-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
παρε 150 sport με τις διχρωμες ζαντες και βαλτου την skydome.
Τσεκαρε επισης καποιο αυτοκινητο με ηλιοροφη διοτι και κλειστη να εχεις την σιτα το εσωτερικο δεν γινεται τελειως σκοτεινο οπως με κανονικη οροφη. Σημαντικο αυτο αν σε ενοχλει ο ηλιος, τον οποιο ηλιο τον εχουμε σε μεγαλη ποσοτητα στην ΕλλαδαΑυτο το ραδιο αρβυλα δεν καταλαβαινω πως ξεκιναει.....
Η σιτα που εχει το bravo κλεινει εντελως την οροφη!Δεν περναει καθολου ηλιος και δεν μπορεις να δεις καθολου εξω!
Στην ουσια ουτε σιτα ουτε κουρτινα ειναι.Ενα κομματι πλαστικο ειναι στο χρωμα του ουρανου του αυτοκινητου.
Οταν το κλεινεις ειναι σαν να μην εχεις ηλιοροφη.
Ειναι πολυ ομορφη και απ εξω κ απο μεσα και για μενα αν και το σκεφτομουνα πολυ αν θα την βαλω τελικα αξιζει τα λεφτα της.
Ελπιζω βεβαια να μην αρχισει τους τριγμους αργοτερα!
Να λεμε και τα καλα να λεμε και τα(εν δυναμει) ασχημα. -
Ο χρήστης galeone έγραψε:
Το blue & Me μου έβγαλε ένα πρόβλημα. Πατώντας το χειριστήριο στο τιμόνι που έχει το σχήμα του ακουστικού, αντί να μπαίνει στο menu, βγαίνει η κυρά και λέει 'there is no pnone connected'. Αποτέλεσμα; Menu γιοκ και θύρα USB γιοκ. Πατώντας το source που είναι ακριβώς από πάνω έχει το ίδιο αποτέλεσμα 'there is no phone connected'...Από Τετάρτη θα πάω μια βόλτα μέχρι τη Fiat να δούμε τι θα μου πουν.
Το έφτιαξα τελικά. Για την ιστορία, διορθώνεται με ένα απλό reset (βγάζοντας τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας)
-
Το έφτιαξα τελικά. Για την ιστορία, διορθώνεται με ένα απλό reset (βγάζοντας τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας)
Οπως θα ελεγε και ο Λαππας: 'a product of Microsoft...'
-
Το blue & Me μου έβγαλε ένα πρόβλημα. Πατώντας το χειριστήριο στο τιμόνι που έχει το σχήμα του ακουστικού, αντί να μπαίνει στο menu, βγαίνει η κυρά και λέει 'there is no pnone connected'. Αποτέλεσμα; Menu γιοκ και θύρα USB γιοκ. Πατώντας το source που είναι ακριβώς από πάνω έχει το ίδιο αποτέλεσμα 'there is no phone connected'...
Από Τετάρτη θα πάω μια βόλτα μέχρι τη Fiat να δούμε τι θα μου πουν.
το blue&me σου έβγαλε μπλε οθόνη και έκανες reboot. Οντως κορσαιρ ... MS μου μυρίζει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οντως κορσαιρ ... MS μου μυρίζει.but it is... δεν σου μυρισε τυχαια
-
Αυτό το τριήμερο έκανα τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Βόλος-γύρος του Πηλίου-Θεσσαλονίκη (Bravo 150 Sport). Σε 700χλμ από τα οποία τα 200 ήταν στα στροφιλίκια του Πηλίου είχα τις εξής εντυπώσεις:
1)Απολαυστικό και απίστευτα γρήγορο στις στροφές. 0 υποστροφή, καλό τιμόνι, δυνατά και ακούραστα φρένα και ένα μοτερ που κεντούσε με δύναμη παντού (ανέβηκα Βόλο-Πορταριά με 4 άτομα, μόνο με μια 3η σε πολύ αργό-ξεκούραστο ρυθμο. Αυτή είναι ροπή..)
2)Μέση κατανάλωση 8,7 με ταξίδι στην εθνική 140-160 και πολύ γρήγορους ρυθμούς στο Πήλιο (μερικές φορές το έκανα σε ρυθμούς ανάβασης πορταριάς )
3)Άνεση στο ταξίδι (4 άτομα) με την ανάρτηση να είναι τέλεια όταν ο δρόμος είναι καλός.
4)Δεν έλειψαν οι μικροτριγμοί αλλά ας κάνουμε και μια παραχώρηση στα τόσα που σου προσφέρει το αμάξι -
δεν τα λες κ λίγα...το trip computer τι μέση ωριαία ταχύτητα έγραψε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν τα λες κ λίγα...το trip computer τι μέση ωριαία ταχύτητα έγραψε;Τι σημασία έχει τι μέση ταχύτητα είχα. Στην εθνική τρέχεις με 150 και όταν είσαι στο βουνό πας με 60-70 μαξιμουμ. Εγώ πιστεύω πως η κατανάλωση είναι τέλεια αν αναλογιστείς ότι έκανε 200χλμ σε ορεινό δρόμο φορτωμένο με βαλίτσες και 4 άτομα μέσα και άλλα 500 περίπου σε εθνική με ταχύτητες στα 140++.
-
καλά οκ! θα μας πεις την μωτ? Κάποια σημασία έχει κ αυτή. Εάν δεν θες καλή καρδιά.
-
Βρε εγώ θα σου την πω την μωτ. Πρέπει να κατέβω στο αμάξι να την δω (από τότε που γύρισα από το ταξίδι δεν τοκούνησα το αμάξι). Απλά δεν καταλαβαίνω κατα πόσο παίζει ρόλο στην κατανάλωση (όπως και δεν καταλαβαίνω και το ειρωνικό ύφος σου)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το blue&me σου έβγαλε μπλε οθόνη και έκανες reboot. Οντως κορσαιρ ... MS μου μυρίζει.
Με το reboot ήρθε στα ίσια του το blue&me και στράβωσε ο εργοστασιακός συναγερμός
Ναι μεν δουλεύει αλλά όταν κρατάς πατημένο το lock τα παράθυρα δεν ανεβαίνουν και με το unlock πατημένο δεν κατεβαίνουν. Αντίστοιχα όταν κρατάς το διακόπτη του παραθύρου σηκωμένο για λίγο το παράθυρο δεν ανεβαίνει αυτόματα όπως παλιά (σπαστικό)
-
Με το reboot ήρθε στα ίσια του το blue&me και στράβωσε ο εργοστασιακός συναγερμός
Ετσι ειναι, αμα δεν κανεις κανονικο shutdown. Τωρα θα χτυπαει κανα .dll του συναγερμου που έγινε corrupted και σου κανει κόλπα Βασικα πηγαινε στην Fiat να στο φλασαρουν... αλλα προς θεου, μην τους πεις πως εβγαλες την μπαταρια. Κανε τον ανήξερο...
Ενναλακτικα.... ξαναβγαλε την μπαταρια... ισως και να φτιαχτουν ολα απο μονα τους παλι...
-
καλά οκ! θα μας πεις την μωτ? Κάποια σημασία έχει κ αυτή. Εάν δεν θες καλή καρδιά.
51 χλμ/ω η μωτ. Τώρα τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτό...
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
51 χλμ/ω η μωτ. Τώρα τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτό...
ότι είναι μικρή...σε σχέση με τη μέση κατανάλωση. Το μηδένισες ή έτσι το έχεις από την αρχή που το πήρες;
δεν υπάρχει καμία ειρωνεία από μέρους μου, εσύ προσπάθησες να με προκαταβάλλεις όταν σου ζήτησα κάτι θεωρώντας το περιττό.
-
αν και γνωμη μου ειναι οτι αμα δεν εισαι μεσα στο τουτου να δεις πως παει ο καθενας ποτε δε ξερεις πως ακριβως καιγεται η βενζινη...
το νουμερο ακουγεται καλο, μαλλον ειναι και το καλυτερο που εχω δει απο αυτον τον κινητηρα χωρις ομως ειναι τπτ το φοβερο...
-
Το τριπ εννοείται το μηδένισα όταν ξεκίνησα το ταξίδι από το βενζινάδικο όπου και το φούλαρα. Εγώ την θεωρώ την κατανάλωση πάρα πολύ καλή αν αναλογιστεί κανείς την διαδρομή (όποιος την έχει κάνει ξέρει), το αμάξι ήταν φορτωμένο (δυσχεραίνει το έργο του κινητήρα), το ταξίδι έγινε με έναν σβέλτο τρόπο οδήγησης. Μην ξεχνάμε ότι το αμάξι είναι 150 άλογα. Ξέρετε πολλά 2λιτρα με την ίδια ιπποδύναμη να κάνουν τέτοια (πραγματική μέση όχι μόνο αυτοκινητόδρομο) κατανάλωση? Το ποστ μου το έβαλα γιατί πολλά ακούγονται για την κατανάλωση του αυτοκινήτου άδικα.
-
Μήπως όμως την κυνήγησες λίγο (έστω και υποσυνείδητα) την καλή τιμή?
Χωρίς αυτό να αφαιρεί ή να προσθέτει κάτι, αν και άλλο είναι να την πέτυχες 'χαλαρά', και άλλο 'προσπαθώντας'... -
nikolas87
τα 700 χιλιόμετρα τα έκανες με ένα ρεζερβουάρ?
πάντως τα 8,7 που λες ως μέση κατανάλωση για την διαδρομή που έκανες, με τα 4 άτομα και αποσκευές είναι λογική για την ιπποδύναμη και για το ατύλ οδήγησης που μας περιγράφεις οτι είχες κατα την διάρκεια του ταξιδιού σου. και ιδιαίτερα όταν αυτή η διαδρομη περιλαμβάνει και πήλιο.απλά έχω την εξής απορία και ερώτηση προς τους κυρίους που 'αμφισβητούν', το λέω με την καλή έννοια και χωρίς παρεξήγηση, τα γραφόμενα σου,
πόσο περίμενατε να ¨κάψει¨το αυτοκίνητο?? έτσι απο περιέργεια! για την συγκεκριμένη διαδρομή... -
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Το τριπ εννοείται το μηδένισα όταν ξεκίνησα το ταξίδι από το βενζινάδικο όπου και το φούλαρα. Εγώ την θεωρώ την κατανάλωση πάρα πολύ καλή αν αναλογιστεί κανείς την διαδρομή (όποιος την έχει κάνει ξέρει), το αμάξι ήταν φορτωμένο (δυσχεραίνει το έργο του κινητήρα), το ταξίδι έγινε με έναν σβέλτο τρόπο οδήγησης. Μην ξεχνάμε ότι το αμάξι είναι 150 άλογα. Ξέρετε πολλά 2λιτρα με την ίδια ιπποδύναμη να κάνουν τέτοια (πραγματική μέση όχι μόνο αυτοκινητόδρομο) κατανάλωση? Το ποστ μου το έβαλα γιατί πολλά ακούγονται για την κατανάλωση του αυτοκινήτου άδικα.Ναι.
Υπάρχουν 2λιτρα και με μεγαλύτερη ιπποδύναμη που έχουν τέτοια κατανάλωση.
Το Bravo (το έχω οδηγήσει) δεν είναι από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα σε αυτόν τον τομέα.
-
Vasgti
για δωσε μας σε παρακαλώ αν μπορείς και ένα παράδειγμα!
ποιο ή ποια δίλιτρα με μεγαλύτερη ιπποδύναμη έχουν τέτοια κατανάλωση??
για να μιλάμε με στοιχεία και παραδείγματα και όχι αόριστα!
Fiat Bravο 2007