός φίλε μου αλλά μου διαφεύγει το όνομα του...
Αυτό που έκανα εγώ όταν ψαχνόμουν τότε:Έστειλα ένα e-mail στην xenon hellas και αυτοί μου είπαν πρώτον τι λάμπα ταιριάζει στο νέο Bravo, πόσο στοιχίζουν (αναλόγως την μάρκα) και επίσης με έστειλαν οι ίδιοι σε συνεργάτη τους που βρίσκεται κοντά στην περιοχή μου.
Άρα για να μην τρέχεις Θεσσαλονίκη (όπως βλέπω είσαι απο Κατερίνη) στείλε πρώτα ένα mail ρώτα αυτά που θέλεις, πες την περιοχή σου και θα σου πουν το κοντινότερο. Φαντάζομαι θα υπάρχει στην Κατερίνη συνεργάτης.
Όμως αν θέλεις στείλε μου με πμ το e-mail σου να σου κάνω forward την απάντηση τους όταν τους ρώτησα εγώ όπως και τις τιμές για τα Xenon.σου στειλα πμ, ευχαριστώ για την αμεση ανταποκριση.
-
Παιδιά υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποια συντήρηση (καθαρισμός, φίλτρα κλπ) ο κλιματισμός? Έχω το αμάξι καπου 15 μήνες (19000χλμ) και έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία δεν αποδίδει καλά ο κλιματισμός ακόμα και στο τέρμα...είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου ή πάει αντιπροσωπεία? Σκέφτομαι να το πάω για τα 2α λάδια κ να το κοιτάξουν κ αυτο...
-
σου στειλα πμ, ευχαριστώ για την αμεση ανταποκριση.
Δεν έχω τίποτα...
-
Ο χρήστης zio10 έγραψε:
Παιδιά υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποια συντήρηση (καθαρισμός, φίλτρα κλπ) ο κλιματισμός? Έχω το αμάξι καπου 15 μήνες (19000χλμ) και έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία δεν αποδίδει καλά ο κλιματισμός ακόμα και στο τέρμα...είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου ή πάει αντιπροσωπεία? Σκέφτομαι να το πάω για τα 2α λάδια κ να το κοιτάξουν κ αυτο...ισως να θέλει συμπληρωμα το φρέον...
-
Εγώ με το κλιματιστικό δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος.
Για να αποδώσει το μεσημέρι, γύρω στις 3, του Σαββάτου με 44 εξωτερική θερμοκρασία, χρειάστηκε να το χαμηλώσω στο φουλ (στους 16 βαθμούς) σε αντίθεση με το κλίμα ενός VW Eos που είχα οδηγήσει πέρυσι ,στις ίδιες συνθήκες και είχε καλύτερη απόδοση στους 22-23 βαθμούς. Επίσης καλύτερο είναι και το απλό air condition του Golf IV του αδερφού μου που εννιά χρόνια δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς να χρειάζεται να ανεβάζεις πολύ τις στροφές του ανεμιστήρα και χωρίς το παραμικρό service πάνω του.
Επίσης καλύτερο σίγουρα από το Bravo ήτανε και αυτό του προηγούμενού μου Stilo που φαντάζομαι δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους, αλλά απλά φαντάζομαι ότι με τον αισθητήρα της θερμοκρασίας του Bravo σαν κάτι να μην μετράει καλά...
...για να μην μιλήσω για το air του** Punto** που είχα για ένα χρόνο, το οποίο σε υψηλές θερμοκρασίες ήτανε ανύπαρκτο.(δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις 2+ μεσημεριανές ώρες με 40+ βαθμούς σταματημένοι στον Άγιο Στέφανο λόγω σφοδρού ατυχήματος. )Έχω παρατηρήσει ότι θερμοκρασία του κινητήρα από σβηστό πιάνει πολύ πιο γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία από όποια άλλα αυτοκίνητα είχα στην κατοχή μου. Και μάλιστα προχθές το μεσημέρι, με το που το έβαλα μπροστά ο δείκτης ανέβηκε σχεδόν αμέσως στο μισό του κανονικού (δλδ του μισού).
Συμβαίνει το ίδιο και με το δικό σας Μπράβο????
Έτσι πρέπει να γίνεται ??? -
φρεο εχει;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
φρεο εχει;Ναι. Το κοίταξα πριν από ένα μήνα και μου είπανε ότι είναι καλά. Την ίδια απόδοση είχε και το test drive που είχε και το έκανα μια βόλτα μέχρι να κοιτάξουν το δικό μου.
Εσένα το δικό σου εάν το ρυθμίσεις στο full auto και στους 22 δουλεύει καλά??? Βέβαια θα πρέπει και η εξωτερική θερμοκρασία να είναι ανάλογη...
Το έχεις συγκρίνει με άλλα κλιματιστικά??? -
Με semi-auto τον κλιματισμό και τα πάει μια χαρά. Και αυτές τις μέρες με 41oC, μαύρο Bravo, παρκαρισμένο στον ήλιο και πάλι τα κατάφερε. Ρύθμιση στους 26oC. Μην του αλλάζετε τα φώτα,αφήστε το clima να φέρει το αμάξι σε λογική θερμοκρασία . Πάντως, είναι κάπως αδύναμο και στους καύσωνες αυτό δείχνει. Αλλά αυτό είναι το 20% του προβλήματος. Το άλλο 80% είναι το ριμάδι το μαύρο χρώμα που εγώ και πολλοί ακόμα Bravάκηδες διαλέξαμε...
Προς επίρρωση των παραπάνω, σημειώνω την εμπειρία του akilleas, που δεν του φαίνεται και πολύ καλό το clima του Bravo αλλά του Punto του φαινόταν χάλια. Είχα Punto 3,5 χρόνια και ευχαριστιόμουν ψύξη, καλύτερα σαφώς από το Bravo. Η διαφορά είναι απλή: το Punto ήταν το κλασσικό γαλάζιο και το bravo μαύρο, κατάμαυρο, μαύρο σαν καλιακούδα!Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Έχω παρατηρήσει ότι θερμοκρασία του κινητήρα από σβηστό πιάνει πολύ πιο γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία από όποια άλλα αυτοκίνητα είχα στην κατοχή μου. Και μάλιστα προχθές το μεσημέρι, με το που το έβαλα μπροστά ο δείκτης ανέβηκε σχεδόν αμέσως στο μισό του κανονικού (δλδ του μισού).
Έτσι πρέπει να γίνεται ???Και σε χαλάει που ζεσταίνει γρήγορα;! Μακάρι να γινόταν αυτό όλο το χρόνο. Ίσως έχει να κάνει με το χυτοσίδηρο μπλοκ κινητήρα, με τη μόνωση, την προχωρημένη διαστημική τεχνολογία της Fiat ειδικά για να ζεσταίνει γρήγορα... Φυσιολογικό είναι πάντως, μην τρελαίνεσαι!
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
φρεο εχει;
Ναι. Το κοίταξα πριν από ένα μήνα και μου είπανε ότι είναι καλά. Την ίδια απόδοση είχε και το test drive που είχε και το έκανα μια βόλτα μέχρι να κοιτάξουν το δικό μου.
Εσένα το δικό σου εάν το ρυθμίσεις στο full auto και στους 22 δουλεύει καλά??? Βέβαια θα πρέπει και η εξωτερική θερμοκρασία να είναι ανάλογη...
Το έχεις συγκρίνει με άλλα κλιματιστικά???το καλοριφερ καλα δουλευει.
-
σου στειλα πμ, ευχαριστώ για την αμεση ανταποκριση.
Δεν έχω τίποτα...
σου έστειλα πμ.
Παιδιά υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποια συντήρηση (καθαρισμός, φίλτρα κλπ) ο κλιματισμός? Έχω το αμάξι καπου 15 μήνες (19000χλμ) και έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία δεν αποδίδει καλά ο κλιματισμός ακόμα και στο τέρμα...είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου ή πάει αντιπροσωπεία? Σκέφτομαι να το πάω για τα 2α λάδια κ να το κοιτάξουν κ αυτο...
μαζί με τα λάδια, κάνε μια συντήρηση και το κλιματιστικό σου. μπορεί να θέλει φίλτρο καμπίνας και συμπήρωμα φρέο. και αν το κάνεις πες μας και πόσο σου το κοστολόγησαν.
Εγώ με το κλιματιστικό δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος.
Για να αποδώσει το μεσημέρι, γύρω στις 3, του Σαββάτου με 44 εξωτερική θερμοκρασία, χρειάστηκε να το χαμηλώσω στο φουλ (στους 16 βαθμούς) σε αντίθεση με το κλίμα ενός VW Eos που είχα οδηγήσει πέρυσι ,στις ίδιες συνθήκες και είχε καλύτερη απόδοση στους 22-23 βαθμούς. Επίσης καλύτερο είναι και το απλό air condition του Golf IV του αδερφού μου που εννιά χρόνια δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς να χρειάζεται να ανεβάζεις πολύ τις στροφές του ανεμιστήρα και χωρίς το παραμικρό service πάνω του.
Επίσης καλύτερο σίγουρα από το Bravo ήτανε και αυτό του προηγούμενού μου Stilo που φαντάζομαι δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους, αλλά απλά φαντάζομαι ότι με τον αισθητήρα της θερμοκρασίας του Bravo σαν κάτι να μην μετράει καλά...
...για να μην μιλήσω για το air του** Punto** που είχα για ένα χρόνο, το οποίο σε υψηλές θερμοκρασίες ήτανε ανύπαρκτο.(δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις 2+ μεσημεριανές ώρες με 40+ βαθμούς σταματημένοι στον Άγιο Στέφανο λόγω σφοδρού ατυχήματος. )Έχω παρατηρήσει ότι θερμοκρασία του κινητήρα από σβηστό πιάνει πολύ πιο γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία από όποια άλλα αυτοκίνητα είχα στην κατοχή μου. Και μάλιστα προχθές το μεσημέρι, με το που το έβαλα μπροστά ο δείκτης ανέβηκε σχεδόν αμέσως στο μισό του κανονικού (δλδ του μισού).
Έτσι πρέπει να γίνεται ???σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα το κλιματιστικό δουλευει, απλά, καλά. περίμενα να είναι πιο δυνατό, αλλά δεν...!
και επειδή για να σου αποδώσει καλά, οταν χτυπάει 40ρια εξω, πρέπει να το έχεις ρυθμίσει κάτω απο τους 20 βαθμούς, και μου φαίνεται ότι ξελιγώνεται μ΄ αυτό τον τρόπο, το έχω στους 22,5, και με την βοήθεια απο τα φιμέ, κάνει πολύ καλή δουλειά.
πιστεύω οτι τα φιμέ κρύσταλλα βοηθάνε στην απόδωση του κλιματισμού, και όταν αφήνεις το αυτοκίνητο στον ήλιο ή οδηγάς με δυνατό ήλιο, είναι καλύτερα τα πράγματα. -
το καλοριφερ καλα δουλευει.
Tι ακριβώς σε παραξένεψε???
-
δεν εχω κλιματισμο
-
δεν εχω κλιματισμοΌσο και να προσπαθούσα δε θαααα μου πήγαινε εκεί το μυαλό.
Πίστεψε με είναι μεγάλη διαφορά από το απλό έϊρ. Το 2000 όταν πρωτοπήραμε το Golf δεν σκεφτήκαμε καν τον κλιματισμό. Το ίδιο και όταν βιαστικά το 2003 πήρα το Punto. Ένα χρόνο μετά με έπεισε ο 'Κώστας' να μου κρατήσει πίσω το Πούντο και να μου δώσει ένα Stilo προσφορά τότε λόγω αλλαγής και καλά του μοντέλου (τότε που αλλάξανε μάσκα και λίγο το εσωτερικό και ζάντες εάν δεν κάνω λάθος) και έτσι λοιπόν βρέθηκα με τον πρώτο μου κλιματισμό. Πίστεψε με το ΔΙΖΩΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. Πέρσι παραγγέλνοντας το Μπράβο ήτανε ένα από τα στάνταρ που ήθελα όπως και δήποτε (γιατί για άλλο ξεκίνησα και σε εντελώς άλλο κατέληξα). -
ουτε ειρ εχω
βασικα μονο καλοριφερ εχω. -
ουτε ειρ εχω
βασικα μονο καλοριφερ εχω.ΟΟΟ ΗΤΑ!!!!
Και οδηγείς αυτό της φωτό εκατέρωθεν ???? -
ναι , το γκολφακι το αγαπημενο μου αυτοκινητο.
Fiat Bravο 2007