-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Καλορίζικο! Καλά χιλιόμετρα!++
Και από εμένα!_
-
-
Ευχαριστουμε πολυ παιδια!
Μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενη η κοπελα απο το αυτοκινητο!
Γυριζουν ολοι να του ριξουν μια ματια!Ειναι πολυ ομορφο το ατιμο!Με την καταναλωση δεν ξερω τι γινεται..αλλα ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα.
-
Καλοτάξιδο να είναι!!! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κι αλλες 500... -
Καλησπέρα παιδιά και καλως σας βρήκα. Πριν λίγες μέρες παρήγγειλα και γω το bravo sport, θα το έχω περίπου τέλος Μαίου, μακάρι και νωρίτερα Δεν πρέπει να υπάρχουν και πολλοί κάτοχοι γιατί δεν έχω διαβάσει και πολλές προσωπικές απόψεις..μάλλον αρκετοί φοβούνται να δώσουν τόσα λεφτά για φίατ και πάνε στα πιο 'σίγουρα'...Το θεωρώ πανέμορφο πάντως εξωτερικά και εσωτερικά και πολύ ολοκληρωμένο..μακάρι να μας βγει καλό...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλοτάξιδο να είναι!!! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!Κι αλλες 500...
Γιατι γελας ρε συ; Με εχει πρηξει μ αυτο το 500 σε φαση να χω σιχαθει το ιδιο το αμαξι...
zio10 με το καλο να ερθει το κουκλι.. Ζηλευω που βλεπω bravaκια στο δρομο 10 χρονια πιο καινουρια απ το δικο μου.. Ας ειναι..
-
Κανένα κλαμπάκι on line δεν υπάρχει όπως τα σέατ, ρενώ, κλπ για Μπράβο;
-
Προμηθευτήκατε όμως χάπια μεγέθυνσης...
φρένων;
-
Ο χρήστης zio10 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά και καλως σας βρήκα. Πριν λίγες μέρες παρήγγειλα και γω το bravo sport, θα το έχω περίπου τέλος Μαίου, μακάρι και νωρίτερα Δεν πρέπει να υπάρχουν και πολλοί κάτοχοι γιατί δεν έχω διαβάσει και πολλές προσωπικές απόψεις..μάλλον αρκετοί φοβούνται να δώσουν τόσα λεφτά για φίατ και πάνε στα πιο 'σίγουρα'...Το θεωρώ πανέμορφο πάντως εξωτερικά και εσωτερικά και πολύ ολοκληρωμένο..μακάρι να μας βγει καλό...Με το καλό να το παραλάβεις.
Από μένα εάν θες τη γνώμη μου έχω τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής από το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Κανένα κλαμπάκι on line δεν υπάρχει όπως τα σέατ, ρενώ, κλπ για Μπράβο;Πονεμενη ιστορια το bravoclub φιλε famas..υπαρχει το http://www.bravoclub.gr αλλα εδω και μερικους μηνες ειναι υπο διαλυση δυστυχως.Ισως υπαρξουν εξελιξεις καποια στιγμη ομως..
-
Από μένα εάν θες τη γνώμη μου έχω τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής από το αυτοκίνητο.[/quote]
Ευχαριστώ φίλε, το sport με τα 150 άλογα έχεις και συ? Πόσα χλμ έχεις? Είναι αλήθεια ότι καίει πολύ για 1400?? Δεν πειράζει, είναι πανέμορφο Έχεις άποψη για την επέκταση εγγύησης? Την έχεις πάρει? Εγώ το σκέφτομαι...
-
Παιδια καλημερα, ειμαι νεο μελος απο Κυπρο μερια και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα οχι οσο αφορα το αυτοκινητο αλλα για την ΦΙΑΤ και την πορεια της. Εχω παθει ψυχοση με το ΒRAVO αλλα φοβαμαι λιγο την εταιρια με τα σκαμπανεβασματα της καθως και για την αξιοπηστεια της. Αν γνωριζει κανενας κατι ασ με βοηθησει
-
Τώρα έχει βελτιωθεί η εταιρεία. Αν το γουστάρεις πάρ' το.
-
Κατι άλλο παιδια, εχω παει στιν αντιπροσωπεια και μου εδειξαν ένα χρωμα, το “Maserati blue” είναι ωραιο και παραξενο χρωμα, εχει κανεναs προσωπικη αποψη σε πραγματικο αυτοκινητο;
-
Ο χρήστης charisivtec έγραψε:
Κατι άλλο παιδια, εχω παει στιν αντιπροσωπεια και μου εδειξαν ένα χρωμα, το “Maserati blue” είναι ωραιο και παραξενο χρωμα, εχει κανεναs προσωπικη αποψη σε πραγματικο αυτοκινητο;Οι ιταλάρες έκαναν (πάλι) απίστευτη επιλογή στα χρώματά τους. Είναι που είναι όμορφο, έχει κάποια χρώματα που το κολακεύουν πολύ. Έχοντας ζήσει πολύ τα δημοσιογραφικά στο χρώμα της παρουσίασης (μπορντώ), μπορώ να πω ότι είναι το μόνο που δε μου αρέσει. Βλέπω συχνά ένα Maserati blue στη Βουλιαγμένης, και άλλο ένα ασημί με ανθρακί ζάντες στον Πειραιά. Και τα δυο είναι... (αν και το ασημί και το μπλέ είναι από τα λιγότερο αγαπημένα μου χρώματα).
Το κόκκινο του πάει επίσης πολύ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κατι άλλο παιδια, εχω παει στιν αντιπροσωπεια και μου εδειξαν ένα χρωμα, το “Maserati blue” είναι ωραιο και παραξενο χρωμα, εχει κανεναs προσωπικη αποψη σε πραγματικο αυτοκινητο;
Οι ιταλάρες έκαναν (πάλι) απίστευτη επιλογή στα χρώματά τους. Είναι που είναι όμορφο, έχει κάποια χρώματα που το κολακεύουν πολύ. Έχοντας ζήσει πολύ τα δημοσιογραφικά στο χρώμα της παρουσίασης (μπορντώ), μπορώ να πω ότι είναι το μόνο που δε μου αρέσει. Βλέπω συχνά ένα Maserati blue στη Βουλιαγμένης, και άλλο ένα ασημί με ανθρακί ζάντες στον Πειραιά. Και τα δυο είναι... (αν και το ασημί και το μπλέ είναι από τα λιγότερο αγαπημένα μου χρώματα).
Με το μαζερατι μπλου τονιζοντε οι γραμμες του ή δειχνει μικροτερο?
-
Ο χρήστης charisivtec έγραψε:
Οι ιταλάρες έκαναν (πάλι) απίστευτη επιλογή στα χρώματά τους. Είναι που είναι όμορφο, έχει κάποια χρώματα που το κολακεύουν πολύ. Έχοντας ζήσει πολύ τα δημοσιογραφικά στο χρώμα της παρουσίασης (μπορντώ), μπορώ να πω ότι είναι το μόνο που δε μου αρέσει. Βλέπω συχνά ένα Maserati blue στη Βουλιαγμένης, και άλλο ένα ασημί με ανθρακί ζάντες στον Πειραιά. Και τα δυο είναι... (αν και το ασημί και το μπλέ είναι από τα λιγότερο αγαπημένα μου χρώματα).
Με το μαζερατι μπλου τονιζοντε οι γραμμες του ή δειχνει μικροτερο?
Δείχνει μικρότερο από ότι σε κόκκινο ή ασημί, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αν σκεφτείς ότι είναι το μεγαλύτερο της κατηγορίας του.
-
Τα Focus και Mazda 3 δεν είναι ένα κλικ πιο μεγάλα; Πάντως για το χρώμα, συμφωνώ. Το συγκεκριμένο μπλε είναι πραγματικά υπέροχο!
-
Δεν ξέρω τη γνώμη σας αλλά νομίζω ότι και το άσπρο του πάει...εγω το είδα και μου άρεσε πολύ, γιαυτό το παρήγγειλα και ασπρο Ειδικά με την σκούρα ζάντα και φιμέ τζάμια και οροφή νομίζω θα είναι πανέμορφο...αλλά δεν το νομίζουν και πολλοί μάλλον γιατί ακόμα δεν έχω δει άσπρο να κυκλοφορεί...
-
γιατί το έχεις δει να κυκλοφορεί γενικά;
Fiat Bravο 2007