-
με το σπορ παει πιο γρηγορα? Εγω ειχα την εντυπωση οτι απλα αλλαζει η αποκριση του γκαζιου και η υποβοηθηση στο τιμονι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
με το σπορ παει πιο γρηγορα? Εγω ειχα την εντυπωση οτι απλα αλλαζει η αποκριση του γκαζιου και η υποβοηθηση στο τιμονι.το σπορ αλλάζει και την χαρτογράφηση του εγκεφάλου:
Μεγιστη ροπή -NM /σ.α.λ. 206 /2250 rpm SPORT: 230 Nm/3000 rpmπρακτικά το αμάξι σου φαίνεται αρκετά πιο δυνατό.'γεμίζει' το γκάζι..
-
Με το sport δουλεύει overboost και από ότι είχα διαβάσει παλιά στο site της Fiat είναι 1,3 bar. Πρακτικά νιώθεις το αμάξι να ελαφρώνει κατα 200 κιλά..
-
Overboost δουλευει και χωρις το σπορ ομως για πολυ λιγο και για συγκεκριμενες στροφες.Με το σπορ κραταει σταθερη την πιεση του overboost που ειναι οπως λες 1,3 bar.
Εκτος ομως απο αυτο αλλαζει την αποκριση του γκαζιου και το βαρος του τιμονιου και πρακτικα ολες αυτες οι αλλαγες σου δινουν αλλη αισθηση οδηγοντας το αμαξι.Νιωθεις οτι οδηγεις τουρμπο.... -
Μόλις γύρισα απο Πήλιο που συνέχιστηκε το στρώσιμο!
Εδώ το περνάω απο κάτι ποτάμια:
Εδώ έτοιμο να διασχίσει τα χιόνια στην Τσαγκαράδα:
και μ'αυτά και με άλλα φτάσαμε τα 1700km..μέση κατανάλωση στο τριπ μέχρι τώρα 9.0 l/100km
Λοιπόν εντυπωσείς μέχρι τώρα θετικότατες...δεν με προβλημάτισε πουθενα.. το μόνο που με απασχόλησε είναι οτι σήμερα στο ταξίδι του γυρισμού στο κομμάτι μετά την στυλίδα με ψιλόβροχο τα potenza μου δίναν την αίσθηση οτι 'σαπούνιαζαν'.. αλλα όπως και να'χει απο κράτημα και σε φρεναρίσματα δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
.. το μόνο που με απασχόλησε είναι οτι σήμερα στο ταξίδι του γυρισμού στο κομμάτι μετά την στυλίδα με ψιλόβροχο τα potenza μου δίναν την αίσθηση οτι **'σαπούνιαζαν'.. **αλλα όπως και να'χει απο κράτημα και σε φρεναρίσματα δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω πως το εννοεις ακριβως
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
.. το μόνο που με απασχόλησε είναι οτι σήμερα στο ταξίδι του γυρισμού στο κομμάτι μετά την στυλίδα με ψιλόβροχο τα potenza μου δίναν την αίσθηση οτι **'σαπούνιαζαν'.. **αλλα όπως και να'χει απο κράτημα και σε φρεναρίσματα δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.
Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω πως το εννοεις ακριβως
χμμ.. εννόω πως δεν τα ένιωθα να πατάνε και τόσο καλά στο δρόμο.. είχαν μια υπερβολικά χαλαρή αίσθηση.τώρα καλύτερα δεν μου'ρχεται να το περιγράψω.
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
.. το μόνο που με απασχόλησε είναι οτι σήμερα στο ταξίδι του γυρισμού στο κομμάτι μετά την στυλίδα με ψιλόβροχο τα potenza μου δίναν την αίσθηση οτι **'σαπούνιαζαν'.. **αλλα όπως και να'χει απο κράτημα και σε φρεναρίσματα δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.
Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω πως το εννοεις ακριβως
χμμ.. εννόω πως δεν τα ένιωθα να πατάνε και τόσο καλά στο δρόμο.. είχαν μια υπερβολικά χαλαρή αίσθηση.τώρα καλύτερα δεν μου'ρχεται να το περιγράψω.
Αισθανθηκες οτι στιγμιαια δεν εχει 'τιμονι'?
-
Giuseppe Busso τι αμαξι ειναι αυτο πισω απο την αλφα.
-
οχι.. η αίσθηση που περιγράφω αναφέρεται στο πάτημα σε όλο το αμάξι.. και ευτυχώς έμεινε μόνο σε αίσθηση καθώς σε ότι μανούβρα επιχείρησα είχε σωστή απόκριση.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Giuseppe Busso τι αμαξι ειναι αυτο πισω απο την αλφα.Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ναι μια Lancia Delta HF AWD
-
και γω νομιζα οτι ειναι μια προσθιοκινητη HF turbo
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και γω νομιζα οτι ειναι μια προσθιοκινητη HF turboΗ λευκη Delta ειναι σαν την παρακατω
http://www.italian-cars-club.com/docume ... _1987C.JPG' target='_blank -
stred τα ελαστικα σου ειναι 225/45/17, σωστα?
τι αλυσιδες φορεσες? στο δικο μου manual λεει οτι η διασταση αυτη δεν φορα αλυσιδες...Χρονια πολλα σε ολους.
-
και γω νομιζα οτι ειναι μια προσθιοκινητη HF turbo
Η λευκη Delta ειναι σαν την παρακατω
http://www.italian-cars-club.com/docume ... _1987C.JPG' target='_blank' target='_blank' target='_blankαρα ειναι η πρωτη τετρακουνα που εβγαλε.το φουσκωτο καπο τις λειπει.υπαρχει τετοιο μοτερ για αγορα DeltaHF4WD 165αλογα.
-
Ο χρήστης papagp έγραψε:
stred τα ελαστικα σου ειναι 225/45/17, σωστα?
τι αλυσιδες φορεσες? στο δικο μου manual λεει οτι η διασταση αυτη δεν φορα αλυσιδες...Χρονια πολλα σε ολους.
ναι δεν παίρνει αλυσίδες..
αυτές του έβαλα:
http://www.easy-grip.eu/index.php?langue=enτις πήρα απο το πράκτικερ 99€.. ο πωλητής μου είπες πως είναι αρκετά καλές.. εγω μπορώ να πω πως ικανοποιημένος έμεινα.. βέβαια δεν είχε και το απίστευτο χιόνι να τις δοκιμάσω διεξοδικά.. πάντως μπήκαν πολύ εύκολα.. αν εξαιρέσεις την αριστερή που χρειάστηκε ρεγουλάρισμα 2-3 φορές μέχρι να αποφασίσει να κάτσει στην θέση της αλλιώς θα ημουν 1000% ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
οχι.. η αίσθηση που περιγράφω αναφέρεται στο πάτημα σε όλο το αμάξι.. και ευτυχώς έμεινε μόνο σε αίσθηση καθώς σε ότι μανούβρα επιχείρησα είχε σωστή απόκριση.
Nομιζω πως δεν ηταν τιποτα. Απλα μεμονωμενα μπορει να πετυχες καποιο κακο οδοστρωμα ή ισως στιγμιαια καποια παραπανω ποσοτητα σε νερο στο δρομο. Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.
Εξαλλου οπως ειπες και εσυ ηταν προς στιγμην.Τελος παντων. Εισαι ευχαριστημενος απο το αμαξι σου? Ηταν αυτο που περιμενες πριν απο την αγορα του?
Ασχετα με το τι λενε τα παπαγαλακια η καταναλωση σου ειναι χαμηλη. -
Πολυ χαμηλη καταναλωση εχεις...ειδικα για στρωσιμο.Μετα τα 5000χλμ εγω παρατηρησα πτωση στην καταναλωση.
Παντως εγω προσπαθησα να πετυχω τετοιες καταναλωσεις και τα καταφερα αλλα με κοστος την ψυχικη μου υγεια!
Δεν μπορω να το πηγαινω τοσο χαλαρα το αμαξι...ομως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την καταναλωση που εχω σε σχεση με το πως το πηγαινω. -
Όσο ήταν ακριβή η βενζίνη έιχες έναν λόγο να κάνεις συντηρητική οδήγηση για να έχεις χαμηλή κατανάλωση. Από τότε που έπεσε η τιμή της βενζίνης όμως δεν έχω δει κάτω από 10λτ/100χμ. Χαρείται το αμάξι σας παιδιά γιατί δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ αυτό με το πετρέλαιο
-
Τελος παντων. Εισαι ευχαριστημενος απο το αμαξι σου? Ηταν αυτο που περιμενες πριν απο την αγορα του?
Ασχετα με το τι λενε τα παπαγαλακια η καταναλωση σου ειναι χαμηλη.Με το αμάξι είμαι σουπερ ευχαριστημένος.. απο τις λίγες φορές που δε βρίσκω κάποιο σοβαρό λόγο να γκρινιάξω..ακόμα και το τιμόνι που είναι σχετικά ελαφρύ το'χω συνηθίσει πια και όσο περνάει ο καιρός αρχίζω να βρίσκω τις σωστές γωνίες για να μπαίνω στις στροφές.Άλλωστε ακόμα προσπαθω να συνηθίσω την μετάβαση απο το 106 των 950 κιλών στο μπράβο των 1400. Τεράστια διαφορά.
Παίδες όσον αφορά την κατανάλωση ευτυχώς μένω μεταμόρφωση και κινούμαι κατα 80% σε αττική οδο και σε εθνική με 1-3 άτομα μέσα με ταχύτητες 110-150 οπότε κρατιέται χαμηλά.
Fiat Bravο 2007